GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φτιάξανε σελίδα υποστήριξης του Εφραίμ...

11 σχόλια

  1. Ο ΕΦΡΑΙΜ

    ΕΧΕΙ ΣΕ ΒΙΝΤΑΙΟ

    ΤΑ ΟΡΓΙΑ

    ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΑ ΛΕΛΙΑ

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΠΛΙΤΙΚΟΙ

    ΚΑΙ ΣΕ ΑΛ΄ΛΟ ΒΙΝΤΕΟ

    ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΠΟΣΑ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ

    ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΦΡΑΙΜ
    ΞΥΠΝΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τους βιντεοσκοπουσε ολους

    ολα τα κελια και ολες οι συναντησεις ειχαν καμερες κρυφες

    πολυ πουσταριο πολιτικων πηγαινε με το "τρενακι" τσαφ τσουφ
    απο πισω στον πρακτορα των ροσων εφραιμ

    τιποτα δεν θα παθει

    το πολυ πολυ θα ερθει η Ρωσια να τον παρει τον πρακτρα της

    φιλικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φρουρούμενος στο κελί του στη Μονή Βατοπαιδίου θα παραμείνει ο ηγούμενος Εφραίμ κατ' εντολή εισαγγελέα, ο οποίος μετέβη το απόγευμα του Σαββάτου στο Άγιον Όρος, συνοδεία αστυνομικών, για να εκτελέσει το ένταλμα σύλληψης του Συμβουλίου Εφετών.

    Ο ηγούμενος -εκ των βασικών κατηγορουμένων στην υπόθεση της ανταλλαγής ακινήτων μεταξύ της Μονής και του ελληνικού Δημοσίου- δεν είχε παρουσιαστεί το πρωί του Σαββάτου στις αστυνομικές Αρχές των Καρυών για να προφυλακιστεί, δηλώνοντας ασθενής.

    Σύμφωνα με τον πολιτικό διοικητή του Αγίου Όρους Αρίστο Κασμίρογλου, οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Καρυών διαπίστωσαν ότι ο ηγούμενος Εφραίμ παρουσιάζει υψηλό πυρετό και απορύθμιση του σακχάρου και βεβαίωσαν αδυναμία μετακίνησης.

    Κατόπιν αυτών στον Άγιον Όρος μετέβη με σκάφος από την Ουρανούπολη στις Καρυές ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Αντώνιος Παπαματθαίου, συνοδεία του αστυνομικού διευθυντή Χαλκιδικής, Κωνσταντίνου Παπουτσή, προς εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που έχει εκδώσει το Συμβούλιο Εφετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ

    ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Αντώνιος Παπαματθαίου

    δεν ερχεσαι και Αθηνα να συλλαβεις ολα ΤΑ ΚΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ πΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ αΘΗΝΑς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

    ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΡΑΙΚΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

    ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Αντώνιος Παπαματθαίου ΕΥΓΕ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο Πουστοπουλος, συγνωμη,
    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ που ειναι?
    Και ολοι οι επομενοι>? Λεω εγω τωρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μακρονησος για τους οικονομικους εγκληματιες..
    για δες τους πως καλυπτει ο ενας τον αλλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάθε μήνα μπαίνουν στην Ελλάδα 10.000 λαθρομετανάστες!

    Mπα εγώ λέω 100.000.000!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλοι στο Σύνταγμα να διαδηλώσουμε για την Λευτεριά του πολιτικού θρησκευτικού
    Ηγέτης μας γέροντα Εφραίμ.. Απαιτούμε να πάρει θέσει και ο διάδοχος της Αγγλίας πρίγκηπας Κάρολος....

    Ετοιμαστείτε για Σταυροφορίες !!!!!

    Ρε μπας και ΕΙΣΤΑΙ Μπαγλαμάδες μερικοί μερικοί λέω εγώ!!! ... Έχω ακούσει από ΟΛΟΥΣ αυτούς που σήμερα κρίνουν αποφάσεις της δικαιοσύνης {ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΈΝΑ ΝΈΟ ΦΌΡΟ, ΚΑΝΈΝΑ ΝΈΟ ΜΕΤΡΌ Η ΓΙΑ ΚΑΝΈΝΑ ΦΟΥΚΑΡΆ} να λένε οι ίδιοι μπαγλαμάδες, ΑΑΑΑ εμείς δεν κρίνομε αποφάσεις της δικαιοσύνης, ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ Ο ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΛΈΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΣΤΙ ΕΊΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.. Έκτος !!! αν είναι παράνομος ο εισαγγελέας να συλληφθεί πάραυτα ... ΌΧΙ ΟΜΩΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Ο ΚΆΘΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ ΕΔΏ να μας λέει ότι ο Κύπριος ΠΑΠΑΣ είναι ο Παπαφλέσσας!!!

    Διαλέξετε λοιπών η μαζί μου θα είστε που λέω ότι δεν υπάρχει ΤΊΠΟΤΑ και θέλουν ΌΛΟΙ ΚΡΈΜΑΣΜΑ, η με τον Μπουμπούκο που λέει οπού βρεθεί και οπού σταθεί {ΤΟ ΛΈΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ} ΔΙΑΛΈΞΕΤΕ...

    Εγώ λέω ότι θέλει γκρέμισμα όλο το πολιτικοοικονομικό, νομικό σκηνικό, και ξεσκαρτάρισμα με τον όποιων τρόπο {δηλαδή όποιος φάει τον άλλο} Η με αυτούς που θέλουν ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΣΥΦΈΡΝΟΝΤΑΝ ΤΟΥΣ , ΌΛΑ ΠΆΝΕ ΚΑΛΆ ΌΣΟ ΚΛΈΒΟΥΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΕΊΤΟΝΑ--ΓΕΙΤΟΝΑΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ...ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΕΙΡΆΞΟΥΝ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΜΑΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΊΝΑΙ ΣΤΥΜΕΝΟΣ!!!

    Δεν ξέρω αν είναι αθώος η ένοχος ο Κύπριος ΠΑΠΑΣ, αλλά βλέπω την στάση μερικών μερικών απέναντι σε λειτουργούς της δικαιοσύνης ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΊΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΠΑΝΤΟΥ , ΚΑΙ ΙΔΙΚΑ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΎΤΡΑ ΤΟΥΣ... ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ ΑΥΤΌ ΤΌΤΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΊΝΑΙ;

    Εγώ δεν είμαι παθιασμένος νομολάγνος ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ.. Εγώ ΠΕΙΣΤΕΥΟ στους ανθρώπους που έχουν τα @@@@@@ να εφαρμόζουν ΤΗΝ ΚΕΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ..

    {{Άλλα ξέρω ο εισαγγελέας ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 τον έστειλε ο Σατανάς να πειράξει τον Κύπριο γέροντα }}

    ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΚΆΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΎΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ


    Μπούτζουκας Θ.Τ Κρήτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προτεινω την 23/12 ως ημερα του Αγιου Εφραιμ του Απατεωνα. Αμην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση