GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απαγορεύτηκε το ηλεκτρονικό τσιγάρο...

Και το ηλεκτρονικό τσιγάρο μπαίνει στο στόχαστρο των ελεγκτικών μηχανισμών του υπουργείου Υγείας, καθώς, όπως τονίζεται σε ανακοίνωσή του ΕΟ...

Και το ηλεκτρονικό τσιγάρο μπαίνει στο στόχαστρο των ελεγκτικών μηχανισμών του υπουργείου Υγείας, καθώς, όπως τονίζεται σε ανακοίνωσή του ΕΟΦ, το συγκεκριμένο προϊόν εμπεριέχει επιβλαβείς ουσίες για τον οργανισμό.
Έτσι, αναμένεται να...
ξεκινήσουν από το υπουργείο σύντομα έλεγχοι για τους τρόπους πώλησης του ηλεκτρονικού τσιγάρου, ενώ, όσον αφορά στους καταστηματάρχες, οι οποίοι το πουλάνε στα μαγαζιά τους, αυτοί πλέον κινδυνεύουν με βαριά χρηματικά πρόστιμα.
Όπως ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Αντώνης Δημόπουλος, η απαγόρευση προκύπτει έπειτα από σχετική γνωμοδότηση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ).
Επίσης, το υπουργείο Υγείας προχωρά και στην απαγόρευση της χρήσης του ηλεκτρονικού τσιγάρου και σε κλειστούς δημόσιους χώρους, αφού θεωρεί ότι αυτό είναι επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία.
Πηγή: opinionpost.gr

7 σχόλια

  1. dystyxia ftwxeia anergia pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο βήχας και ο παράς δεν κρύβονται....
    ___________________________________
    Γάμος χλιδής (με 1.000 καλεσμένους )
    για την κόρη του ταμία του ΠΑΣΟΚ.

    Μπορεί η κρίση να μαστίζει τη χώρα, οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ (και όχι μόνο) να μην μπορούν να βγάλουν τον μήνα και χιλιάδες οικογένειες να μην αγοράζουν πετρέλαιο, με κίνδυνο να παγώσουν τον χειμώνα, αλλά ο σοσιαλισμός καλά κρατεί... στη Βαρυμπόμπη.

    Σε ένα από τα πιο must σημεία της κοσμικής Αθήνας και τα πιο ακριβά κτήματα για να δεξιωθεί κανείς τους καλεσμένους του, υποδέχθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου γνωστούς και φίλους ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος.
    Μεταξύ αυτών, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

    Ο άνθρωπος που κατά τα άλλα πασχίζει για τη χρηματοδότηση των συντάξεων των δικαιούχων του ΙΚΑ, από τη θέση του διοικητή του, επέλεξε το κτήμα «Πεντελικόν» για να δεξιωθεί περί τους 1.000 καλεσμένους, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στον γάμο της κόρης του Νάντιας , με τον εκλεκτό της καρδιάς της Ακη. Παρών ήταν βεβαίως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με τη σύζυγο του Αντα, αλλά και σχεδόν το μισό πρώην υπουργικό συμβούλιο του.

    Για του λόγου το αληθές εθεάθησαν μεταξύ άλλων οι δύο αντιπρόεδροι της νυν και της πρώην κυβέρνησης , Θεόδωρος Πάγκαλος και Ευάγγελος Βενιζέλος, οι υπουργοί... Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, Δικαιοσύvnς Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, η πρώην υφυπουργός Eργασίας Άννα Νταλάρα με τον σύζυγο της (και γνωστό τραγουδιστή) Γιώργο και άλλοι φίλοι του ζευγαριού, όπως διαβεβαίωνε παριστάμενος στον γάμο.

    Στην εκκλησία, νωρίτερα, μια και ο γάμος δεν έγινε στο εκκλησάκι εντός του κτήματος, αλλά στην Αγία Τριάδα Kηφισιάς, το παρών έδωσε και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, που όμως δεν ακολούθησε στη δεξίωση.

    Πάνω από 100.000 ευρώ το κόστος !
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Σύμφωνα με πληροφορίες, το μίνιμουμ στους καταλόγους του κτήματος «Πεντελικόν» για μία γαμήλια δεξίωση είναι 100 ευρώ το άτομο, πράγμα που σημαίνει ότι, για περίπου 1.000 άτομα, το τελικό κόστος μόνο της δεξίωσης του γάμου πρέπει να ξεπέρασε κατά πολύ τα 100.000 ευρώ, μια και δύσκολα μπορεί να πιστέψει κανείς ότι επελέγη το φθηνότερο από τα μενού για να προσφερθεί σε πρώην πρωθυπουργούς, υπουργούς και μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ.
    Eκτός και αν οι οικογένειες των νεονύμφων πέτυχαν κάποια καλή έκπτωση στο συνολικό πακέτο. Πάντως στις εκδηλώσεις συμπεριλαμβάνονταν επίσης οι μουσικοί και οι παρκαδόροι, αν και ειδικά οι πρώτοι δεν θα πρέπει να στοίχισαν πολύ, αφού κατά πληροφορίες ήταν φίλοι του ζεύγους Νταλάρα. Το ίδιο και τα εμφιαλωμένα κρασιά, αφού γι' αυτά προτιμήθηκαν οι ποικιλίες του οικογενειακού κτήματος «Σπυρόπουλου».
    Όσο για το φαγητό, εκτός των γνωστών ορεκτικών και της σαλάτας καθώς και της γαμήλιας τούρτας, για τις ποικιλίες της οποίας φημίζεται ο όμιλος Πεντελικόν , επελέγησαν δύο κύρια πιάτα που προσφέρθηκαν στους καλεσμένους, με μοσχαράκι το ένα και έτερη ποικιλία κρέατος το δεύτερο.

    Μα περιπλάνηση στην ηλεκτρονική σελίδα του γνωστού ομίλου μπορεί να πείσει και τον πιο δύσπιστο για την πολυτέλεια που παρέχει ο χώρος, από τις τεράστιες αίθουσες για ακριβά γούστα ως τους μεγάλους καταπράσινους κήπους, που στολίζονται δεόντως για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες ενός εντυπωσιακού γάμου, έναντι αδρής αμοιβής, βεβαίως.

    Αυτό δικαιολογεί και τα δώρα του ομίλου στους νεονύμφους, που κυμαίνονται μεταξύ διήμερα διαμονής σε Μύκονο, Σαντορίνη, Παρίσι ή Βενετία, ενώ παράλληλα τρέχει κλήρωση για ταξίδι στο Μπαλί ή στον Αγιο Μαυρίκιο!

    Τα πλούσια μενού αλλά και η αρχοντική διακόσμηση, καθώς και οι υπηρεσίες που προσφέρει το «ετοιμοπόλεμο» προσωπικό δεν ταιριάζουν ακριβώς σε σοσιαλιστές, γι' αυτό ίσως και οι καλεσμένοι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι «όλα ήταν πολύ λιτά και οι καλεσμένοι ήταν αποκλειστικά φίλοι του ζευγαριού ή των οικογενειών τους» ...

    (Δημοκρατία της Κυριακής)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε ΜΑΛΑΚΕΣ τι σας ζητάνε οι άνθρωποι και τους βρίζετε;

    Να κόψετε το τσιγάρο..καλό κάνει στην τσέπη μας 5 ευρώ πήγε το ΠΑΚΈΤΟ!!! με κόστος 30 λεπτά εκεί πληρώνει τα 4.70 ευρώ και για την υγεία του ο καπνιστής αν κλειστή και καπνίζει κάπου ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ... αλλά πληρώνει την υγεία του ο ίδιος..

    Να κόψετε το φαγητό ρε..αν τρως πολύ θα έχεις χοληστερίνες υπέρβαρος {σαν τους δυο ιπποπόταμους αντιπροέδρους μας, ενώ ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΕΕΕΕ Ο ΑΤΣΑΛΑΚΟΤΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΕΕΕ} δεν εποχή να χάνεις ομορφιά θέλουν όσο πιο ωραίο κώλο έχεις τόσο θα σε γουστάρουν οι ΓΕΡΜΑΝΟΊ, έτσι ο κώλος θα σου δώσει και να τρως!!! το σκεφτήκατε ΠΟΤΕ!!!!

    Να κόψετε το γαμήσι.. γιατί να κουραζόμαστε , μα θα πείτε η αναπαραγωγή!! ΠΙΑ ΠΑΡΆΓΩΓΗ !! τώρα θα κανείς μια παραγγελιά, και η βιοτεχνολογία θα σου προσφέρει ότι παιδί θέλεις αρκεί να έχεις να πλήρωσης.. εκεί το πάνε οι άρρωστοι,, λένε μέσα στης στοές τους ,οι Άγγελοι δεν έχουν φύλλο, κανείς δεν είδε φύλο σε κανένα όραμα , η εικόνα εκκλησίας, η σε άγαλμα, η σε τοιχογραφία ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν θα δείτε γεννητικά όργανα αγγέλου!! ΓΙΑΤΊ!!! αρά όσοι πήδηξαν, πηδήχτηκαν, ΤΕΛΟΣ, τώρα αντί για σεξ θα πηγαίνετε για ψάρεμα...

    Να κόψετε το ποτό ναι το κρασί εφρενει καρδιαν και είναι ΚΑΚΟΟΟΟ, η κόκα η κόκα κόλα ήταν ποτό , τώρα την την κάνουν και σήμερα την κοκαΐνη οι ΗΠΑ δεν γνωρίζω, πάντως κόκα κόλα πίνεις και ξανά πίνει!!!.. μπεεεε θα βελάζω σε λίγο

    Να κόψετε ρε και τους γιατρούς. Σύνταξη δεν θα πάρετε ακόμα και αν πατέ 100 χρονών, θα ανεβάζουν τα κριτήρια κάθε χρόνο, πως ΘΑ ΣΩΘΟΎΜΕ ΡΕΕ; ΜΑΛΑΚΕΣ; .

    θα Επιτρέπετε το χασίσι, οι αυτοκτονίες, ο τζόγος, τα στημένα ποδοσφαιρικά ματς { ΑΑΑΑ άντε γαμήσου ΠΛΑΤΙΝΗ ,ΓΕΡΟΥΝΑΛΟ, ΜΠΙΤΣΑΞΗ, ΠΙΛΑΒΙΕ} ρε ΦΑΣΙΣΤΕΣ αυτοί που ήλθαν να δούνε την κακιά Ελλάδα πώς στήνει παιγνίδια!!! Ιφαντινο κύρια Πασκε, ΠΛΑΤΙΝΗ , γιατί δεν ρώτησαν αν πληρώνονται οι ποδοσφαιριστές!! που παίζουν απλήρωτοι..

    ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΊΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΉΝΟΥΝ ΝΑ ΦΆΝΕ ΛΈΩ ΕΓΏ ΡΕ ΚΟΥΛΗ ΘΩΜΑΪΔΗ δημοσιογράφε γιατί δεν λες όλες οι ΠΑΕ ΤΑΠ ΧΡΩΣΤΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕ εκατοντάδες εκατομμύρια που τρώνε οι πρόεδροι; ΚΑΙ ΕΙ ΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΆ ΧΡΉΜΑΤΑ ΑΥΤΆ..

    Του πρώην προέδρου της ΕΠΟ Γκαγκατση τα περιουσιακά τα ξέρετε ; ΕΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ αθλητικοί δημοσιογράφοι; στο ΜΕΚΑ ΚΑΙ ΣΚΑΙ.. ο ΣΔΟΕ είναι στο κόλπο και δεν παει στης ΠΑΕ ΤΑΠ ΚΑΕ; αλλα μας δείχνουν κάτι γιατρούς για 500 ευρώ!!!!!!ΜΟΝΟ!!!..

    Δεν γράφω αλλά για σήμερα , ΒΑΡΈΘΗΚΑ
    με τους ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι πουσταράδες βγάζουν από την μύγα ξύγκι.
    Ένας φουλ καπνιστής (4 πακέτα την ημέρα ) αγόρασε το ηλεκτρονικό εδώ και μήνες και μου έλεγε ότι σώθηκε
    α) οικονομικά ( την έβγαζε με 12 ευρώ την βδομάδα, αντί 110 )
    β) μου έλεγε ότι ναι εντάξει παίρνω την νικοτίνη αλλά γλιτώνω τουλάχιστον τις βλαβερές ουσίες του χαρτιού (πχ πίσσα )
    ο ΕΟΦ τι λέει για το κανονικό τσιγάρο σε σχέση με το ηλεκτρονικό; ή μήπως απλά χάνετε τα 5 ευρώ που θα πάτε το πακέτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλητες - αλητες - αλητες. Ετσι... απλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν καταλάβατε κάτι με το ηλεκτρονικό τσιγάρο::{Που δεν έχω καμιά σχέσει με το αντικείμενο}.. Λέει επίσημα ο ΕΟΦ ότι είναι παράνομο γιατί δεν έχει διαπιστευτεί η νικοτίνη που θεωρείτε φαρμακευτικό προϊών, καλά μέχρι εδώ!!!

    Ρε ΕΟΦ τα κείνα τσιγάρα τον πολυεθνικών,με την νικοτίνη έχουν διαπίστευση;... Ακούστε όσοι έχετε συγγενής η γνωστό που ασχοληται επιχειρηματικά με το αντικείμενο αυτό
    μπορείτε να κάνετε αγώγι στον ΕΦΟ για την νικοτίνη που λέει ότι είναι φαρμακευτικό προϊών και να ζητάτε να εφαρμοστή το ΊΔΙΟ και με τα τσιγάρα..Η να βγάλουν ένα φυλλάδιο το οποίο θα λέει δεν είναι προϊών που βοηθά να κοπή το κάπνισμα αλλά ΜΙΑ ΝΈΑ, προσέξετε ΝΈΑ μορφή καπνίσματος που δεν λερώνει με στάχτες τον χώρο !!!{ ΠΩΣ ΛΕΜΈ ΝΈΑ ΤΆΞΗ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ}...

    Για τους αντικαπνιστικές οργάνωσης και την μαύρη προπαγάνδα εγώ θα πληρώνω για την υγεία σου!!, ναι σωστά να υπάρχουν χώροι να καπνίζουν οι καπνιστή και χώροι για τον για αντικαπνιστής.. Όμως το παραμύθι της πληρωμής για την υγεία του καπνιστή από άλλους θα πρέπει να σταματήσει όσο εισπρατει το κάθε κράτος ΦΟΡΩ ..

    Όταν το κόστος από την παραγωγής μέχρι την κατανάλωση δεν ξεπερνά τα 0.50 λεπτά και ο καταναλωτής πληρώνει
    τώρα 4.00 ευρώ, αυτά τα 3.50 ευρώ είναι για την υγεία του αν την χρειασθεί από το τσιγάρο, αλλιώς υπάρχει θέμα με τον αντικαπνιστή που δεν πληρώνει αυτόν τον εμεσο φόρο!!! μαθηματικά βγαίνει με δυο πακέτα τσιγάρα ΤΏΡΑ 7 ευρώ την ημέρα για την υγεία του καπνιστή τον μήνα 210 ευρώ, τον χρόνο 2.520 ευρώ!!!!!!!
    Και κανείς δεν έπαθε τίποτα καπνίζοντας τα πρώτα δέκα χρόνια από το τσιγάρο που έχει πληρώσει κεφαλαίο ΜΟΝΟ 25.200 ΕΥΡΩ τα 20 χρόνια 50.400 ευρώ σε παλιές δραχμές είναι χωρίς τους ΤΟΚΟΥΣ και τα επιτόκια 17.087.500 δραχουλες με τόκο στο επιτόκιο πάνω από 40.000.000 εκατομμύρια μόνο για μια {ασθένεια!!!}

    Αν όμως είναι απαγορευμένο από την παραγωγή του όπως το χασίσι και εγώ συνεχίζω να καπνίζω ΤΟΤΕ θα είμαι βάρος ενός αντικαπνιστή που θα πληρωνη για την υγεία μου...

    Όμως είναι ασθένεια η νικοτίνη είναι μια ουσία που δρα στο εγκέφαλο ως ντοπαμινη και φέρνει στερητικό σύνδρομο .. Είναι μια κοινή μελέτη που έκανε ο γραφών ,με γνώσης δημοτικού ,σε μια ημέρα!!

    Μπούτζουκας Θ.Τ. Κρήτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΕΟΦ : ΟΙ ΤΣΙΧΛΕΣ ΝΙΚΟΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΙΝΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΜΕ ΤΙΣ 4000 ΤΟΞΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΛΑΒΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ.
    πΡΠΣ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ: ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΔΕΝ ΚΑΡΠΟΦΟΡΗΣΕ. 20 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΩ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ: ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΕΝΟΧΛΩ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ, Ο ΑΤΜΟΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ 3 ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΜΑΧΑΙΡΙ Ο ΤΣΙΓΑΡΟΒΗΧΑΣ αρα
    ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΑΝΕΙ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟ ΚΑΠΝΟΥ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση