GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Οι ξεφτύλες και οι ξεπουλημένοι κοφεύουν..."

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός e-mail: prevejohn@yahoo.gr Μπείτε (όσοι έχετε λογαριασμό) στην σελίδα σας στο Facebook και μετά μπείτε στον...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Μπείτε (όσοι έχετε λογαριασμό) στην σελίδα σας στο Facebook και μετά μπείτε στον παρακάτω σύνδεσμο http://www.facebook.com/Ahmet.Mesut.Yilmaz του πρώην Τούρκου πολιτικού κ. Γιλμάζ ο οποίος δήλωσε ότι Τούρκοι πράκτορες έκαψαν στο πρόσφατο παρελθόν τα Ελληνικά δάση!
Μπείτε (και με τον μεταφραστή της Google) "στολίστε τον" όπως του πρέπει μια και...
οι εγχώριες Πολιτικές μας "Λινάτσες" το μυαλό τους το έχουν στο πως θα μας εξαθλιώσουν ακόμα περισσότερο και για αυτό "κοφεύουν" και δεν έχουν το θάρρος να καταγγείλουν στην παγκόσμια κοινότητα αυτούς τους διεθνής τραμπούκους!!!

12 σχόλια

  1. Μιας και ειπε την αληθεια γιατι να τον "στολισουμε" ;. Καλητερα θα ηταν να στολησουμε τους πολιτικους μας πχ τσοχατζοπουλο που τρωει στη υγεια των κοροιδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. IPSILOU EPIPEDOU MISTIKES IPIRESIES EXEI TO KAFRISTAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν λίγο στην σελίδα του κ. Γιλμάζ σβήστηκαν τα επικριτικά "σχόλια" των Ελλήνων και απενεργοποιήθηκε το δικαίωμα ελεύθερης ανάρτησης άλλων!
    Φαντάζομαι ότι οι Τούρκοι διαχειριστές της σελίδας του εν λόγω κυρίου έλαβαν το μήνυμα της απέχθειας του Ελληνικού λαού μια και η "επίσημη" ηγεσία μας …. εξακολουθεί να είναι μουγκή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. XESTIKAN OI GYFTOTOURKOI GIA TA MHNYMATA APEXT8EIAS TOU ELLHNIKOU LAOU,OPWS TOUS KYPRIOUS POU KLAPSOURIZOUN.AFHSTE TA LOGIA KAI ARXISETE TA ERGA RAGIADES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μας έκανε ένα "δώρο". Είπε κάτι που αν το χρησιμοποιήσουμε σωστά θα έχουμε πολλά να κερδίσουμε.
    Το ερώτημα βέβαια είναι το γιατί και το γιατί τώρα...

    Καπετάν Μακρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κανενα δώρο δεν μας έκανε.
    Για να το χρησιμοποιησουμε αυτο πρέπει να έχουν αρχίδια αλλά οι ΝεοΕλληνες αλλα το μόνο που κάνουν είναι να πηγαίνουν εκδρομές στην Τουρκία και να αφήνουν τα λεφτά τους εκεί, να βλέπουν Τουρκουγυφτικες σειρές
    απο τα προδοτοκάναλα, να προσπαθούν να αλλάξουν την ιστορία με συνωστισμούς κλπ
    και να βάζουν ταμπέλες του τύπου "φασίστες" ή "Ελληναράδες"
    Οταν οι ραγιάδες καταλάβουν (σιγα μην οι σκλάβοι καταλάβουν τίποτε) οτι ο μόνος καλός Τούρκος ειναι ο πεθαμένος τοτε μπορεί να γίνει κάτι αλλα φοβάμαι οτι είναι αργα πια για δάκρυα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. <>
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΧΊΔΙΑ ΤΟΥΣ
    και μεταξύ μας τι να φοβηθούν απο χέστηδες αμόρφωτους ΝεοΕλληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γιατί τώρα;

    Α ρε καπετανιο, είσαι και Μακρύς

    Ολοι βρε προσπαθουν να βοηθησουν τη ρημαγμενη χώρα αλλα,

    αυτοι ειναι ανεπιδεκτοι βοηθειας, τις μιζες τους εξοπλισμους καη ρεμουλα εχουν μονιμα στο μυαλό τους,

    ολα τα ρεμαλια της περιοχής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το δώρο όπως είπα είναι η αποκάλυψη. Όχι ότι δεν υπήρχε γνώση του τι ακριβώς συνέβαινε, απλά δεν υπήρχε επιβεβαίωση ενός τέτοιου επιπέδου από την "απέναντι" όχθη, όπως σε άλλη ανάρτηση έχει γίνει αναφορά για τις πληροφορίες του Σάββα Καλεντερίδη http://press-gr.blogspot.com/2011/12/blog-post_5290.html αν δεν την διαβάσατε ήδη.
    Σίγουρα το τι θα γίνει εξαρτάται πια από εμάς. Και όπως έχω αναφέρει αλλού, (δανεική σκέψη) ότι ο καλύτερος στρατηγός είναι αυτός που κερδίζει το πόλεμο χωρίς να ρίξει ούτε μια σφαίρα. Σωστή αναφορά 26 Δεκ 2011 11:16:00 μ.μ. στο οικονομικό αλλά και στο πολιτιστικό θέμα, όπως και για την ανάρτηση 26 Δεκ 2011 11:24:00 μ.μ. που δείχνει το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.
    Σίγουρα υπάρχει αυτομάτως το ερώτημα αν υπάρχει πολιτικός ηγέτης με @@ αλλά και μυαλό, ώστε να ζητήσει να εφαρμόσει τα δίκαια μας, είτε εθνικά είτε και ατομικά, προσπαθώντας να απαντήσω σε όλα.

    Καπετάν Μακρύς. Περιμένω ραγδαίες εξελίξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτα να τα ακουνε τα κωλοκαναλα και οι μαλακες που παρακολουθουν τα Βρωμοτουρκικα ΣΙΡΙΑΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κουβέλης-ΔΗΜΑΡ: Ο ορισμός των τουρκολάγνων.
    ___________________________________
    Διαβάστε τι βρήκαν μόνο να πούνε οι γελοίοι της ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη για το ότι ο Γιλμάζ δήλωσε πως επί Τσιλέρ, τούρκοι πράκτορες, βάζανε φωτιές στην Ελλάδα:

    «Οι δηλώσεις του κ. Γιλμάζ υποχρεώνουν την πολιτική ηγεσία της Τουρκίας να μιλήσει υπεύθυνα για το όλο ζήτημα. Τα όσα αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας είναι ιδιαίτερα σημαντικά και αποτελούν στοιχεία που αναμφισβήτητα διαμορφώνουν αρνητικό πολιτικό περιβάλλον στις ελληνοτουρικές σχέσεις».
    -----------------------------------

    Αλλά τί να περιμένεις από τον γελοίο Κουβέλη όταν έχει μαζί του την Ρεπούση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καμία δήλωση από Δραγώνα-Ρεπούση και Δημητρά, θα έχουμε για τις δηλώσεις Γιλμάζ;

    Για τις αποκαλύψεις του πρώην Τούρκου πρωθυπουργού Γιλμάζ, που σύμφωνα με τις οποίες Τούρκοι παρακρατικοί πληρώθηκαν από το επίσημο τουρκικό κράτος για να κάψουν τα ελληνικά δάση, θα υπάρξει άραγε κάποια δήλωση από τον παρατηρητή του Ελσίνκι Δημητρά ;
    Ή
    από την εκλεκτή επιστήμονα του
    συνωστισμού της Σμύρνης, την αξιαγάπητη σε όλους μας κυρία Ρεπούση ;
    ή
    από την άλλη σύγχρονη Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, την κυρία Θάλεια Δραγώνα;
    Κάτι;
    Έστω ένα ...sms!

    Οι τούρκοι ομολογούνε ευθαρσώς ότι προέβησαν οργανωμένα σε μεγάλης έκτασης επιχειρήσεις καταστροφών στην χώρα μας και οι εδώ σχλαμάρες ανησυχούνε για τα "ρατσιστικά και εθνικιστικά" συνθήματα στα Ο.Υ.Κ., λες και θα έπρεπε να έχουμε καλύτερη άποψη για τέτοιους γείτονες.

    Ελπίζω τουλάχιστο οι επιβληθήσες ποινές στα μέλη των ειδικών μονάδων να ικανοποίησαν τους πασάδες του κράτους-σκουπιδοτενεκέ από την απέναντι πλευρά του Αιγαίου, διαφορετικά φοβάμαι ότι θα (ξανα)ϋπάρξουνε αντίποινα σε βάρος της χώρας μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση