GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο «Αλέξης» ήταν ο πρώτος μάρτυρας της νέας φεουδο-τραπεζο-δοκτατορίας...

Aπό τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο http://www.koutsoukos-anastasios.gr/ Ο «Αλέξης» είναι το πανευρωπαϊκό σύμβολο της νεολαίας «του 21ου αιών...

Aπό τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο
http://www.koutsoukos-anastasios.gr/

Ο «Αλέξης» είναι το πανευρωπαϊκό σύμβολο της νεολαίας «του 21ου αιώνα»‏!
Τιμή και Δόξα στον πρωτομάρτυρα! Ας μπουν μπροστά οι αποφασισμένοι!
ΟΧΙ στην νέα τραπεζο-δικτατορία! ΟΧΙ στην νεοφασίστρια - νεοσταλινίστρια κ. Μέρκελ!
Ο «Αλέξης» ήταν ο πρώτος μάρτυρας της νέας φεουδο-τραπεζο-δοκτατορίας του 21ου αιώνα!
Η ιστορία επαναλανβάνεται, ίσως! Την κρίσιμη στιγμή τα λεγόμενα "κομμουνιστικά κόμματα" εμοπόδισαν την "ανατροπή του συστήματος" και τον Μάη του 1968 και τον Ιούλιο – Οκτώβριο του 2011. Έτσι οδηγηθήκαμε στην κυβέρνηση των τραπεζιτών, που υπάρχει έως σήμερα! Συμπλοκές νεαρών διαδηλωτών και αστυνομικών σημειώνονται σήμερα στο κέντρο της Αθήνας μετά την πορεία για τα τρία χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Ακολούθησαν, μετά τον Αλέξη, έως σήμερα, 1700 επώνυμοι και ανώνυνοι δανειολήπτες,, που τους δολοφόνησαν – αυτοκτόνησαν οι τραπεζοδικτάτορες και τα συνεργαζόμενα δικηγορικά γραφεία δολοφονίας πολιτών, τα θύματα που...
κάηκαν στην Μάρφιν Τράπεζα, δεκάδες άστεγοι που πέθαναν από την πείναι και τις κακουχίες και ο αγωνιστής του ΠΑΜΕ Δημήτρης Κοτσαρίδης, που κατέληξε ανυπεράσπιστος ακόμα και από τους "δικούς του", στις 20 Οκτώβρη 2011. Οι μεγαλιώδεις διαδηλώσεις των πολιτών, που αντιστέκονται στην τραπεζοδικτατορία και στην νεοφασίστρια - νεοσταλινίστρια κ. Μέρκελ, δεν τέλειωσαν ακόμα.
Οι διαληλώσεις και οι αγανακτισμένοι της πλατείας Συντάγματος "εσβυσαν" από "μεσα". Τέλη Ιουλίου 2011 ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στρατούλης (τον οποίο καταγγέλω δημόσια), ήρθε στο Σύνταγμα (απέναντι από τα ΚΕΠ) και είπε στους δικούς του "να φύγουν" και έφυγαν. Ακολούθησε ο "καθαρισμός της πλατείας" από τα συνεργεία του κ. Καμίνη! Στις 20 Οκτωβρίου 2011, το ΠΑΜΕ (κρυφός σύμμαχος της τραπεζοδικτατορίας) μπήκε μπροστά από το "εξαγριωμένο πλήθος" εμποδίζοντας έτσι, την κατάληψη της Βουλής από τους εξεγερμένους, μιας νέας Βαστίλης!
Η εξέγερση - επανάσταση της 28 Οκτώβρη 2011, έγινε και στην Θεσσαλονίκη, όπου ο κ. Κ. Παπούλιας αναγκάστηκε να φύγει από τη θέση του, θυμίζοντας έτσι την φυγή του Ντε Γκωλ από το Παρίσι τον Μάη του 1968. Η ιστορία επαναλανβάνεται, ίσως! Την κρίσιμη στιγμή τα λεγόμενα "κομμουνιστικά κόμματα" εμοπόδισαν την "ανατροπή του συστήματος" και τον Μάη του 1968 και τον Ιούλιο – Οκτώβριο του 2011. Έτσι οδηγηθήκαμε στην κυβέρνηση των τραπεζιτών, που υπάρχει έως σήμερα!
Ένα είναι το βέβαιο. Τίποτα δεν θα είναι, πλέον, ίδιο με το παρελθόν. Ο Ιούλιος – Οκτώβριος 2011, ο Δεκέμβρης του 2008 και ο Μάης του 1968 επέδρασαν στη δημοκρατικοποίηση της Ευρώπης με αντίστροφη ο καθένας κατεύθυνση (κέντρου – περιφέρειας).Το μήνυμα της εξέγερσης: «Όσοι ήθελαν να αφήσουν τους πολίτες έξω από τις πολιτικές εξελίξεις διαψεύστηκαν οικτρά, όπως θα ξαναδιαψευστούν μελλοντικά»!.Το μέσον πληροφόρησης. Στον Μάη του 1968 ήταν το ραδιόφωνο και οι προκηρύξεις, ενώ στον Δεκέμβρη του 2008 ήταν το ίντερνετ και τα μπλογκ!! Προσθέτουμε ότι στην εξέγερση του 2011, ήταν και πολλά ξένα τηλεοπτικά κανάλια που κάλυπταν τα γεγονότα απευθείας. Το Σύνταγμα είχε γίνει το κέντρο της γης!
Ο «Αλέξης» από το 2008, γίνεται σιγά – σιγά το σύμβολο της νεολαίας «του 21ου αιώνα» και πυροδοτεί και την εξέγερση της νεολαίας σε όλη την Ευρώπη που βρίσκεται κάτω από φεουδαρχικές κυβερνήσεις.
- Στις 10 Ιούνη 1968 ένας 17χρονος μαθητής, που πήγε προς υποστήριξη των εργατών στο Φλεν της Γαλλίας, πνίγηκε στο Σηκουάνα προσπαθώντας να γλυτώσει από την αστυνομία.
- Στις 6 Δεκέμβρη 2008 ένας 15χρονος μαθητής, ο Αλέξης - Ανδρέας Γρηγορόπουλος έσβησε στην άσφαλτο των εξεγερμένων Εξαρχείων της Αθήνας από τη σφαίρα όπλου ενός ειδικού φρουρού.
Σήμερα πολλοί φιλόσοφοι, κοινωνιολόγοι, ψυχολόγοι, αναλυτές και ιστορικοί έχουν υποστηρίξει ότι η εξέγερση του Μάη του 1968 στην Γαλλία ήταν το σημαντικότερο επαναστατικό γεγονός του 20ου αιώνα επειδή δεν πραγματοποιήθηκε από μεμονωμένο πλήθος, όπως οι εργαζόμενοι ή οι φυλετικές μειονότητες, αλλά ήταν μια παλλαϊκή εξέγερση, άνευ φυλετικών, πολιτιστικών, ηλικιακών και κοινωνικών διακρίσεων. Η κοινωνιολόγος και φιλόσοφος Χάνα Αρεντ έκανε λόγο για επανάσταση όπως το 1848. «Μου φαίνεται, έλεγε, ότι τον 21ο αιώνα τα παιδιά θαμαθαίνουν το 1968, όπως εμείς το 1848», δηλαδή τους αστικούς επαναστατικούς ανέμους στην Ευρώπης εκείνης της εποχής. Αν συνεχίσουμε αυτήν την σκέψη μπορούμε να πούμε σήμερα ότι τα παιδιά μας στον επόμενο αιώνα θα μαθαίνουν για τον «Αλέξη» και την ελληνική εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008. Η ελληνική εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008 ότι ήταν το σημαντικότερο γεγονός σε πανευρωπαϊκό επίπεδο στις αρχές του 21ου αιώνα. Τίποτα δεν θα είναι ίδιο με το παρελθόν.
Ήδη οι επιστήμονες και οι «αναλυτές» το αντιλαμβάνονται. Όσοι ήθελαν να αφήσουντους πολίτες έξω από τις πολιτικές εξελίξεις διαψεύστηκαν οικτρά. Η επίδραση και των δύο εξεγέρσεων ήταν πολύ θετικές στην δημοκρατικοποίηση της Ευρώπης και της Ελλάδας και ...έπεται συνέχεια!!
Στην Γαλλία του 1968 ξέσπασε πολιτική και κοινωνική αναταραχή κατά τη διάρκεια των μηνών Μαίου Ιουνίου 1968 (γνωστός και ως Γαλλικός Μάης ή Μάης του '68) Τα γεγονότα ξεκίνησαν από κινητοποιήσεις των μαθητών και φοιτητών, επεκτάθηκαν με γενική απεργία των Γάλλων εργατών και τελικά οδήγησαν σε πολιτική και κοινωνική κρίση. Η εξέγερση άρχισε να παίρνει διαστάσεις επανάστασης και οδήγησε στη διάλυση της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης και την προκήρυξη εκλογών από τον τότε πρόεδρο Ντε Γκωλ.
Την Τρίτη 7 Μαΐου 1968, διοργανώθηκε μεγάλη πορεία στο κέντρο του Παρισιού, στην οποία όμως δεν συμμετείχαν μόνο φοιτητές αλλά και εργάτες. Την Τετάρτη 8 Μαΐου, η κυβέρνηση ανακοίνωσε θα επέτρεπε την επαναλειτουργία της Σορβόννης. Όταν όμως, την Πέμπτη 9 Μαΐου το πρωί, οι φοιτητές πήγαν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα διαπίστωσαν ότι οι αστυνομικές αρχές δεν είχαν αποχωρήσει.
Την Παρασκευή 10 Μαΐου, 30.000 φοιτητές και μαθητές λυκείων συγκεντρώθηκαν στην αριστερή όχθη του Σηκουάνα και πραγματοποίησαν νέα πορεία. Η αστυνομία είχεαποκλείσει όλες τις γέφυρες και απώθησε του διαδηλωτές προς το Καρτιέ Λατέν. Τα μεσάνυχτα φοιτητική αντιπροσωπεία πήγε στη Σορβόννη και υπέβαλε τα αιτήματα των διαδηλωτών: επαναλειτουργία του πανεπιστημίου, αποχώρηση της αστυνομίας, απελευθέρωση των συλληφθέντων.
Ολόκληρη η Γαλλία παρακολουθούσε τις εξελίξεις από το ραδιόφωνο. Πράγματι στις 2.00 το πρωί, τα οδοφράγματα που είχαν στήσει στο μεταξύ, φοιτητές και εργάτες με τη βοήθεια χιλιάδων απλών ανθρώπων και ευυπόληπτων πολιτών, δημιούργησαν ασπίδες. Όταν ξημέρωσεΣάββατο 11 Μαΐου, και σταμάτησαν οι οδομαχίες, υπήρχαν 1000 τραυματίες, 469 συλληφθέντες και 69 καμένα αυτοκίνητα.
Την Δευτέρα 13 Μαΐου, οι συνδικαλιστές κήρυξαν γενική απεργία και συλλαλητήριο. Η κατάσταση γενικεύτηκε. Την Πέμπτη 30 Μαΐου ο Ντε Γκώλ επιχειρεί την αντεπίθεση της αντεπανάστασης με τρεις κινήσεις. Από το πρωί στρατεύματα περικυκλώνουν το Παρίσι. Στα βόρεια προάστια εμφανίζονται μακριές φάλαγγες αρμάτων μάχης και λίγο αργότερα επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό στα νότια, ενώ δύο τουλάχιστον συντάγματα έχουν φύγει από το Μπάντεν - Μπάντεν για το Παρίσι. Στις 10 Ιούνη ένας 17χρονος μαθητής, που πήγε προς υποστήριξη των εργατών στο Φλεν, πνίγηκε στο Σηκουάνα προσπαθώντας να γλυτώσει από την αστυνομία.
Η δολοφονία αυτή προκαλεί νέεςοδομαχίες στο Παρίσι. Στις 23 Ιούνη γίνεται ο πρώτος γύρος των εκλογών που ολοκληρώνονται στις 30 Ιούνη 1968.
Στην Ελλάδα του 2008 το φοιτητικό και εργατικό κίνημα ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Οι φοιτητές είχαν ξεσηκωθεί ενάντια του νόμου της κ. Γαννάκου περί ιδιωτικοποίησης των πανεπιστημίων πραγματοποιώντας πορείες σε εβδομαδιαία βάση. Τις αντιδράσεις προσπάθησε η ολιγαρχική κυβέρνηση να τις αντιμετωπίσει με σφοδρή επίθεση των Ματ. Καρτερικά οι φοιτητές του Πολυτεχνείου και των άλλων σχολών που ήταν στην πρώτη γραμμή υπέμεναν τα βασανιστήρια από τα χημικά όπλα που έριχναν χωρίς φειδώ τα Ματ του κ. Πολύδωρα. Οι εργαζόμενοι τηςΟλυμπιακής και των άλλων μεγάλων εταιριών άρχισαν τις διαδηλώσεις. Ο υπερδανεισμός των πολιτών – «νεοσκλάβων» στους τραπεζίτες οδήγησε στη νέα «ιδιότυπη δικτατορία των συντηρητικών, των μηχανισμών καταστολής και των τραπεζιτών». Ως αντίδραση ήρθαν οι απρόσμενες – για τους αδαείς - μεγαλειώδεις λαϊκές κινητοποιήσεις, παρά την θέληση των «εξωνημένων» συνδικαλιστών, δημοσιογράφων, «πρώην αριστερών – που τα πουλάνε όλα», «δημοσκόπων» και παρακρατικών μηχανισμών.
Ήδη από τις 21 Οκτωβρίου 2008 μια λαοθάλασσα ενωμένων –αυτονομημένων πολλές φορές - εργατών, αγροτών, φοιτητών, ανέργων, αστέγων, υπερδανεισμένων, απολυμένων...πλημμυρίζει το κέντρο της Αθήνας. Η δολοφονία του νεαρότερου ήρωα των λαϊκών κινητοποιήσεων, του «Αλέξη» στις 6 Δεκεμβρίου 2008 ήταν και η χαριστική βολή για την παραπαίουσα ολιγαρχία.
Η δολοφονία του Αλέξανδρου – Ανδρέα Γρηγορόπουλου άναψε την σπίθα στην κοινωνική πυριτιδαποθήκη που ήταν ήδη έτοιμη να εκραγεί. Επί ημέρες το κέντρο της Αθήνας έμοιαζε μα βομβαρδισμένο τοπίο. Η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο στις 9 δεκεμβρίου 2009 όταν το Σύνταγμα είχε πλημμυρίσει από μαθητές , φοιτητές εργάτες , αλλά και ευυπόληπτους πολίτες που έβλεπαν το τέλος της ιδιότυπης δικτατορίας.. Ο Αλέξης γίνεται το σύμβολο της νεολαίας του σήμερα και πυροδοτεί και την εξέγερση της νεολαίας σε όλη την Ευρώπη που βρίσκεταικάτω από φεουδαρχικές κυβερνήσεις. Αμέσως υπήρξαν και ευρωπαϊκές αντιδράσεις. Ο φεουδάρχης πρόεδρος της Γαλλίας με νωπές τις μνήμες των ταραχών που συντάραξαν τη Γαλλία το 2005, με πρωταγωνιστές μαύρους μετανάστες, αντιλήφθηκε αμέσως το «βαθύτερο μήνυμα» των επαναστατημένων της «ελληνικής Βαστίλης» και τον εαυτό του ως ένα νέο Λουδοβίκο και δήλωσε: «Οι Γάλλοι λατρεύουν να με βλέπουν στην άμαξα με την Κάρλα, όμως είναι οι Γάλλοι που αποκεφάλισαν τον βασιλιά τους Λουδοβίκο». Η εξέγερση των αγροτών της Κρήτης και η παρουσίατους στο λιμάνι του Πειραιά φόβισε την φεουδαρχία. Τα Ματ έχασαν την ψυχραιμία τους και χτύπησαν με χημικά ακόμα και τον Πρόεδρο του Πασοκ που επισκέφτηκε τους αγρότες στο λιμάνι. Οι διαδηλώσεις των εργαζομένων εντάθηκαν και συνεχίστηκαν με τους εργαζόμενους Λαναρά. Αλλά και η συμβολική κατάληψη των γραφείων της ΝΕΤ την ώρα του δελτίου ειδήσεων στις 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15.00 μμ είναι ενθαρρυντικό μήνυμα ότι οι πολίτες αντιστέκονται!!
Την συμπάθειά προς την ελληνική νεολαία εξέφρασε και σοσιαλιστής κ. Ζακ Λανγκ, πρώην υπουργός Πολιτισμού και Παιδείας επί Φρανσουά Μιτεράν, κρούοντας ταυτόχρονα τον κώδωνα του κινδύνου για πιθανές παρόμοιες αναταραχές στη Γαλλία. «Ως εξωτερικός παρατηρητής, ξέρω ότι θα πρέπει να μιλήσω πολύ προσεκτικά, αφού με κανέναν τρόπο δεν υποστηρίζω τις βιαιότητες. Θέλω όμως να εκφράσω την αγάπη μου και τη συμπάθειά μου προς τον ελληνικό λαό και την ελληνική νεολαία, που είναι γεμάτη ενέργεια, ταλέντο και θέληση....
Αυτό που ο ελληνικόςλαός εκφράζει σήμερα μπορεί να το νιώσουν και άλλοι λαοί και ιδιαίτερα στη Γαλλία, όπου κινδυνεύουμε να αντιμετωπίσουμε μεγάλες δυσκολίες...». Ο Δεκέμβρης του 2008 ταρακούνησε συθέμελα την «ιδιότυπη δικτατορία» των ολιγαρχικών και οδήγησε στις εκλογές της 4 Οκτώβρη 2009.
Παρόλα αυτά η "λάιτ Κυβέρνηση" του 2009, που σχημάτισε ο κ. Γ. Παπανδρέου μας οδήγησαν στην αγκαλιά του Δ.Ν.Τ. και στην αγκαλιά της νεοφασίστριας – νεοσταλινίστριας κ. Μέρκελ. Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου ήταν κατώτερος των περιστάσεων. Το Σύνταγμα έγινε η "Πλατεία των εξεγερμένων – αγανακτησμένων". Καθημερινές διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες έκαναν την πλατεία Συντάγματος το Κέντρο των εξελίξεων.
Σήμερα οι έλληνες δημοκρατικοί πολίτες εμπνεόμενοι από την Αμερικάνικη την Γαλλική επανάσταση αλλά και από τους δημοκρατικούς αγώνες της εθνικής αντίστασης, του Μάη του 1968και της γενιάς του Πολυτεχνείου, οφείλουν ευλαβικά και ειρηνικά «να τιμήσουν τον Αλέξη» το νεαρότερο αγωνιστή της δημοκρατίας που «έπεσε» από τις σφαίρες του παρακράτους.
Σχεδόν τα πάντα ήταν απρόσμενα για τους «κρατούντες» και τον Μάη του 1968 και τον Δεκέμβρη του 2008. Τα τελευταία πράγματα που περίμεναν οι πολιτικοί τους και οι «στυλοβάτες τους» ήσαν εξεγέρσεις σε πόλεις σαν το Παρίσι και την Αθήνα και η φαινομενικά ξαφνική μεταμόρφωση των νέων και νεανίδων της μεσαίας τάξης σε επαναστάτες. Οι εξεγερμένοι και στην μια και στην άλλη περίπτωση είχαν μαζί τους, τους διανοούμενους, που «άνοιξαν ιδεολογικά τον δρόμο». Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι η δολοφονία του Αλέξη έρχεται μετά την απεχθή, επίσης,δολοφονία του Μιχάλη Καλτεζά.
Ο Μιχάλης Καλτεζάς (17 Νοεμβρίου 1985) ήταν ο 15χρονος μαθητής που σκοτώθηκε κατά την διάρκεια διαδηλώσεων στην επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου το 1985. Αστυνομικός πυροβόλησε τον Μιχάλη Καλτεζά στο πίσω μέρος του κεφαλιού από απόσταση είκοσι μέτρων, καθώς ο νεαρός έτρεχε μαζί με άλλους διαδηλωτές προς την πλατεία Εξαρχείων. Και πιο πολλά χρόνια πριν, τον Νοέμβρη το 1973 ένας άλλος μαθητής ο Διομήδης Κομνηνός πέφτει από τις σφαίρες του παρακράτους σημαδεύοντας έτσι την γενιά του Πολυτεχνείου.
Ο Αλέξης είναι το πανευρωπαϊκό σύμβολο της νεολαίας του 21ου αιώνα. Κοινό συνθήματα είναι το: «Αφήστε μας να ζήσουμε»!!! Ο Αλέξης Ζει !!! Ο Αλέξης ζει, με Πέτρουλα, Λαμπράκη μας οδηγεί !! Τιμή και δόξα στον Αλέξη τον νεαρότερο ήρωα της σύγχρονης δημοκρατίας!!
Αντισταθείτε!

13 σχόλια

  1. Κόψε κάτι ρε δόκτορα,γιατί αχίζει η ....φαγούρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντιστέκονται σαν παλικάρια οι Έλληνες Τραπεζίτες στο ναζιστικό PSI που θέλει να επιβάλλει το 3ο Ράιχ της Μέρκελύ κλάδου για το PSI.

    "Το "κούρεμα" δεν αποτελεί λύση στο πρόβλημα του ελληνικού χρέους" τονίζει ήρωας έλληνας τραπεζίτης και ένας απ' αυτούς που επιτέλους αποφάσισαν να βάλουν ΣΤΟΠ στα ναζιστικής έμπνευσης σχέδια της Μέρκελ για κούρεμα του ελληνικού χρέους.

    Εμείς στηρίζουμε οτιδήποτε είναι εναντίον του ναζισμού και συνεπώς είμαστε αλληλέγγυοι με τους έλληνες τραπεζίτες που απειλεί με εξολόθρευση το 3ο Ράιχ (μπορεί να είναι και το 4ο Ράιχ δεν είμαι σίγουρος)

    Ωραία τα είπα; Διαβάστε τώρα και την είδηση της αντίστασης (ειδικά να την διαβάσουν όσοι είναι ακόμα στον κόσμο τους και δεν έχουν καταλάβει προς τα που γυρνάει το ρολόι):

    Τις επιφυλάξεις τους για την αποτελεσματικότητα του προγράμματος ανταλλαγής ομολόγων (PSI) που συμφωνήθηκε στην τελευταία ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους και τη δημοσιονομική εξυγίανση της χώρας μας, εξέφρασαν κορυφαία τραπεζικά στελέχη μιλώντας σε συνέδριο που διοργανώθηκε στην Αθήνα.

    Όπως αναφέρει το Βήμα, ο Χαράλαμπος Κύρκος, αντιπρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), που θα έχει στη διάθεσή του 30 δισ. ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση του τραπεζικού κλάδου μετά το PSI, υπογράμμισε ότι η απόφαση της ΕΕ για το «κούρεμα» είναι πολιτική.

    Όπως είπε, οι εξελίξεις έδειξαν ότι οδηγούμαστε σε «σκουπιδοποίηση» των ομολόγων της ευρωζώνης, θέτοντας υπό αμφισβήτηση την επιτυχία του σχεδίου που έχει εκπονηθεί.

    Επιπλέον, πρόσθεσε ότι «η κρίση έχει πλέον ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και έχει εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες περιφερειακές χώρες, χτυπώντας μεγάλες οικονομίες όπως η ιταλική και η ισπανική».

    Από την πλευρά του ο κ. Πολ Μυλωνάς, γενικός διευθυντής στρατηγικής και διακυβέρνησης της Εθνικής Τράπεζας επεσήμανε ότι «είναι ακόμη πολύ νωρίς για να φτάσουμε σε οριστικοποίηση των όρων εφαρμογής του PSI».

    Παράλληλα, ο ίδιος τάχθηκε ενάντια στη λύση του «κουρέματος» ως επιλογή για τη μείωση του ελληνικού δημόσιου χρέους.

    Τέλος, ο κ. Μιχάλης Μασουράκης, Group Chief Economist της Alpha Bank τόνισε ότι θα πρέπει η σχετική διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ενώ εκτίμησε ότι η λύση αυτή αφορά μόνο την Ελλάδα και ότι δεν θα εφαρμοστεί σε άλλες χώρες της ευρωζώνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυγάδευσαν τους ΠΑΣΟΚους από την Λιτανεία του Αγ. Ανδρέα στην Πάτρα.
    __________________________________
    Οργή για τον υφυπουργό Σπηλιόπουλο, ολόκληρος στρατός για να φυγαδευτεί!

    Σκηνές τσίρκου που αμαύρωσαν την Λιτανεία. 150 αστυνομικοί επιστρατεύτηκαν για να φυλάξουν τον παγκοσμίως άγνωστο Κώστα Σπηλιόπουλο. Συν την κρατική ασφάλεια, συν την ΕΥΠ αλλά και άνδρες του στρατού !

    Μόλις ο κόσμος αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, ειδικά όμως μετά τα γεγονότα με την ανήθικη επίθεση στην ΣΣΕ, άρχισαν τα “Γαλλικά”,
    με αποτέλεσμα ο “στρατός” που φύλαγε το καμάρι του Έθνους να ενεργοποιηθεί κάνοντας αλυσίδα
    γύρω του.
    Ο κόσμος όμως ήταν ασυγκράτητος και οι πιστοί άρχισαν να ακροβολίζονται στην Τριών Ναυάρχων που είναι γεμάτη νεραντζιές,
    για να “εξοπλιστούν”.

    Αυτό έγινε αντιληπτό από τους άνδρες της ασφάλειας, οι οποίοι ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσαν να εγγυηθούν την ομαλή συμμετοχή του στην Λιτανεία και …τον φυγάδευσαν!
    __________________________________
    Μαζί του βέβαια έντρομοι και άλλοι πράσινοι, υπό τις αποδοκιμασίες του κόσμου.
    Που; Στην Πάτρα !
    Πότε; Στην Λιτανεία του πολιούχου!

    Τα σκηνικά δεν τελείωσαν εκεί,
    αφού ο κόσμος ακολούθησε την κουστωδία και ο λαοπρόβλητος υπουργός βρήκε καταφύγιο στο Δημαρχείο.
    Για να γλιτώσει από τις “λατρευτικές εκδηλώσεις”.

    -----------------------------------
    ΣΟΚ για το ΠΑΣΟΚ:
    Έρχεται πέμπτο στη Β' Αθηνών!!
    -----------------------------------
    Οριστικά φαίνεται ότι έχει χάσει την πρωτοκαθεδρία του στην μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας το ΠΑΣΟΚ, χάνοντας έτσι άλλο ένα παραδοσιακό... προπύργιό του!

    Ο λόγος για την Β' Αθηνών, όπου σύμφωνα με μέτρηση μεγάλης εταιρείαςδημοσκοπήσεων το ΠΑΣΟΚ καταλαμβάνει την πέμπτη θέση.

    Ειδικότερα, σύμφωνα και με την εφημερίδα "Κυριακάτικη Δημοκρατία", τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης αποτελούν σόκ για το πολιτικό σύστημα.
    Στο αστάθμητο δείγμα, λοιπόν, η ΝΔ προηγείται με 15% και ακολουθούν Δημοκρατική Αριστερά με 10%, ΚΚΕ 8%, ΣΥΡΙΖΑ 8%, ΠΑΣΟΚ 6,7%!
    Ενώ ο ο ΛΑΟΣ του Γ.Καρατζαφέρη παραμένει σταθερός στα κυβικά του, "τσιμπά" ποσοστά η Χρυσή Αυγή, που σε εθνικό επίπεδο έχει ξεπαράσει το 2%..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι ηθελε κι αυτος με τα αναρχικα;
    αλλα
    τετοια mother fucker
    που ειχε
    το παρατησε στο δρομο
    ουτε γατα να ητανε
    και μετα she wanted her changes back

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι να γράψεις για αυτό τον αδικοχαμένο νέο ,και για όλους τους άλλους νέους μας; Τι να γράψεις!!!! τώρα όλα τα ΓΟΜΑΡΙΑ της πολιτικής μας θρηνούν ,για όλα..

    αλλά {Και τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος ... Αυτοί οι πολιτικοί, αυτοί οι βουλευταί, εκατάστρεψαν το έθνος, ανάθεμα τους. Κάψιμο θέλουν όλοι τους!} Αλέξανδρος Παπαδιαμάντη

    περίμενε μας ΑΛΈΞΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΥΤΟΥΤΣΙΚΕ παστόκε.....
    α π ο λ ο γ ή σ ο υ
    --------------------------------

    Πληρώνουμε με 180.000 ευρώ και τον Αθεμπίγιο που δούλευε δωρεάν!

    Σιγά μην τον άφηναν απλήρωτο τον άνθρωπο. Μπορεί εμάς τους ιθαγενείς να μας έλεγαν ότι ο Αθεμπίγιο θα κάνει δωρεάν την πρόταση για το Ελληνικό – θυμάστε που ο Παπανδρέου τον περιέφερε ως να είναι ο προσωπικός του διαφημιστής; – αλλά τελικά πληρώθηκε και μάλιστα αδρά.

    Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου το παραδέχθηκε σήμερα στην επιτροπή παραγωγής και εμπορίου της Βουλής ότι «πληρώθηκε 180.000 ευρώ, είναι ένα εξαιρετικά εύλογο ποσό για τέτοιου είδους μελέτες που γίνονται ανά τον κόσμο.
    Έχει εξοφληθεί εξόσον γνωρίζω»!!!

    Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου ισχυριζόταν πως ο Αθεμπίγιο «θα κάνει τη μελέτη αμισθί ως προσωπικός φίλος του πρωθυπουργού», όμως αποκαλύπτεται ότι και προσωπικά αμείφθηκε και η εταιρεία του έχει πάρει δουλειά! Διότι εκτός από τα 180.00 ευρώ που πήρε ως προσωπική αμοιβή, η εταιρεία Barcelona Strategic Urban Systems (BSUS), όπου ο Αθεμπίγιο είναι ένας από τους ιδιοκτήτες (ο ίδιος έχει πειότι είναι εργαζόμενος…), είναι σύμβουλος στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων των 50 δις ευρώ!

    http://www.antinews.gr/2011/12/06/137208/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μα τι πεινεις και δε μας δινει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο «Αλέξης» ήταν ο πρώτος μάρτυρας της νέας φεουδο-τραπεζο-δικτατορίας του 21ου αιώνα!

    Το πρώτο θύμα, μπορεί?
    Μάρτυρας θα ήταν σε μουσουλμανική χώρα.

    Προς το παρόν, επίσημα η Ελλάδα δεν είναι μουσουλμανική χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε Κουτσούκο πας καλά; Το παιδί μαρτύρησε εξαιτίας των τραπεζών; Μετά περιμένεις να σε πάρουν στα σοβαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τί δουλειά είχε ένας 16χρονος να τα σπάει σε επεισόδια μαζί με τα ανάρχια και να απειλεί τις ζωές αστυνομικών;
    Τί πίνεις και δέν μας δίνεις δόκτωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εχει σκεφτεί κανείς από αυτούς που διοργανώνουν τις πορείες και κυρίως αυτούς που δημιουργούν τα επεισόδια , τι πόνο και θλίψη προκαλούν στην οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού ; Το παιδάκι χάθηκε άδικα , από την ανοησία ενός ειδικού φρουρού . Δεν γυρίζει πίσω . Ας σεβαστούν τον πόνο της οικογένειας . Και η Αστυνομία αφού χρειάζεται προσωπικό , γιατί δεν προκηρίσει θέσεις αστυνομικών αλλά προσλαμβάνει ειδικούς φρουρούς ;
    Για τους ανθρώπους που κάηκαν ζωντανοί στην Marfin , δεν έχω ακούσει τίποτα . Μικροπολιτικά παιγνίδια μήπως ????
    Για τα παιδιά που χάθηκαν στα Ιμια , για τους εργαζομένουν που κάηκαν ζωντανοί στη marfin , γιατί δεν γίνεται καμμιά εκδήλωση για να τιμήσουν την μνήμη τους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δόκτωρα,πως ακούγεται το τρομπόνι?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οχι.Ασε τα σαπια απατεωνα.
    Ο Αλεξης ηταν το θυμα της προβοκατσιας για να ανεβει το ΠΑΣΟΚ και ο Γιωργακης και να διαλυσουν τη χωρα.
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ.
    το 2008 η χωρα ειχε μονοψηφια ανεργια και 27000 κατα κεφαλην εισοδημα.
    Βρηκατε αστειες δικαιολογιες αναρχοπασοκοι και συριζαιοι για να καψετε την Αθηνα ,να ριξετε τον Καραμανλη και να φερετε το Γιωργο να εξαθλιωσει τη χωρα.
    Αυτη ειναι η σειρα των γεγονοτων.
    Το ΚΚΕ που σας ηξερε και σας πηρε ειδηση δεν αυμμετειχε στην "επανασταση" υπερ του Γιωργου και του ΔΝΤ.
    ΟΙ προβοκατορες αναρχικοι ξαανεδρασαν υπερ του Γιωργου 1) καιγοντας τρεις ανθρωπους στη Μαρφιν τη μερα που ψηφιζοταν το μνημονιο 2) διαλυοντας τους "Αγανακτισμενους" 3) επιχειρωντας να διαλυσουν τη συγκεντρωση του ΠΑΜΕ στο πολυνομοσχεδιο.
    ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση