GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι οφείλει να κάνει το ΠΑΣΟΚ...

Του Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Μέλους Π.Σ. ΠΑ.ΣΟ.Κ Με αφορμή τα όσα απίστευτα ακούμε όλον αυτόν τον καιρό από την πλευρά εκκολαπτόμενων δελφίν...

Του Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μέλους Π.Σ. ΠΑ.ΣΟ.Κ

Με αφορμή τα όσα απίστευτα ακούμε όλον αυτόν τον καιρό από την πλευρά εκκολαπτόμενων δελφίνων και ηγετίσκων, θα ήθελα να τονίσω τα εξής:
1. Το ΠΑΣΟΚ οφείλει πρώτα απ΄ όλα να ξεκαθαρίσει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει. Οφείλει ξεκάθαρα να αποφασίσει τα συμφέροντα ποιών εκφράζει και με ποιες πολιτικές. Τι πιστεύει και που ανήκει. Γιατί δεν μπορείς να δηλώνεις σοσιαλιστής και να ασκείς συντηρητικές πολιτικές, δεν μπορείς να δηλώνεις αριστερός και να...
συγκυβερνάς με την ακροδεξιά (ΛΑ.Ο.Σ), να δηλώνεις δημοκράτης και να αποδέχεσαι τη συμμετοχή σου σε κυβερνητικά σχήματα που δεν έχουν τη λαϊκή νομιμοποίηση.
2. Το ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκε, εξελίχτηκε και μετατράπηκε σε κόμμα εξουσίας παραμένοντας ενιαίο, μεγάλο και οργανωτικά δυνατό. Όσοι στην προσπάθεια τους να αναζητήσουν θέσεις κομματικής εξουσίας το οδηγούν στον κατακερματισμό και την πολυδιάσπαση θέτουν εν αμφιβόλω την ίδια τη συνέχειά του.
3. Το ΠΑΣΟΚ έχει καταστατικές διαδικασίες που οφείλουν όλοι να τις σεβαστούν. Και για την εκλογή Προέδρου και για την εκλογή όλων των οργάνων του μέσα από ένα Δημοκρατικό, Ανοικτό, Καθαρό Συνέδριο.
4. Όσοι σήμερα προσπαθούν να βγάλουν τον εαυτό τους από το κάδρο της πολιτικής και κομματικής κρίσης, όντας μέλη και της προηγούμενης και της σημερινής «Κυβέρνησης», δεν μπορούν να αποποιηθούν τις τεράστιες πολιτικές τους ευθύνες για όσα αρνητικά συνέβησαν στη χώρα. Αυτοί που στο όνομα του εξορθολογισμού του ελληνικού κράτους, σιτιζόμενοι στο Πρυτανείο της εξουσίας και κάνοντας πολιτική καριέρα έχοντας ως αναφορά την πολιτική εξουσία, θέλουν να οδηγήσουν τον ελληνικό λαό σε μια άλλη διάσταση ζωής, αυτή που υπαγορεύεται από τα μνημόνια. Δεν μπορούν να σβήσουν το γεγονός ότι είναι απολύτως συνυπεύθυνοι για την πολιτική εκχώρησης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, για την πολιτική φτωχοποίησης της χώρας, για τις πολιτικές διάλυσης του κοινωνικού ιστού. Είναι πρόκληση να ανακαλύπτουν σήμερα όσα υπηρέτησαν με πάθος και φανατισμό τα προηγούμενα χρόνια, αρνούμενοι να αποχωριστούν την κυβερνητική τους καρέκλα.
5. Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ανάγκη ούτε από φιλόδοξους υποψήφιους αρχηγούς, ούτε από ξαφνικά εμφανιζόμενους σωτήρες! Το θέμα δεν είναι τα πρόσωπα αλλά οι πολιτικές που πρεσβεύουν. Και όσοι υπηρέτησαν νεοφιλελεύθερες πολιτικές δεν μπορούν σήμερα να εμφανίζονται θιασώτες της κεντροαριστεράς ή του σοσιαλισμού.
6. Όπως έχω κατ’ επανάληψη τονίσει, ο Πρόεδρος του Κινήματος οφείλει να αναλάβει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, προκειμένου να σηματοδοτήσει τις απαραίτητες διαδικασίες που προβλέπονται από το καταστατικό, ώστε να απαντήσει το ΠΑΣΟΚ συγκροτημένα, συλλογικά και αποτελεσματικά και στα ζητήματα πολιτικής αλλά και στην εκλογή των οργάνων του.
7. Τέλος επειδή το ΠΑΣΟΚ δεν είναι τα λίγα «επώνυμα» στελέχη του που διαγωνίζονται στα προκαταρκτικά των πολιτικών καλλιστείων, αλλά τα χιλιάδες στελέχη του που αγωνιούν πραγματικά για το μέλλον της παράταξης και της χώρας, τα καλώ να πάρουν τις εξελίξεις στα χέρια τους, να στρατευτούν στον αγώνα της επιβίωσης της παράταξης, στον αγώνα της υπεράσπισης των δημοκρατικών μας διαδικασιών, στον αγώνα για να κερδίσουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ της Εθνικής Ανεξαρτησίας, της Λαϊκής Κυριαρχίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης.

24 σχόλια

  1. Ρε!! τι γίνεται με το λιμάνι που από το 2001 έγινε ανώνυμη εταιρία κάποια πασοκι - δεξιοί Έπαιρναν το μήνα 3.500 euro καθαρά όταν ο μιστός τους ήταν 1.300 euro χωρίς παιδιά την ίδια στιγμή που στα νοσοκομεία υπάλληλοι Τ.Ε. έπαιρναν 1.150 euro μήνα στο λιμάνι αυτοί έπαιρναν 3.500- 1.300 που ήταν το μηνιάτικο =2.200×14=30.800 euro το χρονο χωρίς το μηνιάτικο τους × 14 μιστούς με πλασματικές υπερωρίες × 10 χρόνια= 308 000 euro στα χρόνια αυτά έφτασαν στο σημείο που δεν πατούσαν στη δουλειά της καθημερινές ενώ έρχονταν μετά το ωράριο για να γράφουν υπερωρίες . αυτοί λοιπόν πήραν κάποια λεφτά που δεν τα δικαιούνταν αυτούς δεν θα τους πιάσε κανένας νομός ούτε θα επιστρέψουν μέρος τον χρημάτων που έχουν πάρει όταν έξω δουλεύουν 12ωρα με 500 ευρώ το μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΛΥΣΗ

    ΝΑ
    Α Υ Τ Ο Κ Τ Ο Ν Η Σ Ε Τ Ε


    ΑΛΗΤΕΣ'ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπον ..τερμα και τελειωσαμε..

    Η ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ λυση ειναι αυτη:
    Ενας "τρελλος Παπαδοπουλος" που αφου επικρατησει θα αρχισει ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΗ την ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ολοκληρης της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..
    Μεχρις ενος..

    Ξεπαστρεμα σε μια νυκτα..

    (Τσουβαλιασμα εν συνεχεια και φουντο σε καποια περιοχη του Αιγαιου)..

    ΟΛΟΚΛΗΡΗ η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ..
    Ουτε μα ουτε ξεμα..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. eyxaristoyme to pasok giati shmera giortazoyme kai prepei na krybomaste apo filoys giati den exoyme lefta na kerasoyme tipota.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φυγάδευσαν τους ΠΑΣΟΚους από την Λιτανεία του Αγ. Ανδρέα στην Πάτρα.
    __________________________________
    Οργή για τον υφυπουργό Σπηλιόπουλο, ολόκληρος στρατός για να φυγαδευτεί!

    Σκηνές τσίρκου που αμαύρωσαν την Λιτανεία.
    150 αστυνομικοί επιστρατεύτηκαν για να φυλάξουν τον παγκοσμίως άγνωστο Κώστα Σπηλιόπουλο. Συν την κρατική ασφάλεια, συν την ΕΥΠ αλλά και άνδρες του στρατού !

    Μόλις ο κόσμος αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, ειδικά όμως μετά τα γεγονότα με την ανήθικη επίθεση στην ΣΣΕ, άρχισαν τα “Γαλλικά”,
    με αποτέλεσμα ο “στρατός” που φύλαγε το καμάρι του Έθνους να ενεργοποιηθεί κάνοντας αλυσίδα
    γύρω του.
    Ο κόσμος όμως ήταν ασυγκράτητος και οι πιστοί άρχισαν να ακροβολίζονται στην Τριών Ναυάρχων που είναι γεμάτη νεραντζιές,
    για να “εξοπλιστούν”.

    Αυτό έγινε αντιληπτό από τους άνδρες της ασφάλειας, οι οποίοι ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσαν να εγγυηθούν την ομαλή συμμετοχή του στην Λιτανεία και …τον φυγάδευσαν!
    __________________________________
    Μαζί του βέβαια έντρομοι και άλλοι πράσινοι, υπό τις αποδοκιμασίες του κόσμου.
    Που;
    Στην Πάτρα !
    Πότε; Στην Λιτανεία του πολιούχου!

    Τα σκηνικά δεν τελείωσαν εκεί,
    αφού ο κόσμος ακολούθησε την κουστωδία και ο λαοπρόβλητος υπουργός βρήκε καταφύγιο στο Δημαρχείο.
    Για να γλιτώσει από τις “λατρευτικές εκδηλώσεις”.

    Τέτοια υστερία, μόνο για τους Beatles…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η γνωμη μου σαν απλος πολιτης ειναι οτι ο Παπανδρεου πρεπει να τα παρατησει τελειως οχι για να τους περασει (ξερετε ποιους ενοοω) αλλα επειδη δεν νομιζω οτι πρεπει να ασχοληθει αλλο με αυτο το κομμα και με αυτους που το συγκροτουν (οχι τους ψηφοφορους βεβαια). Και τωρα που δεν υπαρχει Παπανδρεου και με ολα αυτα που συμβαινουν στην Ευρωπη και φυσικα στην Ελλαδα να δουμε που θα βρουν Παπανδρεου να του τα χωνουν και να επιρριπτουν τα κριματα του κοασμου. Βρε ποσοι θα ξεβρακωθουν εντος και εκτος Πασοκ ουτε που το φανταζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Giorgo ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ (έκ νέου) ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΩΤΗ…!!!

    ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ «ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ» ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο… ΑΝΕΥΛΑΒΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ…!!!

    Τον είχε ο Giorgo Εκπρόσωπο Τύπου τον Πεταλωτή και τον «πούλησε» για το χατίρι του… Καθηγητή Υγιεινής και Τροπικής Ιατρικής Η.Μόσιαλου…!!!

    Ο οποίος Μόσιαλος με την σειρά του, «πούλησε» τον Giorgo για χατίρι των Λοβέρδου—Διαμαντοπούλου—Ραγκούση…

    Σήμερα όμως ο Πεταλωτής «καθάρισε» σε όσα είπε ο «ανευλαβής» Χρυσοχοϊδης
    Τον κατακεραύνωσε στο Βήμα fm....
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ΄ ..ΜΑΛΑΚΑ

    ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΣ ΤΟΥ PRESS.
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΜΟΥΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ...αυτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ:
    ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΠΟΙΚΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011 στην εκπομπή MEGA ΣΚ, ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ επιτίθεται ανοιχτά στο Γιώργο μας.

    Το ότι ήταν μέλος της κυβέρνησης την οποίαν κατηγορεί, μάλλον μικρή σημασία έχει.

    Το ότι υπόγραψε και ψήφισε όλα αυτά που οδήγησαν τον Έλληνα στη φτώχεια και την Ελλάδα στην εθνική ταπείνωση, όπως λέει, μάλλον μικρή σημασία έχουν.
    Το ότι ο υπασπιστής του σκοτώθηκε από ένα δέμα βόμβα, μάλλον μικρή σημασία έχει.
    Το ότι ο νομικός του σύμβουλος(27 χρονών) σαλτάρισε από τον 7ο όροφο επειδή δεν είχε πτυχίο Νομικής, μάλλον μικρή σημασία έχει.

    Και παρά ταύτα, ο κυρ Μιχάλης παραδέχεται ότι το ΜΠΑΤΣΟΚ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΔΙΕΛΥΣΕ ΚΡΑΤΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΠΟΛΙΤΕΣ.

    Δημιούργησε ΦΤΩΧΙΑ-ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ- ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.
    Ο κυρ Μιχάλης τάπε, όχι εγώ.( ...κοίτα Μιχάλη μου το χάλι μου...κατά το λαϊκόν άσμα)

    Δηλαδή ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ, παραδέχεται όχι εμμέσως αλλά αμέσως ότι για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα φταίει η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ
    και όχι η κυβέρνηση της ΝΔ και του Καραμανλή, στην οποίαν ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕΙ,
    στην οποίαν ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΡΙΧΝΕΙ.

    Ο κυρ Μιχάλης δίνει ένα τεράστιο όπλο στη φαρέτρα του Σαμαρά για να ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την κυβέρνηση Καραμανλή.

    Θα το αποσιωπήσει κι αυτό, όπως και τόσα άλλα;
    Επίσημη ανακοίνωση θα βγει από τη ΝΔ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΟΙ ΚΛΕΨΙΕΣ, ΟΙ ΑΤΙΜΙΕΣ, ΤΟ ΞΕΠΑΤΩΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ "ΚΑΚΩΝ" ΣΑΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΑΦΑΣΙΑΚΗ ΝΙΡΒΑΝΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ.
    ΚΑΙ ΠΟΥ’ΣΑΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΒΓΕΣ Σ' ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΡΚΕΣ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΡΑΤΑΞΗ".
    ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΟΚ για το ΠΑΣΟΚ: Έρχεται πέμπτο στη Β' Αθηνών!!

    Οριστικά φαίνεται ότι έχει χάσει την πρωτοκαθεδρία του στην μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας το ΠΑΣΟΚ, χάνοντας έτσι άλλο ένα παραδοσιακό... προπύργιό του!

    Ο λόγος για την Β' Αθηνών, όπου σύμφωνα με μέτρηση μεγάλης εταιρείαςδημοσκοπήσεων το ΠΑΣΟΚ καταλαμβάνει την πέμπτη θέση.

    Ειδικότερα, σύμφωνα και με την εφημερίδα "Κυριακάτικη Δημοκρατία", τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης αποτελούν σόκ για το πολιτικό σύστημα.
    Στο αστάθμητο δείγμα, λοιπόν, η ΝΔ προηγείται με 15% και ακολουθούν Δημοκρατική Αριστερά με 10%, ΚΚΕ 8%, ΣΥΡΙΖΑ 8%, ΠΑΣΟΚ 6,7%!

    Ενώ ο ο ΛΑΟΣ του Γ.Καρατζαφέρη παραμένει σταθερός στα κυβικά του, "τσιμπά" ποσοστά η Χρυσή Αυγή, που σε εθνικό επίπεδο έχει ξεπαράσει το 2%...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δημοσκόπηση:
    Απέτυχε το μνημόνιο 80%,
    παραμονή στο ευρώ 77%,
    όχι στον ΓΑΠ 76%,


    Την αποτυχία του Μνημονίου καταγράφει δημοσκόπηση της GPO που παρουσίασε η εκπομπή «Ανατροπή» του Mega.
    Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση το 79,3% των Ελλήνων δηλώνει ότι το μνημόνιο απέτυχε πλήρως και το 9,9% ότι μάλλον απέτυχε.
    Αντίθετα μόλις το 4,9% θεωρεί ότι το μνημόνιο πέτυχε.

    Παραλλήλως το 76,7 λέει παραμονή πάση θυσία στο ευρώ, έναντι 20% που λέει όχι.

    6,2% προβάδισμα της Νέας Δημοκρατία έναντι του ΠΑΣΟΚ.

    Σε ότι αφορά τον καταλληλότερο πρωθυπουργό εξακολουθεί να προηγείται αυθορμήτως ο κανένας με ποσοστό 53,8%, ενώ Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαράς συγκεντρώνουν αντίστοιχα 16 και 29,2%.

    Οσον αφορά στο ΠΑΣΟΚ, ενδεικτικό είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία (76,3%) όσων συμμετείχαν στη δημοσκόπηση θεωρεί ότι το κόμμα πρέπει να κατέβει στις εκλογές με άλλον αρχηγό και όχι με τον Γ. Παπανδρέου. Στην ερώτηση ποιος θα θέλατε να ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ, εάν ο κ. Παπανδρέου δεν παραμείνει στην προεδρία του κόμματος, το 29% απαντά δεν ξέρω/δεν απαντώ, το 23,1% απαντά ο Ευ. Βενιζέλος και ακολουθούν: Ανδ. Λοβέρδος 17,7%, Μ. Χρυσοχοΐδης 8%, Άννα Διαμαντοπούλου 6,5%, Λ. Κατσέλη 3%, Χρ. Παπουτσής 3% και άλλοι 9,7%.

    Στη πρόθεση ψήφου καταγράφεται προβάδισμα 6,2 ποσοστιαίων μονάδων της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΠΑΣΟΚ. Σημαντικά αυξημένα είναι ακόμη τα ποσοστά του ΚΚΕ που προσέγγισε το 10% αλλά και της Δημοκρατικής Αριστεράς.

    Συγκεκριμένα η δημοσκόπηση δίνει 21,5% στη Νέα Δημοκρατία έναντι 15,3% για το ΠΑΣΟΚ.

    Στην προηγούμενη μέτρηση, τον Σεπτέμβριο, η ΝΔ είχε 22,3% και το ΠΑΣΟΚ 15,5%.

    Ελαφρά αύξηση καταγράφει το ΚΚΕ που φτάνει το 10% έναντι του 9,8%.

    Ακολουθούν ο ΛΑΟΣ με 7,1% και στη συνέχεια η Δημοκρατική Αριστερά που καταγράφει δημοσκοπική αύξηση των ποσοστών από το 2,7% το Σεπτέμβριο σε 6,3%.

    Άνοδο καταγράφει και ο ΣΥΡΙΖΑ, που φτάνει το 6,1%, όπως και οι Οικολόγοι Πράσινοι που βρίσκονται στο 3%.

    Κάτω από το όριο εκλογής στο Κοινοβούλιο βρίσκεται η Δημοκρατική Συμμαχία με 2,3% και το Άρμα Πολιτών στο 0,8%.

    Το λευκό και το άκυρο βρίσκονται στο 17,5% ενώ δεν γνωρίζουν τι θα ψηφίσουν το 10,1%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καταλάβατε τώρα Πασόκια γιατί ο Χρυσοχοίδης δέν είπε τίποτα του κεφαλιού του; Δέν του κόλλησε ξαφνικά καμιά τρέλα την αλήθεια είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι οφείλει να κάνει το ΠΑΣΟΚ...
    Να χωθείτε όλοι μαζύ στο μνήμα και εσύ να τραβήξεις από πάνω σας την ταφόπλακα, ΑΡΧΙΔΟΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΑ.
    Καλή ψυχή.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. παναγιωτακοπουλε
    μονο με δρ κουτσουκο
    θα πατε μποροστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ξέχασες

    8. Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να διώξει με τις κλωτσιές τα λαμόγια του Σημίτη.

    Α σιχτίρ πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παναγιωτακοπουλε πατα το καζανακι και πηδα και εσυ μεσα για τον αποπατο της ιστοριας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καποια στιγμη ο Παναγιωτακοπουλος ο στυλοβατης του Παπανδρεϊσμου καλο ειναι να σταματησει και να μην προκαλει τη κοινη γνωμη και αυτους που τον ξερουν μεσα στο ΠΑΣΟΚ.
    Κρατικοδιαιτος και αργοσχολος ειναι και αυτος τοσα χρονια χωρις να εχει δουλεψει ποτε του στην Τραπεζα που ειναι διορισμενος και αποσπασμενος για δεκαετιες ολοκληρες στο ΠΑΣΟΚ.

    Αρκει .
    Ας μας αφησουν στο πονο μας .
    Δεν αρκει οτι μας λεηλατησαν και μας ρημαξαν την ζωή , πρεπει καθε μερα να τους βλεπουμε μπροστα μας.
    Ελεος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ?
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ?
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΝΕ ΟΙ ΔΕΗΤΖΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ?
    ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΣΟΛΑΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για ποιό ΠΑΣΟΚ μιλάς κ. Παναγιωτακόπουλε; Το ΠΑΣΟΚ εδώ και χρόνια δεν ήταν πλέον πολιτικό κόμμα, δεν παρήγατε πολιτική, ήταν απλά και μόνο, από καθαρά δική σας επιλογή - όλων σας-, ένας μηχανισμός εξουσίας που είχε αναγάγει τις πελατειακές σχέσεις σε επιστήμη. Για ποιό ΠΑΣΟΚ μιλάς και δεν ντρέπεσαι λίγο; Καλύτερα πες ένα αντίο και αποχώρησε αθόρυβα κύριε Παναγιωτακόπουλε. Λυπάμαι για όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να πάει στη ντουλάπα.
    Ακριβής απάντηση στον τίτλο.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΑΣΟΚ: ΠΡΩΤΑ (ΠΗΔΑΜΕ) ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.
    ____________________________________
    1) Μείωση του ΑΕΠ
    2) Μείωση των εσόδων του κράτους
    3) Αύξηση των εξόδων του κράτους
    4) Αύξηση της ανεργίας
    5) Αύξηση της αδήλωτης απασχόλησης
    6) Αύξηση φόρων
    7) Μείωση μισθών
    8) Αύξηση αυτοκτονιών
    9) Αύξηση εγκλημάτων


    ΟΥΣΤ!!!! ΡΕΜΑΛΙΑΑΑΑΑ!!!

    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤEΩΝΑΣ...ΔΟΞΑΣΤΕ
    ΤΟΝ !!

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ.

    ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ 15% ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 10% ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΟΛΛΟΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" ΚΟΙΛΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΡΙΓΕ ΚΟΣΤΟΥΜΑΚΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΤΑΛΤΟΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ.
    ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΣΑΣ.....ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε λαμογιο του κερατα πες μας τη δουλεια κανεις απο που κερδιζεις τη ζωη σου γιατι αν εισουνα διορισμενος στην τραπεζα και παιρνεις και συνταξη χωρις να εχεις δουλεψει ποτε και πληρωνεσαι και απο το κολω κομμα απο τα θαλασσοδανεια που παιρνει ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΡΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ *******ΣΟΥ και μην μας ζαλιζει τα αρχιδια με τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση