GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οδικώς στην Αθήνα ο Εφραίμ...

Στην Αθήνα συνοδεία αστυνομικών μεταβαίνει οδικώς ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, καθώς διατύπωσε την πρόθεση να παραδοθεί στις αρ...

Στην Αθήνα συνοδεία αστυνομικών μεταβαίνει οδικώς ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, καθώς διατύπωσε την πρόθεση να παραδοθεί στις αρχές.
Σύμφωνα με τον συνήγορό του Αρη Χαραλαμπάκη, φθάνοντας στην Αθήνα και αφού περάσει από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, θα μεταχθεί στο Εφετείο, ώστε να...
 εκτελεστεί το ένταλμα προσωρινής κράτησής του.
Ο ηγούμενος αναχώρησε με σκάφος από το Αγιο Όρος για το λιμάνι της Ουρανούπολης από όπου τον παρέλαβε αστυνομική δύναμη. Νωρίτερα, οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν όσο ήταν κλινήρης στο κελί του έδωσαν το «πράσινο» φως για τη μεταφορά του, καθώς έκριναν πως η κατάσταση της υγείας του πλέον το επιτρέπει.

10 σχόλια

  1. Όπως ακριβώς και οι πολιτικοί μας, οι οποίοι μόλις θιχτούν, αμέσως κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να ...κρυφθούν πίσω από την βουλευτική ασυλία!
    Α ρε αλήτες σκοινί και σαπούνι σας χρειάζεται. Που θα μου πάτε, δεν θα πέσετε στα χέρια μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία, θα έχει την ευκαιρία τώρα ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε πρόστυχοι πολιτικάντηδες, Ρε ξεβράκωτοι που πλουτίσατε φτωχαίνοντας ένα ΈΘΝΟΣ, ρε κλέφτες μας περνάτε όπως δήλωσε εκείνος ο αποτυχημένος διανοητής ο πάγκαλος για ΜΑΛΑΚΙΔΕΣ, ηλίθιοι μαύρο φίδι θα σας φάει . Ρε γύφτοι, ξεβράκωτοι που τρώτε με χρυσά κουτάλια, οι Υπουργοι στην Κυβέρνηση του καραμαλέγκουμ που συντονισμένα ενέργησαν για να γίνουν τα ΑΙΣΧΟΙ, που διαδικασία αποχαρακτηρισμού κρατικής ιδιοκτησίας χρειάζεται χρόνια για να περάσει από επιτροπές και ..και… και έγινε σε χρόνο απίστευτο, είναι «θέλημα Θεού» ή του καραμαλέγκουμ ;
    Ρε ξευτιλισμένοι ο μοναχός Εφραιμ παρέκαμψε την τυπική λειτουργία του κράτους, ρε ξευτιλισμένοι που εκείνος ο βαγγέλας έφτιαξε νόμο να καλύπτεστε απατεώνες, πρόστυχοι και βγάλατε αθώους τους Υπουργούς που δεν υπηρετούν το Συμφέρων του Εθνους , γύφτοι.
    Όπως Βατοπέδι, υποβρύχια, ζημενς , φάρμακα στα νοσοκομεία και κάποια 20 φορές ακριβότερα απ΄ότι δίνονταν σε άλλες πολιτισμένες χώρες , αρπαγή αποθεματικών Ασφαλιστικών Ταμείων, εξοπλιστικά προγράμματα, χρήμα με το τσουβάλι σε ΜΚΟ {2,4 δις ο καραμαλεγκος και καμια 90 εκατομμύρια ευρώ ο ποδηλάτης και αρκετοί ακόμα κλέφτες}, αιολικό πάρκο Ρόδου και της πουτάνας το μουνί που υπερκοστολογίθηκαν ρε κλέφτες για να πάρετε την μίζα σας και πέρνατε θαλασσοδάνεια πουστάρες και πλήρωνε γαμισάτικα Ελληνικέ Λαέ τώρα.
    Ντροπή σας ρε ξευτιλισμένοι που βρέθηκε μόνον ο καλόγερος να παρανομεί .
    ΝΡΟΠΗΣΑΣ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΝΡΟΠΗΣΑΣ, ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΤΟΜΑΡΙΑ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΓΚΙΑΣ , ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΟ
    { θα το γράφω μέχρι να απομακρυνθούν, τουλάχιστο από την συνείδηση μας }
    Τα καμένα χαρτιά να απομακρύνονται.
    Ο μπεγλίτης ο πρώην υπουργός Αμυνας δήλωσε ότι για δεκαπέντε χρόνια οι προμήθειες του στρατού είχαν και κάτω από το τραπέζι νταραβέρι, φάε και συ δώσμου και μένα. Βέβαια δεν τον τιμά που το αποκαλύπτει τώρα που τον άλλαξαν και περισσότερο τι έκανε γι΄αυτό μετά που αντικατέστησε τον βαγγέλα ο οποίος θέλει το δακτυλίδι του ποδηλάτη για τα ηγετικά του χαρίσματα.
    Μα δε μου λες βαγγέλα ήσουνα και εσύ μέχρι το καλοκαίρι στο γραφείο αυτό να ελέγχεις τα του στρατεύματος. Τι έκανες για να μπει τάξει ; Τι έκανες Ρε μεγάλε, κουράδα, ή μόνο την παραγραφή των κακούργημά των που διαπράττουν οι Πολιτικάντηδες, αυτό μπορείς μόνο να προσφέρεις στον έρμαιο αυτό τόπο. Η Γερμανική δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι χρηματίσθηκε για την αγορά των υποβρυχίων και ο νόμος σου κουράδα τον έχει στα πλούτη του να καλοπερνά. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΑ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΕ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ. Μα ήρθε και έδεσε το τι είσαι. Κόβετε καθίκια και την σύνταξη των 300 ευρώ αδιαφορώντας το πως θα ζήσει αυτός ο ΔΟΛΙΟΣ ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΚΑΘΙΚΙΑ, ξευτιλισμένοι και έφτιαξες γραφείο με 900.000 ευρώ ρε μασκαρά ηγέτη της καταστροφής, κουράδα απερίγραφτη. Σε πίστεψα μασκαρά και με απογοήτευσες, ξευτιλισμένε.
    Με τις αρπαχτές των Πολιτικών που αποδεδειγμένα χρηματίστηκαν – Γερμανική Δικαιοσύνη - τι γίνετε; ή παραγράφετε η αρπαχτή διότι πέρασε η πενταετία. Δεν τολμάτε κλέφτες, απατεώνες να τους κάτσετε στο σκαμνί ούτε για τις περιπτώσεις που η Γερμανική δικαιοσύνη τους ενοχοποιεί, διότι θα ξεράσουν τις δικέ σας κλεψιές ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΛΟΥΤΗΣΑΤΕ ΠΤΩΧΕΥΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ.
    Είναι ντροπή βαγγέλα να είναι ακόμα σε εφαρμογή ο Νόμος σου της ατιμωρησίας και εσύ στο κουμάντο αυτού του δύστυχου τόπου. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Εάν σου έμεινε τσίπα ευθιξίας δεν πρέπει να εμφανίζεσαι δημόσια και περισσότερο σαν πολιτικός.
    Ο τόπος λεηλατήθηκε, φτάνει πια από σωτήρες τέτοιου είδους , μας έχετε στοιχήσει αρκετά σκουπίδια, πολιτικάντηδες της δεκάρας.
    Αβραμόπουλε ήσουν στο Υγείας για δυο θητείες. Γινόντουσαν τα !!! αίσχη. Το αλισβερίσι αφησε εποχή. Τα νοσοκομεία προμηθεύονταν φάρμακα με τιμή που είναι για τον εισαγγελέα, κάποια απ΄αυτά και 20 φορές πάνω απ΄ότι δίνονταν σε άλλες χώρες. Άκουσα ότι οι δαπάνες για τα φάρμακα των Νοσοκομείων ήταν 2,5 δις και τα έφτασες 5,5 δις. Δεν θέλουμε άλλο την σωτήρια καθοδήγηση σου, ο Θεός να μας φυλάει από κάτι τέτοιους. Και είσθε πολύ ρε σκουπίδια που ρημάξατε τον τόπο και δεν του απέμεινε τίποτα, πολιτικάντηδες της δεκάρας, άχρηστοι είσθε για τον εισαγγελέα.
    Τα καμένα χαρτιά να απομακρύνονται από την πολιτική. Τέτοιους έχουμε και χρεοκοπήσαμε, έντιμους πολιτικούς χρειάζεται ο Τόπος, ΕΝΤΙΜΟΥΣ.
    Φύγετε σκουπίδια, δεν μας χρειάζεται άλλο η «εντιμότητα σας», χρεοκόπησε ο Τόπος μας. ΦΥΓΕΤΕ, ΦΥΓΕΤΕ, ΦΥΓΕΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΦΥΓΕΤΕ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΧΡΕΩΚΟΠΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
    ΦΥΓΕΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άκη συμμαθητά μου σε καταλαβαίνω !!! Όλοι τα άρπαξαν, εσύ αντιπρόεδρος στις κυβερνήσεις του παπά ανδρέα κατ΄επανάληψη να μην έχεις το κάτι τι στην άκρη, αλλοίμονο και τετράκις αλλοίμονο !!!. Μην χολοσκάς πασά μου στην ηλικία σου και μας πάθεις αλλά κουτσόγιωργα. Μην χολοσκάς και μας πάθεις τίποτα Πασά μου, το καταλαβαίνουν ότι πρέπει να το βουλώσουν γιατί εαν ξεράσει το στόμα το δικό σου !!!!! θα τους φάει μαύρο φίδι γι΄αυτά που άρπαξαν και το παίζουν παρθένες, οι αρχικλεφταράδες , οι ξετσίπωτοι !!! . Ωραία το λες το παραμύθι σου ότι σου ρίχνουν λάσπη, εσύ είσαι άσπρο κοράκι, αλλλοίμονο !!! Να ζήσης ακόμα 192,72 χρόνια για να χαρείς τα κλεμμένα, μα γιατί τα καβατζάρισες άλλωστε !!! Θα τα πληρώσει ο λαός, πόσα άρπαξες 150 εκ, 255 άντε 499 εκατομμύρια ευρώ, δεν πιστεύω να είναι παραπάνω, εσύ είσαι με αρχές, της κληρονόμησες στο ΠΑΚ της Γερμανίας.
    Mην χολοσκάς Πασά μου !! Να προσέχεις τα βιάγκρα νεαρέ μου, όχι τρία – τρία επειδή είσαι ματσωμένος!!! Σου στέλνω χαιρετίσματα από το γηροκομείο της πρασινοχλιδής. Μην χολοσκάς πασά μου θα το βουλώσουν, εάν τολμούν θα ανοίξεις το ξερό σου και μαύρο φίδι θα τους φάει, τους αρχικλέφτες που θα σε πουν εσένανε αρπακτικό.
    Μα δεν ντρέπονται οι αρχικλέφτες !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον βενιζέλο τον πίστεψα ότι μπορεί να δώσει στην πολιτική ζωή αυτό που έλειπε , εντιμότητα και σωστές κατευθύνσεις για προκοπή του τόπου .
    Όταν έμαθα ότι είναι αυτός που έφτιαξε τον νόμο της παραγραφής των κακουργημάτων των απατεώνων πολιτικών προς τον έρμαιο αυτό τόπο απογοητεύτηκα και ήρθε καπάκι το τελευταίο του που κόστισε 900.000 ευρώ η λειτουργία του γραφείου του, ήρθε και έδεσε ΟΤΙ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΥΤΗ. Μα γιατί να τους ανεχόμαστε πατριώτες , να τους γιαουρτώνουμε σε κάθε ευκαιρία και εθνική απαίτηση όλοι τους στον εισαγγελέα καταχρέωσαν τον τόπο και για μια 30 χρόνια και αν το πάρι επάνω της η πατρίδα μας . ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ; ΛΑΜΟΓΙΑ, ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΑΛΗΤΑΡΙΟ. ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΑΝΙΚΑΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ

    ΑΣ ΚΕΛΑΗΔΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

    ΘΑ ΚΕΛΑΗΔΗΣΕΙ ΟΜΩΣ Η ΤΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι πολιτικάντηδες να τα κονομάνε, να πλουτίσουν γιατί να το κρύβουμε άλλωστε «αυτοί έχουν το μαχαίρι και το πεπόνι και το μέλι δίπλα τους». Αλλά προστατεύουν το συμφέρων του Κράτους ταυτόχρονα με την κονόμα τους.
    Ο Εφραιμ παρανόμησε, κάποιος πρέπει να ακούγετε ότι είναι κλέφτης για να αποκαταστήσουμε το δίκαιο που χάθηκε !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αυτόs o 'νυφίτσαs'αν αναλάμβανε
    πρωθυπουργόs,1000 φρρέs καλύτεροs
    θα ήταν απο όλουs...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση