GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όμοιος τον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα...

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/ Το είδαμε και αυτό! Ο Υπουργός κ. Μ. Χρυσοχοϊδης να ασκεί κριτική και να ζητά...

Γράφει ο Δευκαλίωνας

Το είδαμε και αυτό! Ο Υπουργός κ. Μ. Χρυσοχοϊδης να ασκεί κριτική και να ζητά την αποχώρηση του Γιώργου Παπανδρέου από την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Το πρόβλημα της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ ουδόλως ενδιαφέρει την στήλη. Για την στήλη η σοσιαλδημοκρατία έχει πεθάνει πολιτικά και πολύ γρήγορα όταν θα γίνουν εκλογές θα εκδοθεί με το εκλογικό αποτέλεσμα και η τυπική βεβαίωση θανάτου. Άρα αφού δεν μπορεί να παίξει κυρίαρχο ρόλο ουδόλως ενδιαφέρει ποιος την εκπροσωπεί πολιτικά. Κάποιος κατεψυγμένος από τα ψυγεία του κατεστημένου θα νεκραναστηθεί για να ηγηθεί της Ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας.
Στέκομαι όμως σε αυτό καθ’ εαυτό το γεγονός ως ενδεικτικό του ήθους της παρέας του Γιώργου Παπανδρέου. Μίας παρέας που...
χωρίς ίχνος ιστορικής και πολιτικής ευθύνης έριξε την χώρα σε μία περιπέτεια με ορατό το καταστροφικό τέλος και την δημοκρατική παράταξη σε μία πολιτική περιδίνηση που είναι απολύτως βέβαιο ότι θα την κάνει κομμάτια.
Λοιπόν, σ’ αυτή την άθλια παρέα ο κ. Μ. Χρυσοχοϊδης υπήρξε επίτιμο μέλος. Γι’ αυτό εξ’ άλλου τον λόγο τιμήθηκε από τον Γιώργο Παπανδρέου. Συνεχώς υπουργός τα δύο χρόνια της πρωθυπουργίας του Γιώργου Παπανδρέου. Πρώτα στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και μετά στο Ανάπτυξης.
Παρ’ ότι όμως υπήρξε υπουργός σε πρωτοκλασάτα υπουργεία δεν κατάλαβε, δεν άκουσε, δεν είδε ότι η χώρα σύρθηκε στην αγκαλιά του ΔΝΤ μετά από τα τραγικά λάθη της κυβέρνησης που συμμετείχε, δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα ότι οι κερδοσκόποι έπαιζαν αμάδες στην αυλή του Μαξίμου, δεν τον ενημέρωσαν όταν ακόμα ήταν νωρίς ότι η ύφεση θα ξέφευγε σε ύψη ρεκόρ. Με δυο κουβέντες. Ο εκ Βεροίας φέρελπις πολιτικός δελφίνος του ΠΑΣΟΚ δεν πολύ-φταίει για το σημερινό κατάντημα της χώρας, γιατί δεν χειρίζονταν αυτός τα κρίσιμα θέματα. Όμως στον βαθμό που του αναλογεί ευθύνη την παίρνει πάνω του γενναία και με το παραπάνω.
Η απόλυτη αθλιότητα! Αναμενόμενο τέλος μίας άθλιας συμμορίας που κατά διαβολική συγκυρία και απαίτηση συγκεντρώθηκε και οργανώθηκε για να καταστρέψει την χώρα μας.
Εμείς υπήρξαμε από την αρχή πολέμιοι αυτής της άθλιας συμμορίας. Αναδείξαμε τα λάθη της, στηλιτεύσαμε τις πολιτικές της και πάνω απ’ όλα προβλέψαμε τα αδιέξοδα και στην οικονομία και στην κοινωνία και συνεπακόλουθα και στο πολιτικό σκηνικό. Επιβεβαιωθήκαμε σε όλα. Γι’ αυτό και πιο μπροστά και έγκαιρα από όλους τους άλλους ζητήσαμε πρόωρες εκλογές. Δεν θα πούμε ότι μας ακολούθησαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Τα κόμματα διατυπώνουν ένα πανελλήνιας εμβέλειας αίτημα αφού πρώτα για τακτικούς-επικοινωνιακούς λόγους ξεδιπλώσουν μία ολόκληρη επικοινωνιακή καμπάνια. Θα πούμε ότι απλά συνέπεσε χρονικά με τον άσημο και ταπεινό Δευκαλίωνα να προηγείται ελάχιστα χρονικά η κατάθεση του αιτήματος για την διενέργεια προώρων Βουλευτικών εκλογών.
Μόνον οι πρόωρες εκλογές μπορούν να δώσουν ένα τέλος σε αυτή την άθλια παρωδία δημοκρατίας που ζούμε σήμερα. Δηλαδή ο κάθε κ. Μ. Χρυσοχοϊδης να ασκεί κριτική στον Γιώργο Παπανδρέου, γιατί όταν κυβερνούσαν μαζί έκαναν λάθη που σήμερα στοιχίζουν πολύ ακριβά στον Ελληνικό Λαό.
Το γελοίο της ιστορίας; Ο κάθε κ. Μ. Χρυσοχοϊδης είναι υπουργός με την ψήφο και συναίνεση του Γιώργου Παπανδρέου!
Ποιος κοροϊδεύει ποιόν αφού όλοι ίδιοι είναι. Όμοιος τον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα!

14 σχόλια

  1. "ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ" ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ". και...."ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΘΗΝΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ.ΠΡΟ ΤΟΥ ΜΠΗΤΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΥΠΕΛΟΓΙΖΕ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ ΠΟΙΟΣ.ΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Η ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΑΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή εσύ για γνωρίσεις καλά αυτούς τους άχρηστους πρέπει να σου δείξουν τους φίλους τους;
    Κάνουν μπάμ απο μακρυά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ρε Δευκαλίωνα,

    αυτος είναι τίτλος αλλά η μύτη δεν κρύβεται, ουτε το μάτι.

    Ατιμα γονίδια,

    το αίμα νερό δε γίνεται, ουτε κρίβεται η ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαρσοκωμωδία … το ΠΑΣΟΚ

    Για τέταρτη ημέρα ο θίασος του ΠΑΣΟΚ παίζει τη μονόπρακτη φαρσοκωμωδία «δελφίνια και…μάγκες». Διαφημίζοντας την παράσταση μόλις τρείς ημέρες από το MEGAρο προβολής, τελικά την ανέβασε στο θέατρο «Βουλή» με πλειάδα γνωστών πρωταγωνιστών….

    Αν και στο διαφημιστικό ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ήταν καλύτερος, πριν από λίγο στη Βουλή μίλησε για «μια νέα πολιτική και κοινωνική συμμαχία, μια νέα εθνική συμμαχία που θα στηρίζεται στη συ-στράτευση, στην αξιοποίηση όλων των κοινωνικών δυνάμεων, με στόχο την οικονομική επιβίωση της χώρας».

    Αν και λίγο αργά (το έχουμε ξαναπεί αυτό) φρόντισε να πάρει αποστάσεις από την πολιτική του Παπανδρέου κάνοντας λόγο «για λάθη, παραλείψεις και αδυναμίες»!

    Δηλαδή, ότι έλεγε και η ΝΔ για να μην ξεχνιόμαστε…

    Όμως, ιδιαίτερα ζωηρός ήταν και ο Γιάννης Ραγκούσης ο οποίος επέρριψε ευθύνες στον Γ. Παπανδρέου, τα μέλη της προηγούμενης κυβέρνησης και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ…

    (Μιλάμε για θρίλερ…)

    Όπως είπε όταν ανέβηκε στη σκηνή, η αβεβαιότητα δεν έπεσε από τον ουρανό αλλά δημιουργήθηκε με ευθύνη όσων μέσα στην προηγούμενη κυβέρνηση, μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο… έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να αναβληθούν , να ανασταλούν να μην πραγματοποιηθούν εκείνες οι ριζικές, προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος…»!

    (Διαρκείας αγοράζω για το θέατρο…)

    Η σοβαρότερη προσέγγιση ήταν του Κ. Σκανδαλίδη ο οποίος αφού ξεκαθάρισε ότι δεν είναι υπέρ των καλλιστείων, ούτε των προσωπικών στρατηγικών, αλλά υπέρ παρατάξεων και συλλογικών προσπαθειών, πρότεινε: «Να φύγουμε όλοι οι παλιοί και να έρθουν όλοι οι καινούργιοι να λύσουν τα προβλήματα»…!

    (Ψηφίζω Σκανδαλίδη)

    Βγάζοντας μόνο το μισό απ’ το κεφάλι του στη σκηνή (το άλλο μισό θα το εμφανίσει όταν ο ίδιος κρίνει) ο Ανδρέας Λοβέρδος κάλεσε όλους «να παλέψουμε για τη Νέα Ελληνική Ανόρθωση»…

    Δυστυχώς δεν έχουν αντιληφθεί ότι οι καπετάνιοι του τιτανικού δεν πείθουν κανέναν παριστάνοντας τους ναυαγοσώστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πέστα (γράψτα) χρυσόστομε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λοιπον ..τερμα και τελειωσαμε..

    Η ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ λυση ειναι αυτη:
    Ενας "τρελλος Παπαδοπουλος" που αφου επικρατησει θα αρχισει ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΗ την ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ολοκληρης της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..
    Μεχρις ενος..

    Ξεπαστρεμα σε μια νυκτα..

    (Τσουβαλιασμα εν συνεχεια και φουντο σε καποια περιοχη του Αιγαιου)..

    ΟΛΟΚΛΗΡΗ η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ..
    Ουτε μα ουτε ξεμα..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φυγάδευσαν τους ΠΑΣΟΚους από την Λιτανεία του Αγ. Ανδρέα στην Πάτρα.
    __________________________________
    Οργή για τον υφυπουργό Σπηλιόπουλο, ολόκληρος στρατός για να φυγαδευτεί!

    Σκηνές τσίρκου που αμαύρωσαν την Λιτανεία.
    150 αστυνομικοί επιστρατεύτηκαν για να φυλάξουν τον παγκοσμίως άγνωστο Κώστα Σπηλιόπουλο. Συν την κρατική ασφάλεια, συν την ΕΥΠ αλλά και άνδρες του στρατού !

    Μόλις ο κόσμος αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, ειδικά όμως μετά τα γεγονότα με την ανήθικη επίθεση στην ΣΣΕ, άρχισαν τα “Γαλλικά”,
    με αποτέλεσμα ο “στρατός” που φύλαγε το καμάρι του Έθνους να ενεργοποιηθεί κάνοντας αλυσίδα
    γύρω του. Ο κόσμος όμως ήταν ασυγκράτητος και οι πιστοί άρχισαν να ακροβολίζονται στην Τριών Ναυάρχων που είναι γεμάτη νεραντζιές, για να “εξοπλιστούν”.

    Αυτό έγινε αντιληπτό από τους άνδρες της ασφάλειας, οι οποίοι ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσαν να εγγυηθούν την ομαλή συμμετοχή του στην Λιτανεία και …τον φυγάδευσαν!
    __________________________________
    Μαζί του βέβαια έντρομοι και άλλοι πράσινοι, υπό τις αποδοκιμασίες του κόσμου.
    Που;
    Στην Πάτρα !

    Πότε; Στην Λιτανεία του πολιούχου!

    Τα σκηνικά δεν τελείωσαν εκεί,
    αφού ο κόσμος ακολούθησε την κουστωδία και ο λαοπρόβλητος υπουργός βρήκε καταφύγιο στο Δημαρχείο.
    Για να γλιτώσει από τις “λατρευτικές εκδηλώσεις”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Giorgo ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ (έκ νέου) ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΩΤΗ…!!!

    ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ «ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ» ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο… ΑΝΕΥΛΑΒΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ…!!!

    Τον είχε ο Giorgo Εκπρόσωπο Τύπου τον Πεταλωτή και τον «πούλησε» για το χατίρι του… Καθηγητή Υγιεινής και Τροπικής Ιατρικής Η.Μόσιαλου…!!!

    Ο οποίος Μόσιαλος με την σειρά του, «πούλησε» τον Giorgo για χατίρι των Λοβέρδου—Διαμαντοπούλου—Ραγκούση…

    Σήμερα όμως ο Πεταλωτής «καθάρισε» σε όσα είπε ο «ανευλαβής» Χρυσοχοϊδης
    Τον κατακεραύνωσε στο Βήμα fm....
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ΄ ..ΜΑΛΑΚΑ

    ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΥ PRESS.
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΜΟΥΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ...αυτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νομιζω οτι ο Παπανδρεου ηταν φυσικο να κανει λαθη, αλλα προσπαθησε να μαζεψει τα ΣΚΑΤΑ, Αλλα τα ΣΚΑΤΑ της Ελλαδας ειναι ατελειωτα και οι περισσοτεροι Ελληνες θελουν και απαιτουν να ζουν μ' αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΟΚ για το ΠΑΣΟΚ: Έρχεται πέμπτο στη Β' Αθηνών!!

    Οριστικά φαίνεται ότι έχει χάσει την πρωτοκαθεδρία του στην μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας το ΠΑΣΟΚ, χάνοντας έτσι άλλο ένα παραδοσιακό... προπύργιό του!

    Ο λόγος για την Β' Αθηνών, όπου σύμφωνα με μέτρηση μεγάλης εταιρείαςδημοσκοπήσεων το ΠΑΣΟΚ καταλαμβάνει την πέμπτη θέση.

    Ειδικότερα, σύμφωνα και με την εφημερίδα "Κυριακάτικη Δημοκρατία", τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης αποτελούν σόκ για το πολιτικό σύστημα.
    Στο αστάθμητο δείγμα, λοιπόν, η ΝΔ προηγείται με 15% και ακολουθούν Δημοκρατική Αριστερά με 10%, ΚΚΕ 8%, ΣΥΡΙΖΑ 8%, ΠΑΣΟΚ 6,7%!

    Ενώ ο ο ΛΑΟΣ του Γ.Καρατζαφέρη παραμένει σταθερός στα κυβικά του, "τσιμπά" ποσοστά η Χρυσή Αυγή, που σε εθνικό επίπεδο έχει ξεπαράσει το 2%...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δημοσκόπηση:
    Απέτυχε το μνημόνιο 80%,
    παραμονή στο ευρώ 77%,
    όχι στον ΓΑΠ 76%,


    Την αποτυχία του Μνημονίου καταγράφει δημοσκόπηση της GPO που παρουσίασε η εκπομπή «Ανατροπή» του Mega.
    Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση το 79,3% των Ελλήνων δηλώνει ότι το μνημόνιο απέτυχε πλήρως και το 9,9% ότι μάλλον απέτυχε.
    Αντίθετα μόλις το 4,9% θεωρεί ότι το μνημόνιο πέτυχε.

    Παραλλήλως το 76,7 λέει παραμονή πάση θυσία στο ευρώ, έναντι 20% που λέει όχι.

    6,2% προβάδισμα της Νέας Δημοκρατία έναντι του ΠΑΣΟΚ.

    Σε ότι αφορά τον καταλληλότερο πρωθυπουργό εξακολουθεί να προηγείται αυθορμήτως ο κανένας με ποσοστό 53,8%, ενώ Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαράς συγκεντρώνουν αντίστοιχα 16 και 29,2%.

    Οσον αφορά στο ΠΑΣΟΚ, ενδεικτικό είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία (76,3%) όσων συμμετείχαν στη δημοσκόπηση θεωρεί ότι το κόμμα πρέπει να κατέβει στις εκλογές με άλλον αρχηγό και όχι με τον Γ. Παπανδρέου. Στην ερώτηση ποιος θα θέλατε να ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ, εάν ο κ. Παπανδρέου δεν παραμείνει στην προεδρία του κόμματος, το 29% απαντά δεν ξέρω/δεν απαντώ, το 23,1% απαντά ο Ευ. Βενιζέλος και ακολουθούν: Ανδ. Λοβέρδος 17,7%, Μ. Χρυσοχοΐδης 8%, Άννα Διαμαντοπούλου 6,5%, Λ. Κατσέλη 3%, Χρ. Παπουτσής 3% και άλλοι 9,7%.

    Στη πρόθεση ψήφου καταγράφεται προβάδισμα 6,2 ποσοστιαίων μονάδων της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΠΑΣΟΚ. Σημαντικά αυξημένα είναι ακόμη τα ποσοστά του ΚΚΕ που προσέγγισε το 10% αλλά και της Δημοκρατικής Αριστεράς.

    Συγκεκριμένα η δημοσκόπηση δίνει 21,5% στη Νέα Δημοκρατία έναντι 15,3% για το ΠΑΣΟΚ.

    Στην προηγούμενη μέτρηση, τον Σεπτέμβριο, η ΝΔ είχε 22,3% και το ΠΑΣΟΚ 15,5%.

    Ελαφρά αύξηση καταγράφει το ΚΚΕ που φτάνει το 10% έναντι του 9,8%.

    Ακολουθούν ο ΛΑΟΣ με 7,1% και στη συνέχεια η Δημοκρατική Αριστερά που καταγράφει δημοσκοπική αύξηση των ποσοστών από το 2,7% το Σεπτέμβριο σε 6,3%.

    Άνοδο καταγράφει και ο ΣΥΡΙΖΑ, που φτάνει το 6,1%, όπως και οι Οικολόγοι Πράσινοι που βρίσκονται στο 3%.

    Κάτω από το όριο εκλογής στο Κοινοβούλιο βρίσκεται η Δημοκρατική Συμμαχία με 2,3% και το Άρμα Πολιτών στο 0,8%.

    Το λευκό και το άκυρο βρίσκονται στο 17,5% ενώ δεν γνωρίζουν τι θα ψηφίσουν το 10,1%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΑΠΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΕΡΓΟ. ΙΔΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ..17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΛΠ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΚΟΥΜΠΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΦΤΩΧΟ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Mόνο λάθη έκανε ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ; Mόνο λάθη; Τύφλα να χει η Χιροσίμα και το Ναγκασάκι απο τα λάθη που έκανε ο Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση