GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ «ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ»!..

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη http://www.nasostsaganelis.gr/ Ανοίξτε όλους τους κρυφούς  λογαριασμούς τους στην Ελβετία Το θέμα ζεματάει . Δεν...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη
http://www.nasostsaganelis.gr/

Ανοίξτε όλους τους κρυφούς  λογαριασμούς τους στην Ελβετία
Το θέμα ζεματάει. Δεν συγκαλύπτεται, με όποιο τερτίπι και αν επιχειρηθεί… Οι ελληνικοί κρυφοί λογαριασμοί στην Ελβετία των εκατοντάδων δις ευρώ…
Αν ούτε και τώρα δεν βγουν στο φως και δεν ξεσκεπαστούν οι «μαύροι πλούσιοι» (όποιοι και αν είναι) ο τόπος δεν έχει ελπίδα. Θα πνιγεί στη σαπίλα της διαφθοράς του. Για προσέξτε.
Ο Ελληνοελβετός βουλευτής Ιωσήφ Ζησιάδης με επιστολή του στον Έλληνα πρόεδρο της βουλής τονίζει : «Η υπουργός οικονομικών της Ελβετίας με αποστόμωσε για το θέμα αποκαλύπτοντας ότι οι κυβερνήσεις της Ελλάδας δεν έχουν ενδιαφερθεί και δεν έχουν υπογράψει φορολογική συμφωνία».
Απαντώντας ο κ. Βενιζέλος λέει «ότι η ελλάδα έχει συμφωνήσει με την Ελβετία να… υπογράψει σύμβαση» !!!  (όπως καταλαβαίνετε στα προφορικά βρίσκεται ακόμα το μέγα θέμα)
Περιπλέκεται η υπόθεση των καταγγελιών του ελληνοελβετού βουλευτή Ιωσήφ Ζησιάδη, σχετικά με...
 Έλληνες βουλευτές που διατηρούν καταθέσεις στην Ελβετία.
Η Βουλή κάλεσε τον βουλευτή να προσέλθει στη Μόνιμη Επιτροπή Οικονομικών για να καταθέσει όσα είπε στην εκπομπή του Mega «Έρευνα», περί υπάρξης λογαριασμών σε ελβετικές τράπεζες από πολιτικούς της δεξιάς και του ΠΑΣΟΚ.
Απαντητική επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων απέστειλε ο ελληνοελβετός βουλευτής Ιωσήφ Ζησιάδης, μετά την κλήση του για κατάθεση από τη Βουλή των Ελλήνων, σχετικά με τις καταγγελίες του περί ύπαρξης λογαριασμών Ελλήνων βουλευτών στην Ελβετία.
Ο κ. Ζησιάδης, αφού δηλώνει ότι έμαθε από τα ΜΜΕ για την κλήση του από την Επιτροπή Ελέγχου Πόθεν Έσχες, σημειώνει ότι αυτό που πρέπει να προσέξουμε στα όσα κατήγγειλε, είναι η αδράνεια του ελληνικού κράτους να συνάψει φορολογική συμφωνία με την Ελβετία, παρά την πρόταση της τελευταίας το 2005.
Σημειώνει ότι η υπουργός Οικονομικών της Ελβετίας τον είχε αποστομώσει, αποκαλύπτοντας ότι οι κυβερνήσεις της Ελλάδας δεν ανταποκρίθηκαν ποτέ στο αίτημα της Ελβετίας.
Τέλος, παραδέχεται ότι κανείς δεν θα μπορούσε να έχει με νόμιμο τρόπο στοιχεία, που να αποδεικνύουν πράγματι ότι υπάρχουν λογαριασμοί Ελλήνων βουλευτών στην Ελβετία.(συνέχεια εδώ)

5 σχόλια

  1. Ναι! αλλά αν έχουν διπλή υπηκοότητα τι γίνεται?
    Άσε που για τα πιο πολλά, τους δώσανε χρόνο, γιαυτό και το καθυστέρησαν με την Ελβετία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, και τώρα τα επενδύσουν αλλού, ένα μέρος και στη Σουηδία, οπότε θα ζητάνε και επίδομα ανεργίας του πρότερου του αφορολόγητου των τόκων τους!

    Το τελευταίο καιρό, το έγραψαν ήδη οι Σουηδικές εφημερίδες, Έλληνες επενδυτές έχουν αυξήσει το ποσοστό επένδυσης των χρημάτων τους στο Σουηδικό χρηματηστήριο, στο επίπεδο του 13% περίπου, και καταλαμβάνουν την τέταρτη θέση, από λέτε να ήρθαν τα χρήματα?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ FACEBOOK

    ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 1&2 ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 7 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ.ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΓΙΑ 7 ΜΗΝΕΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 700 ΜΕ 800 ΕΥΡΩ. ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ 20 ΦΟΡΕΣ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ.
    ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
    1 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΥΓΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α
    2 ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.
    3 ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΘΑ ΑΧΡΙΣΤΕΥΤΕΙ.ΕΚΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ
    4 ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ.
    5 ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ -ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ.
    6 ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ – 6 ΚΡΑΤΗ ΤΡΙΑ ΜΕΡΟΝΥΚΤΑ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ.
    7 ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.
    8 ΠΑΥΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟ ΜΟΛΙΣ ΦΑΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλη σοσιαλιστική προτροπή...

    'Δείξτε τους πλούσιους'

    ΟΧΙ κύριοι, δεν φταίει αυτός που είναι πλούσιος.

    Φταίει ο κάθε Έλληνας που στηρίζει με την ψήφο του το άθλιο πολιτικό σύστημα το οποίο έχει καθιερώσει εδώ και 35 χρόνια καθεστώς ανομίας.

    Φταίει ο κάθε Έλληνας που φοροδιαφεύγει (φτωχός ή πλούσιος)

    Ας μην πιπιλάμε πλέον τις καραμέλλες ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ που φταίει το κεφάλαιο, η Ευρώπη κ.λ.π.

    Οταν το πολιτικό σύστημα δεί αποχή 80-90% θα καταλάβει ότι ο κόσμος ξύπνησε και δεν τρώει πλέον τα "λεφτά υπάρξουν" και τα "είπα-ξείπα" του Αντωνάκη, ούτε τη ξύλινη γλώσσα των αριστερών.

    Η Ελλάδα θα σωθεί μόνο με κυβέρνηση τεχνοκρατών (15 μέλη όπως η Ιταλία) και όχι κυβέρνηση σκουπιδιών τα οποία συν τοις άλλοις ευθύνονται για την μέχρι σήμερα πορεία της χώρας.

    ΑΥΤΑ και σε όποιον αρέσουν, αλλιώς ας πληρώνει νοίκι για το σπίτι του (δες χαράτσι ΔΕΗ), ας μαζεύει αποδείξεις για να μην πληρώσει πρόστιμο, και ας πουλήσει το αυτοκινήτο του γιατί θα τον διαλύσουν τα τεκμήρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΘΑ ΑΧΡΙΣΤΕΥΤΕΙ.ΕΚΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ
    4 ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ

    Κόψε τα drugs άμεσα, έχεις βλαμενιάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αληθεια πιστευει κανενας σοβαρος Ελληνας οτι οι σημερινη βουλη θα ανοιξει και ελεγξει λογαριασμους βολευτων και λαμογιο-υπουργων της???Φιλοι μου τοση αφελεια αγγιζει τα ορια της ηλιθιοτητας εκ μερους μας.Μη σας κοιμιζουν οι μ αλακιες τους. Ετσι τις σερβιρουν για να περναει ο χρονος και να οργανωνονται καλιτερα στην Ελβετια , στη Σουηδια , στην Ιαπωνια και δεν ξερω που αλλου.Εχουμε να κανουμε με μια συμμορια που λυμαινεται αισχρα το δημοσιο.Αν θελουμε να το λεμε δημοκρατια, κακο του κεφαλιου μας.ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ !!!
    Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση