GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα "μάζεψε" σήμερα ο Χρυσοχοΐδης και μεταμορφώθηκε σε ...αντιμνημονιακό!

Από τον Κοινοβουλευτικό Συνέβη τώρα Μιλώντας πριν από λίγο επί του προϋπολογισμού στη Βουλή ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τα "μάζεψε", ε...

Από τον Κοινοβουλευτικό
Συνέβη τώρα

Μιλώντας πριν από λίγο επί του προϋπολογισμού στη Βουλή ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τα "μάζεψε", εμμέσως, όσα είπε χθες για τις ευθύνες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ από το 2009.
Ο υπουργός Ανάπτυξης είπε συγκεκριμένα ότι "πριν από δύο χρόνια η χώρα βρέθηκε μπροστά στην κρίση με δομικές αδυναμίες και αναποτελεσματικό κράτος" καθώς και ότι "ο δημοσιονομικός εκστροχιασμός είχε αιτίες και λόγους, την ρηχή ανάπτυξη και την αύξηση σε εκρηκτικά επίπεδα του δημοσίου χρεόυς".
 Επίσης είπε ότι "η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μπροστά σε αυτή την κρίση αναγκάστηκε να πάρει επώδυνα μέτρα, έθεσε το πρόβλημα και πάλεψε, όμως άλλες  πολιτικές δυνάμεις" -όπως πρόσθεσε στρεφόμενος κατά της ΝΔ για την οποία χθες ... παρέλειψε να μιλήσει- "δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων" και έτσι...
 η κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε "χωρίς αρραγές μέτωπο" στο εσωτερικό.
Προφανώς αντιλήφθηκε τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η χθεσινή του συνέντευξη. Πάντως για να μην ....αναδιπλωθεί πλήρως εμφανίστηκε στη σημερινή ομιλία "αντιμνημονιακός" (και αυτός!) λέγοντας ότι "το Μνημόνιο απέτυχε και δεν επανέφερε την οικονομία σε τροχιά ανάπτυξης" και αφήνοντας αιχμές κυρίως προς το οικονομικό επιτελείο για το χρονοδιάγραμμα και τους στόχους τους οποίους χαρακτήρισε "μη ρεαλιστικούς".

27 σχόλια

  1. MAΛΑΚΑ PRESS
    ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΣΟΥ.

    «ΛΑΥΡΟΣ» Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Giorgo…!!!

    «ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ και ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ»…!!!
    ---------------------------------
    Ασυνήθιστη για τον χαρακτήρα και το μέγεθός του επίθεση εξαπέλυσε ο Χρυσοχοϊδης κατά Giorgo…!!!

    Εμβρόντητους άφησε με όσα είπε σήμερα το πρωϊ στο MEGA…
    Αφού επανέλαβε ότι θα είναι Υποψήφιος για την Αρχηγία στο ΠΑΣΟΚ, κάλεσε τον Giorgo να αποχωρήσει από την Ηγεσία τώρα…!!!

    Είπε χαρακτηριστικά:
    «Δεν μπορεί πλέον ο κ. Παπανδρέου να εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ, μέσα…. στην Ελληνική κοινωνία, αλλά ούτε και στο εξωτερικό αφού διέρρηξε τις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ξένους»…!!!

    Τέλος, τόνισε με σημασία, πως αν ο κ. Παπανδρέου δεν κινήσει άμεσα τις διαδικασίες εκλογής νέας ηγεσίας, τότε όπως είπε, «τις διαδικασίες θα τις κινήσουμε εμείς».
    _____________________________
    Τώρα μόνος του τα λέει ή καθ’ υπαγόρευση δεν ξέρουμε…

    Πάντως, έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση και σε εκτός Πασοκ κύκλους δεδομένου ότι ο Χρυσοχοϊδης και ευεργετημένος είναι από τον Giorgo, αλλά και το πολιτικό του μέγεθος δεν είναι «τέτοιο» πού να σηκώνει ευθεία και ολομέτωπη επίθεση εναντίον του ….

    Εκτός και αν του το είπαν από την Πρεσβεία…!!!

    Να θέλουν δηλ. να αλλάξουν τον Giorgo, επειδή δεν ανέχονται άλλο να μην... καταλαβαίνει ότι του λένε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και μια καμπαρντίνα στην ομιλία Χρυσοχοϊδη.

    Η πολυαναμενόμενη ομιλία Χρυσοχοϊδη στην Βουλή, ένα 24ωρο μετά την τηλεοπτική του συνέντευξη που προκάλεσε σάλο αφού καλούσε τον κ.Παπανδρέου να αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ, έγινε με λιγοστό κοινό...

    Συνολικά μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας ήταν 10 βουλευτές. 3 από το ΠΑΣΟΚ και μια καμπαρντίνα...
    (στα έδρανα από το ΠΑΣΟΚ ήταν οι: Τόνια Αντωνίου, Χαραλαμπόπουλος, Σαλαγιάννης)

    Όλοι αυτοί λοιπόν, άκουσαν τον κ. Χρυσοχοϊδη να λέει ότι : "Είναι αναγκαία μια νέα εθνική συμμαχία που θα βασίζεται στη συστράτευση όλων των δυνάμεων. Κάθε καθυστέρηση επιβαρύνει τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα. Το μνημόνιο απέτρεψε τη χρεοκοπία αλλά δεν επανέφερε την σταθερότητα στην οικονομία."

    Και συνέχισε να κατηγορεί το Μνημόνιο (το οποίο και ο ίδιος υπεψήφισε) λέγοντας ότι η εφαρμογή του μνημονίου επιδείνωσε τις προοπτικές ανάκαμψης των ελληνικών επιχειρήσεων.

    Ο κ. Χρυσοχοϊδης είπε ότι "η οικονομική κρίση είναι ευκαιρία να αλλάξουμε."

    Και εδώ η παρέμβασή του θεωρήθηκε ως αιχμή στην διακυβέρνηση Παπανδρέου αφού είπε:
    "Οι πολίτες χρειάζονται καθαρές κουβέντες. Πρέπει να διαμορφωθεί εθνική κοινωνική συμμαχία. Νέο κοινωνικό εθνικό συμβόλαιο με όλους τους ¨Έλληνες. Πρέπει να διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις για την επαναφορά της οικονομίας σε βιώσιμη ανάπτυξη."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Η' ΣΤΡΑΒΟΓΑ@@@@ΣΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΕΤΣΙ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ. ΠΟΙΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (ΞΥΝΙΔΗΣ). ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tsatsa xrysoxoeidh ,o laos den ksexna thn astynomikh xoynta toy pasok.
    proslipsis astynomikwn kai ksylo ayto htan to 2etes ergo sas pseytodhmokrates

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1.56# ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΓΑΝΕ, ΒΑΛΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΛΠ ΚΛΠ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΑΣ.
    ΤΕΛΟΣ, ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΟΙΑ ΠΡΣΒΕΙΑ ΞΕΡΟΛΑ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑ-ΕΚΛΕΞΟΥΝ?? ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΠΟΤΕ ΗΛΘΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι γρφαφψεις ρε κωλοέλληνα σε Γκρίκλις. Γρφαψε με ελληνικους χαρακτηρες να μπορούμε να σε διαβάσουμε.
    Συμφωνώ μέ αυτά που λες, αλλά άντε και ...
    Τι φοβασαι να γράψεις στο αλφάβητο μας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διορθώνω:
    Τι γρφαφεις ρε κωλοέλληνα σε Γκρίκλις. Γρφαψε με ελληνικους χαρακτηρες να μπορούμε να σε διαβάσουμε.
    Συμφωνώ μέ αυτά που λες, αλλά άντε και ...
    Τι φοβασαι να γράψεις στο αλφάβητο μας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΥΨΙΚΑΜΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. «Πέταξε μια πέτρα και έσπασε την τζαμαρία της σαλοτραπεζαρίας», λένε όσοι συμφωνούν με την ουσία των όσων είπε ο Χρυσοχοϊδης.
    Από την άλλη μεριά, ο Καρχιμάκης και οι "προεδρικοί" μιλάνε για «συμφέροντα που θέλουν να αποτελειώσουν και να εξαφανίσουν τον Γιώργο Παπανδρέου».
    Αυτό πού περιμένουμε απ τον Χρυσοχοϊδη είναι, στην επόμενη δημόσια τοποθέτηση-συνέντευξη του που υποσχέθηκε ήδη στο ΜΕΓΑ να τοποθετηθεί στο "γιατί δεν τιμωρήθηκε κανείς πολιτικός και διαπλεκόμενος για τα σκάνδαλα? και τι προτείνει αυτός επί του προκειμένου?. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει άν είναι ο ίδιος αυτόφωτος και είπε αυτά που είχε εδώ και μέρες στο στομάχι του και δεν άντεχε άλλο να μένει σιωπηλός, ή είναι υποχείριο των διαπλεκομένων. Η τοποθέτηση του πάνω στην κοινωνική αδικία της μέχρι ατιμωρησίας των μεγάλων θα μας φωτίσει όλους γιά την ειλικρίνια του.
    Κ. Οθωνιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στο καζάνι της εκλογοαλχημείας ξαναρίχνει εκ νέου τα υλικά για να μαγειρέψει τον νέο εκλογικό νόμο το ΠΑΣΟΚ, με σκοπό να περιορίσει όσο το δυνατόν την επερχόμενη συντριβή του. Με τις ευλογίες του αντιπροέδρου Ευάγγελου Βενιζέλου, ρίχνουν στον κάλαθο των αχρήστων το «γερμανικό μοντέλο» που είχε ετοιμάσει ο τέως υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, αδειάζοντάς τον σε ένα ακόμη θέμα.

    Ο διάδοχός του στο υπουργείο Εσωτερικών Χάρης Καστανίδης (επίσης πολέμιος του «γερμανικού μοντέλου», όπως και ο Ανδρέας Λοβέρδος) ετοιμάζει τη δική του πρόταση, με δόλωμα την αυτοδυναμία του πρώτου κόμματος, αλλά περισώζοντας περισσότερες έδρες για το δεύτερο κόμμα. Την ίδια ώρα, υπέρ ενός νέου σταθερού εκλογικού νόμου τάσσεται και η Ν.Δ., ζητώντας μάλιστα από την πλευρά της σχετική συνταγματική ρύθμιση τόσο για τον νόμο όσο και για τη θητεία της εκάστοτε κυβέρνησης.

    Το θέμα άνοιξε με παρέμβασή του στον διαδικτυακό τόπο της ΟΝΝΕΔ ο βουλευτής τότε και νυν κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος (όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα μας), παρατηρώντας ότι με τον μέχρι στιγμής σχεδιασμό (ο κ. Ραγκούσης είχε εκπονήσει ως και νομοσχέδιο με μονοεδρικές περιφέρειες), όπου 180 βουλευτές θα εκλέγονταν σε μονοεδρικές και 120 με εθνική λίστα, το αποτέλεσμα θα ήταν στις μονοεδρικές να εκλέγονται εκπρόσωποι κυρίως του πρώτου κόμματος, με ιδιαίτερα τα μικρά κόμματα να υποεκπροσωπούνται σε μεγάλο βαθμό.

    Προβλέπει δε το «στρίμωγμα» στο μέλλον επιφανών πολιτικών στελεχών, προκειμένου να ενταχθούν στην εθνική λίστα, σε περίπτωση αναμενόμενης ήττας. Προτείνει, λοιπόν, ένα τελείως διαφορετικό μοντέλο εκλογικού συστήματος, με την καθιέρωση 60 τριεδρικών εκλογικών περιφερειών, πράγμα που θα ενισχύσει, κατά τη γνώμη του, την πολιτική αντιπαράθεση και θα δώσει την ευκαιρία ακόμα και στο τρίτο κόμμα να εκλέγει βουλευτές εκτός λίστας. Ετσι πιστεύουν στην Ιπποκράτους ότι θα μπορέσουν να δουλέψουν διάφοροι πολιτικοί συνδυασμοί, παγιδεύοντας αριστερές υποψηφιότητες.


    Βασίλης Θασίτης
    dimokratianews.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ FACEBOOK

    ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 1&2 ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 7 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ.ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΓΙΑ 7 ΜΗΝΕΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 700 ΜΕ 800 ΕΥΡΩ. ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ 20 ΦΟΡΕΣ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ.
    ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
    1 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΥΓΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α
    2 ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.
    3 ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΘΑ ΑΧΡΙΣΤΕΥΤΕΙ.ΕΚΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ
    4 ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ.
    5 ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ -ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ.
    6 ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ – 6 ΚΡΑΤΗ ΤΡΙΑ ΜΕΡΟΝΥΚΤΑ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ.
    7 ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.
    8 ΠΑΥΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟ ΜΟΛΙΣ ΦΑΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την έκανε τη λαδιά του και ο Χρυσοχοϊδης και πρέπει να ξεχάσω τελείως την ύπαρξη του. Τον είχα και στο φεϊςμπουκ μου! Κρίμα, Μιχάλη, που σε είχα για πιο ψύχραιμο. Με σόκαρες με τη βιασύνη και τώρα αποτέλειωσες την καλή μου γνώμη για σένα με την πράγματι αήθη επίθεσή σου στον Παπανδρέου, που ίσως δεν ήταν ο κατάλληλος για το σημερινό 'Ελληνα, ίσως να γεννήθηκε κάπως νωρίς!


    ΙΜΜ


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σας πληροφορώ ότι την στιγμή που όλα τα ΜΜΕ στράφηκαν κατά του ΓΑΠ εγώ κατευθείαν άλλαξα και ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ !!!
    ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΣΩΣΤΑ .ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ !!
    Πάντοτε κάποιους εξυπηρετούν αλλά ΠΟΤΕ τον Ελληνικό λαό !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όσο και αν τα "μάζεψε" ο Χρυσοχοΐδης, είναι πλέον αργά.
    Δεν κατάλαβε ο βιαστικός ηλίθιος ότι έχυσε την "καρδάρα" με το γάλα;
    Τόσο, μα,τόσο ηλίθιος είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 3:15
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΗΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ

    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΑ, ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ CIA ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ.

    Ο ΜΕΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ, ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ "ΤΙΜΗ" ΑΥΤΗ, ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ.
    Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ, ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ, ΔΕΧΤΗΚΕ.
    ΑΥΤΟΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΘΕΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΑΠΟ ΞΕΝΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.
    ΚΑΙ ΠΙΠΕΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ.

    ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑΙΝΗ, ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ, ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΥΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟ

    Είσαι μπαγλαμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "η οικονομική κρίση είναι ευκαιρία να αλλάξουμε."

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΑΝ

    ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ
    ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ
    ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ
    ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

    Ουτε βουλευτές να μην εκλεγούν και στην υπολοιπη ζωή τους να κρύβονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε παιδιά τι γίνεται λιμάνι που από το 2001 έγινε ανώνυμη εταιρία κάποια πασοκη - δεξιοί Έπαιρναν το μήνα 3.500 euro καθαρά όταν ο μιστός τους ήταν 1.300 euro χωρίς παιδιά την ίδια στιγμή που στα νοσοκομεία υπάλληλοι Τ.Ε. έπαιρναν 1.150 euro μήνα στο λιμάνι αυτοί έπαιρναν 3.500- 1.300 που ήταν το μηνιάτικο =2.200×14=30.800 euro το μήνα χωρίς το μηνιάτικο τους με πλασματικές υπερορίες × 10 χρόνια= 308 000 euro στα χρόνια αυτά έφτασαν στο σημείο που δεν πατούσαν στη δουλειά της καθημερινές ενώ έρχονταν μετά το ωράριο για να γράφουν υπερορίες . αυτοί λοιπόν πήραν κάποια λεφτά που δεν τα δικαιούνταν αυτούς δεν θα τους πιάσε κανένας νομός ούτε θα επιστρέψουν μέρος τον χρημάτων που έχουν πάρει όταν έξω δουλεύουν 12ωρα με 500 ευρώ το μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τα κάνατε πάνω σας Πασοκοσκυλαίοι μήν σας φύγει το ανάπηρο ξεχάσατε Σαμαράδες, δεξιούς πέσατε πάνω να φάτε τον Λοβέρδο τον Βενιζέλο και τον Χρυσοχοίδη.
    Μωρέ θα τους λουστείτε μήν ψηφίστε ΠΑΣΟΚ άν δέν σας αρέσει δέν θα χάσει τίποτα έχετε μείνει ελάχιστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΦΟΥ ΑΞΙΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΩΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΘΛΙΟΙ.
    ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ 0
    ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ 0
    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟ -100
    ΦΟΡΟΙ.
    ΑΝΕΡΓΙΑ.
    KΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ.
    ΝΟΘΕΙΑ ΛΑΪΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ.
    ΣΥΣΣΙΤΙΑ.
    ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ.
    ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
    ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ.
    ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ.
    ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.
    ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ- ΕΚΠΟΙΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.
    ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ, ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ.
    ΚΟΛΕΤΗΔΕΣ.
    ΨΕΥΤΕΣ-ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ.
    ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟ "ΝΕΟ ΣΑΣ ΠΑΣΟΚ PLUS"
    Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΒΛΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΓΛΩΣΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΑΡΧΗΓΟΥ" ΣΑΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΑΝ ΣΑΣ ΔΕΧΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 3:32:00 μ.μ.

    Μαστορα και εγω απο εξωτερικο γραφω, αντε κανε τη παπια αμα δεν ξερεις τα στοιχειωδη απο υπολογιστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ.ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ? ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΑ. ΕΓΙΝΕ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕ. ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ?. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 44% ΚΑΙ 11 ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΤΗ Ν.Δ. ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ. ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ, ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠ ΤΗ ΦΤΩΧΙΑ.θΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΕΒΡΩΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΩΡΑ ΠΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. _____________________________________________________
    "Το ΠΑΣΟΚ αρχίζει και δεν είναι εδώ . . "

    Μάζεψε τον "αμάζευτο" ο Χρυσοχοΐδης
    Μάζεψε κι ο Λοβέρδος τα σάπια του.
    Βγήκαν και τρέχουν οι γαλοπούλες στους δρόμους
    τρέχει κι ο Καρχιμάκης ξωπίσω μ' ενα καλάμι να τις μαζέψει . .
    Τσίρκο η δουλειά ρε παιδί μου.

    Δεν το κλείνουν το μπουρδέλο να ησυχάσουν κι αυτοί κι εμείς,
    έτσι κι αλλιώς δουλειές δεν υπάρχουν, αλλά και να βρεθεί καμιά,
    δανεικά δεν τους δείνει κανείς. Πως θα κατέβουν σε εκλογές
    και τι θα λένε τότε; την αλήθεια; ότι "ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ";
    Τώρα το ξέρουμε κι εμείς.

    Μαμησέ τα, fucked-up situation, όπως λέμε και στο χωριό . .

    _____________________________________________________
    ταρζανιές Χρυσοχοΐδη(Χ.Κλύνν)---- > http://shar.es/oxzSN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΑ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΡΧΗΓΟΣ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΑΡΑΤΑΞΗ".
    ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΤΑ ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΙΑ ΠΛΕΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΩΝ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ, ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΕΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΩΝ.ΜΕ ΓΡΑΠΤΑ 2 ΚΑΙ 3 ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΩΣ ΩΦΕΙΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση