GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρέμβαση Παπαδήμου υπέρ Παπανδρέου και Βενιζέλου στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ!...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο Πολύ στενός συνεργάτης του κ. Παπαδήμου έκανε "διαρροές" σύμφωνα με τις οποίες για το  Μέγαρο Μαξίμου ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο

Πολύ στενός συνεργάτης του κ. Παπαδήμου έκανε "διαρροές" σύμφωνα με τις οποίες για το  Μέγαρο Μαξίμου το κυβερνητικό έργο προέχει έναντι της διαδικασίας διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ.  Λέει ακόμη ότι ο κ. Παπαδήμος δεν έχει πρόβλημα με τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, «αρκεί να μην εμποδίζουν το κυβερνικό έργο» και  διαμηνύει ότι δεν θα έχει πρόβλημα αν η διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ γίνει με εκλογή προέδρου από την κοινοβουλευτική ομάδα.
Ωστόσο, αν η εκλογή γίνει, όπως προβλέπει το καταστατικό του κινήματος με ανοικτές διαδικασίες και εκλογή από τους φίλους και ψηφοφόρους του κινήματος, ο κ. Παπαδήμος δεν θα...
 δεχτεί να ξεκινήσουν περιοδείες οι υπουργοί σε αυτήν την κρίσιμη χρονική συγκυρία. Αντίθετα, ο πρωθυπουργός φέρεται να μην έχει πρόβλημα με την εκλογή από τη βάση αν οι περιοδείες ξεκινήσουν στα τέλη του Ιανουαρίου οπότε λογικά θα έχει ολοκληρωθεί το PSI και το κυβερνητικό έργο θα έχει προχωρήσει στο βαθμό που χρειάζεται.
Τι σημαίνουν, στην πράξη, όλα αυτά; Ότι ο κ. Παπαδήμος θέλει να διευκολύνει τον Γ. Παπανδρέου και πρωτίστως τον Ευ. Βενιζέλο, στη μάχη τη διαδοχής. Ζητεί κατ' αρχάς να καθυστερήσουν οι διαδικασίες, κι αυτό βοηθά τον κ. Παπανδρέου και τον κ. Βενιζέλο που για διαφορετικούς λόγους ο καθένας θέλουν να κερδίσουν χρόνο.
 Κυρίως όμως με την "πρόταση" για εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ από την Κοινοβουλευτική Ομάδα ευνοεί τον κ. Βενιζέλο διότι αυτός έχει υπέρ του τον συσχετισμό δυνάμεων μεταξύ των βουλευτών.

3 σχόλια

  1. Ο Πανικός λύνει γλώσσες...
    Μετά τον υποψήφιο αρχηγό κ. Μ. Χρυσοχοϊδη , που από το MEGA ούτε λίγο ούτε πολύ έριξε όλες τις ευθύνες για την αποτυχημένη κυβερνητική διετία στον Γ.Α.Π και τους ξένους , σήμερα πήρε σειρά ο άλλος υποψήφιος αρχηγός ...

    Ο υπουργός όλων των ΠΑΣΟΚικών κυβερνήσεων του Γ.Α.Π διαπιστώνει (!!!) ότι η Ελλάδα καταρρέει και με τον "Σωτήρα" , τον "άριστο των αρίστων" που έλεγε ο Γ. Καρατζαφέρης (όταν δεν ρωτούσε από πού κρατά η σκούφια του ...) , τον άνθρωπο των "αγορών" κ. Λ. Παπαδήμο...

    Ελλλλααααααα!!!! Μήν μας το λές !!!!
    Είναι δυνατόν ;;;
    Μήπως φταίει ο κ. Παπαδήμος;;;
    Μήπως φταίνε οι Έλληνες φορολογούμενοι ;;;
    Μήπως οι συνταξιούχοι που ζούν ... πολύ ;;;

    Προσωπική μου άποψη είναι ότι η Ελλάδα καταρρέει και με Παπαδήμο αφού έχει ΑΚΟΜΑ όλα αυτά τα "σκουλαρίκια" για ελίτ...

    Πενήντα (50) είστε στην κυβέρνηση...
    Σχεδόν όσοι και στην προηγούμενη κυβέρνηση...
    Τριακόσιοι (300) είστε στη Βουλή...
    Παρά το ότι το σύνταγμα προβλέπει από 200 έως 300 εσείς οι πολιτικοί ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ να πάτε στο ΜΕΓΙΣΤΟ επιτρεπόμενο αριθμό βουλευτών.
    Χωρίς να σας ενδιαφέρει το ΚΟΣΤΟΣ ...

    Και βγαίνετε σήμερα να κάνετε ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ !!!
    Χ Ω Ρ Ι Σ να δείξετε κανένα σημάδι
    Ν Τ Ρ Ο Π Η Σ...
    Λές και σας βάλαμε παρατηρητές της κατάρρευσης...
    Μόνο που αν εσείς βρίσκεστε στην θέση του παρατηρητή , εμείς οι υπόλοιποι είμασε ΕΝΤΟΣ του καταρρέοντος οικοδομήματος που ΜΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΤΕ για ΣΤΑΘΕΡΟ με ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ...

    Οι ευθύνες ΟΛΩΝ σας ΔΕΝ θα τελειώσουν με απλές διαπιστώσεις και "Mea Culpa"...

    Πάντως ο ΠΑΝΙΚΟΣ κάνει ΚΑΛΟ.
    Έλυσε τις γλώσσες σας...

    Antilogos

    Παρακαλώ θυμίστε μου
    Ποιός είχε πει για τους -πολλούς-συνταξιούχους
    ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΌΛΑΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιχελάκης: Η ΝΔ δεν ψηφίζει μείωση επικουρικών και μονιμοποίηση χαρατσιών της ΔΕΗ.

    Ολική επαναφορά στην... αντιπολίτευση πραγματοποιεί η ΝΔ, διαμηνύοντας ότι διαφωνεί και δεν πρόκειται να ψηφίσει τη ρύθμιση για τη μείωση των επικουρικών συντάξεων, ούτε τη μονιμοποίηση των χαρατσιών για τα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
    Παράλληλα, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης επανέλαβε την Τετάρτη ότι η χρονική διάρκεια της κυβέρνησης Παπαδήμου έχει ξεκαθαριστεί κατά τη συμφωνία των πολιτικών αρχηγών.

    Οι κινήσεις αυτές της ΝΔ εκλαμβάνονται ως επιχείρηση διαφοροποίησης από την κυβέρνηση Παπαδήμου, με απώτερο στόχο την πρόωρη έξοδο
    εν όψει κάλπης.

    Μιλώντας στον ANT1, το πρωί της Τετάρτης, ο Γιάννης Μιχελάκης δήλωσε ότι η ΝΔ διαφωνεί με τις μειώσεις των επικουρικών συντάξεων και δεν πρόκειται να ψηφίσει τέτοια ρύθμιση στη Βουλή. Σημείωσε, δε, ότι αυτό το μέτρο δεν αναφέρθηκε κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού και πως τέτοιου είδους αποφάσεις είναι έργο της επόμενης κυβέρνησης.

    Παράλληλα, άφησε να εννοηθεί ότι εφόσον έρθει στη Βουλή ρύθμιση για μονιμοποίηση του χαρατσιού για τα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, η ΝΔ δεν θα την ψηφίσει.

    Ερωτηθείς, δε, για τον χρονικό ορίζοντα της κυβέρνησης Παπαδήμου, ο κ. Μιχελάκης τόνισε ότι αυτό το θέμα έχει ξεκαθαριστεί στη συμφωνία των πολιτικών αρχηγών.

    Το βέτο της ΝΔ από πολλούς εκλαμβάνεται ως προσπάθεια πρόκλησης ρήξης μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων, εξυπηρετώντας τον στόχο της πρόωρης εξόδου του κόμματος από την κυβέρνηση και επίσπευσης των εκλογών.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υπουργοί της ΝΔ έχουν λάβει οδηγίες από την ηγεσία του κόμματος να διατυπώσουν τις ενστάσεις αυτές, κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου το μεσημέρι της Τετάρτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΕΝΙΤΟ.
    ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΥΤΡΑΦΗ
    ΣΟΣΙΑ-Λ-ΗΣΤΗ, ΙΤΑΛΟ, ΤΟΝ ΜΠΕΤΙΝΟ ΚΡΑΞΙ. ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ?
    ΣΟΣΙΑ-Λ-ΗΣΤΕΨΕ ΚΙ΄ΑΥΤΟΣ...

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΠΕΝΙ ΤΟΝ ΛΑΟΦΑΓΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ "ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΝ" ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΕΛΕΙΜΜΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΣΟΣΙΑ-Λ-ΗΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ.. ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ.

    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΑ ΔΕ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥΣ () ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟ ...ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 99.


    994 προσλήψεις Βενιζέλου για δήθεν έλεγχο της φοροδιαφυγής...

    Λες και δεν έχουν υπαλλήλους που θέλουν να διώξουν με την εφεδρεία ή λες και ο έλεγχος της φοροδιαφυγής είναι θέμα ποσοστικό (δεν προλαβαίνουν οι υπάρχοντες εφοριακοί)
    και όχι ποιοτικό (λαδώνονται για να κάνουν τα στραβά μάτια)...

    Στην κάλυψη 994 θέσεων ελεγκτών που θα επιφορτιστούν με την βεβαίωση και αναγκαστική είσπραξη οφειλών και προστίμων προκειμένου να αυξηθούν τα Δημόσια έσοδα προχωρά το υπουργείο Οικονομικών λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του προϋπολογισμού που εμφανίζει «μαύρη τρύπα» 3,3 δισ. ευρώ.

    Με προκήρυξη - πρόσκληση που υπογράφει ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλος, καλεί τους ενδιαφερόμενους υπαλλήλους να υποβάλλουν αιτήσεις και διικαιολογητικά για την επιλογή Ελεγκτών Βεβαίωσης και Αναγκαστικής Είσπραξης των Εσόδων του Κράτους στις εφορίες και τα ελεγκτικά κέντρα του Νομού Αττικής πλην του ΣΔΟΕ.

    ΠΑΣΟΚ = H XEIΡΟΤΕΡΗ MAFIA ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση