GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστολή προς τους εκπαιδευτικούς για την ενίσχυση μαθητών σε δύσκολη κατάσταση...

Τη συμπαράσταση και τη συνεργασία των εκπαιδευτικών της περιοχής για την αντιμετώπιση όποιων φαινομένων υποσιτισμού μαθητών παρατηρηθούν ζητ...

Τη συμπαράσταση και τη συνεργασία των εκπαιδευτικών της περιοχής για την αντιμετώπιση όποιων φαινομένων υποσιτισμού μαθητών παρατηρηθούν ζητάει με επιστολή του ο ιερός ναός Φανερωμένης του Χολαργού.
Ακολουθεί το..
http://www.amen.gr/index.php?mod=news&op=article&aid=7754

1 σχόλιο

  1. Αποκαλυψη

    Το γυρο του διαδικτυου κανει το αποκαλυπτικο αρθρο του δρ Κουτσουκου για τα σχολεια της "ρουκλας" = οινοποσιας!
    Τα πινανε οι καθηγητες!!

    Πειραματικά, Πρότυπα ή σχολεία της "ρούκλας" (οινοποσίας)...

    Υπόμνημα – Ειδική Ανάλυση- Ένσταση-–Αίτηση – Προτάσεις & Ανοικτή Επιστολή

    Υπέρτιτλος: Πειραματικά, Πρότυπα ή σχολεία της "ρούκλας" (οινοποσίας)...
    Υπότιτλος: Ακόμα και οι "γύφτοι" μπήκαν στο ΠΣΠΑ, που υποβαθμίστηκε από Πειραματικό του Πανεπιστημίου σε Σχολείο της "ρούκλας"!
    Έχει υποβληθεί στο Υπουργείο Παιδείας Γραφείο Υπουργού με Αρ. Πρωτ. 12463- 15-12-2011, Γραφείο Υφυπουργού με Αρ. Πρωτ. 2670- 15-12-2011, Δνση Β/θμιας Εκπ/σης Αρ. Πρωτ. 144529- 15-12-2011 και στην Πρυτανεία ΕΚΠΑ με Αρ. Πρωτ. 1112000929/19-9-2011.


    Αννα Διαμαντοπουλου ειτε καρατομεις της Δανιλη Ελενη την μπεκρου του ΠΣΠΑ και την μεθυστακα Παπατσιμπα Λαμπρινη με την παρανομη Ελμε και Δημητριαδη Παναγιωτη ειτε σε καταπινει το σκανδαλο!

    Αγις Πατερας Μαθητη Πασοκος

    15 Δεκ 2011 10:32:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    1. ρέκλα, ρέχλα


    Αποχαύνωση. Το απόλυτο αρντάν. Τεμπελιά και βαριεστιμάρα που εξελίσσεται σε κούραση, ίσως ακόμη και σε μυϊκή εξάντληση. Μια προχωρημένη μορφή χαβαλέ όπου δεν παίζεις ούτε τα βλέφαρά σου.

    Η ρέκλα παραπέμπει σε ατελείωτα φραπόγαλα ή μπυρίτσουαλς. Ή, σε καλοκαιρινές διακοπές - φάση χύμα στο κύμα με καύσωνα. Ή, σε κοκούνινγκ με το καλοριφέρ στο φουλ. Ή, βέβαια, όπως ήδη έχει πει ο linc751979, στο στρατό - σε φάση μονάδα χυμείο.

    Η ετυμολογία της λέξης δεν είναι εύκολη. Η άποψη ότι προέρχεται από την κα-ρέκλα στην οποίαν αράζουμε και χαλαρώνουμε σε σημείο που βαριόμαστε καν να πούμε το κα- είναι μεν ευρηματική αλλά μάλλον δεν ευσταθεί.

    Ίσως, η ρέκλα να προέρχεται από το Ιταλικό recluso=ερημίτης, απομονωμένος. Στα Επτάνησα απαντάται η λέξη ρεκλούτης που σημαίνει ρακένδυτος, εξαθλιωμένος και εξ αυτού λένε ότι και κάποιος είναι ρέκλα όταν βρίσκεται σε κακό χάλι - έχει απομονωθεί, δεν προσέχει τον εαυτό του, είναι βρώμικος και ατημέλητος κλπ. Όλα αυτά με επιφύλαξη

    15 Δεκ 2011 10:40:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    . μπυρίτσουαλς

    Οι μπύρες. Οι πολλές μπύρες. Κατά συνεκδοχή και η ζυθοποσία παρατεταμένης διάρκειας, οπωσδήποτε με παρέα.

    Η κατάληξη της λέξης παραπέμπει στα σπιρίτσουαλς, τα θρησκευτικά τραγούδια των μαύρων του αμερικάνικου Νότου. Ίσως να υποδηλώνεται ότι η ζυθοποσία είναι στις μέρες μας τελετή με θρησκευτικό χαρακτήρα και όταν γίνεται με τη δέουσα ευλάβεια δημιουργεί και ανάλογη έξαρση. Τραβηγμένο μου ακούγεται αλλά, ποτέ δεν ξέρεις.

    Σχετικά λήμματα: μπυρόνι, μπυρωίνη, μπυροκοιλιά, μπυροκοιλιακοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση