GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα απεργία στον «Αδέσμευτο Τύπο»...

Από το http://petraskandalou.blogspot.com/ Οι εργαζόμενοι κάνουν την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου απεργία με τον ιδιοκτήτη να τους έχει αφήσει τρ...

Από το http://petraskandalou.blogspot.com/
Οι εργαζόμενοι κάνουν την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου απεργία με τον ιδιοκτήτη να τους έχει αφήσει τρεις μήνες απλήρωτους!
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συνεδρίασε σήμερα και ένα από τα θέματα είναι και η τραγική κατάσταση στην εφημερίδα «Αδέσμευτος Τύπος». Οι εργαζόμενοι έχουν λάβει μόνο τον μισό μισθό του Σεπτεμβρίου, ενώ η πλειοψηφία τους δεν έχει πάρει ακόμα το επίδομα της καλοκαιρινής άδειας!
Με λίγα λόγια είναι «μέσα» 3 μήνες, ενώ...
 ο ιδιοκτήτης Δημήτρης Ρίζος δεν τηρεί τις συλλογικές συμβάσεις που έχει υπογράψει ο ίδιος ως μέλος της Ενωσης Ιδιοκτητών και πληρώνει μισθούς με βάση την σύμβαση που υπογράφηκε το 2006!
Η υπομονή των εργαζομένων εξαντλήθηκε μετά από συνεχείς υποσχέσεις της ιδιοκτησίας, που έμειναν… υποσχέσεις και έτσι την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου προχωρούν σε απεργία (άρα δεν θα κυκλοφορήσει φύλλο την Παρασκευή), για πρώτη φορά στην ιστορία της συγκεκριμένης εφημερίδας.
Οι εργαζόμενοι έχουν ζητήσει από τον κ.Ρίζο να πάρουν την εξόφληση Σεπτεμβρίου, τον μισθό Οκτωβρίου, το επίδομα άδειας (όσοι δεν το πήραν) και το δώρο των Χριστουγέννων πριν φύγει το 2011, αλλά ακόμα δεν υπάρχουν εγγυήσεις ότι θα πάρουν και αυτά τα χρήματα με την κατάσταση να είναι οριακή…

5 σχόλια

  1. Προς παράνομο πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμιο .
    Αληθεύει ότι κατάγεσαι από τη Δεσφίνα ;
    Από γεωγραφία φαντάζομαι ότι θα ξέρεις,
    Ακριβώς κάτω από την Δεσφίνα βρίσκεται το πολύπαθο ιστορικό Δίστομο που υπέστη την άνευ προηγούμενου σφαγή – γενοκτονία από τους Γερμανούς κατά την διάρκεια της κατοχής .
    Εσύ ρε Παπαδήμο δεν ντράπηκες κι έκανες συντρόφισσα και γυναίκα της ζωής σου μια Γερμοεβραία…
    Και μόνο από αυτή την πράξη θα τρίζουν τα κόκκαλα των γενναίων μας προγόνων-πολεμιστών.
    Ο πατέρας σου σε έδιωξε όταν το έμαθε….έτσι δεν είναι?
    Έχεις μούτρα να πας στο χωριό σου?
    Που βρήκες τόσο θράσος ρε Γερμανοτσολιά κι έγινες παράνομος πρωθυπουργός του 11-11-11 ;
    Όσα χρήματα κι αν παραδώσεις, κλέβοντας την Ελλάδα, στους εβραιοληστοσυμορίτες σου, την ψυχή του Έλληνα δε θα την πάρεις ποτέ…
    Άλλη μια απόδειξη λοιπόν πως το Γερμανοφορεμένο και Γερμανογέννητο εβραϊκό ΠΑΣΟΚ του εωσφόρου Ανδρέα παίρνει σήμερα ακόμη και στο όνομα σου ζωή .
    Τώρα εξηγούνται οι παλιές και οι τωρινές σου σχέσεις με τον άλλον Γερμανοστολιά τον Αλβανοπαπούλια, που Γερμανό δεν σκότωσε αλλά πολλούς Έλληνες πατριώτες σίγουρα τους στέρησε την ζωή .
    Ουστ! από δω παλιοτόμαροοοοοοοοοοοο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρωθυπουργός αρνί .
    Ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό το αθώο αμνού πρόσωπο του πρωθυπουργού ;
    Ποιοι κρύβονται πίσω από το λυπημένο βλέμμα και το μωρουδίστικο πρόσωπο του Αλβανοπαπούλια ;
    Είναι όλοι αυτοί που σαν ακρίδες θα φάνε κάθε τρυφερό βλαστάρι της χώρας μας και θα αφήσουν πόνο, θλίψη και ερημιά .
    Εσύ καλά τους ψήφισες και καλά σου κάνουν τώρα,
    μόνο μια δικαιολογία υπάρχει
    ότι εξαπατήθηκες .
    Ξύπνησες όμως ;
    Έμαθες?
    Τι σκέπτεσαι να κάνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ,ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ "ΜΑΙΜΟΥ",ΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ?? ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΖΟΥΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΑΠΑ. ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ?? ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ?? ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΕΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝΕ ΠΡΙΝ?? ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟΣΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ-ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΑΝΑ?? ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΠΡΙΝ?? ΑΡΑ ΜΟΚΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΛΑΘΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στις 4 το απόγευμα έχουν οι εργαζόμενοι συνέλευση για να αποφασίσουν τι θα κάνουν μετά την χθεσινή ανακοίνωση του Ρίζου ότι σήμερα πληρώνει το δώρο Χριστουγέννων και εξόφληση Σεπτεμβρίου και προκαταβολή Οκτωβρίου.
    Η απεργία δεν αρέσει σε κανέναν και ειδικά στην ιδιοκτησία και τα τσιράκια της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση