GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλά Χριστούγεννα, σύντροφοι..

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/    Χαμός και χθες στο πολιτικό σκηνικό. Θέλουν ντε και καλά να μεταθέσουν τη...

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/
  
Χαμός και χθες στο πολιτικό σκηνικό. Θέλουν ντε και καλά να μεταθέσουν την ημερομηνία των εκλογών και να παρατείνουν την θητεία και τον βίο της κυβέρνησης Παπαδήμου. Ποίοι το θέλουν αυτό; Μα το γνωστό γκρίζο πολιτικοοικονομικό σύστημα που κινείται μεταξύ της νεοφιλελεύθερης πτέρυγας της Νέας Δημοκρατίας και του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ. Γιατί το θέλουν αυτό; Μα για να εμπεδωθεί η μνημονιακή τάξη και ηθική. Τρομάρα τους δεν κατάλαβαν τίποτε!
Με το...
έλλειμμα κεντρικής κυβέρνησης το 11μηνο 2011 να έχει για πολλοστή φορά ξεφύγει και να είναι μεγαλύτερο από το περσινό κατά 4,75% τι προσδοκούν οι έρμοι; Τι τους φταίει και δεν πιάνουν τους στόχους; Τίποτε, απλά οι στόχοι δεν πιάνονται. Είναι σαν να βάζεις ένα σακάτη να τρέξει τα 100 μ σε κάτω από 10΄ δευτερόλεπτα.
Για μία ακόμα φορά θα επαναλάβουμε ότι συμφωνήσαμε με την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά για στήριξη της κυβέρνησης Λ. Παπαδήμου, ως αναγκαίας λύσης προκειμένου να φύγει από την εξουσία ο Γιώργος Παπανδρέου και να προχωρήσει η χώρα σε εκλογές. Δικαιωνόμαστε καθημερινά για την εμπιστοσύνη που δείχνουμε στον Α. Σαμαρά. Απέφυγε την παγίδα και αρνήθηκε να πάρει μέρος στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που θα συγκαλούσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με θέμα παράταση της θητείας της κυβέρνησης Παπαδήμου. Εύγε. Το πρόβλημα της χώρας είναι πολιτικό και όχι οικονομικό. Χρειάζονται Πατριώτες Πολιτικοί για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα. Και αυτοί οι Πατριώτες Πολιτικοί θα αναδειχθούν από τις εκλογές.
Αλλά ας τα αφήσουμε όλα αυτά για λίγο. Σε λίγα εικοσιτετράωρα θα ξημερώσουν Χριστούγεννα. Ένας καινούργιος κύκλος αισιοδοξίας και χαράς ανοίγει. Η μύθος της Γέννησης και τα μηνύματα που αυτή εκπέμπει, τροφοδοτεί και αναπτερώνει τις ελπίδες για ένα νέο ξεκίνημα μία καινούργια αρχή.
Όλοι όρθιοι! Είμαστε ακόμα ζωντανοί! Καλά Χριστούγεννα, σύντροφοι!

1 σχόλιο

  1. ΤΙ ΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ Δευκαλίωνα;

    ΑΚΟΥ καλα χριστουγεννα "συντροφοι"

    σα να μας λες

    ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση