GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκεί μας κατάντησαν...

Παιδάκια ξυπόλητα να φυλάνε καραούλι έξω από αποθήκες τροφίμων στην Χαλκίδα. Εικόνες εξαθλίωσης παρατηρεί κανείς όπου και να κοιτάξει στην Χ...

Παιδάκια ξυπόλητα να φυλάνε καραούλι έξω από αποθήκες τροφίμων στην Χαλκίδα. Εικόνες εξαθλίωσης παρατηρεί κανείς όπου και να κοιτάξει στην Χαλκίδα, είτε είναι στο κέντρο είτε στα προάστεια.
Το λυπηρό είναι ότι μικρά παιδιά κάνουν την εμφάνιση τους είτε ζητιανεύοντας είτε ψάχνοντας για φαγητό στα σκουπίδια. Στην φωτογραφία που βλέπετε, το κρύο έκανε το παιδάκι να φύγει από τα φανάρια και να πάει να βρει ζεστασιά σε μία αποθήκη τροφίμων γνωστού σούπερ μάρκετ στην Χαλκίδα.
Σε αυτό το σημείο που προτίμησε να...
καθίσει, κόβει ο αέρας και έτσι δεν θα κρυώνει. Αν παρατηρήσετε καλύτερα την φωτογραφία θα δείτε ότι τα ποδαράκια του είναι είναι γυμνά. Τα "παιδιά των φαναριών", τους τελευταίους μήνες κάνουν έντονη την εμφάνιση τους στην Χαλκίδα.  Πληθαίνουν καθημερινά, ενώ συνεχώς αναζητούν νέους τρόπους, για να επιβιώσουν. Εικόνες εξαθλίωσης καταγράφονται καθημερινά στη χώρα μας με παιδιά να λιποθυμάνε στα σχολεία, να στήνονται στην ουρά των συσσιτίων, να πουλάνε αναπτήρες στα φανάρια, να κρυώνουν τα βράδια σπίτι τους.
http://www.evianews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση