GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όχι άλλοι σωτήρες‏...

Γράφει ο Μικρός Φωκίων Για άλλη μια φορά ο Γιωργάκης ο αντιεξουσιαστής δέχθηκε άδικη κριτική για τους 100 υπαλλήλους που είχε για να κάνο...

Γράφει ο Μικρός Φωκίων

Για άλλη μια φορά ο Γιωργάκης ο αντιεξουσιαστής δέχθηκε άδικη κριτική για τους 100 υπαλλήλους που είχε για να κάνουν like στο facebook.
Ο πρώην αρχιυπάλληλος των τραπεζών και της τρόικας καταλαβαίνοντας το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας φρόντισε, όσο μπορούσε, να μειώσει τα ποσοστά της.
Αντί να του πούμε μπράβο που...
 έδωσε δουλειά σε 100 ανθρώπους καθόμαστε και γκρινιάζουμε για σπατάλες και άλλες τέτοιες αηδίες.
Ακριβώς για τον ίδιο λόγο ο ίδιος άνθρωπος είχε εκατοντάδες συμβούλους. Και βοηθούς των συμβούλων. Και βοηθούς των βοηθών των συμβούλων.
Αν συνέχιζε να είναι πρωθυπουργός θα κατάφερνε στο τέλος να έχει προσλάβει όλους τους ανέργους. Αλλά τέτοιοι είμαστε. Μην δούμε άνθρωπο να κάνει καλό.
Βγήκε ο κλαψιάρης Ανδρέας και σαν να ήταν απών από την χώρα είπε ότι η κυβέρνηση του Γιωργάκη έκανε καινοτόμες φλυαρίες.
Ο ίδιος φρόντισε την φλυαρία να την κάνει μελόδραμα με εκκωφαντικά δάκρια. Και πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι ήταν συνεπέστατος στην καταστροφική φλυαρία.
Η οποία φλυαρία είχε και έχει κάποια απτά αποτελέσματα. Ανεργία, πείνα, φτώχια, φόρους, ξεπούλημα. η πολλή καινοτομία μας κατέστρεψε.
Αλλά γιατί να μην λέει αρλούμπες ο Ανδρέας; Στις δημοσκοπήσεις είναι ο εκλεκτός, μαζί με τον Μπένι, για την θέση του Γιωργάκη.
Δεν έχουμε ελπίδα αδέρφια. Αφού υπάρχουν ψηφοφόροι που θεωρούν ότι ο Λοβέρδος ή ο Μπένι θα μπορούσαν να αποτελέσουν ελπίδα σωτηρίας καλά να πάθουμε.
Το τραβάει η όρεξη μας το αγγούρι.
Ο αρχηγός πρωτοπόρος κωλοτούμπας δήλωσε ότι σε δύο μήνες θα είναι αντιπρόεδρος. Τρελαίνεται να βλέπει τον μπουμπούκο υπουργός χωρίς ο ίδιος να είναι στην κυβέρνηση.
Αλλά γιατί μόνο ένας απλός αντιπρόεδρος; Να γίνει πρωθυπουργός και πρόεδρος της Δημοκρατίας και βασιλιάς και αυτοκράτορας.
Είναι τόσο χάλια οι πολιτικοί και η πολιτική σήμερα που δικαίως ο Καρατζαφέρης ονειρεύεται πρωθυπουργία. Εξάλλου περίμενε κανείς ότι θα έπαιζε τον σωτήρα εντός κυβερνήσεως μαζί με τους άλλους (τρομάρα μας) σωτήρες;
Και θα πάμε ολοταχώς προς μία λαϊκή δικτατορία. Όχι όπως την εννοεί το ΚΚΕ. αλλά εκ του ΛΑΟΣ.
Φαντάζομαι ότι το πρώτο οικονομικό μέτρο που θα επιβάλλει είναι να καθοριστεί η ταρίφα προς τους ξένους όταν μας χαϊδεύουν τα παιδιά.
Εκεί θα διαφέρει και από τους άλλους. Γιατί οι τροϊκανοί μας έχουν φλομώσει στα αγγούρια και τους πληρώνουμε και από πάνω, αντί να μας δίνουν κανένα χαρτζιλίκι.
Ποια κυβέρνηση θα μας πάρει τα νέα μέτρα; Του Παπαδήμου λένε κάποιοι. Η επόμενη λένε άλλοι. Λες και μας νοιάζει ποιος θα μας αποτελειώσει.
Το θέμα είναι αν μπορούμε να γλιτώσουμε από αυτόν τον εφιάλτη, όχι το ποιος θα παίζει τον σαδιστή υπάλληλο της τρόικας και των τραπεζών.
Φιλοδοξία τώρα και αυτή των πολιτικών. Θα κάνουν προεκλογικό αγώνα για το ποιος θα έχει την χαρά να μας πάρει τα μέτρα και να υπογράψει την άτακτη χρεοκοπία.
Έχεις και την αριστερά να...
συνεχεια: http://mikrosfokion.blogspot.com/2011/12/blog-post_19.html

20 σχόλια

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ :
    Ο δεκαοχτάστιχος του Γιωργάκη
    Γιωργάκη ψήφισες εσύ να έρθει για να σε σώσει ,
    μα εκείνος τ ‘ αποφάσισε στον κώλο να στον χώσει .
    To Δ.Ν.Τ. το έφερε φόρο για να σου βάλει
    και το βρακί σου έβγαλε στον κώλο στον φερμάρει .
    Αχ πονεμένε μου ραγιά τι σούμελε να πάθεις
    και για τον έρωτα πολλά τώρα εσύ να μάθεις .
    Αντίσταση δεν έφερες τον κώλο έχεις στήσει
    κι ο Κάρολος ο γέροντας στο στόμα σου θα χύσει .
    Πονάς φωνάζεις τραγουδάς μα τη μιλιά δε βγάζεις ,
    ευθυγραμμίζεις το κορμί με λεβεντιά τ’ αρπάζεις .
    Την ευκαιρία βρήκανε στο σπίτι σου να μπούνε
    και συ μοναχά λες ας πα να γαμηθούνε .
    Δεν το κατάλαβες καλά , στον κώλο σου τον έχεις
    τον Πασοκόπουτσο καλά και λες πως τον αντέχεις .
    Γιωργάκη μου καλέ γαμιά το έθνος μας ξεκάνεις ,
    να ξέρεις όμως μια στιγμή θα έρθει που θα πεθάνεις .
    Γιωργάκη επιβήτορα και του λαού ρουφιάνε ,
    στό στόχαστρο θα σ΄έχουνε και θα σε τουφεκάνε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρεις βασικές ρήτρες της δανειακής σύμβασης του Μαΐου που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε

    Αυτές είναι:
    1) Η Ελλάδα παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από κάθε ασυλία που της παρέχει η εθνική της κυριαρχία

    2) Η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να ζητήσει δανειακή βοήθεια από άλλη χώρα εκτός των δανειστών της ( πχ Κίνα, Ρωσία)
    3) Η Ελλάδα δεν μπορεί να προβάλλει αξιώσεις από τους δανειστές της ώστε να συμψηφιστούν τα χρέη της με χρέη των δανειστών της προς την ίδια, όπως για παράδειγμα κατοχικό δάνειο που έλαβε η Γερμανία από την Ελλάδα κατά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο.
    Η παραπάνω σύμβαση έχει υπογραφεί από τον Κ. Παπακωνσταντίνου και από τον Κ.Προβόπουλο. Το μειονέκτημα για αυτούς και το πλεονέκτημα για μας είναι ότι δεν έχει περάσει από κύρωση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο οπότε μπορούμε στο μέλλον να την καταγγείλουμε. Τώρα βέβαια αυτό προσπαθούν να περάσουν με τη νέα δανειακή σύμβαση που θα περάσει από την Βουλή και επικυρώνει όλα τα παραπάνω. Ελπίζω τώρα να γίνεται από όλους αντιληπτό ποιος είναι ο ρόλος της νέας φασιστικής κυβέρνησης που ήρθε στην εξουσία ερήμην μας και τελείως αντισυνταγματικά, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των Γερμανών και των διεθνών τοκογλύφων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα εξήντα μου θα είμαι πάλι αρχηγός…» φέρεται να είπε προημερών σε μια αποτις πολλές συναντήσεις που έχει με στελέχη και βουλευτές της ΝΔ ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καρφι», που δημοσιεύεται σήμερα.

    Στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι οι άνθρωποι που μιλούν μαζί του, υποστηρίζουν ότι ο Καραμανλής πιστεύει πως «όσοι ασχολούνται με τη διαχείρηση της κρίσης αυτή την περίοδο θα καούν» και πως από τις εξελίξεις θα κριθεί εν πολλοίς και η προσωπική του τύχη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΑΝ ΟΧΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;
    Η ΝΔ έπεσε, γιατί ο Καραμανλής φρόντιζε τα συμφέροντα της χώρας μας, έξω από την δυτική εξάρτηση. Πασιφανές. Η κυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ) και η νέα κυβέρνηση πάλι ΠΑΣΟΚ, με ολίγη από ΝΔ-ΛΑΟΣ, 2 χρόνια τώρα δείχνουν να βρίσκονται σε άριστη συνεργασία με εξωθεσμικά δίκτυα (ίσως και μυστικές υπηρεσίες, έτσι μας ενημερώνει το wikileaks) αλλά και με την εσωτερική διαπλοκή, προώθησαν το σχέδιο της οικονομικής διάλυσης και υποδομών της χώρας, της ύφεσης και της παρακμής που είχε κι εξακολουθεί να έχει ως δομικά στοιχεία τους τραπεζίτες και το διαπλεκόμενο εσωτερικό κεφάλαιο, σε απόλυτη συνεργασία με την Ε.Ε. το Δ.Ν.Τ. και τις Η.Π.Α. στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, παρέα με την ιδιοκτησία των ΜΜΕ, εξυπηρετούν προφανή συμφέροντα στο χώρο των τραπεζών, των καυσίμων, του φαρμάκου, των καρτέλ της αγοράς και λοιπών οικονομικών συμφερόντων!

    Στο μεταξύ κατάφεραν και υπονόμευσαν τις όποιες προσπάθειες ανάκαμψης με τις κωλυσιεργίες και τη γραφειοκρατία σε προγράμματα ΕΣΠΑ. Χρέωσαν με 210 δις ευρώ περισσότερα τη χώρα, τσάκισαν τη μεσαία τάξη, έδιωξαν τις υγιείς Ελληνικές επιχειρήσεις με το νέο φορολογικό, κράτησαν εντός τις πολυεθνικές με σκανδαλώδεις όρους, διέλυσαν την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή, το εμπόριο, τον τουρισμό, την υγεία, την παιδεία, την άμυνα και ισχυροποίησαν τις θέσεις των εχθρών Τούρκων αλλά και των άλλων, Αλβανών και Σκοπιανών, μη ανακηρύσσοντας ΑΟΖ! Ταυτόχρονα μας κοροιδεύουν μέσα στα μούτρα μας, ότι τάχα δήθεν παλεύουν για τα συμφέροντα της χώρας, εξευτελίζοντας εντελώς τους Έλληνες, όπου κι όπως μπορούν.

    Πως λέγεται όλο αυτό, αν όχι έσχατη προδοσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Κατεπείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων και Εβραιογερμανών.
    Όλες οι άλλες λύσεις που δίνουν όπως τώρα Λουκάς Παπαδήμος με συγκυβέρνηση εθνικής σωτηρίας δεν μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση διότι αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του Δ.Ν.Τ. της παγκόσμιας τράπεζας των Εβραιογερμανών και των Εβραιοαμερικάνων που ο στόχος τους δεν είναι να βοηθήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες , αλλά να την παραδώσουν στα χέρια όλων αυτών που σας αναφέραμε , την Ελλάδα μαζί με τον ορυκτό πλούτο και τους Έλληνες .
    Όπως καταλαβαίνετε έχουμε μπλέξει με προδότες και πρέπει όταν συλληφθουν και δικαστούν να τιμωρηθούν για εσχάτη προδοσία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , θα έλυνε δια παντός το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος για τους Έλληνες .
    Με τους Ρώσικους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου που θα διέσχιζαν την Ελλάδα και με την ενοικίαση των λιμανιών μας στην Κίνα οι Έλληνες θα είχαν μόνιμο και αυξανόμενο εισόδημα .
    Σκέφτηκε ο Κώστας Καραμανλής σαν πραγματικός Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του :
    Ο Έλληνας δεν παράγει τίποτα , δεν έχει βιομηχανίες , έχει υποτυπώδεις γεωργία και κτηνοτροφία όλα τα εισάγει και με μαθηματική ακρίβεια θα τον πτωχεύσουν οι Εβραιοαμερικάνοι αρχήτοκογλύφοι δανειστές μας με κάποιον Εφιάλτη που θα βρουν , για να τον πάνε στο Δ .Ν Τ. και να δημεύσουν την Ελλάδα μαζί και τους Έλληνες με μισθούς και συντάξεις πείνας όπως στην Λατινική Αμερική , στα Σκόπια και στην Βουλγαρία και έκανε συμφωνίες με την Ρωσία και την Κίνα για πετρέλαια , αγωγούς πετρελαίων , αγωγούς φυσικού αερίου , λιμάνια , που ο Έλληνας θα ζει πλουσιοπάροχα για πάντα και χωρίς άλλα δάνεια .
    Αυτό ήταν το όραμα του Κώστα Καραμανλή ,άλλα δυστυχώς βρέθηκε αντίθετος στις ξένες εχθρικές δυνάμεις κατά τα άλλα φίλους μας ο Δούρειος ίππος , o Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλα και ποσων χρονω ειναι αυτος ο γκαμπουρης?
    Περιεργο..

    Απο υιος σανπωλη,κλεφτογαλατας,ξαφνικα τον παιρνει ο μητσοτακουλας απο του να γυρναει απο δω και απο κει με την ΤιΒι πρεςς,και του φτιαχνει τηλεοπτικο TELECITY ονομαζομενο σε απταιστα Ελληνικα,τον κανει βουλευτη και ιδου τωρα θελει να μας ..σωσει απο ψηλοτερο ποστο!!
    Ητανε να μην γλυκαθει ο εριφης.

    Και η πλακα ειναι οτι ειναι στα μαχαιρια και με τον μητσωτο!!
    Τετοια αχαριστια ρε ο γκαμπουρης.

    Αδιστακτος τυχοδιωκτης ,αδιαντροπος ξεφτιλισμενος αρριβιστας..

    Ουστ ρεεε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΩΣ ΕΠΙΤΕΠΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ?? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ?? ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΡΩΣΤΟΙ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τον Παναθηναϊκό τον κοροϊδεύει ένας ΤΣΑΚΑΣ με εντολή Βαρδινογιάννη και γελάμε εμείς που δεν έχομε σχέσει με το τόπι....

    Την Ελλάδα όμως την κοροϊδεύει ένας προδότης ο Καρατζαφέρης ,ο πράκτορας της ΕΥΠ που κυκλοφόρησε το Βιβλίο με τα βυζιά της Δήμητρας Λιανης και με φωτομοντάζ που την έδειχνε ότι πιάνει τα αρχίδια του Λουβάρη για να πλήξουν τον Ανδρέα Παπανδρέου ... ΑΥΤΌΝ ΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ; {ΕΕΕ ΚΎΡΙΕ ΑΠΌΣΤΟΛΕ ΚΑΚΛΑΜΆΝΗ, ΚΎΡΙΕ ΠΡΌΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ;} ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΈΝΟΙ ΕΊΣΤΕ ΡΕ , ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΉΣΕΙ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..ΠΟΥ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΎΝ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΑΤΖΙΔΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 5 και 2 ΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΤΑΝ ΑΚΟΙΜΙ ΑΠΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΤΩΧΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥΕΙΧΕ ΠΑΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΠΕΛΟ;

    ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Σ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΔΥΟ ΑΚΡΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Καρατζαφέρης πάλι θέλει να σώσει τον ….Γιώργο!
    Οι αγάπες δεν κρύβονται!

    Ο Γιώργος Καρατζαφέρης με σημερινές του δηλώσεις στο ΒΗΜΑ FM,ζητάει παράταση του βίου της Κυβέρνησης Παπαδήμου!
    Ουδεμία έκπληξη ως εδώ!
    Ο Γιώργος, όμως,προχωράει και ένα βήμα παραπάνω και ζητεί τη συμμετοχή και των πολιτικών αρχηγών στην Κυβέρνηση!

    Δηλαδή, τα πήγε τόσο καλά ο Γιώργος, (ο ευθυτενής) που έχει πάθει μια στέρηση, ο Γιώργος (ο ευτραφής);.
    Εγώ,πάλι γιατί υποψιάζομαι ο,τι η συζητηση γίνεται για να σωθούν οι …Γιώργηδες;

    Γιώργηδες ενωμένοι,ποτέ νικημένοι!!!
    Την επόμενη που θα μιλήσει,μάλλον θα ζητήσει τη θέση του χαλίφη.
    Για το καλό του…συγγνώμη…για το καλό της Πατρίδας.

    Έρχονται εκλογές πες και στους δύο και είναι σιγουρο ότι θα γελάσουμε πολύ!

    Ο κωλοτούμπας είχε ήδη εσωκομματικά θέματα με τον Βορίδη. Όταν ο τελευταίος ορκίστηκε υπουργός άρχισε η υπερπροβολή.
    Τώρα συνειδητοποιεί ότι χάνει έδαφος και θέλει να μπει στην κυβέρνηση μπας και σώσει την παρτίδα. Για αυτό άρχισε να ψελλίζει περί ανασχηματισμού.

    Μόνο που για να γίνει ανασχηματισμός πρέπει να συμφωνήσει και ο Σαμαράς… χιχιχιχι..

    ________________________________
    Κανει ο,τιδηποτε πιστευει οτι θα του δωσει περισσοτερα κερδη.
    Εχει πεταξει την μασκα του καλου πατριωτη απο καιρο.

    Υπαρχουν ακομη οπαδοι γι’αυτο το κατασκευασμα που λεγεται Λα.Ο.Σ. ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επιπλέον, κάτι που δεν έχει σκεφθεί ο κ. Σαμαράς είναι πως αν αποσυρθούμε εμείς οι δύο και βγει νέος πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ, μπορεί μετά αυτός να πάει στον κ. Παπούλια και να πει: "έχω την δεδηλωμένη. Έχω 157 βουλευτές".
    Πως μπορεί μετά ο κ. Παπούλιας να διαλύσει την Βουλή; Ποια Βουλή θα διαλυθεί με 157 βουλευτές;
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ;
    Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΗΜΕΡΑ:"Ρωτάω τον Ελληνικό λαό: "Θέλει άλλα 2 χρόνια ΠΑΣΟΚ, ή να πάμε και οι 3 μαζί σε ένα πιο σφικτό σχήμα"; O στόχος του καθενός δεν θα είναι οι αψιμαχίες, αλλά το ποιος θα πετύχει περισσότερα για να βγει στις εκλογές. Προσπαθώ να ανταλλάξω την αντιπαλότητα του σήμερα με άμιλλα, για καλό αποτέλεσμα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το πρωΐ σε συνέντευξη στον Χατζηνικολάου αυτοχαρακτηρίστηκε μακιγιερ !

    Πρόεδρε ,ποιός τι χάρη σου θα σε μακιγιάρει ο κωλοτούμπας…
    τι κατάρα σε δέρνει από τη σκύλα στον μακιγιερ !

    Ευθυτενής ο ένας, ευτραφής ο άλλος, μα και οι δύο λαοπίπες…
    _________________________________
    Εκλογές πρέπει να γίνουν στο καθορισμένο και συμφωνημένο χρονικό πλαίσιο συγκρότησης της προσωρινής, μεταβατικής και ειδικού σκοπού κυβέρνησης.
    Τότε ο Λαός θα ανασχηματίσει τον πολιτικό χάρτη δεόντως.

    Το σανό στα πουλάρια του ο κωλοτούμπας δούρειος ίππος του κατεστημένου.

    Μην πιάνετε στο στόμα σας αυτό το εξάβλωμα,αυτός προήλθε από μείξη ουρακοτάγκου και αρπάχτρας ύαινας…

    Καλά, μιλάμε για ΤΟΝ πολιτικο απατεωνα και αρριβιστα.
    Το χρειαζεται το εκλογικο του παλουκι ο γαλατάς.
    Αν βεβαια ξυπνησουν οι “εθνικοφρονες” τρομαρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καραμανλής; Παπανδρέου; Σαμαράς; Καρατζαφέρης; Πάγκαλος.... κ.λ.π.
    Τελικά ποιος είναι ο καλύτερος;
    Κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν μέσα από αμέτρητα copy-paste πως ο "δικός" τους ηγέτης είναι ο καλύτερος ή θα ήταν ο καλύτερος αν τον άφηναν κ.ο.κ.
    Όλοι όμως τους έχουν κοινό χαρακτηριστικό αυτόν τον κανόνα:
    First rule of leadership
    http://www.youtube.com/watch?v=NWSrwEYJBrg&feature=related

    Καπετάν Μακρύς. Εσύ αποφασίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιώργηδες ενωμένοι,ποτέ νικημένοι!!!

    Την επόμενη που θα μιλήσει,
    μάλλον θα ζητήσει τη θέση του χαλίφη.
    Για το καλό του…
    συγγνώμη…για το καλό της Πατρίδας.


    Έρχονται εκλογές πες και στους δύο και είναι σιγουρο ότι θα γελάσουμε πολύ!


    http://www.youtube.com/watch?v=U8jtaqJaEeM&feature=player_embedded

    Κανει ο,τιδηποτε πιστευει οτι θα του δωσει περισσοτερα κερδη.
    Εχει πεταξει την μασκα του καλου πατριωτη απο καιρο.
    Υπαρχουν ακομη οπαδοι γι’αυτο το κατασκευασμα που λεγεται Λα.Ο.Σ. ;


    Ο κωλοτούμπας είχε ήδη εσωκομματικά θέματα με τον Βορίδη. Όταν ο τελευταίος ορκίστηκε υπουργός άρχισε η υπερπροβολή.
    Τώρα συνειδητοποιεί ότι χάνει έδαφος και θέλει να μπει στην κυβέρνηση μπας και σώσει την παρτίδα. Για αυτό άρχισε να ψελλίζει περί ανασχηματισμού.

    Μόνο που για να γίνει ανασχηματισμός πρέπει να συμφωνήσει και ο Σαμαράς…
    χοχοχοχο..ΜΑΛΑΚΑ ΦΥΡΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στα εξήντα μου θα είμαι πάλι αρχηγός…» φέρεται να είπε προημερών σε μια αποτις πολλές συναντήσεις που έχει με στελέχη και βουλευτές της ΝΔ ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής

    Στα 60 του πάλι βούδας θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .


    Ρε μαλάκα με το κομμάτι πληρώνεσαιγια τις παπαριές σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΣΥ. ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΔοΝηΤήηηηηηηηη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΕΖΥΡΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΕΖΥΡΗ.

    ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ Μ ΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΘΕΕ ΜΟΥ
    ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση