GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς (νέα) σύσκεψη πολιτικών αρχηγών...

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, την ώρα που συνεχίζεται η συ...

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, την ώρα που συνεχίζεται η συζήτηση για τη διάρκεια του βίου της κυβέρνησης, με τη ΝΔ να επιμένει σε εκλογές και τον ΛΑΟΣ να ζητεί παράταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει...
 το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Παπούλιας ανέφερε ότι βρίσκεται στη διάθεση του Πρωθυπουργού για τη σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, εάν κάτι τέτοιο κριθεί απαραίτητο.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη διάρκεια της τηλεφωνικής επαφής, η οποία έγινε με πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Παπούλιας ενημερώθηκε από τον πρωθυπουργό για τις εξελίξεις και όσα έγιναν στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο, ενώ συμφώνησαν να επικοινωνήσουν εκ νέου μετά τις συναντήσεις του κ. Παπαδήμου με τους αρχηγούς των κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνησή του. Αύριο Παρασκευή ο κ. Παπαδήμος θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά

7 σχόλια

  1. ΟΙΣΟΙ ΗΣΑΣΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΝΟΝΥΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΔΙΚΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΕΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ''ΡΩΣΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ'' ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΧΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ 2-3-4.... ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ. ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ. ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΛΙΤΩΝ,ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ,ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ, ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΟΥ ΦΥΓΑΜΕ ΤΩΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ. ΤΩΤΑ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΙ ΜΑΛΛΙ ΘΑ ΚΛΑΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!!!
    Νεο σκανδαλο αποκαλυψε το Εθνος ΓΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΔΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!Οι πρωτες απολυσεις δημοσιων υπαλληλων εγιναν σε αυτο το αρρωστημενο περιβαλλον δωσιλογων και κλεφτων και κομματοσκυλων.
    Ο κύριος Καλημέρης είναι διπλοθεσίτης και η γυναίκα του εργάζεται σε εταιρεία ανάδοχο του κτηματολογίου .αυτος σιγουρα δε φοβατε την εφεδρεια...
    Ένα ισχυρό πρόσωπο-κλειδί στο πρόγραμμα κτηματογράφησης που εκ του αποτελέσματος οδήγησε στην τωρινή του κατάντια το μεγαλοπήβολο σχέδιο κτηματογράφησης της χώρας μας...
    Ο κύριος αυτός χρόνια τώρα ξέροντας να τα έχει καλά με τους γόνους υπουργών και τα βύσματα που εργάζονται εκεί και ταυτόχρονα να "τρέχει" όσους δεν έχουν κομματικές διασυνδέσεις παρουσιαζόνταν σαν ο...
    στυλοβάτης της κρατικής αυτής υπηρεσίας. Μιάς υπηρεσίας όμως που εδώ που τα λέμε έχει αποτύχει παταγωδώς (βλέπε τα άπειρα σκάνδαλα που τη ταλανίζουν) .Για την ιστορια τις απολυσεις που εισηγηθηκε το κοπροσκυλο ο Καλημερης υπεγραψε η Μπιρμπιλη και το λαμογιο ο προεδρος Αρβανιτης (καθηγητης τοπογραφιας πολλα δε μαζευονται με καθηγητες τωρα τελευταια???)



    Eπισης πανικος εχει πιασει τους ρουφιανους υπαλληλους του κτηματολογιο (που πουλησαν τους απολυμενους συναδερφους τους καθως δεν απεργησαν καν για να τους βοηθησουν οταν μπορουσαν),καθως ακουγεται οτι αυτη η δεκο παει για πωληση σε ιδιωτες!Ουστ ρουφιανοπαιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή η κοροϊδία δεν πρόκειται να σταματήσει, ΟΣΟ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ κ. ΣΑΣ !!!)
    Eναντίον του νέου πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου στρέφεται μια μερίδα πιστών… Ο λόγος; Το γεγονός ότι ο κ. Παπαδήμος ορκίστηκε στ’ όνομα της Αγίας Τριάδος, ενώ είναι «οπαδός της προτεσταντικής αίρεσης των Ευαγγελικών».
    Μάλιστα σκέφτονται να αντιδράσουν και δικαστικά εναντίον του, γιατί με βάση το Σύνταγμα, δεν μπορεί να κυβερνά ένας ετερόδοξος την Ελλάδα !!
    (ΚΑΙ ΕΓΩ τον ΑΚΟΥΓΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΞΕΡΩ !)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΝΟΣ ΑΝΕΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

    ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ Η ΚΑΤΟΣΤΑΡΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο νομοσχέδιο περιλαμβάνει 80 και πλέον ρυθμίσεις
    Οι αλλαγές στη Δικαιοσύνη επί τάπητος στο Υπουργικό ΣυμβούλιοΚατά την διάρκεια της συνεδρίασης τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου αναμένεται να δώσουν το πράσινο φως στις 80 και πλέον ρυθμίσεις του πολυνομοσχεδίου.

    Μεταξύ αυτών, το σχέδιο νόμου περιλαμβάνει παρεμβάσεις στη συναινετική λύση του γάμου, την παράταση του ωραρίου των δικαστηρίων, τις εργατικές διαφορές, τα ασφαλιστικά μέτρα και τον περιορισμό αναβολών των δικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. stin germania o proedros,tha fai galopoula ,,,emis,skata gemista,,mexri pote,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση