GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το γκρέμισμα της γέφυρας...

Tου Παύλου Παπαδάτου επικοινωνιολόγου Σήμερα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το 2012 θα είναι έτος γενικευμένης κατάρρευσης της χώρας. Το λένε ...

Tου Παύλου Παπαδάτου
επικοινωνιολόγου

Σήμερα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το 2012 θα είναι έτος γενικευμένης κατάρρευσης της χώρας. Το λένε οι οίκοι αξιολόγησης, το λέει η Goldman Sachs που κυβερνά τον κόσμο, το λέει η κοινή λογική.
Το μνημόνιο απέτυχε παταγωδώς και καλό είναι να προετοιμαζόμαστε για ακόμη χειρότερες ημέρες. Μετά από τέσσερα συνεχή χρόνια ύφεσης, ένα εκατομμύριο ανέργους, 25% μειώσεις μισθών, 40% πτώση στις πωλήσεις ακινήτων και 20% πτώση του εθνικού εισοδήματος, η κυβέρνηση είναι...
 έτοιμη να προβεί σε περαιτέρω αύξηση αντικειμενικών αξιών των ακινήτων, διπλασιασμό των τελών κυκλοφορίας, μειώσεις μισθών, κλπ. Ενέργειες που όχι μόνο δεν θα μειώσουν το πρωτογενές έλλειμμα της χώρας το 2012, αλλά θα το φθάσουν πάνω από 15 δις ευρώ!
Η ύφεση το 2011 θα είναι 6.5% και άλλο τόσο του χρόνου. Το PSI σύντομα θα αποδειχθεί όνειρο θερινής νυκτός και ευελπιστώ ότι δεν υπάρχουν αφελείς που πιστεύουν ότι, οι τραπεζίτες που έχουν αγοράσει ασφάλιστρα κινδύνου, έναντι αδυναμίας της χώρας μας να πληρώσει τα ομόλογά της, θα μας χαριστούν. Η επιστροφή στη δραχμή, και σύντομα μάλιστα, είναι μία σκληρή πραγματικότητα. Σκύψαμε το κεφάλι για την πρώτη δόση, τη δεύτερη… την έκτη, και τώρα ετοιμαζόμαστε να «στηθούμε» για την έβδομη! Ο κύριος Παπανδρέου, που αγνοούσε τη διαφορά μεταξύ χρέους και ελλείμματος, κουβάλησε την τρόικα της οποίας οι άνθρωποι νόμιζαν ότι είχαν να κάνουν με το γαλλικό δημόσιο, ενώ την σκυτάλη πήρε ο κύριος Παπαδήμος παρ’ ότι γνώριζε εκ των προτέρων ότι επρόκειτο να καταβάλει μία μάταιη προσπάθεια. Είναι ώρα ο κύριος Σαμαράς να εξηγήσει στον λαό τα άμεσα και μακροπρόθεσμα, επώδυνα προβλήματα αλλά και τους κινδύνους ενώπιον των οποίων θα βρεθεί η χώρα και να ηγηθεί ο ίδιος, μέσω εκλογών, μιας πανεθνικής προσπάθειας. Ο λαός θα σταθεί δίπλα του.
Δυστυχώς, ολόκληρες γενιές γαλουχήθηκαν με σοσιαλιστικό όραμα και με την αυταπάτη ότι ο σοσιαλισμός είναι ένα πολιτικό σύστημα που θα διανέμει αγαθά χωρίς παραγωγή, χωρίς βιομηχανία. Τώρα, ο «θνήσκων» σοσιαλισμός έκανε ένα ακόμη μεγάλο κακό στη χώρα. Κατόρθωσε να δημιουργήσει μία πολύ μεγάλη και επικίνδυνη αριστερά, αφού το μεγάλο μέρος της ευαγγελίζεται την ιδεολογία του Χότζα!
Σημείωση. Σάββατο βράδυ κατέρρευσε, η μοναδική στο είδος της γέφυρα του Αργοστολίου. Την προστασία της, για πολλά χρόνια, είχε αναλάβει το άθλιο Υπουργείο Πολιτισμού. Στη θέα της με έπιασε βαθειά κατάθλιψη. Αισθάνθηκα ότι η κατάρρευσή της δεν αποδεικνύει μόνο την ανικανότητά μας να τη σώσουμε, αλλά ουσιαστικά αντικατοπτρίζει το γκρέμισμα μιας ολόκληρης χώρας.

11 σχόλια

  1. ΣΕΛΙΔΑ{1}


    Η αμορφωσιά είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν λαό, γιατί τα ΜΜΕ του περνούνε ότι γουστάρουνε και όπως γουστάρουνε . Μερικοί δημοσιογράφοι με ελάχιστες εξαιρέσεις που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού δεν ασχολούνται για το αύριο του απλού Έλληνα πολίτη, αλλά το ποίος θα είναι ο αυριανός αρχηγός του ΠΑΣΟΚ… Η αν θα κάνει επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής συμβάσεις η Ν.Δ που σημειώστε εδώ ότι δεν την έχει δει κανείς …

    Λέμε στην Ελλάδα για την βουλευτική ασυλία ΚΑΙ κανείς δεν έχει τολμήσει να μιλήσεις για την ΙΣΟΒΙΑ ασυλία που έχουνε όλοι οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης … Π.Χ ο κύριος Μπαρόζο που προσκυνάνε όλοι ΔΙΩΚΕΤΑΙ στην χώρα του την Πορτογαλία , ακουστέ γιατί διώκεται αυτός ο κύριος στην χώρα που ήταν πρωθυπουργός , ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, στην χώρα του την Πορτογαλία είναι υπόδικος. Υπουργοί του είναι φυλακή , και μόλις πλησίαζε η σειρά του τον πήραν και πήγαν στην Ευρωπαϊκή ένωση ώστε να έχει ΙΣΟΒΙΑ ΑΣΥΛΙΑ.. Και αυτός ο κύριος βάζει κανόνες στην Ελλάδα με την ανοχή της Ευρωπαϊκή Μαφία των τραπεζών..
    Ξέρετε ο Μπαρόζο, ο Ολιν Ρεν, ο Μάριο Ντράγκι και οι διάφοροι άλλοι τέτοιοι κύριοι που είναι όλοι διορισμένοι ,ζήτησαν και πήραν τα κλειδιά της χώρας μας στης 15-12-2011, αυτοί που τα παρέδωσαν ήταν ο κ. Παπαδήμος ,ο κ Βενιζέλος συνεπικουρούμενοι από τους 255 εθνοπατέρες μας , με το πιο φερθώ , εξευτελιστικό, προδοτικό, ισχυρισμό ότι σαν χώρα είμαστε ανάξιοι να βάλλομαι τάξη στην χώρα μας .. Όμως όταν ένα κράτος με Λαός του που δεν μπορεί από μόνος του να βάλει την τάξη στην χώρα
    {μια πιπίλα που λένε παρά πολλοί αδαείς ας μας τα επιβάλουνε οι ξένοι } συγγνώμη αλλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ αυτό το κράτος ούτε ο Λαός ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ τέλεια και παύλα…. Όποιος η όποια κυβέρνηση και να έλθει με αυτά που έχουν υπορράψει δεν μπορεί να τα αλλάξει, Η ΒΟΥΛΗ δεν έχει καμία άξια ούτε μόνο σαν κτήριο αλλά σαν νομοθετικό ρόλο όσο και να φωνάζουνε στην Ελληνική Βουλή κάποιοι βουλευτές θα είναι μόνο για ΝΤΕΚΟΡ, θα λαμβάνονται υπόψη τα θέλω τον διορισμένων που θα αποφασίζουν από της 15-12-2011 για εμάς χωρίς εμάς, ΑΥΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ οι προδότες, και δεν ακούστηκε από κανένα μα κανένα τηλεοπτικό κανάλι μεγάλο η μικρό , αλλά και από κανένα δημοσιογράφο , ασχολούνται βέβαια το ποίος θα είναι ο διάδοχος του ΠΑΣΟΚ…

    Μπούτζουκας Θεόδωρος Τηλέμαχος ΚΡΗΤΗ …Ακόμα ελεύθερος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σελιδα {2}


    Κυβέρνηση Παπαδήμου δεν υπήρξε ούτε υπάρχει μια κυβέρνηση υπάρχει του Μάριο Ντράγκι που από την περασμένη Παρασκευή η ελληνική κυβέρνηση και οι ιδιώτες πιστωτές συμφώνησαν πως τα νέα ομόλογα που θα εκδοθούν εις αντικατάσταση των παλιών θα ενταχθούν στο βρετανικό δίκαιο. Αυτό σημαίνει πως θα αποτελούν ομόλογα υψηλής ή τουλάχιστον υψηλότερης διασφάλισης.
    Οι πιστωτές σε περίπτωση αθέτησης των όρων της συμφωνίας θα προσφύγουν στα βρετανικά δικαστήρια και τον ισχύοντα βρετανικό νόμο. Το αίτημα αυτό ήταν ένα από τα κύρια που είχαν θέσει οι πιστωτές προς το ελληνικό δημόσιο, προκειμένου να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις, και αυτό το παραδώσαμε αμαχητί …
    Άρα η με ευρώ η δραχμή , αν χρωστάς και σου κάνει κατάσχεση το δημόσιο η περιουσία σου θα πηγαίνει στα χέρια τον δανειστών.. Τα χαράτσια και οι φόροι θα είναι τόσο σκληροί που δεν θα αντέξει κανείς να κράτηση την γη του την ΕΛΛΑΔΑ … Έφτασε λοιπόν είναι η ώρα του πολέμου, του πραγματικού πόλεμου, ώστε το χρέος από την τοκογλυφία που είναι 17 δισεκατομμύρια ευρω τον χρόνο , όταν για συντάξεις και μισθούς θέλομε περίπου 20 δις τον χρόνο τα 17 δις τοκογλυφίας σημειώστε τα θέλομε τώρα και χωρίς το αρχικό κεφαλαίο , και εκτός από τα νέα δάνεια που παίρνομε η θα πάρομε με τόκο 8% όταν η Γερμανία δανείζεται με 1% επιτόκιο .. Επιβάλετε πια δεν απαιτείτε να κηρυχθεί απεχθές το χρέος μας , να φυλακισθούν και να θανατωθούν όσοι εξαπάτησαν η έκλεψαν τον Ελληνικό ΛΑΟ ώστε να έχομε το ελάχιστο ,τον λόγο ύπαρξης μας σαν Ελληνικό κράτος και σαν Λαού .. Η να υποστούμε την τελειωτική ταπείνωση και την αφάνεια μας.. Το πως θα λέγετε τώρα το νόμισμα ευρω η δραχμή που θα χρωστάμε δεν έχει ουσία εκτιμώ ότι θα αντέξουμε ένα δυο μήνες όταν θα έχομε πάρει και το τελευταίο σέντσι από της μικρόκαταθεσεις μας .. ΜΕΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ; ΑΙΜΑ..
    ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ… ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ… ΑΝ ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΤΑΜΟ ΑΙΜΑΤΟΣ , ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ… ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΑΙΜΑ και συνήθως και στις δυο περιπτώσεις ,τα πρώτα θύματα είναι οι γέροντες ,τα παιδιά ,τα ΑΜΕΑ, οι άνεργοι… Σημειώστε δε, ότι ανάπτυξη θα θεωρείται ΜΟΝΟ ότι μπορεί να κάνει εξαγωγή μια χώρα..

    Μπούτζουκας Θεόδωρος Τηλέμαχος ΚΡΗΤΗ …Ακόμα ελεύθερος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωχ Αη Γεράσιμέ μου20 Δεκ 2011, 12:40:00 π.μ.

    Ρε Κεφαλλονίτες δικό σας είναι αυτός; Καλά άλλη εικόνα έχετε σα φάρα στην Ελλάδα. Τετραπέρατος, τετρακόσια τα έχει. Μέχρι και το Σαμαρά άθλιο τον λέει αφού πριν δύο χρόνια ήταν υπουργός πολιτισμού. Θα του ζητήσει σε λίγο και το χρίσμα του κόμματος;
    Μαζέψτε τον μπας και συνέλθει λίγο. Εκτός αν θέλετε και λίγο εύθυμο τόνο στην πολιτική σκηνή του τόπου σας.
    Που πας ρε Καραμήτροοοοοο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρός: κον Μπούτζουκα Θεόδωρο

    "Η αμορφωσιά είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν λαό"

    Αγαπητέ Θεόδωρε τα γράφεις πολύ σωστά.
    Όμως η αμορφωσιά δεν είναι το μεγάλο πρόβλημα.
    Εκείνο που μας έχει σακατέψει σαν έθνος, που δεν μας αφήνει να συμπεριφερθούμε με λογική, με φιλία μεταξύ μας είναι κάτι άλλο.
    Είναι αυτό που οι πολιτικάντηδες και οι δημοσιοκάφροι γνωρίζουν
    και επεξεργάζονται με ακρίβεια.
    Είναι ο τρισκατάρατος φανατισμός!

    Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίζει η ομάδα μας
    και να κυβερνά το κόμμα μας.
    Έτσι την έχουμε πάθει εμείς οι πολύξεροι και πολύμαγκες ελληναράδες.
    Αυτή είναι η αιτία που φτάσαμε κι εδω που είμαστε.

    Μιά παροιμία λέει:
    Ακόμη κι εκει που δεν χωρά ιχνος αμφιβολίας
    η προπαγάνδα και ο φανατισμός θα βρουν θέση.

    Σταύρος Σακέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυριε Παπαδάτε
    Λίγο πολύ μέσα από το άρθρο σας προβάλλατε με τα μελανώτερα χρώματα την κομματική σας ταυτότητα και ιδεολογία.
    Ασφαλώς αυτό δεν είναι κακο και ως ένα σημείο καλά κάνετε.
    Το να μιλάτε όμως για την αριστερά και να την παρομοιάζετε με του Χοτζα αυτό δείχνει εμπάθεια και μάλλον είστε εσείς αλλού, παρόλο που τα νουμερα που αναφέρετε σχετικά με την οικονομία είναι σωστά.
    Μήπως μπορείτε να μας πείτε τα πεπραγμενα της ΝΔ κατα τα 5.5 χρόνια που κυβερνησε την Ελλάδα; Ξεχάσατε γρήγορα!!! και λογικό με τα την λαίλαπα του ΓΑΠ και των 2 χρόνων διακυβερνησης του.
    Οι κουμπάροι τα δομημένα ομολογα ο αμετρος δανεισμός το βατοπέδι ο Παυλίδης ο μαστιγωμενος Βουλγαρακης με τις off shores το κλείσιμο της βουλης για την παραγραφη των σκανδαλων τον φιλτατο Ζαχοπουλο που διόριζε και μοιραζε αβερτα χρημα σε ΜΚΟ η φυγή με συνοδεία του Χριστοφοράκου(πως δεν βγάλατε και αγημα) που καταλάδωσε όλη την βουλή και γλιστράγατε στα σκαλοπάτια και ασφαλώς την συμμετοχή του σημερινού αρχηγού της ΝΔ στην κυβερνηση των 39 νεκρων από την φωτιά στην Πελοπόνησσο που την έκαψε ο στρατηγός άνεμος!!!
    Καλό το άρθρο σας αλλα για κομματική συγκέντρωση των ομοιδεατών σας.
    Πιστεύετε πραγματικα ότι ο Σαμαρας μπορεί να οδηγήσει την χώρα έξω από την κατασταση που βιώνει σημερα η χώρα; αυτός που απο τις πολλές κωλοτούμπες έχει δεθει φιογκος σαν να κανει γιογκα αυτός που έχει ψηφίσει και έχει υπογράψει τα πάντα;
    Είπαμε κυριε Παπαδατε είμαστε μαλακες αλλα όχι τόσο όσο εσεις μας νομίζετε.
    Παρτε το είδηση τελειώσατε και εσεις και η συμμορία των κατσικοκλεφτών του ΠΑΣΟΚ ο λαός έχει αναγκη από πολιτικούς που τουλάχιστον σε μινιμουμ βάση είναι πατριωτες και έχουν ηθική και όχι κοπρόσκυλα όπως ολα αυτα που εδω και 35 χρόνια εχουν κατακλέψει και ξεπουλήσει τον τόπο.
    Η αριστερά είναι αυτό που είναι και σίγουρα φέρει και αυτή ευθύνες που άφησε να συμβούν όλα αυτα στην χώρα.
    Σε καμμια περίπτωση δεν επικαλούμε ότι είναι η κυβερνητική λύση στην Ελλάδα αλλά μια φωνή που τουλάχιστον σέβεται τον εαυτό της και δεν ειναι ζαλισβουρης και κωλοτούμπας.
    Οι καταστάσεις οδηγούν σε ενα νέο πολιτικό σκηνικό χωρίς κοπριές και λαμόγια που ειναι οι φωλιές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ άλλωστε αυτό βγαίνει σαν συμπέρασμα και από τις δημοσκοπήσεις.
    Είστε παρελθόν και απορρίματα για τον κάδο.
    Ο δικός σας λόγος είναι ξύλινος ψευτικος και ως ενα σημείο πούστικος και τα πεπραγμένα σας είναι αυτά που ζούμε σήμερα όλοι μας.
    Η περίοδος αυτή είναι το τέλος εποχής για πολιτικούς που τους ρίχνουν ροχαλες και αυτοι κοιτούν τον ουρανό αν ψιχαλλίζει, τους σκυλοβρίζει ο λαός και τους αναθεματίζει και αυτοί το λαμβάνουν σαν ευχή, όσο τρέλλα και να πουλήσουν το έργο έλαβε τέλος και αν συνεχίσουν στο ιδιο βιολί δεν θα συμβεί μονο αυτό που συμβαίνει σήμερα που δεν τολμουν να εμφανιστούν πουθενά γιατι πλέον πέφτουν και σφαλιάρες αλλα πολύ χειρότρα.
    Εχει πολλα σκατα η φωλιά που υποστηρίζεις και η βρώμα μας εχει πνίξει όλους ασχετο αν σε εσας μυρίζουν κολώνια μιας και εξοικειωθήκατε με τα σκατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Fατε, ρε, ΦΑΤΕ, ΦΑΤΕ, ΦΑΤΕ
    αυριο θα ψοφησετε
    γι' αυτο
    ΦΑΤΕ ΦΑΤΕ ΦΑΤΕ΅













    μαλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυξήθηκαν κατά 38% τα άστεγα παιδιά που ζουν σε καταυλισμούς, αυτοκίνητα, πάρκα και εγκαταλειμμένα κτίρια στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα ο αριθμός τους να εκτοξευτεί στα 1,6 εκατομμύρια, σύμφωνα με έκθεση αμερικανικής οργάνωσης.

    Η έκθεση του Εθνικού Κέντρου για τις άστεγες οικογένειες κάνει έκκληση για άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος που πλήττει σήμερα ένα παιδί στα 45.

    «Ο κίνδυνος για ένα παιδί να μείνει χωρίς στέγη είναι μεγαλύτερος εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, αν και τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν αυξηθεί κατά 15.000 οι διαθέσιμες κατοικίες», επισημαίνεται στην έκθεση.

    Ένα άστεγο παιδί στα δύο κατοικεί σε έξι νοτιοανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ, όπως η Τζόρτζια και η Αλαμπάμα και σε δυτικές, όπως η Καλιφόρνια.

    Το 42% των παιδιών αυτών είναι μικρότερα των έξι χρόνων και το ένα τρίτο εξαρτάται μόνο από τις μητέρες τους που πάσχουν από χρόνια νοσήματα. Τα παιδιά αυτά είναι εκτεθειμένα στην πείνα, στην έλλειψη σχολικής εκπαίδευσης, στο άγχος και τις ασθένειες και το μέλλον τους είναι αμφίβολο, επισημαίνεται στην έκθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ φοβάμαι ότι όλα αυτά που γράφει ο κύριος Παπαδάτος είναι σωστά.Με πιάνει όμως πανικός όταν σκέφτομαι
    ότι σε περπίτωση που πραγματοποιηθούν
    τα γραφόμενα, δηλαδή να μην επιτευχθεί το κούρεμα των ομολόγων, η κυβέτνηση παπαδήμου είναι εντελώς ανέτοιμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απάντηση στον Ανώνυμο

    Αγαπητέ κύριε δεν είμαι εκπρόσωπος ούτε του κυρίου Παπαδάτου αλλά ούτε της ΝΔ.
    Όσα αναφέρεται στο άρθρο σας για τον κύριο Ζαχόπουλο, Βουλγαράκη, Bατοπέδι κ.λ.π είναι όλα σωστά. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί κάποιος αριστερός όπως φαίνεται να είστε εσείς, θίγεστε από το γεγονός ότι στο άρθρο του ο κύριος Παπαδάτος είπε ότι η αριστερά ευαγγελίζεται εποχές Χότζα. Αν δεν είναι αυτό δεν είναι σωστό τότε μήπως μπορείτε εσείς, αφού αφήσετε τους αφορισμούς, να μας πείτε τι ακριβώς ευαγγελίζεται το ΚΚΕ;
    Σε κάθε περίπτωση αυτό που μετράει δεν είναι πόσα λαμόγια υπήρξαν σε ένα κόμμα αλλά η ιδεολογία του κόμματος. Και δυστυχώς η αριστερή ιδεολογία πάει την κοινωνία στην εποχή των σοβιέτ. Προς άρση κάθε παρεξηγήσεως θα συμφωνήσω ξανά μαζί σας για την κοπριά που υπάρχει και στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ. Επειδή όμως έχω διαβάσει κάποια άλλα άρθρα του κυρίου Παπαδάτου στον αθηναϊκό τύπο δεν πιστεύω ότι o άνθρωπος παρουσιάζεται ως εκπρόσωπος της ΝΔ. Ίσα –ίσα που σαφέστατα γράφει ότι ούτε το PSI θα γίνει και πίσω στην δραχμή θα πάμε. Πράγμα που σημαίνει ότι θα βρεθούμε και εκτός ΕΕ
    πράγμα που διακαώς επιθυμεί η αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ 1.52
    Πρωτα από όλα ευχαριστώ για τον σχολιασμό σας.
    Ας παρουμε τα πράγματα με την σειρά.
    ΔΕν ήμουν δεν είμαι και ουτε πίστεψα ποτε σε ολοκληρωτικές ιδεολογίες που στερούν το δικαίωμα της ελπίδας στον άνθρωπο, αυτό σημαίνει ότι δεν ανήκω στον χώρο της αριστεράς και ειδικότερα στο ΚΚΕ.
    Ειμαι υποχρεωμενος να σας θυμήσω ότι τιμητης του ΧΌΤΖΑ και του ΑΛΙΑ ήταν ο Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ όταν επισκεπτόμενος την Αλβανία στο αεροδρομιο στην επιστροφή του έκανε την ιστορική δήλωση "γυρίζω από τον παράδεισο του ΑΛΊΑ!!!!!!!".
    Εκείνο που ισχυρίστηκα ήταν ότι το ΚΚΕ έχει μια σταθερή πολιτική θέση κατω από όλες τις καταστάσεις και δεν κάνει αυτό που κανουν εδω και 35 χρόνια τα δυο μεγαλα κόμματα που φλόμωσαν τον λαό στο ψέμμα την μπαρούφα και εν τελει την καταστροφή της χώρας.
    Από το 1981 το ΠΑΣΟΚ παραλαμβανει καμμένη γη και η ΝΔ επανιδρύει το κράτος!!!!
    Δυστυχως ήμουν και εγω ένας ψηφοφόρος που σε εκλογές επέλεξα να ψηφίσω τα μεγάλα κόμματ πιστεύοντας στα ασύστολα ψεύδη τους.
    Ο κόμπος πλέον έφθασε στο κτενι και αυτη η κτηνωδία και ανθρωποφαγία που ζούμε σήμερα και ειναι αποτέλεσμα των πολιτικών των δύο μεγάλων κομμάτων, αυτό από μόνο του πλέον είναι αρκετό συνειδησιακά να κάνει εχθρό και των δυο μεγάλων κομματων.
    Μας πρόδωσαν και μας ξεπούλησαν με τον χειρότερο τρόπο και για δικο τους όφελος . Όχι καμία ιδεολογια και ειδικότερα αυτων των κομματων δεν με πείθουν για τις προθέσεις τους γιατί στην πράξη ήταν κλέφτες απατεώνες λιγδιαρηδες και αναλγητα καθαρματα που φωλιάζουν κάτω από την ιδεολογία που επικαλείστε.
    Ο δρόμος προς την κόλαση είναι σπαρμένος με τριαντάφυλλα και τα κοπρόσκυλα το γνωρίζουν πολύ καλά γεμίζοντας τον κόσμο ψέμμα και υποκρισία.
    Τέλος σχετικά με την ΕΕ και την τυχον αποπομπή μας από αυτή.
    Μπορείτε να μου πείτε πόσο μπορεί να χειροτεψει η ζωή μας επιστρεφοντας στην δραχμή όντας άνεργος επι 4 χρόνια και περιπλανωμενος από εδω και εκεί για τα προς το ζειν κανωντας τα πάντα για να επιζήσω στην ηλικία των 53 ετών και κάτοχος δυο πτυχίων ΑΕΙ;
    Πόσο μπορεί να χειροτερέψει η ζωη του 70% των Ελλήνων που σήμερα εουν χάσει περιουσίες και κόπους ακόμα και γεννεών από το 2008 έως σήμερα;
    Αγαπητέ φίλε πλέον τα πράγματα δεν εχουν να κανουν με ιδεολογίες αλλά με την ίδια την ζωή μας που στο σύστημα που είμαστε ενταγμένοι είναι αναλώσιμη και χωρίς αξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση