GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαλίφης στη θέση του χαλίφη...

Όταν ήταν μόνο το κόμμα του στην εξουσία αυτός ήταν υποτακτικός και έλεγε ΝΑΙ σε όλες τις αποφάσεις του αρχηγού του ανεξαρτήτως αν ήταν βλα...

Όταν ήταν μόνο το κόμμα του στην εξουσία αυτός ήταν υποτακτικός και έλεγε ΝΑΙ σε όλες τις αποφάσεις του αρχηγού του ανεξαρτήτως αν ήταν βλαβερές για τον τόπο.
Τώρα που είναι πάλι υπουργός αλλά σε κυβέρνηση συνεργασίας όπου...
άλλαξαν οι συσχετισμοί δυνάμεων κατακρίνει και αποδοκιμάζει τον αρχηγό του διότι ίσως θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Ποιος να είναι;
Διονύσης Στ.

9 σχόλια

  1. Παντως το κακο εχει παραγινει με τους αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..

    Και να γραψει κανεις οτι ξεσπασε τριτος παγκοσμιος πολεμος παλι οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια τα δικα τους θα βγουν να πουν..

    Πρεπει να ξεπαστρεφτουνε οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..

    Ειμαι και εγω εκτος θεματος φιλοι μου ,αλλα δεν τους μπορω τους αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια φιλοι μου!!
    Χα!Σας ενημερωσα φιλοι μου! ετσι δεν ειναι ?

    Ειμαι λιγακι εκτος θεματος το ξαναλεω .. αλλα λεω την αληθεια ,ετσι δεν ειναι φιλοι μου??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΚΩΛΟΣΦΙΞΕΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟ ΣΑΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΓΙΝΕΣΤΕ ΕΜΕΤΙΚΟΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ,ΠΟΥ ΡΙΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ Η ΤΑΡΙΦΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ; 500€, 1000€, 1500€, 'Η 3000€.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΑΥΤΗ Η ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΠΟΣΟΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΠΙΑΝ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΙ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ.ΟΠΩΣ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ.ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ? ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΑ. ΕΓΙΝΕ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕ.Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 44% ΚΑΙ 11 ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΤΗ Ν.Δ. ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ. ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ, ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠ ΤΗ ΦΤΩΧΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και τότε ο Μιχαλάκης γιατί ωρύεται ρε ...δεξιοφασίστα

    5 Δεκ 2011 9:30:00 μ.μ..

    5 Δεκ 2011 9:57:00 μ.μ.

    ότι :

    "Η διετής διακυβέρνηση η δική μας οδήγησε σε αδιέξοδα, οικονομικά, κοινωνικά, εθνικά" ?

    Κοτζαμάνης δεξιορωσοφασίστας είναι και ο Μιχαλάκης?

    Ομαδική παράκρουση έχετε πάθει ρε πρασινοσύντροφοι,έχετε πολύ γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε!! τι γίνεται με το λιμάνι που από το 2001 έγινε ανώνυμη εταιρία κάποια πασοκι - δεξιοί Έπαιρναν το μήνα 3.500 euro καθαρά όταν ο μιστός τους ήταν 1.300 euro χωρίς παιδιά την ίδια στιγμή που στα νοσοκομεία υπάλληλοι Τ.Ε. έπαιρναν 1.150 euro μήνα στο λιμάνι αυτοί έπαιρναν 3.500- 1.300 που ήταν το μηνιάτικο =2.200×14=30.800 euro το χρονο χωρίς το μηνιάτικο τους × 14 μιστους με πλασματικές υπερορίες × 10 χρόνια= 308 000 euro στα χρόνια αυτά έφτασαν στο σημείο που δεν πατούσαν στη δουλειά της καθημερινές ενώ έρχονταν μετά το ωράριο για να γράφουν υπερορίες . αυτοί λοιπόν πήραν κάποια λεφτά που δεν τα δικαιούνταν αυτούς δεν θα τους πιάσε κανένας νομός ούτε θα επιστρέψουν μέρος τον χρημάτων που έχουν πάρει όταν έξω δουλεύουν 12ωρα με 500 ευρώ το μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. {Και τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος ... Αυτοί οι πολιτικοί, αυτοί οι βουλευταί, εκατάστρεψαν το έθνος, ανάθεμα τους. Κάψιμο θέλουν όλοι τους!

    Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης...}

    Λεγόταν και ήταν θέλετε θα πω και εγώ NAI ότι είναι αλήθεια ότι είχαμε ένα δημόσιος τομέας διαλυμένο , όμως ξέρουνε αλήθεια όλοι αυτοί οι Ηλίθιοι ότι όσο περνούνε οι ημέρες διαλύεται όλο και πιο πολύ; Ότι έχει πεθάνει και τουμπανιάζεται το πτώμα.

    Οι άνθρωποι που {εργάζονται} σήμερα στο δημόσιο τομέα , όχι μόνο δεν εργάζονται αλλά ασχολούνται μέχρι στις το μεσημέρι το τι νόμος ισχύει με τις χιλιάδες τροπολογίες που περνούνε κάθε ημέρα οι υπουργοί .. Ποίοι υπουργοί ; κάποιοι που δεν ξέρουν αν σε 3-4 μήνες θα υπάρχουν στον πολιτικό χάρτη αυτοί και τα κόμματα τους , αλλά δεν ξέρουν οι ηλίθιοι ότι έχουν τρελάνει τους δημόσιους υπάλληλους και μαζί με αυτούς και όλο τον ΛΑΟ …
    Έχουν παράλυση τα πάντα ,όπου και να κοιτάξεις διαλύονται ΤΑ ΠΑΝΤΑ και αυτοί στην κοσμάρα τους, αν σου τύχη να πας σε δημόσια υπηρεσία ξέρετε τι εργασία κάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι;.. Παραμιλάν μεταξύ τους θα φύγω; Θα μηνώ; Θα με μετατάξουν; Θα υπάρχουνε χρήματα να πληρωθούμε αυτό τον μήνα; εσένα ποσά σου έκοψαν ; πως θα μπορέσουμε ρε να φύγουμε για σύνταξη ; ρε θα πάρομε εφάπαξ; θα ανεβάσουν τα όρια ηλικίας; θα καταργήσουμε την μονιμότητα; ρε σου ήλθε καμιά καινούργια εγκύκλιο; Στο σπίτι δεν βγαίνομε λέμε να σταματήσομε το παιδί από της σπουδές ..Αυτό το κλίμα επικρατεί ,ένα αλαλούμ οι άνθρωποι είναι σε πανικό μαζί με αυτά σχολιάζουν και το τι ακούνε από την πιο βρώμικη προπαγάνδα των ΜΜΕ , πήραμε δεν πήραμε την δόση; θα πάρομε δεν θα πάρομε άλλη δόση; Μας κούρεψαν δεν μας κούρεψαν ,θα μας κουρέψουν αλλά όχι πολύ , ρε είπαν ότι δεν θα έχομε λεφτά για μισθούς και συντάξεις τον άλλο μήνα , μετά από μερικές ημέρες ΑΑ ωραία βρήκαμε τα λεφτά τα κατάφερε ο Παπαδήμος , και να λέει ο άλλος από το άλλο γραφείο όχι ρε ακόμα περίμενε το συζητάνε μπορεί και να βγούμε από ευρω, και να ρωτά ο παραδίπλα αν βγούμε οι καταθέσεις μας θα γίνουν δραχμές !!

    ΟΛΑ συμβαίνουν στην Ελληνική κοινωνία ΚΑΙ οι ανίκανοι πολιτικάντηδες βγαίνουνε και μας λένε ξεδιάντροπα ότι όλα θα πάνε καλά και σώσουν την χώρα ,και την άλλη μέρα ΑΑΑ δεν πάμε καλά θα βάλομε κι’ άλλους φόρους ..

    Και κανείς ηλίθιος η καμία ηλίθια πολιτικάντης δεν έχει καταλάβει ότι αν δεν σωθεί πρώτα ο άνθρωπος αυτής της χώρας , θα έχουν μείνει μόνο τα αποκαΐδια που κάθε μέρα αφήνουν πίσω τους. ..


    ΈΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ,ΘΑ ΙΔΡΥΘΕΊ;
    ΚΆΝΕΤΈ ΜΩΡΈ ΈΝΑ ΚΊΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ...{ ΚΊΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ} να σώσουμε αυτά που αυτοί δεν μπορούνε να σώσουν..

    Πίος από όλους αυτούς ΠΑΡΕΤΗΘΙΚΕ; ΠΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΆΘΗΚΕ; ΠΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!! ..ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΠΟΛΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΆΛΙΑ ΣΚΑΪ ΤΟ ΜΕΚΑ..

    Μπούτζουκας Θ.Τ ΚΡΗΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φυγάδευσαν τους ΠΑΣΟΚους από την Λιτανεία του Αγ. Ανδρέα στην Πάτρα.
    __________________________________
    Οργή για τον υφυπουργό Σπηλιόπουλο, ολόκληρος στρατός για να φυγαδευτεί!

    Σκηνές τσίρκου που αμαύρωσαν την Λιτανεία.
    150 αστυνομικοί επιστρατεύτηκαν για να φυλάξουν τον παγκοσμίως άγνωστο Κώστα Σπηλιόπουλο. Συν την κρατική ασφάλεια, συν την ΕΥΠ αλλά και άνδρες του στρατού !

    Μόλις ο κόσμος αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, ειδικά όμως μετά τα γεγονότα με την ανήθικη επίθεση στην ΣΣΕ, άρχισαν τα “Γαλλικά”,
    με αποτέλεσμα ο “στρατός” που φύλαγε το καμάρι του Έθνους να ενεργοποιηθεί κάνοντας αλυσίδα
    γύρω του. Ο κόσμος όμως ήταν ασυγκράτητος και οι πιστοί άρχισαν να ακροβολίζονται στην Τριών Ναυάρχων που είναι γεμάτη νεραντζιές, για να “εξοπλιστούν”.

    Αυτό έγινε αντιληπτό από τους άνδρες της ασφάλειας, οι οποίοι ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσαν να εγγυηθούν την ομαλή συμμετοχή του στην Λιτανεία και …τον φυγάδευσαν!
    __________________________________
    Μαζί του βέβαια έντρομοι και άλλοι πράσινοι, υπό τις αποδοκιμασίες του κόσμου.
    Που;
    Στην Πάτρα !

    Πότε; Στην Λιτανεία του πολιούχου!

    Τα σκηνικά δεν τελείωσαν εκεί,
    αφού ο κόσμος ακολούθησε την κουστωδία και ο λαοπρόβλητος υπουργός βρήκε καταφύγιο στο Δημαρχείο.
    Για να γλιτώσει από τις “λατρευτικές εκδηλώσεις”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση