GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν υπάρχει (ακόμα!) συμφωνία με την Ελβετία...

Aπό το http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/   Της Μαριάννας Τσήπα ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Παραμύθια τα περί υπογραφής συμφωνίας με την Ελβετία για τ...

Aπό το http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/
 Της Μαριάννας Τσήπα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Παραμύθια τα περί υπογραφής συμφωνίας με την Ελβετία για το κτύπημα της φορολογικής απάτης, σύμφωνα με την Ελβετίδα Υπουργό Οικονομικών!
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, λέει ο λαός μας.
Μια ερώτηση του Ιωσήφ Ζησιάδη στην Ελβετική Βουλή τον Ιούνη του 2011 και μια συνέντευξη του στην εκπομπή "Έρευνα" του κ. Παύλου Τσίμα (Mega), που ξεγύμνωνε το σαθρό πολιτικό σύστημα, έγινε προσπάθεια να...
χρησιμοποιηθεί ως προπαγανδιστικό κυβερνητικό όπλο, ώστε να εμφανιστούν οι πολιτικοί ως αθώες περιστερές, ως αμόλυντες παρθένες και υπερασπιστές της τιμιότητας και διαφάνειας.
Μάλιστα, ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Βουλής κ. Β. Αργύρης, μετά από τα μεγάλα κούφια λόγια του κ. Πετσάλνικού που απειλούσε θεούς και δαίμονες, συνεντευξιαζόμενος (3 Δεκέμβρη) στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Όλα στη φόρα" του Γιώργου Κουμιώτη, τόνιζε μεταξύ άλλων (3:37 του ηχητικού): «Έχει γίνει αυτή η συμφωνία. Έχει γίνει το 2010 η συμφωνία που επικαλείται ο κ. Ζησιάδης…».
Σ’ αυτή τη χώρα δεν έχουν καταργηθεί απλώς το Σύνταγμα και οι Νόμοι -οι δικοί τους Νόμοι-, αλλά ανερυθρίαστα οι πολιτικοί ταγοί λένε ψέματα θεωρώντας τον ελληνικό λαό ως πρόβατα στο κοπάδι τους.
Αναρωτιόμαστε πως ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Β. Αργύρης, μετα την αποκάλυψή μας, θα μπορεί ν’ ανακοινώνει με σοβαρότητα τα «πόθεν άσχες» των βουλευτών, όταν δεν είναι (;) σε θέση να σιωπά όταν δεν γνωρίζει, ή να λέει ψέματα χωρίς ντροπή;
Άραγε θα ζητήσει μια συγνώμη; Τι θα απαντήσει στον Γιώργο Κουμιώτη ("Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου), όταν έχει συλληφθεί «κλέπτοντας οπώρας»;

Μια Ερώτηση του Ελβετού Βουλευτή των Πράσινων Müller Geri και η απάντηση της Υπουργού Οικονομικών της Ελβετίας Eveline Widmer-Schlumpf, κάνει όλους μας να σκεφτούμε πως κόρακας, μάτι κοράκου δεν βγάζει.
Μια έστω κακή συμφωνία -ποιος μπορεί αναμένει καλή συμφωνία με τέτοιους πολιτικούς ταγούς της ντροπής;- κτυπήματος της παράνομης φοροδιαφυγής στην Ελβετία, έστω μια κακή συμφωνία για λίγα ψωροευρώ, θα υπογραφεί όταν κολλητοί και πολιτικοί θα έχουν ήδη «ασφαλίσει»-μεταφέρει τις όποιες αφορολόγητες καταθέσεις τους σε νησιά του Ειρηνικού και σε offshore.
Συνεπώς τα περί «πόθεν έσχες» και δηλώσεις βουλευτών για ανοίγματα λογαριασμών στην Ελβετία ήταν, είναι και παραμένουν προπαγάνδα για εσωτερική κατανάλωση.
Ντροπή!
Αναμένοντας βουλευτές της αριστεράς (ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ) να ξεσκεπάσουν και να απαιτήσουν επίσημη συγνώμη από την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΛάΟΣ-ΝΔ, παραθέτουμε τις σημερινές ερωτήσεις και απαντήσεις που δόθηκαν στην Βουλή της Ελβετίας.
Ερώτηση του Müller Geri:
"Στις 17 Ιουνίου 2011, οι Ομοσπονδιακές Βουλές ενέκριναν την σύμβαση αποφυγής διπλής φορολόγησης με την Ελλάδα, προκειμένου να καταπολεμήσουν τη φοροδιαφυγή και την απάτη.
Γνωρίζει η Ομοσπονδιακή Βουλή γιατί η Ελλάδα δεν έχει ακόμη κυρώσει τη συμφωνία;
Η Ερώτηση τίθεται επειδή υποστηρίζεται από την ελληνική πλευρά ότι χρήματα φορολογουμένων τα διαχειρίζεται η Ελβετία."

Απάντηση της Υπουργού Οικονομικών της Ελβετίας Eveline Widmer-Schlumpf:
"Από την Ελλάδα δεν είναι δυνατή η κύρωση εντός του 2011. Μετά την κυβερνητική αλλαγή που έλαβε ήδη χώρα, πρέπει το νέο υπουργικό συμβούλιο εκ νέου να δρομολογήσει την κύρωση, κάτι που ως σήμερα δεν έχει συμβεί!"
 Ακολουθούν σχετικές αναρτήσεις με το θέμα:

8 σχόλια

  1. Τσίπα δεν έχουν οι καραγκιόζηδες βολευτές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. [[Ο όρκος του ταγματασφαλίτη 1942

    «Ορκίζομαι εις τον Θεόν τον άγιον τούτον όρκον, ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του ανωτάτου αρχηγού του γερμανικού στρατού Αδόλφου Χίτλερ.
    Θα εκτελώ πιστώς απάσας τας ανατεθησομένας μοι υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις τας διαταγάς των ανωτέρων μου.
    Γνωρίζω καλώς ότι διά μιαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεών μου, τας οποίας διά του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθή παρά των γερμανικών στρατιωτικών νόμων».]]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ….
    ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!
    ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ…
    Ο ΘΕΟΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ…..
    Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ Η ΕΥΛΟΗΜΕΝΗ!
    ΕΛΛΗΝΕΣ…
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ…
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ…
    ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ…
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ…ΕΦΤΑΣΕ… ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ…

    ΖΗΤΩ Ο ΘΕΟΣ!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!
    ΖΗΤΩ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

    ΥΓ.ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ…ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΦΤΩΧΙΑ ΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ..ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ…

    ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟ..ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ…ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΜΩΣ…
    ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ! ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ
    - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ -

    ΤΟ ΕΠΑΜ ΠΕΙΡΑΙΑ σας προσκαλεί την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00 στην ομιλία του - ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ -

    με θέμα:

    ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
    ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ
    ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

    Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας - αίθουσα: "Μελίνα Μερκούρη
    20 Δεκεμβρίου 2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΗΣΑΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΓΑΠ, ΠΟΥ ΕΠΕΜΕΝΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ, ΤΟΝ ΦΥΓΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΒΙΑΣΤΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Περί ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ κατέχει κανείς τίποτε? ή μήπως θυμάται κανείς κάτι τις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!
    ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    Πίπες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση