GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

- Να παραιτηθώ ή να μην παραιτηθώ ύστερα από όσα έγιναν στο υπουργικό συμβούλιο; Δια την αντιγραφήν Ο Ταχυδρόμος

-Να παραιτηθώ ή να μην παραιτηθώ ύστερα από όσα έγιναν στο υπουργικό συμβούλιο;
Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

14 σχόλια

  1. Εμενα θα με κρεμασει το επικειμενο λαικο δικαστηριο?
    Η θα την σκαπουλαρω??

    Α! το βρηκα τι θα πω..
    Θα πω οτι δεν ηξερα τι εκανα,διαταγες εκτελουσα εγω απλος υπαλληλος ημουν κ.δικαστες..
    Μπορει και να τους κοροιδεψω ..
    Ω! τελικα ειμαι ξυπνιος εγω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΜΗ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 994 προσλήψεις Βενιζέλου για δήθεν έλεγχο της φοροδιαφυγής...______________________________

    Λες και δεν έχουν υπαλλήλους που θέλουν να διώξουν με την εφεδρεία ή λες και ο έλεγχος της φοροδιαφυγής είναι θέμα ποσοστικό (δεν προλαβαίνουν οι υπάρχοντες εφοριακοί)
    και όχι ποιοτικό (λαδώνονται για να κάνουν τα στραβά μάτια)...

    Στην κάλυψη 994 θέσεων ελεγκτών που θα επιφορτιστούν με την βεβαίωση και αναγκαστική είσπραξη οφειλών και προστίμων προκειμένου να αυξηθούν τα Δημόσια έσοδα προχωρά το υπουργείο Οικονομικών λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του προϋπολογισμού που εμφανίζει «μαύρη τρύπα» 3,3 δισ. ευρώ.

    Με προκήρυξη - πρόσκληση που υπογράφει ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλος, καλεί τους ενδιαφερόμενους υπαλλήλους να υποβάλλουν αιτήσεις και διικαιολογητικά για την επιλογή Ελεγκτών Βεβαίωσης και Αναγκαστικής Είσπραξης των Εσόδων του Κράτους στις εφορίες και τα ελεγκτικά κέντρα του Νομού Αττικής πλην του ΣΔΟΕ.

    ΠΑΣΟΚ = H XEIΡΟΤΕΡΗ MAFIA ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι απατεώνες πολιτικάντηδες του ΠΑΣΟΚ για να σώσουν το τομάρι τους ζητούν τώρα τη διάλυση της συμμορίας που τους ανέδειξε και τους έκανε πάμπλουτους.
    θα τα καταφέρουν άραγε ;

    Ποιος ξέρει...
    Έτσι κι αλλιώς, απυθύνονται σε ηλιθίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως ο αριθμός των ΠΑΣΟΚΙΚΩΝικών προσλήψεων είναι απίστευτος. Με διαγωνισμούς της πλάκας,χωρίς ΑΣΕΠ…οι τύποι είναι αδίστακτοι.
    _______________________________________________
    Ποιος κανόνας 1/10 και παραμύθια για προσλήψεις και πράσινα άλογα. Πιθανώς να ισχύει μόνο για πανελλαδικές εξετάσεις και ΑΣΕΠ που είναι αξιοκρατικά…

    Ενδεικτικά αναφέρω ότι για ΕΠΟΠ στις Ένοπλες δυνάμεις, Λιμενικό Σώμα…ακόμα και στην Πυροσβεστική και την Αστυνομία που έχουν μπει σε Πανελλαδικές Εξετάσεις εδώ και χρόνια, τώρα βάζουν κόσμο με διαγωνισμούς (ήμαρτον)…

    Μιλάμε κοντά στις 10.000 άτομα για Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας.

    Πώς να μην κάνουν συσσίτια στο Στράτευμα μετά όταν φτάνει ο μισθός στα 800 ευρώ μέσο όρο.

    Αυτά γιατί δεν τα καταγγέλλει κανένας ?
    Βρε βγειτε εξω και καταγγειλτε στο κοσμο και τα ΜΜΕ
    - Τον στρατο των συμβουλων που εχουν μαζεψει 50 τοσοι υπουργοι
    - Τις προσληψεις που εχουν κανει και ειναι διπλασιες απο αυτες που ειχαν δικαιωμα βασει του νομου{1.600 πηραν μονο τον Οκτωβριο βασει της ιστοσελιδας του Υπουργειου του Ρεππα}
    - Στους οργανισμους και τις ΔΕΚΟ κανουν παρτυ με τις προσληψεις {μεσω εργολαβων !!} και τις υπερωριες .
    - Χιλιαδες οικογενειες δεν εχουν ουτε εναν εργαζομενο αναμεσα τους {ο Ρομπολης της ΓΣΕΕ περιμενει 1.500.000 ανεργους το 2012!}
    -Τα συσσιτια επανερχονται σε στυλ κατοχης .
    -Τα λουκετα μαυρισαν δρομους και γειτονιες .
    -Τα παρκα γεμισαν αστεγους
    -Η απορροφητικοτητα των κοινοτικων πορων κτυπαει κοκκινο.
    -Τα golden boys των τραπεζων χαιρονται τα bonus των χρεωστασιων και δεν μιλα κανενας !
    -Το δημοσιο χρωστα σε ιδιωτες 6,5 δισ και απο την αλλη μερια τους παει φυλακη με χειροπεδες !
    -Οι Κουτρουμανιδες και Λοβερδοι σκοπευουν σε νεες περικοπες συνταξεων και φαρμακευτικων δαπανων !
    -Τα ασφαλιστικα ταμεια με δικη τους ευθυνη κατρακυλουν στην αβυσσο της απωλειας των αποθεματικων μεσω του κουρεματος θεωρωντας τα ιδιωτικο τομεα {ακουσον – ακουσον } και οχι ΝΠΔΔ οπως ειχε παραδεχθει και στο παρελθον ο πολυς διοικητης της ΤτΕ κ Προβοπουλος.

    Ορατοτης μηδεν κ Ζωη ! Παρτε ως παραδειγμα το κατηγορω του Εμιλ Ζολα και φτιαχτε εναν καταλογο καταγγελιων που θα σφυροκοπα καθε λεπτο, καθε ωρα, καθε μερα το ΠΑΣΟΚΙΚΟ κατεστημενο εχοντας μπροστα σας ενα πραγμα
    ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ ΑΥΤΟΙ...
    ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ θΕΣΗ ΣΑΣ
    ---------------------------------------------
    {Θυμηθειτε τα ουρλιαχτα τους επι κυβερνησεων
    Κ.Κ. } Τιποτα αλλο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Ραγκούσης είχε ετοιμάσει πειθαρχικό δίκαιο δημόσιας διοίκησης, κάτι αυτονόητο για οργανισμούς, εταιρείες κλπ. Αυτή τη στιγμή η ανεπάρκεια του δημοσίου στοιχίζει περισσότερο σε ανάπτυξη από την οικονομική κρίση. Παρόλαυτά, ο Ρέππας συνεχίζει να μην το ψηφίζει και διαιωνίζει την ασυδοσία και παράλυση του κράτους και κατά συνέπεια όλης της χώρας. Ο άνθρωπος προτιμά να πνίξει τη χώρα, παρά να δυσαρεστήσει το κομματικό κατεστημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ

    ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΟΥΝ

    ΚΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σαν μπορδέλ@ θα πάει το ΠΑΣΟΚ ως τις εκλογές...
    Αλλά μόλις έρθει εκείνη η ώρα...
    όλοι μια γροθιά
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ $$$$$$$$$$$ ΔΙΕΘΝΗ, πιο κόμα και απόκομμα !

    Πίσω από τις κόντρες στο υπουργικό κρύβονται οι τακτικές και οι στρατηγικές των κορυφαίων του ΠΑΣΟΚ ενόψει της διαδοχής.

    Χθες, Ανδρέας Λοβέρδος και Άννα Διαμαντοπούλου, παρότι οι τομείς ευθύνης και των δύο έχουν εξαιρεθεί από την εφεδρεία, επιτέθηκαν στον Δημήτρη Ρέππα. Για να διαχωρίσουν τη θέση τους από την κυβέρνηση. Όπως έκαναν και προ ημερών με στόχο τον υπουργό Οικονομικών.

    Απέναντί τους, όμως, βρήκαν και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος έριξε τις ευθύνες για την απογραφή στον Γιάννη Ραγκούση.
    Ο οποίος με τη σειρά του είπε πως την απογραφή την έκανε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου…

    Υφυπουργοί που παρακολουθούσαν τις μάχες των υπουργών έμειναν με την αίσθηση πως «απέναντι στην τρόικα έχουμε τον άξονα Βενιζέλου- Ρέππα». Η στάση των δύο ενίσχυσε τις πληροφορίες πως υπάρχει ανοιχτός δίαυλος μεταξύ τους.
    Και έκανε τις υποψίες όσων βλέπουν συμφωνία βενιζελικών- παπανδρεϊκών να χτυπήσουν κόκκινο.

    Αν πράγματι ο Δημήτρης Ρέππας ρίξει το βάρος του στον Ευάγγελο Βενιζέλο θα πρόκειται για τη σημαντικότερη εσωκομματική εξέλιξη μετά τη συγκρότηση της τρόικας. Καθώς ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης είναι ένα εμβληματικό πρόσωπο στο προεδρικό περιβάλλον.

    Είναι χαρακτηριστικό πως στις ζυμώσεις για το Νο2, δηλαδή για τη θέση του γραμματέα, ακούγονται δύο ονόματα. Του Κώστα Σκανδαλίδη και του Δημήτρη Ρέππα. Αν και οι πιο σκληροί παπανδρεϊκοί θα ήθελαν ο υπουργός Εσωτερικών να είναι ο δικός τους υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Οι εξελίξεις είναι μπροστά.

    Εντωμεταξύ, όμως, ο Δημήτρης Ρέππας εξέδωσε non paper με το οποίο εξέφραζε την έκπληξή του για τις διαρροές σχετικά με τις επιθέσεις που δέχτηκε. Αφήνοντας και ένα υπονοούμενο: πως αν θέλουν όλοι να βελτιωθούν οι επιδόσεις της εφεδρείας θα πρέπει να καταργηθούν οι εξαιρέσεις, όπως οι εκπαιδευτικοί της Άννας Διαμαντοπούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σπουδές σε πανεπιστήμια δεν έχω αλλά πιστεύω ότι μας περνάνε για κορόιδα οι τροϊκανοί. Αντε και απελευθερώθηκαν οι άδεις των ΤΑΞΙ και ΤΩΝ φορτηγών. Λένε θα δουλέψουνε οι άνεργοι με τις νέες άδεις. Κουραφέξαλα. Μας έχουν για κορόιδα.
    Αυτό που θα συμβεί θα αγορασθούν χιλιάδες αυτοκίνητα χωρίς να ανταποδοθούν κέρδη στους δόλιους μια και η οικονομική κρίση δεν θα δώσει δουλειά σε τόσους στον χώρο τους. Να τα κονομήσουν οι γερμαναράδες και ο άλλος ο χαζομούνης ο σαρκοζή. Κουφάλες πολιτικάντηδες πρόστυχοι κλέψατε τον τόπο Γύφτοι και δεν γύρισε κανένας τα κλεψιμαίικα. Δεν τολμάτε γύφτοι να δεσμεύσετε τα κλεψιμαίικα του τσοχαντζόπουλου γιατι θα ξεράσει και τα δικάσας Γύφτοι.
    Κουφάλες μόνον να κόβετε μισθούς και συντάξεις μπορείτε ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΥΦΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΣΟΚ = H XEIΡΟΤΕΡΗ MAFIA ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ !
    OXI ΦΙΛΕ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΕΚΟΨΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΓΙΑ ΔΕΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ (ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΩΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ) ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΧΕΣΤΑ ΤΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΘΛΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΚΡΑ ΚΑΤΙ ΕΓΛΕΙΦΑΝ. Ε! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ''ΜΑΦΙΟΖΟΣ Ο ΓΑΠ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΟΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΞΕΠΛΥΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;;;;ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ.....
    ΠΑΤΕ ΡΑΦΗΝΑ ΜΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΣΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΤΙ ΠΙΝΟΥΝ. ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ; ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΣΕΠ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΥΡΙΩΝ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ ΤΗΣ ΝΔ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση