GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι ώρα χτυπάει το δικό σου ξυπνητήρι;;..

Πηγαίνεις στη δουλειά και κανένας δεν το έχει πάρει είδηση. Δεν θυμάσαι που έχεις παρκάρει. Μην ανησυχείς, απλά το πρωϊνό ξύπνημα δεν σου τ...

Πηγαίνεις στη δουλειά και κανένας δεν το έχει πάρει είδηση. Δεν θυμάσαι που έχεις παρκάρει. Μην ανησυχείς, απλά το πρωϊνό ξύπνημα δεν σου ταιριάζει. Διάβασε τα συμπτώματα του πρωϊνού, αλλά και του βραδινού τύπου και την δοσολογία των... φαρμάκων.
Πρωινός τύπος...
Δεν είναι θέμα επιλογής, αλλά απαίτηση του βιολογικού σου ρολογιού. Το πιο πιθανό είναι ότι αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία θα έχετε κατασταλάξει εδώ και καιρό σχετικά με το τι αντέχετε να κάνετε μετά τις 23:00 και τι όχι. Σε αντίθετη περίπτωση, μπείτε στη διαδικασία να αναρωτηθείτε τα παρακάτω: Πόσες φορές έχετε κατηγορήσει τον εαυτό σας επειδή σας πήρε ο ύπνος στα...
μισά της ταινίας, επειδή σας έπιασε o/η κολλητός/η σας να χασμουριέστε την ώρα που πίνατε το χαλαρό σας… προ-μεσονύκτιο ποτό ή γιατί προτιμήσατε να χουζουρέψετε βλέποντας Lost, αντί να επιδείξετε τις χορευτικές σας ικανότητες στο Villa Mercedes;
Συμπτωματολογία:
Εσείς οι… πετεινοί είστε σαφώς πιο ενεργητικοί το πρωί, με φθίνουσα πορεία βιορυθμών μέσα στην ημέρα (ειδικά μετά το απόγευμα), λατρεύετε την ανατολή, ξυπνάτε άνετα –τις περισσότερες φορές– χωρίς ξυπνητήρι, δυσκολεύεστε να παραμείνετε στο κρεβάτι μετά τις 10 το πρωί, ακόμη και τα σαββατοκύριακα, και περνάτε ώρες… μαρτυρίου κάθε φορά που αναγκάζεστε να ξενυχτήσετε. Οι φίλοι σάς μισούν γιατί είστε πανέτοιμοι για εξορμήσεις –και λογοδιάρροια– ελάχιστα λεπτά αφού ανοίξετε τα μάτια σας το πρωί –χωρίς καφέ παρακαλώ– και εύχεστε να μπορούσατε να αλλάξετε το ωράριό σας στη δουλειά από 10:00 - 18:00 σε 8:00 - 16:00. Οι πρωινοί τύποι λειτουργείτε καλύτερα το πρωί, αλλά όχι σε βάρος της κοινωνικής σας ζωής. Τα παρακάτω tips αφύπνισης για τις δύσκολες ώρες, ίσως φανούν χρήσιμα την επόμενη φορά που θα προσπαθείτε να κρατήσετε τα μάτια σας ανοιχτά.
Οδηγός επιβίωσης για πρωινούς τύπους:
1) Καλός ο καφές, αλλά ακόμη καλύτερη η Coca-Cola… Όντως, η Coca – Cola έχει τη δύναμη να σε ξυπνήσει, περισσότερο και από τον καφέ.
2) Κάντε σύμμαχο τον Η/Υ: Όσο κι αν νυστάζεις, αρκούν μερικά λεπτά μπροστά στο PC για να σε μετατρέψουν σε ανθεκτικό στην επιθυμία για ύπνο… ζόμπι.
3) ...αλλά όχι την τηλεόραση: S.O.S! Ό,τι κι αν κάνετε φροντίστε να μείνετε μακριά από τον καναπέ και την τηλεόραση.
4) Φάτε ελαφριά: Το γεμάτο στομάχι θα σας προκαλέσει έντονη υπνηλία για τουλάχιστον ένα δίωρο, αρκετή δηλαδή ώρα για να υποχωρήσουν οι άμυνές σας και να οδηγηθείτε κατευθείαν στο κρεβάτι.
5) Πάρτε τηλέφωνο τον ή την κολλητή σας. Τα ζουμερά νέα και το κουτσομπολιό είναι ικανά να ξυπνήσουν ακόμη και την Ωραία Κοιμωμένη.
6) Κρατήστε τον εαυτό σας απασχολημένο μέχρι την ώρα που θα έχετε προγραμματίσει να βγείτε, πηγαίνοντας με τα πόδια μια βόλτα γύρω από το τετράγωνο ή συμμαζεύοντας το δωμάτιο ή την κουζίνα. Το επικίνδυνο δίωρο είναι συνήθως 23:00 - 1:00. Το πιθανότερο είναι ότι μετά από αυτό θα έχετε καταφέρει να ξαγρυπνήσετε.
Βραδινός τύπος...
Μήπως είστε βρικόλακας. Ξενυχτάτε, είτε γιατί το φαγητό εξελίχθηκε σε σινεμά και το σινεμά ήθελε μερικά ποτά για να «κατέβει», είτε γιατί η μία ταινία στο DVD δεν ήταν αρκετή και έπρεπε να δείτε άλλες τρεις είτε απλώς γιατί κάνετε chat όλη νύχτα με ημι-αγνώστους;
Συμπτωματολογία:
Μισείτε το πρωινό ξύπνημα; Θέλετε να σπάσετε το ξυπνητήρι σας και μαζί το χέρι όποιου τόλμησε να σας σκουντήξει; Είστε ένα τίποτα πριν εισπνεύσετε τις πρώτες αρωματικές νότες του καφέ σας; Αντίστοιχα, μπορείτε να μείνετε ξύπνιος μέχρι το ξημέρωμα χωρίς καν να το καταλάβετε; Και στο απογευματινό μάθημα στο γυμναστήριο πετάτε, ενώ στο ίδιο μάθημα το πρωί επιεικώς σας κλαίνε οι ρέγγες; Μην το ψάχνετε, είστε βραδινός τύπος. Δεν θα συνηθίσετε ποτέ να ξυπνάτε μόνοι σας, παρόλο που αναγκάζεστε να το κάνετε συχνά. Και δεν θα μπορέσετε ποτέ να κοιμηθείτε αν το ρολόι δεν δείχνει περασμένες 12 το βράδυ, κι ενώ δεν έχετε εξαντλήσει όλα τα επεισόδια True Blood στον σκληρό δίσκο σας και δεν έχετε διαβάσει τουλάχιστον καμιά 20αριά σελίδες... Ίσως ακόμα μία σελίδα;
Οδηγός… αφύπνισης για βραδινούς τύπους:
1) Βάλτε το σωστό ήχο στο ξυπνητήρι. Μια καλή ιδέα είναι το Mala Vida, που πετάει πάνω και πεθαμένο. Άλλος έχει το Over the Hill της Monica, που σε ξυπνάει σιγά-σιγά, με το μαλακό.
2) Καφές. Τσάι. Χυμός πορτοκάλι. Αλλά μην το παρακάνετε με τον καφέ: ενδέχεται να σας πέσει η πίεση και να αρχίσετε πάλι να νυστάζετε.
3) Φάτε καλό πρωινό. Ακόμη κι αν δεν νιώθετε πείνα, ο οργανισμός σας χρειάζεται καύσιμα.
4) Κάντε ένα ντους. Τίποτα άλλο δεν σε πείθει ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις τον κόσμο καλύτερα από μερικά …γαλόνια καυτό νερό πάνω στο δέρμα σου.
5) Ασχοληθείτε με κάτι που σας ενδιαφέρει. Χαζολόγημα στο Twitter; Παιχνίδι με τον σκύλο σας (ή με το φίλο σας); Το πρώτο μισάωρο «παραμονής» σας στον κόσμο των ανθρώπων της μέρας, καλό θα ήταν να το αφιερώσετε σε κάτι που δεν θα σας κάνει να βαρεθείτε μέχρι θανάτου. Ή, χειρότερα, μέχρι ύπνου.
glamourmagazine.gr

14 σχόλια

  1. ΠΡΟΣ : ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    Όπου νάνε τελειώνουν τα ψωμιά σας στο
    δημόσιο .αρκετά έχετε φάει, χρήματα που δεν σας ανήκουν παράνομα και παράνομος πλουτισμός χωρίς φορολογία και αλλά παράνομα έσοδα ……. ετοιμάστε τις βαλίτσες σας για την Βουλγαρία γιατί όταν σας καλέσουν θα είναι αργά ……….
    H Iva Daleva είναι στο Facebook .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H Iva Daleva είναι στο Facebook .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΤΟ Ι.Κ.Α. .
    Προς τους εισαγγελείς , δικαστές , δημοσιογράφους να παρέμβουν και να τους συλλάβουν ,να κατασχεθεί η περιουσία που έκαναν με τους παράνομους μισθούς που παίρνουν από το δημόσιο, να δεσμευτούν οι καταθέσεις τους που είναι και αυτές παράνομα εισοδήματα να καταδικαστούν σε φυλάκιση χωρίς αναστολή για εξαπάτηση εις βάρος του δημοσίου , για παράνομη πορνεία , από την κομπίνα που έστησαν οι Βούλγαροι , Ρουμάνοι αλλά και Αλβανοί που να διορίζονται στο δημόσιο και στα δημόσια νοσοκομεία και στο ΙΚΑ ως μόνιμοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό .
    Παράδειγμα τρανταχτό που ο διοικητής του Ι.Κ.Α κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο , είναι η κομπίνα που έστησαν το περιβόητο Βουλγάρικο δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ – ΣΙΝΙΚΟΦ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ που με το πήδημα και τα σεξουαλικά όργια διορίστηκαν μόνιμοι ιατροί στο Ελληνικό δημόσιο έρε ξευτίλα για την Ελλάδα !!!!!
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΙΑΤΡΟΣ , Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    H Iva Daleva είναι στο Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ : ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    Όπου νάνε τελειώνουν τα ψωμιά σας στο
    δημόσιο .αρκετά έχετε φάει, χρήματα που δεν σας ανήκουν παράνομα και παράνομος πλουτισμός χωρίς φορολογία και αλλά παράνομα έσοδα ……. ετοιμάστε τις βαλίτσες σας για την Βουλγαρία γιατί όταν σας καλέσουν θα είναι αργά ………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ : ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    Να πάνε στην πατρίδα τους την Βουλγαρία να κάνουν τις μαγκιές τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ : ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    Να πάνε στην πατρίδα τους την Βουλγαρία να κάνουν τις μαγκιές τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε εισαγγελέα βγάλε επιτέλους τις πιτζάμες σου και ανέλαβε δράση .
    Έχεις όλα τα στοιχεία στα χέρια σου, τι φοβάσαι ;;;;;
    Φοβάσαι μήπως τους βούλγαρους………….;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΜΑΥΡΟΛΙΓΟΥΡΗΣ ΚΟΥΡΑΔΟΛΑΤΡΗΣ . αναφέρεται σε όλους τους σοσιαλιστές – κουμουνιστές , που θέλουν τους μετανάστες στη χώρα μας για να την ξεπουλήσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΥΡΟΛΙΓΟΥΡΗΣ ΚΟΥΡΑΔΟΛΑΤΡΗΣ .
    Το μετανάστη έφερε
    στη χώρα του σκλαβάκι ,
    και εκείνος του την έπεσε
    τον έκανε πουστράκι .
    Ο μετανάστης έβγαλε
    την μακρουλή ψωλή του ,
    τον μαυρολάτρη πήδαγε
    μέχρι να βγει η ψυχή του .
    Εκείνος του την άρπαξε
    και συνεχώς βογγούσε ,
    στο στόμα του την έβαλε
    τσίχλα την εμασούσε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    Μετανάστη τον ταΐζουν ,
    το μισθό σου εξαφανίζουν .
    Την κουράδα του θα τρως
    θα σε βλέπει και ο γιατρός .
    Φάε την κουράδα του Αλή
    να σε λένε μπεσαλή .
    Φάτε την κουράδα του Χασάν
    και όλοι σας θα λέτε αμάν – αμάν .
    Φάτε όλοι του μετανάστη το σκατό
    και να πείτε ευχαριστώ .
    Ο κουραδόλάτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΝΟΜΑ , ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;
    Τους Βούλγαρους , τους Ρουμάνους , τους Αλβανούς που έχει διορίσει παράνομα το ΠΑΣΟΚ , ως μονίμους :
    Στο δημόσιο , στα νοσοκομεία , στο Ι.Κ.Α και στους δήμους θα τους πιάσει η εφεδρεία η θα την πληρώσουν μόνο τα κορόιδα οι Έλληνες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ : ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    Όπου νάνε τελειώνουν τα ψωμιά σας στο
    δημόσιο .αρκετά έχετε φάει, χρήματα που δεν σας ανήκουν παράνομα και παράνομος πλουτισμός χωρίς φορολογία και αλλά παράνομα έσοδα ……. ετοιμάστε τις βαλίτσες σας για την Βουλγαρία γιατί όταν σας καλέσουν θα είναι αργά ……….
    H Iva Daleva είναι στο Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε εισαγγελέα βγάλε επιτέλους τις πιτζάμες σου και ανέλαβε δράση .
    Έχεις όλα τα στοιχεία στα χέρια σου, τι φοβάσαι ;;;;;
    Φοβάσαι μήπως τους βούλγαρους………….;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρυσοχοϊδης: Δε μπορεί να εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου...

    ΟΛΕ !!!!
    ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΒΑΡΑΝΕ ΤΑ ...ΝΤΑΟΥΛΙΑ. ΟΛΕ !!

    Στην επίθεση περνά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μ. Χρυσοχοϊδης, ο οποίος επιτέθηκε προσωπικά στον Γ. Παπανδρέου, αλλά και στα στελέχη που θέλουν να είναι υποψήφια λέγοντας: «Να βγουν μπροστά τα στελέχη που θέλουν να είναι υποψήφια.
    Όποιος δεν αναλάβει ευθύνες θα βρεθεί στα σκουπίδια της ιστορίας».

    Παράλληλα, εμφανίστηκε υπέρ της εκλογής από τον κόσμο «κι ας έρθουν λίγοι». «Ετσι που τα κάναμε να υποστούμε την ταπείνωση» τόνισε μιλώντας στο Mega.

    Ο Μ. Χρυσοχοϊδης, ο οποίος είναι ο μόνος που έχει εκφράσει ανοιχτά το ενδιαφέρον του για την ηγεσία του κόμματος, ανέφερε πως πρέπει να ανοίξει η διαδικασία της διαδοχής στο κόμμα: «Κάναμε τεράστια λάθη την διετία που μας πέρασε. Βυθίσαμε τη χώρα στην ύφεση και την απομόνωση» είπε και πρόσθεσε σε δραματικούς τόνους πως «θα πρέπει να γίνουν εκλογές εσωκομματικές πριν τις βουλευτικές».

    Πυρά κατά Παπανδρέου

    Οσον αφορά στον πρώην πρωθυπουργό, ο Μ. Χρυσοχοίδης υπογράμμισε πως πρόκειται για έναν ευγενή άνθρωπο, με ιδέες για τον σοσιαλισμό, ωστόσο σημείωσε πως δεν πρέπει να είναι υποψήφιος. «Τυπικά και ο Γ. Παπανδρέου έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στην κούρσα της επόμενης ημέρας για το ΠΑΣΟΚ, ωστόσο, εγώ δεν αναφέρομαι στην τυπική δυνατότητα, αλλά στην ηθική δυνατότητα για κάτι τέτοιο».

    Παράλληλα, καταπέλτης εμφανίστηκε και για κάποιους συναδέλφους του λέγοντας πως «ασκείται κριτική για μία σειρά από ζητήματα από ανθρώπους που προκάλεσαν τα προβλήματα για τα οποία ασκούν μετά κριτική», ενώ έκανε λόγο για γραφειοκρατία του ΠΑΣΟΚ που εθελοτυφλεί και συνεχίζει σαν να μη συνέβη τίποτα, «σαν να μην αντιλαμβάνεται τις συνέπειες της πολιτικής μας».

    «Έχει χαθεί η εμπιστοσύνη από τον κόσμο και το μόνο που φοβάμαι είναι η παθητικότητα» τόνισε και πρόσθεσε πως δεν είναι θέμα φιλοδοξίας αλλά ευθύνης: «Ο πολιτικός έχει ευθύνη και αν δεν την αναλάβει θα βρεθεί στα σκουπίδια της ιστορίας» ανέφερε.

    Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ σημείωσε με νόημα: «Το παλιό ΠΑΣΟΚ έκλεισε με μεγάλες πληγές. Η "στρεψοδικία" μπορεί να οδηγήσει στη διάσπαση του κόμματος».

    Κληθείς να παρουσιάσει τη δική του πλατφόρμα για την επόμενη ημέρα του ΠΑΣΟΚ, απάντησε πως ο στόχος ο δικός του, είναι να μην χαθεί μία νέα γενιά σε «πολιτικές λαθών» και πρόσθεσε ότι ο ίδιος «έχει αποδείξει ότι είναι αποτελεσματικός πολιτικός».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. H Iva Daleva είναι στο Facebook

    χέστηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση