GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, Δον «Ζορό»;;..

Από το  aftodioikisi.gr Φόρεσε τη στολή του, καβάλησε το άλογο (το καλάμι το έχει καβαλήσει εδώ και καιρό), και άρχιζε να καλπάζει κατά Σ...

Από το aftodioikisi.gr

Φόρεσε τη στολή του, καβάλησε το άλογο (το καλάμι το έχει καβαλήσει εδώ και καιρό), και άρχιζε να καλπάζει κατά Συγγρού μεριά, γράφοντας παράλληλα και επιστολή.
Την έχει αυτήν την ικανότητα ο Δον «Ζορό» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο εν αργία περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Πανίκας Ψωμιάδης.
Και αφού, λοιπόν, την έγραψε την επιστολή, την απέστειλε στον Αντώνη Σαμαρά, ζητώντας του να...
βάλει «φρένο στη συνεχιζόμενη αντιλαϊκή τακτική της μετρολαγνείας που οδηγεί στην εξαθλίωση του ελληνικού λαού», να μην ενδώσει «στην άκρως υφεσιακή πολιτική της κυβέρνησης», η οποία κυβέρνηση είναι «ειδικού σκοπού και συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας» και όχι «Δούρειος Ίππος κατάλυσης του Συντάγματος και της Δημοκρατίας».
Πανίκα μου, αν θυμάμαι καλά, η ΝΔ συγκυβερνά αυτόν τον τόπο, έχει βάλει την υπογραφή της για όλα όσα έπονται. Συνεπώς, τι να σταματήσει;
Πανίκα μου, αν θυμάμαι καλά, «ειδικού σκοπού συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας» είναι και ο αδελφός σας, ο Διονύσης το όνομα, τον οποίο χρησιμοποιείται ως «Δούρειο Ίππο κατάλυσης του Συντάγματος και της Δημοκρατίας», σύμφωνα και με τα όσα κατά καιρούς έχει καταγγείλει η αντιπολίτευση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, Δον «Ζορό»;
(Φωτογραφία epikairo.gr)

13 σχόλια

  1. Εχουν πιάσει το...νόημα Τσοχατζόπουλου .. τα ΠΑΣΟΚικά στελέχη ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Είναι φανερό ότι εκεί στο ΠΑΣΟΚ έχουν πιάσει το … νόημα $$$$$$$
    Τσοχατζόπουλου.

    Ο Γ. Παπανδρέου γνωρίζοντας ότι το πολιτικό σύστημα τον έχει βγάλει απ’ το «κάδρο» και δεν πρόκειται να του ζητήσει ποτέ να δώσει λογαριασμό για τα εγκλήματα που διέπραξε σε βάρος του λαού και της χώρας, κάνει τις διακοπές του στη Ν. Αφρική … συνεισφέροντας στην προσπάθεια για την κλιματική αλλαγή στον πλανήτη.

    (Λεπτομέρεια ότι ο ελληνικός λαός θα πληρώσει το ταξιδάκι του 100.000 ευρώ... – οι κρατικές επιχορηγήσεις στα κόμματα να είναι καλά).
    ----------------------------------

    Απ’ την άλλη ο βασικός ταμίας του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος κάνει χλιδάτο γάμο για την κόρη του με 1.000 (!!!) καλεσμένους, στο κτήμα «Πεντελικόν».
    Ε, τι;
    Μόνο ο Τζοχατζόπουλος θα κάνει γάμους που μένουν στην ιστορία για την γκλαμουριά τους;
    ---------------------------------
    (Λεπτομέρεια το ότι οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ έχουν να πληρωθούν κοντά 3 μήνες.

    Αλλωστε τον γάμο της κόρης του τον πληρώνει με δικά του λεφτά.
    Τι;
    Που βρήκε και σπαταλάει αυτό τον πακτωλό χρημάτων.
    Σιγά μην σας δώσει λογαριασμό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλεος ρε πούστ@ μου!!!
    Πόσο ακόμα θα προκαλεί το παχύδερμο ο Πάγκαλος; «Εγώ τα γάμησ@ όλα αλλά θα συνεχίσω να σας κυβερνάω»...

    Γράψαμε χθες ότι πριν από λίγο το παχύδερμο συμμετείχε σε συζήτηση, μιας ΜΚΟ, για τη γνωστή ρήση του, "μαζί τα φάγαμε" και γράψαμε ότι προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα της συνευθύνης λέγοντας ότι "στη Δημοκρατία η ευθύνη είναι συλλογική". Δείτε τι είπε πάλι το παχύδερμο που συμμετείχε στην συζήτηση:


    Έλεος πια! Που είναι η ΝΔ να τον ξεσκίσει που έχει και το θράσος να μας λέει ότι αυτός με τον Αντρέα και τους υπόλοιπους λιγούρηδες της δεκαετίας του 80 μας οδήγησαν σταδιακά στο σημερινό αδιέξοδο;

    Μέχρι πότε θα μας λέει κατάμουτρα: "Εγώ τα γάμησ@ όλα αλλά θα συνεχίσω να σας κυβερνάω";


    - Μέχρι πότε θα συνεχίσει αυτό το γουρουνογούρουνο να προκαλεί;

    Μά όσο θα τον ανέχονται (ή θα τον φοβούνται) τα υπόλοιπα ΠΑΣΟΚΟγουρουνογούρουνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ!!! ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ Ο ΝΕΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΗΣ!
    ΠΑΡΕΑ ΜΕ “ΙΟΥΣ” ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ...

    Φανατικός οπαδός της Μαρίας Ρεπούση και ψηφοφόρος του Φώτη Κουβέλη είναι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος του Λουκά Παπαδήμου, γνωστός δημοσιογράφος του «Συγκροτήματος Λαμπράκη», Παντελής Καψής! Παρά το γεγονός ότι όλοι θεωρούν τον μεγαλοδημοσιογράφο Καψή... «βαμμένο Πασόκο», ο «Στόχος» αποκαλύπτει σήμερα ότι ο πρεσβύτερος υιός του πρώην αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών του Ανδρέα Παπανδρέου, Γιάννη Καψή, υπήρξε παραδοσιακός ψηφοφόρος του ΚΚΕ εσωτερικού, κατόπιν του Συνασπισμού της Αριστεράς και τώρα της «Δημοκρατικής Αριστεράς» του Φώτη Κουβέλη!..
    Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά:
    Πρίν από 3,5 χρόνια, την Παρασκευή 10 Απριλίου του 2008, οι αναρχοαριστερές εκδόσεις «Βιβλιόραμα» παρουσίασαν στην ΕΣΗΕΑ το διαβόητο βιβλίο Ιστορίας της Έκτης Δημοτικού της Μαρίας Ρεπούση, προκειμένου να κυκλοφορήσει κανονικά στο εμπόριο, αφού μέχρι τότε το εξέδιδε ο ΟΕΔΒ σαν σχολικό εγχειρίδιο και ήδη είχε αποσυρθεί από τα σχολεία μετά τις γνωστές αντιδράσεις που προκάλεσε λόγω του Ανθελληνισμού του.


    Κεντρικός παρουσιαστής σε εκείνη την εκδήλωση στην ΕΣΗΕΑ (όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει κατ' αποκλειστικότητα ο "Στόχος") ήταν ο Παντελής Καψής, τότε Διευθυντής των "Νέων" του Λαμπράκη.

    Η αίθουσα της ΕΣΗΕΑ ήταν γεμάτη από κορυφαία στελέχη του ενωμένου τότε Συνασπισμού της Αριστεράς, με επικεφαλής τον ίδιο τον Φώτη Κουβέλη. Στο πάνελ των παρουσιαστών, εκτός από τον Καψή ήταν και ο πνευματικός πατέρας της Μαρίας Ρεπούση, καθηγητής της Ιστορίας στο Αθήνησι, Αντώνης Λιάκος.

    Παρά το γεγονός ότι η αίθουσα της ΕΣΗΕΑ ήταν ασφυκτικά γεμάτη με στελέχη του Συνασπισμού, υπήρξαν αντιδράσεις για το βιβλίο της Ρεπούση από μεμονωμένους ακροατές, τους οποίους φρόντισε να βάλει στην θέση τους με ιδιαίτερα σκαιό και ειρωνικό τρόπο ο Παντελής Καψής, ο οποίος δήλωσε φανατικός οπαδός της επιστήμονος (sic!) Μαρίας Ρεπούση. Μάλιστα, όταν κάποιος από τους ακροατές τον ρώτησε πως εξηγείται το γεγονός να μήν υπάρχει στην αίθουσα ούτε ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και η παρουσίαση να γίνεται από έναν Πασόκο δημοσιογράφο, ο Παντελής Καψής αρνήθηκε ότι είναι ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ. Έσπευσε μάλιστα να δηλώσει ψηφοφόρος του παριστάμενου Φώτη Κουβέλη, στο κόμμα του οποίου ανήκει σήμερα και η ίδια η Μαρία Ρεπούση, ως Τομεάρχης Παιδείας!.. Εύγε, κύριε Παπαδήμο: Καταφέρατε να μάς φορτώσετε σαν κυβερνητικό εκπρόσωπο έναν δεδηλωμένο οπαδό της διαβόητης Μαρίας Ρεπούση και ψηφοφόρο της "Δημοκρατικής Αριστεράς" του Φώτη Κουβέλη. Άραγε, τα στελέχη του ΛΑΟΣ που τόσο αγώνα έκαναν για να αποσυρθεί το βιβλίο της Ρεπούση, δέχονται να τους εκπροσωπεί στην Κυβέρνηση Παπαδήμου ένας Ρεπουσικός αριστερός μεγαλοδημοσιογράφος;

    Μικρή Λεπτομέρεια: Ο ίδιος ο Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε από την εκπομπή του στο "Τηλεάστυ" ότι ο Λουκάς Παπαδήμος του τηλεφώνησε προσωπικά για να τον ρωτήσει αν δέχεται ως κυβερνητικό εκπρόσωπο τον Παντελή Καψή, και ο Καρατζαφέρης του απάντησε πως δέχεται μετά μεγάλης χαράς! Ε, ρε γλέντια...

    (Στις φωτογραφίες μπορείτε να καμαρώσετε και τον φορέα των "Ιών" της Ελευθεροτυπίας Κωστόπουλο, αλλά και την Ρεπούση να κάθεται στην πρώτη σειρά δίπλα στον υπέργηρο Κώστα Φιλίνη, ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ εσωτερικού)

    Δήμητρα Μυλωνά
    ("ΣΤΟΧΟΣ", αρ.φ.523)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποκαλυψη

    Το γυρο του διαδικτυου κανει το αποκαλυπτικο αρθρο του δρ Κουτσουκου για τα σχολεια της "ρουκλας" = οινοποσιας!
    Τα πινανε οι καθηγητες!!

    Πειραματικά, Πρότυπα ή σχολεία της "ρούκλας" (οινοποσίας)...

    Υπόμνημα – Ειδική Ανάλυση- Ένσταση-–Αίτηση – Προτάσεις & Ανοικτή Επιστολή

    Υπέρτιτλος: Πειραματικά, Πρότυπα ή σχολεία της "ρούκλας" (οινοποσίας)...
    Υπότιτλος: Ακόμα και οι "γύφτοι" μπήκαν στο ΠΣΠΑ, που υποβαθμίστηκε από Πειραματικό του Πανεπιστημίου σε Σχολείο της "ρούκλας"!
    Έχει υποβληθεί στο Υπουργείο Παιδείας Γραφείο Υπουργού με Αρ. Πρωτ. 12463- 15-12-2011, Γραφείο Υφυπουργού με Αρ. Πρωτ. 2670- 15-12-2011, Δνση Β/θμιας Εκπ/σης Αρ. Πρωτ. 144529- 15-12-2011 και στην Πρυτανεία ΕΚΠΑ με Αρ. Πρωτ. 1112000929/19-9-2011.


    Αννα Διαμαντοπουλου ειτε καρατομεις της Δανιλη Ελενη την μπεκρου του ΠΣΠΑ και την μεθυστακα Παπατσιμπα Λαμπρινη με την παρανομη Ελμε και Δημητριαδη Παναγιωτη ειτε σε καταπινει το σκανδαλο!

    Αγις Πατερας Μαθητη Πασοκος

    15 Δεκ 2011 10:32:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    1. ρέκλα, ρέχλα


    Αποχαύνωση. Το απόλυτο αρντάν. Τεμπελιά και βαριεστιμάρα που εξελίσσεται σε κούραση, ίσως ακόμη και σε μυϊκή εξάντληση. Μια προχωρημένη μορφή χαβαλέ όπου δεν παίζεις ούτε τα βλέφαρά σου.

    Η ρέκλα παραπέμπει σε ατελείωτα φραπόγαλα ή μπυρίτσουαλς. Ή, σε καλοκαιρινές διακοπές - φάση χύμα στο κύμα με καύσωνα. Ή, σε κοκούνινγκ με το καλοριφέρ στο φουλ. Ή, βέβαια, όπως ήδη έχει πει ο linc751979, στο στρατό - σε φάση μονάδα χυμείο.

    Η ετυμολογία της λέξης δεν είναι εύκολη. Η άποψη ότι προέρχεται από την κα-ρέκλα στην οποίαν αράζουμε και χαλαρώνουμε σε σημείο που βαριόμαστε καν να πούμε το κα- είναι μεν ευρηματική αλλά μάλλον δεν ευσταθεί.

    Ίσως, η ρέκλα να προέρχεται από το Ιταλικό recluso=ερημίτης, απομονωμένος. Στα Επτάνησα απαντάται η λέξη ρεκλούτης που σημαίνει ρακένδυτος, εξαθλιωμένος και εξ αυτού λένε ότι και κάποιος είναι ρέκλα όταν βρίσκεται σε κακό χάλι - έχει απομονωθεί, δεν προσέχει τον εαυτό του, είναι βρώμικος και ατημέλητος κλπ. Όλα αυτά με επιφύλαξη

    15 Δεκ 2011 10:40:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    . μπυρίτσουαλς

    Οι μπύρες. Οι πολλές μπύρες. Κατά συνεκδοχή και η ζυθοποσία παρατεταμένης διάρκειας, οπωσδήποτε με παρέα.

    Η κατάληξη της λέξης παραπέμπει στα σπιρίτσουαλς, τα θρησκευτικά τραγούδια των μαύρων του αμερικάνικου Νότου. Ίσως να υποδηλώνεται ότι η ζυθοποσία είναι στις μέρες μας τελετή με θρησκευτικό χαρακτήρα και όταν γίνεται με τη δέουσα ευλάβεια δημιουργεί και ανάλογη έξαρση. Τραβηγμένο μου ακούγεται αλλά, ποτέ δεν ξέρεις.

    Σχετικά λήμματα: μπυρόνι, μπυρωίνη, μπυροκοιλιά, μπυροκοιλιακοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγις Πατερας Μαθητη Πασοκος

    Γιατί δεν υπογράφεις απλά "Χαζός";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ατυχια για την Νεα Δημοκρατια που δεν εχει αρχηγο το κ.Παναγιωτη Ψωμιαδη.
    Εινα θλιβερο το γεγονος οτι εξακολουθει και εχει προεδρο τον αχρωμο,αοσμο,αγευστο σαμαρας.Που ,μα πως διαολο γαμωτο,γερνει μονομπαντα αυτος οταν μιλαει η μου φαινεται??
    Και τι στο διαολο ,τι τα θελει τα .."ποιητικα" ,οταν εξω υπαρχουν ανθρωποι που πεινανε??
    Χορταινει κανεις με .."ποιηματα"???

    Αν η Ν.Δ ειχε προεδρο το κ.Π.Ψωμιαδη 99% θα ηταν κυβερνηση τωρα και θα ειχε μαμησει την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια.
    Αυτη ειναι η αληθεια αγαπητοι μου.
    Και αυτο φοβοτανε τα ΜΜΕξαπατησης και τον .."υποβιβασαν" σε ..γραφικο ,οι ξεφτιλισμενοι..

    Ο Νομαρχης ειναι ΕΝΑΣ , ακουμε νομαρχης και το μυαλο μας παει ΣΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ..
    Ειτε το θελουμε ειτε οχι..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΓΑΠΑΜΕ
    ΤΟ Ψ Η Φ Ι Σ Α Μ Ε
    ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ
    ΑΛΛΑ ..ΕΝΤΑΞΕΙ...ΜΕΓΑΛΕ... ΦΡΕΝΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δρομέας, δημ.σύμβουλος, βουλευτής, νομάρχης, αη βασίλης, κασάπης, πιερότος, μανάβης, καμπόης, ζορό, περιφερειάρχης, βενζινολαδιάρης, καραζταφυρακολλητός, κ.α, κ.α, κν.ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγνώμη, ξέχασα το γιαουρτωμένος.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 16 Δεκ 2011 10:48:00 π.μ.

    ==
    Και κατι αλλο .."ξεχασες"!!
    Γαμικος!!..
    Για ψαξου για ψαξου μαλακα..

    Μπορει να εχεις πιο πολλες "κοινες ιδιοτητες" μαζι του..
    Πως λεμε .."DNA"??

    Υ.Γ
    Τελικα εισαι μαλακας?
    Νουμερο οπως λεμε??

    Ουστ ρε γατί!! Και σε ειχα και σε υποληψη γαμω τη φυλη σου βλητο..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο κουνιστός politis της ΝΤΟΡΑΣ
    ΨΗΦΙΣΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ, γλυκιέ μου.

    γιατί ...γουστάρειιιι...αχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ixnos.Blogspot.com

    Oταν διαβάζεις τέτοιες μαλακίες στο…. ΒΗΜΑ …χτυπάς… ενέσεις.

    Για να σας ενημερώσουμε κύριοι μαλάκες του Βήματος, ουδέποτε υπήρχαν οργανώσεις στο απόκομμα, παρά κάτι τοποθετημένοι αργόσχολοι και εκ τούτου, ούτε και κομματική βάση. Δεν υπάρχουν πλέον ιδρυτικά η βασικά στελέχη διαμαρτυρόμενα, διότι η αποχώρησαν η έγιναν υπαλληλοπαλαμάκηδες. Ουδέποτε λειτούργησε με δημοκρατικές διαδικασίες το μόρφωμα, αφού πάντα στις συσκέψεις ικανοποιούσαν… τις επιθυμίες του προέδρου, και μόνο. Εάν νομίζουν κάποιοι πως είναι στελέχη εν ενεργεία με Όρχεις, ας βγουν με κοινή ανακοίνωση ονομαστική και εμείς θα τους βγάλουμε το καπέλο, αλλά δεν πρόκειται να γίνει διότι δεν υπάρχουν ..στελέχη πλέον, παρά μόνο…. υπαλληλικό προσωπικό.

    Το απόκομμα πλέον κυβερνάται από τον ΑΡΧΗΓΟ και μερικούς από τους βουλευταδες του, από μία κλίκα πουτανίτσες -στελέχη, από ένα τσούρμο αργόσχολους χαραμοφάηδες που είναι υπάλληλοι μετακλητοί, η όχι, και έναν περίγυρο ασχέτων που η μόνη προσπάθεια τους είναι να κάθονται σε μια υποτιθέμενη καρέκλα να το παίζουν εξουσία.

    Εάν δεν φρόντιζε ο χοντρός να τον πατρονάρουν άγρια τα Μ.Μ.Ε δίνοντας τους γη και ύδωρ, θα είχε αποσυντεθεί από καιρό.

    Γράφουν λοιπόν οι άσχετοι στο ΒΗΜΑ που θέλουν να μας πουν ότι είναι κόμμα με στελέχη που …αντιδρούν.

    Ρήγμα στο κόμμα του κ. Γ. Καρατζαφέρη καταγράφεται από τη συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον κ. Λ. Παπαδήμο, καθώς μεγάλο τμήμα της κομματικής βάσης δυσφορεί και έχει έντονο ιδεολογικό και συνειδησιακό πρόβλημα, ενώ κατηγορεί τον πρόεδρό του για οπορτουνιστική πολιτική.


    Στην κομματική βάση του ΛΑΟΣ επικρατεί αναβρασμός και αρκετά κομματικά μέλη επικρίνουν έντονα τις επιλογές του κ. Καρατζαφέρη, θεωρώντας ότι είναι μεγάλο λάθος που συμμετέχει και στηρίζει την κυβέρνηση και κάνουν λόγο για απόφαση που «έρχεται σε πλήρη αναντιστοιχία με τις αρχές και τις αξίες του κόμματος».

    Σε κομματικές οργανώσεις ήδη διακινείται κείμενο στελεχών του κόμματος, το οποίο έφθασε και στα δημοσιογραφικά γραφεία, με το οποίο καυτηριάζεται έντονα η στάση του κ. Καρατζαφέρη, όπου επισημαίνεται ότι «ιδρυτικά και βασικά στελέχη του ΛΑΟΣ, αρνούμαστε να συνταχθούμε με την άνευ όρων παράδοση της χώρας μας στους ξένους και στην κατοχή της Ελλάδας».

    Μάλιστα, αφού σημειώνουν ότι οι αποφάσεις του κ. Καρατζαφέρη «είναι άκυρες και δεν έχουν τη δική μας κομματική νομιμοποίηση», αναφέρουν: «Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ποτέ, ότι εμείς που καταστατικά υποστηρίζαμε όλα αυτά τα χρόνια, ότι δεν ανήκουμε στη Δύση και δεν υπογράψαμε τη συνθήκη του Μάαστριχτ προτάσσοντας το πατριωτικό μας καθήκον, θα φτάναμε στο σημείο με απόφαση του προέδρου μας να υπογράψουμε το πρώτο μνημόνιο και να προσφύγουμε στο ΔΝΤ και ότι ακολούθησε έως σήμερα, πράξεις και συμφωνίες που είναι συνταγματικά μετέωρες δεν έχουν περάσει από τη Βουλή και δεν έχουν τη λαϊκή νομιμοποίηση».

    Στη συνέχεια οι συντάκτες του κειμένου, που δεν αναφέρουν τα ονόματά τους, καθώς όπως σημειώνουν, αποφεύγουν να το πράξουν -στην παρούσα χρονική στιγμή- για να μην δώσουν αφορμή διαπόμπευσης μέσα από τις δυνατότητες που έχει ο κ. Καρατζαφέρης, καλούν τους ψηφοφόρους, μέλη και στελέχη να άρουν την εμπιστοσύνη τους.

    «Εμείς ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ από το ΛΑΟΣ έως ότου συνετιστούν τους: Γεώργιο Καρατζαφέρη, Μαυρουδή Βορίδη, Σπυρίδωνα Γεωργιάδη, Αστέριο Ροντούλη, Γεώργιο Γεωργίου και απαιτούμε να μην ομιλούν εκ μέρους μας και να μην εκφράζουν επισήμως το κόμμα γιατί δεν απηχούν το ΛΑΟΣ που ιδρύσαμε και δεν κινούνται σύμφωνα με τις καταστατικές μας αρχές» είναι η κατάληξη του κειμένου τους.

    http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=434765&h1=true

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλοι μου 16 Δεκ 2011 11:24:00 π.μ. και 16 Δεκ 2011 12:10:00 μ.μ.
    1) Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
    2)Παρ'ότι, απ' ότι φαίνεται, παρακολουθείτε τις εδώ παρατηρήσεις μου φοβούμαι ότι έχετε "χάσει τεύχη". Άντε γεια.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση