GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Καμία διεκδίκηση αναδρομικών εκ μέρους μου..."

Από τον ΠΕΤΡΟ Γ. ΔΟΥΚΑ Σχετικά με την ομαδική αγωγή δικαστικής διεκδίκησης «αναδρομικών» οφειλών σε βουλευτές, θέλω να σας πληροφορήσω ότ...

Από τον ΠΕΤΡΟ Γ. ΔΟΥΚΑ

Σχετικά με την ομαδική αγωγή
δικαστικής διεκδίκησης «αναδρομικών» οφειλών σε βουλευτές, θέλω να σας πληροφορήσω ότι από καιρό τώρα έχω δώσει εντολή να μην υπάρξει καμία διεκδίκηση εκ μέρους μου. Και δεν υπάρχει ουδεμία παρόμοια διεκδίκηση εκ μέρους μου.
Από το 2004 μέχρι σήμερα η περιουσία μου όχι μόνο δεν αυξήθηκε, αλλά αντίθετα έχει μειωθεί ουσιαστικά. Δεν διόρισα ούτε την σύζυγό μου, ούτε την αδελφή μου, ούτε...
τα παιδιά μου (ανήλικα), ούτε κανένα ξάδελφο ή άλλο συγγενή, ούτε κουμπάρο, ούτε κανένα είτε στο Κόμμα, είτε στη Βουλή, είτε σε οποιονδήποτε δημόσιο (ούτε καν ιδιωτικό) φορέα! Κανείς -όχι μόνο από την στενότερη-, αλλά και από την ευρύτερη οικογένειά μου δεν διεκδίκησε και δεν έλαβε την παραμικρή επιδότηση ή ανάθεση δημόσιου έργου. Kαι κανείς από την ευρύτερη οικογένειά μου δεν ωφελήθηκε οικονομικά ή με άλλο τρόπο από την παρουσία μου στο Δημόσιο βίο. Οι δηλώσεις του πόθεν έσχες είναι ξεκάθαρες και διαφανείς.
Και όχι μόνο. Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να γνωστοποιήσω ότι η οικογένειά μου έχει παραιτηθεί και δεν έλαβε ποτέ το 'πολυτεκνικό' επίδομα που δικαιούται (30.000,- ευρώ από το 2004 μέχρι σήμερα το οποίο δικαιούται.

5 σχόλια

  1. Ολες οι μωρες παρθενες βγηκαν σημερα και αποτασουν τον σατανα.

    Γιατι δεν εβγαινασ χθες , για να ειναι πιστευτοί σημερα, οτι δεν εχουν καμμια σχεση.

    Η αποφαση υπαρχει και θα την κανουν χρηση οταν ηρεμησουν τα πραγματα.

    Το κουφαρι της Ελλαδος τρωνε ολοι αυτοι οι εθνοπατερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η δήλωση του Δούκα αποτελεί θλιβερή κατάσταση...

    Υποτιμά την νοημοσύνη όλων μας.

    Ο Δούκας με ανάμειξη σε όλα τα τραπεζικά συστήματα και πολυεθνικές, το παίζει μωρή παρθένα τώρα.

    Θα έρθει η ώρα που πολλοί θα μιλήσουν για τα δάνεια που συνήφθηκαν επί των ημερών του με ξένους οίκους, για τα ομόλογα, για διορισμούς στενών φίλων του σε ΚΕΔ, ΛΑΡΚΟ κλπ.

    ΠΕΤΡΟ ΔΟΥΚΑ 'Κι εαν τη ζωή σου δεν μπορείς να την κάνεις καλύτερη, τουλάχιστον μην την ευτελίζεις...'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξυλοκόπησαν και λήστεψαν τον βουλευτή του ΠαΣοΚ Σ. Κουβέλη σύμφωνα με ομάδα αναρχικών.

    Φωτογραφίες και ένα κείμενο «ανάληψης ευθύνης» αποκαλύπτει επίθεση εναντίον του Βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Σπύρου Κουβέλη, από ομάδα αντιεξουσιαστών.

    Το κείμενο που αναρτήθηκε στο indymedia έχει ως εξής:

    Το βράδυ της 23ης Νοεμβρίου εντοπίσαμε τον βουλευτή του Μπατσόκ Σ. Κουβέλη να μπαίνει σε ένα υπερπολυτελές Lexus, πιθανόν το αυτοκίνητο του.
    Χωρίς δεύτερη σκέψη αποφασίσαμε να του επιτεθούμε.

    Τον γροθοκοπήσαμε και τον ληστέψαμε, όπως άλλωστε γινεται και και από την μεριά των πολιτικών.

    Στην τσάντα που του κατασχέσαμε υπήρχαν : ένα laptop, έγγραφα του Μπατσόκ, πανάκριβα στυλό, πιστωτικές με υπόλοιπο 90.000 ευρώ (!!!) και η βουλευτική του ταυτότητα.
    Επίσης εντύπωση μας προκάλεσε το γεγονός οτι η τσάντα ήταν γεμάτη προφυλακτικά, τι μπορεί να τα χρειαζόταν ο σκατόγερος;;;

    Η πράξη αυτή ήταν μια αντίδραση στην καθημερινή βία που δεχόμαστε.
    Λευτεριά στους συντρόφους μας.

    Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στα φυλακισμένα μέλη της Σ.Π.Φ.
    Βία στη βία της εξουσίας.

    Άγνωστοι αναρχικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος είπε...
    Ρε γιατί σας δουλεύουνε ΑΚΌΜΑ ....

    Όταν έχουν κάνει την νομική ενέργεια ΌΛΑ ΑΥΤΆ τα λαμόγια και εκκρεμεί ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΆΦΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΓΊΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΉ ΠΡΆΞΕΙ... ΤΟ να λένε δεν τα θέλω .. ΤΏΡΑ σε πέντε χρόνια θα αν τους έχει πάρει ο διάολος οι κληρονόμοι θα πούνε ΌΧΙ!!

    ΈΧΟΥΝ ΚΆΝΕΙ ΣΎΛΛΟΓΟ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΈΣΑΝ ΜΑΖΙΚΆ ΝΑ ΤΑ ΠΆΡΟΥΝΕ ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΊ ΤΟΝ ΣΎΛΛΟΓΟ ΤΟΥΣ...

    Υ-ΠΌ-ΓΡΑ-ΦΑΝ....ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ!!!!!

    ΑΣ ΜΑΣ ΔΕΊΞΟΥΝΕ ΤΟΝ ΝΟΜΌ ,ΜΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΉ ΡΥΘΜΊΣΕΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΕΊ ΤΟ ΈΚΤΡΩΜΑ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΤΟ ΛΈΝΕ ΔΙΚΑΊΩΜΑ !!!!!!

    Πάρετε τους τα ΜΈΤΡΑ.. ΌΛΟΙ ΥΠΌΓΡΑΨΑΝ ΜΕ ΚΆΛΥΨΗ ΤΟΥ ΝΟ-ΜΟΎ ...ΜΑΛΑΚΕΣ ΞΥΠΝΆΤΕ.... ας βγει ένας ΤΙΜΙΟΣ δικαστής , ένα δικηγόρος να πει ότι δεν είναι ΈΤΣΙ .


    Μπούτζουκας Θ. Τ ΚΡΉΤΗ
    12 Δεκ 2011 11:08:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΈΧΡΙ ποτέ θα σας δουλεύουνε ΑΚΌΜΑ
    αυτοί οι κύριοι!! ΜΕΡΧΙ ΠΟΤΈ!! ....

    Όταν έχουν κάνει προσφυγή με νομική πράξει όλοι και όσο θα εκκρεμεί ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΆΦΕΤΕ , ΑΝ ΔΕΝ ΓΊΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΉ ΠΡΆΞΗ ...

    Το να λένε ΜΕΡΙΚΟΊ ΤΏΡΑ δεν τα θέλω τα αναδρομικά η ότι τα αποποιούνται, από διεκδίκηση στα μέσα μαζικής αποβλάκωσης δεν έχει κανένα νόημα ,αν δεν ειπωθεί στο αρμόδιο δικαστήριο..

    ΤΏΡΑ λένε ότι τα θέλουνε αυτοί εε, αν όμως τους πάρει ο χάρος, οι κληρονόμοι θα πούνε το ίδιο; όταν θα πάνε στα δικαστήριο θα πουν δεν τα θέλομε; η ότι ο συχωρεμένος εκβιάστηκε και έλεγε ότι δεν τα ήθελε; ερωτήματα που μόνο με δικαστική απόφαση ΈΧΕΙ ΙΣΧΎ...___

    ΈΧΟΥΝ ΚΆΝΕΙ ΣΎΛΛΟΓΟ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟ ΞΈΡΕΤΕ; ΣΩΜΆΤΙΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΌ ΌΡΓΑΝΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΘΈΣΑΝ ΜΑΖΙΚΆ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΉ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΆ ΌΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΌΤΑΝ Υ-ΠΌ-ΓΡΑ-ΨΑΝ προσφυγή δεν τα ήξεραν!!

    ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΔΕΊΞΟΥΝΕ ΈΝΑ ΝΟΜΌ, Η ΜΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΉ ΡΥΘΜΊΣΕΙ,ΠΟΥ ΝΑ ΛΈΕΙ ΌΤΙ ΚΑΤΑΡΓΕΊ ΣΤΗΝ ΟΥΣΊΑ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΛΈΝΕ ΑΠΌ ΦΌΒΟ Η ΑΠΌ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΟΦΈΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΟΎΝ .. ΤΑ ΠΕΡΊ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΊΠΤΕΤΑΙ ΜΟΝΌ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΉ ΑΠΌΦΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΌ ΕΝΏΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗΣ---ΑΠΛΆ ΣΤΗΝ ΔΙΚΉ..

    Ας βγει ένας ΤΙΜΙΟΣ δικαστής η ένας δικηγόρος να πει ότι δεν είναι ΈΤΣΙ η διαδικασία. Ρητά ΑΥΤΆ ΛΈΕΙ Ο Νόμος ΌΤΙ Αυτά λύνονται μονό με δικαστικές αποφάσεις, η νομοθετική ρύθμιση της βουλής ΌΛΑ ΤΑ ΑΛΛΆ ΠΟΥ ΛΈΝΕ ΤΏΡΑ ΕΊΝΑΙ ΠΑ-ΡΑ-ΜΎ-ΘΙΑ ..

    Ως πότε αυτά τα παλικαριά θα μας δουλεύουν όλοι μαζί, μαζί και με τα παπαγαλάκια τους τους δημοσιογράφους.. ;; ΞΥΠΝΆΤΕ ΡΕΕΕ και πάρτε τους τα μέτρα...

    Μπούτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση