GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο μόχθος των αρίστων...

Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης Σσσ... μην τους ενοχλείτε. Ετοιμάζουν το επόμενο λάθος τους! Την ώρα που όλη η Ευρώπη αλλά και ο υπόλοιπο...

Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης

Σσσ... μην τους ενοχλείτε. Ετοιμάζουν το επόμενο λάθος τους!
Την ώρα που όλη η Ευρώπη αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος ασχολείται με το ενδεχόμενο της κατάρρευσης της Ευρωζώνης, τα μέλη της κυβέρνησής μας ασχολούνται με τη διαχείριση της καριέρας τους.
Σύμφωνα με το γερμανικό οικονομικό περιοδικό Wirtschaftswoche του Δεκεμβρίου, η πιθανότητα διάλυσης της Ευρωζώνης αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Ηδη, ειδικοί σύμβουλοι της γερμανικής κυβέρνησης έχουν...
σχεδιάσει εναλλακτικά σενάρια κατάρρευσης της Ευρωζώνης και επαναφορά των εθνικών νομισμάτων. Βάσει αυτών των σχεδίων, έχουν υπολογίσει ακόμη και την ισοτιμία των νομισμάτων βάσει του Γερμανικού Μάρκου.
Χώρα                                       Υποτίμηση
Βέλγιο
         - 2,9 %
Αυστρία
         - 4,1 %
Ολλανδία
         - 5,1 %
Ιρλανδία
         - 9,3 %
Ιταλία
        - 18,7 %
Ισπανία
        - 24,4 %
Πορτογαλία
        - 32,1 %
Ελλάδα
        - 60,2 %
Υπάρχει Ελληνας που να πιστεύει ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει εναλλακτικό σενάριο εκτάκτου ανάγκης;
Το σίγουρο είναι ότι ο κάθε υπουργός έχει το δικό του προσωπικό σενάριο καριέρας και όλοι μαζί ένα πιθανό μυστικό σενάριο, που σε περίπτωση κατάρρευσης ή επιστροφής στη δραχμή, να διπλασιάσουν την περιουσία τους όπως ο Σπυρίδων Μαρκεζίνης και η παρέα του το 1953, με την υποτίμηση της δραχμής έναντι του δολαρίου. Αυτό θα είναι και το αντίτιμο του μόχθου τους για τη σωτηρία μας!

3 σχόλια

  1. ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ.ΑΝ Τ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΤΥΧΗ ΚΟΛΩΚΟΤΡΩΝΑΙΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μόνο που μπορούν να σχεδιασουν είναι η φυγη τους η εξαφανιση τους η εξαυλωση τους όσο ακόμα έχουν χρόνο γιατι και αυτό σε λίγο δεν θα υπάρχει.
    Τα Χριστούγεννα είναι περίοδος ηρεμίας και ανασυνταξης των κοινωνικών δυνάμεων πριν την καταιγίδα που θα ξεσπάσει μέχρι τον Μαρτιο.
    Τα ψεμματα τελείωσαν οι καραγκιόζηδες γαπ καρατζαφερηδες σαμαραδες και όποιο άλλοι νομίζουν ότι μπορουν να κοροιδευουν την κοινωνία με τα ψεμματα και τα εγκληματα που διαπρατουν καθημερινά και εις βαρος όλων μας πλανωνται πλάνην οικτραν.
    Η εξαθλίωση και η πείνα έδειξαν τα απαίσια δοντια τους προς τον λαό.
    Τα συσσιτια και οι αστεγοι πολλαπλασιαζονται παιδια υποσιτιζονται απομαχοι της ζωής εξαθλιωνονται η ωμότητα και η αναλγησια ενος κρατους παρανοιας και εντελώς κατεστραμμενου απεναντι σε μεγαλες ομαδες του πληθυσμου που υποφέρουν είναι πλέον η βάση συμπεριφοράς του. Πολιτικοί ανίκανοι τενεκεδες άχρηστοι απατεώνες και κλέφτες προσπαθουν να επιπλεύσουν στην θάλασσα από σκατα που κολυμπούν και οι ιδιοι δημιουργησαν.
    Η μηχανη της κοινωνιας λειτουργεί στο κόκκινο με τις όποιες συνέπειες της έκρηξης.
    Ενα είναι σίγουρο η Ελλάδα θα ζήσει ακόμα και αν χρειασθεί να ξαναγεννηθεί μεσα απ΄οτις σταχτες της αυτοί που κυβερνουν δεν θα δουνε ποτε αυτή την αναγεννηση.
    Ο χρόνος τους τελειώνει ας το βάλουν καλα στο μυαλό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε 9:32 φαίνεται λογική η εξέλιξη της εξαφάνισης του σάπιου πελατειακού συστήματος. Αυτό που δίχνει η ιστορία είναι ότι έστω και χωρίς τα φώτα της δημοσιότητας αυτοί θα καλοζούν και θα απολαμβάνουν τους καρπούς που έδρεψαν όλα αυτά τα χρόνια. Και βέβαια θα καιροφυλακτούν για να ρίξουν ξανά στο πολιτικό μαγαζί τους γιους και θυγατέρες. Ο λαός, τα θύματα ξεχνάνε εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση