GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήραμε την 6η δόση! Επιτέλους ξεκίνησαν οι επενδύσεις...

Από το http://s-extreme.blogspot.com/ Άνεμος αλλαγής σε όλη τη χώρα...


Από το http://s-extreme.blogspot.com/
Άνεμος αλλαγής σε όλη τη χώρα...

10 σχόλια

  1. Έτσι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φασίστα Καρατζάφεριμ πόσα ξέρει ο κώλος σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ ΤΑ 300 ΒΟΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΩΦΕΛΗΣΕ.ΕΣΥ ΤΑΧΑ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ [ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ]ΤΙ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΣΚΕΡΙ .ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ,ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΣΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ .ΙΟ , 20 ,ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ,ΚΑΙ ΤΣΑΚΑ ΤΣΑΚΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΣ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ.ΟΥ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε καθυστερημένε
    Ρε κόπανε, ρε άρρωστε που καλείς τον Καραμανλή κάθε τόσο και γελάει μαζί σου μια Ελλάδα χαζέ, ρε βλάκα πήρε το 2004 το υπουργείο του Πολιτισμού και δεν πάτησε ποτέ του στο υπουργείο. Εβαλα τον παρατρεχάμενό του τον Ζαχόπουλο να μοιράζει τα δις όπου αυτός διέταζε και έβγαλαν φτερά 2,4 δις ευρώπουλα σε 3,5 χρόνια και έρχεσαι χαζέ να τον εμφανίσεις ηγέτη βλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νάνε καλά ο βαγγέλας ο διαοητής!!!θέλει ο κουράδας και το δακτυλίδι από τον ποδηλάτη για τα ηγετικά του χαρίσματα. Αυτός ο δόλιος τόπος εάν δεν απομακρύνη βενιζέλο,σχεδόν τους περισσότερους του πα...σοκ και τα λαμόγια της ΝΔ, να εγκατασταθεί στο "σπίτι αυτό" θα έχει δουλιές βέβαιες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φυσικά και θέλουν τον ανεπρόποκο της Ραφήνας και το κόμμα του. Σίγουρος διορισμός χωρίς ΑΣΕΠ. Ειδικές κατηγορίες, Συνεντεύξεις και χίλια άλλα κόλπα για να προσληφθούν άχρηστοι-ανίκανοι-υπεράριθμοι.......υπάλληλοι...θα ξαναπάρουμε δάνειο για τους πληρώσουμε μετά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδή το συγκεκριμένο μπουρδέλο το επισκέφθηκα δις οταν είμουν φαντάρος
    το 1982
    (στην Αμαλιάδα είναι και υπήρχε και τοτε)
    σας πληροφορώ οτι είναι (ήταν) άρτια οργανωμένο και ουδεμία σχέση έχει με το μπουρδέλο που ονομάζεται Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άγριες αποδοκιμασίες σε βάρος του Οδυσσέα Βουδούρη
    [βίντεο]
    Μεταφορτώθηκε από το χρήστη besttvkalamata την 16 Δεκ 2011
    ----------------------------------------------
    Άνω κάτω έγινε η εκδήλωση που διοργάνωσε σήμερα το απόγευμα, ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Βουδούρης, καθώς τα αίματα άναψαν και λίγο έλλειψε να πιαστούν ακόμα και στα χέρια, πολίτες που εισέβαλαν στην αίθουσα γινόταν η εκδήλωση, με .....πολίτες που βρίσκονταν εκεί για να την παρακολουθήσουν.

    Όταν ξεκίνησε η εκδήλωση, πολίτες αποδοκίμασαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για την στάση που έχουν κρατήσει μέχρι σήμερα όσον αφορά το μνημόνιο.
    Η απάντηση ήρθε από το ακροατήριο και κάπου εκεί ξεκίνησαν τα όργανα.

    Πάντως με την παρουσία των ψυχραιμότερων και αφού αντηλλάγησαν πολλά «γαλλικά», οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες αποχώρησαν και η πολιτική εκδήλωση συνεχίστηκε.

    Είμαι απο την Καλαμάτα η μισοί απο αυτούς που είναι στην εκδήλωση είναι μπράβοι και ασφαλίτες.

    Πρέπει πραγματικά όλοι να ξεσηκωθούμε.
    Να ξεσκίσουμε αυτά τα καθρματα που μας πίνον το αίμα και τολμάνε να εμφανίζονται και σε εκδηλώσεις...
    Ξεσηκωθείτε να τους εξαφανίσουμε !
    Αρκετά δεν αντέξαμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ποιοs είναι ο δρ Κουτσούκοs?

    Ένα σούργελο που γλύφει το Γιωργάκη για να βγει βουλευτής και γράφει τα σχόλια για τον εαυτό του ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση