GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέμπτο έρχεται το ΠΑΣΟΚ στην Α’ Θεσσαλονίκης...

Από το http://www.spnews.gr/ Κενό εξουσίας στην Κεντροαριστερά και Βατερλό για το ΠΑΣΟΚ στην Α΄Θεσσαλονίκης, δείχνει η δημοσκόπηση της P...

Από το http://www.spnews.gr/

Κενό εξουσίας στην Κεντροαριστερά και Βατερλό για το ΠΑΣΟΚ στην Α΄Θεσσαλονίκης, δείχνει η δημοσκόπηση της Palmos Analysis για τον «Αγγελιοφόρο της Κυριακής».
Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ παίρνει 13,6%, ακολουθεί δεύτερο κόμμα το ΚΚΕ με 9,1, η ΔΗΜ.ΑΡ. στην τρίτη θέση με 7,1 %, ο ΛΑΟΣ με 5,3% , το ΠΑΣΟΚ 4,5 % , 4,2 οι Οικολόγοι – Πράσινοι , 3,4 ο ΣΥΡΙΖΑ , 2,1 % η Δημοκρατική Συμμαχία και 1,6 το Άρμα Πολιτών.  Στο 10,4 % η αποχή, 23,6 οι αναποφάσιστοι
Στην εκτίμηση αποτελέσματος η ΝΔ κυμαίνεται...
 από 22-26%, το ΚΚΕ από 12-16%, το ΠΑΣΟΚ 10-15%, η ΔΗΜΑΡ 10-13%, ο ΛΑΟΣ 7-10 %, οι Οικολόγοι 6-8%, ο ΣΥΡΙΖΑ 5-7%, η Δημοκρατική Συμμαχία 3-4 %.
Οι Θεσσαλονικείς δεν δείχνουν ικανοποιημένοι από την Κυβέρνηση Παπαδήμου, καθώς το 38% απάντησε «Καθόλου» στο σχετικό ερώτημα, «Λίγο» το 30% , «Αρκετά» το 18%, «Πολύ» το 3%.
Το 38% θέλει οι εκλογές να γίνουν στις 19 Φεβρουαρίου, 26, % να πάρει μικρή παράταση και 28% να παρατείνει τη θητεία της μέχρι το τέλος της τετραετίας.
Να παραμείνει η χώρα στο ευρώ με κάθε θυσία θέλει το 62% με το 32% να διαφωνεί.
Με νέο πρόεδρο το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές ζητά το 79 % ενώ το 55% δεν θέλει να πάει να ψηφίσει στην εσωκομματική διαδικασία .

9 σχόλια

  1. Με το "μυαλό" που έχουν τα προβεβλημένα στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ, (Χρυσοχοΐδης, Ρέππας,Βενιζέλος, Ραγκούσης, Παπακωνσταντίνου, Παπανδρέου Βάσω, αλλά πρόσφατα και Γιώργος), θα καταντήσουν το δημιούργημα του μεγάλου Ανδρέα Παπανδρέου, περιθωριακό!
    Φοβάμαι ότι θα επαναληφθεί η ρήση του Γεωργίου Παπανδρέου, μετά την αποστασία του 1965 : "Οι θριαμβευταί της 16ης Φεβρουαρίου, εγίναμεν η χλεύη των ηττημένων"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 'Ωστε υπάρχουν ακόμα ΜΑΛΑΚΕΣ και μάλιστα σε ποσοστό 4.5%....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πρωην πασοκος18 Δεκ 2011, 8:23:00 μ.μ.

    ΠΕΜΠΤΟ

    απο τις πολλες ΜΟΥΤΖΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥ % ΠΟΥ ΘΑ ΝΔ ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΣΤΟΝ 7¨00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νά μήν προλάβετε νά κάνετε γιορτές, ούτε εσείς ούτε όμως κι οί οικογένειές σας,

    ρέ πράσινα λαμόγια,ελεεινά ερπετά zivagos lamogios laliotius pasokus-pasokus!!!

    Ό Καρκίνος νά ΄σας
    ##κάνει επίσκεψη## καί τά Χριστούγεννα αλλά καί τήν νέα χρονιά!!!

    Νά ψοφήσετε ρέ πράσινα σκυλιά,μέ καρκίνο σέ όλο σας τό σώμα!!!!!

    Καριόλες!!!
    Mάς καταστρέψατε μέσα σέ 30 χρόνια καί δή τά δύο τελευταία,
    ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!!
    ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!
    ΕΘΝΟΔΩΣΙΛΟΓΟΙ!!!
    ΓΑΠΟΜΑΛΑΚΕΣ!!!!
    ΜΠΑΣΤΟΚΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά λεφτά υπήρχαν αλλά όχι για τον ελληνικό λαό αλλά για την προώθηση της εικόνας του πρώην πρωθυπουργού και την καλύτερη ενημέρωση του στα πλαίσια της νέας τάσης των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

    Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το χτεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου διατηρούσε ομάδα 100 που είχαν προσληφθεί για την παρακολούθηση των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης twitter, facebook, linkedin κ.λπ. Ακόμα και ο συντάκτης του άρθρου αναρωτιέται για το έκαναν όλοι αυτοί και πόσο μάς κόστιζαν άραγε εν μέσω οικονομικής κρίσης ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "100 άτομα χειρίζονταν τα Social Media του Γιώργου Παπανδρέου;"

    Aπό δω το 'χε, από κει το 'φερε, τα κατάφερε ο Γιώργος. Φτάσαμε Χριστούγεννα κι ακόμη δεν έχει ανοίξει η συζήτηση στο ΠΑΣΟΚ για το τι θα γίνει μ' αυτό το κόμμα που κοντεύει να εξαφανιστεί από προσώπου γης. Θα μου πεις, δεν είναι εύκολα αυτά τα πράγματα και θα συμφωνήσω.

    Αλλά φαντάζομαι, τον νοιάζει κι αυτόν το μέλλον του ΠΑΣΟΚ - δεν μπορώ να φανταστώ ότι τον ενδιαφέρει μόνο το δικό του μέλλον.
    Τώρα όλα μετατίθενται για το μέσον της εβδομάδος. Αντε να δούμε...

    ΥΓ: Με την ευκαιρία, μαθαίνω ότι ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος τά 'χασε («καράφλιασε», ήθελα να γράψω) με την εικόνα που βρήκε στο Μαξίμου.

    Είναι δυνατόν να είχαν προσληφθεί για τα λεγόμενα σόσιαλ μίντια (τουίτερ, φέισμπουκ, λίνκεντιν και τα ρέστα) 100 άτομα;
    Τι έκαναν όλοι αυτοί;
    Και πόσο μάς κόστιζαν άραγε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. to 4,5 proil8e apo ta diorismena kommatoskyla thlefwna se deko ypourgeia kai etsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Mπράβο στους Θεσσαλονικείς!
    Μακάρι και οι υπόλοιποι στις εκλογές τα ίδια ποσοστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση