GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατάληψη Ελληνορθόδοξου Μοναστηριού από Ισραηλινούς εποίκους‏...

Από τον Πάνο Χαρίτο http://panosharitos.com/ Το Μοναστήρι του Αγίου Προδρόμου στην κατεχόμενη κοιλάδα του Ιορδάνη κατέλαβαν για αρκετές ...

Από τον Πάνο Χαρίτο
http://panosharitos.com/
Το Μοναστήρι του Αγίου Προδρόμου στην κατεχόμενη κοιλάδα του Ιορδάνη κατέλαβαν για αρκετές ώρες χθές βράδυ Ισραηλινοί έποικοι.Ομάδα εποίκων αποτελούμενη από 16 άτομα κατάφεραν όσο κι αν αυτό προκαλεί ερωτήματα να περάσουν απαρατήρητοι από τα σημεία ελέγχου του στρατού του Ισραήλ - σε μια περιοχή που είναι...
 χαρακτηρισμένη κλειστή στρατιωτική ζώνη και που κανείς δεν περνά δίχως πρότερη συνενόηση - και να καταλάβουν το μοναστήρι που βρίσκεται ύπο τον έλεγχο του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου των Ιεροσολύμων.
Οι αρχές ασφαλείας δεν επέτρεψαν (για τη δική του ασφάλεια όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν) στον ηγούμενο της περιοχής να επισκεφθεί το μοναστήρι κατα τη διάρκεια της κατάληψής του από τους εποίκους.
Στις 0230 τα ξημερώματα ο στρατός επενέβη και συνέλαβε 13 από τους 16 εποίκους.
Στο μεσοδιάστημα οι έποικοι έσπασαν το Σταυρό εντός του Μοναστηριού, έσπασαν επίσης 2 πέτρινα κηροστάσια κι έκαψαν την Ελληνική σημαία.
Ο Πατριάρχης Θεόφιλος Γ παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 18 ώρες από το συμβάν, δεν ενημερώθηκε αρμοδίως από τις αρχές του Ισραήλ.
Από το υπουργείο άμυνας του Ισραήλ με το οποίο και επικοινωνήσαμε δεν ήταν σε θέση να μας ενημερώσουν αν οι έποικοι που έλλαβαν χώρα στο συμβάν θα διωχθούν ποινικά ή όχι.

8 σχόλια

  1. Οι παράνομες άδειες της κόρης Παραδιά,προκάλεσαν την παρέμβαση εισαγγελέα και ρακιντζή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι παράνομες άδειες της κόρης Παραδιά,προκάλεσαν την παρέμβαση εισαγγελέα και ρακιντζή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι παράνομες άδειες της κόρης Παραδιά,προκάλεσαν την παρέμβαση εισαγγελέα και ρακιντζή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ amen.gr ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε ανωνυμε τι μας γραφεις για την κόρη του Παραδιά.Ούτε την ξέρουμε ούτε μας ενδιαφέρει η περιπτωση σου.
    Μάλλον για βλακας μας κανεις περισσότερο παρα για νοήμων ανθρωπος που έχει επίγνωση της κατάστασης που βιώνουμε στην χώρα μας. Αντε περαστικά σου και καλή λευτερια σου εύχομαι στο μυαλο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα προτιμούσα, λοιπόν, να αρχίσουμε οι Έλληνες να σκεφτόμαστε λιγότερο σαν πόρνες. Μην θυμώνετε μαζί μου, την αλήθεια λέω: ως πόρνες μας συμπεριφέρνονται διεθνώς και εμείς ως πόρνες αντιδρούμε: ή ως μετανοημένες πόρνες, ή ως πιστές σύζυγοι με το ταμπεραμέντο πόρνης ή ως πόρνες που επιδιώκουν την χειραφέτησή τους. Πρέπει να ξεφύγουμε από την διαλεκτική της πόρνης, από την διαλεκτική της συμφοράς. Καμία συμφορά δεν πάθαμε ακόμη. Και δεν θα πάθουμε αν προσδώσουμε στην λαϊκή πάλη, μορφή ανατροπής του καθεστώτος και εμπέδωσης μιας ηγεμονίας γνήσια προοδευτικών-πατριωτικών δυνάμεων. Αυτές δεν θα τις βρείτε στις δημοσκοπήσεις, υπάρχουν όμως στη κοινωνία, διάσπαρτες σε όλους τους πολιτικούς χώρους και έξω από αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα προτιμούσα, λοιπόν, να αρχίσουμε οι Έλληνες να σκεφτόμαστε λιγότερο σαν πόρνες. Μην θυμώνετε μαζί μου, την αλήθεια λέω: ως πόρνες μας συμπεριφέρνονται διεθνώς και εμείς ως πόρνες αντιδρούμε: ή ως μετανοημένες πόρνες, ή ως πιστές σύζυγοι με το ταμπεραμέντο πόρνης ή ως πόρνες που επιδιώκουν την χειραφέτησή τους. Πρέπει να ξεφύγουμε από την διαλεκτική της πόρνης, από την διαλεκτική της συμφοράς. Καμία συμφορά δεν πάθαμε ακόμη. Και δεν θα πάθουμε αν προσδώσουμε στην λαϊκή πάλη, μορφή ανατροπής του καθεστώτος και εμπέδωσης μιας ηγεμονίας γνήσια προοδευτικών-πατριωτικών δυνάμεων. Αυτές δεν θα τις βρείτε στις δημοσκοπήσεις, υπάρχουν όμως στη κοινωνία, διάσπαρτες σε όλους τους πολιτικούς χώρους και έξω από αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πότε μια γυναίκα είναι πουτάνα?

    Το ερώτημα μπορεί να μοιάζει αφελές και αστείο αλλά αν μη τι άλλο είναι ένα φιλοσοφικό ερώτημα.
    Ερώτημα που τέθηκε αυθόρμητα σε μια παρέα. Απαντήσεις πολλές και ποικίλες ενδεικτικές της βαρύτητας και της σχετικότητας του ερωτήματος. Καθένας είχε και μια δική του απάντηση!!!

    Απάντηση 1η
    Πουτάνα είναι η γυναίκα που δίνεται σε έναν άντρα και μόνο με σκοπό να πετύχει τους σκοπούς της (οικονομικούς , καριέρας κτλ)

    Απάντηση 2η
    Πουτάνα είναι η γυναίκα που κερατώνει το νόμιμο σύντροφό της.

    Απάντηση 3η
    Πουτάνα είναι η γυναίκα πηδιέται ανεξέλεγκτα επειδή της αρέσει το σεξ αδιαφορώντας για τον αν είναι ελεύθερος ή όχι ο εκάστοτε σύντροφό της.

    Απάντηση 4η
    Πουτάνα χαρακτηρίζει ο άντρας τη γυναίκα που πηδιέται από την αρχή μαζί του. Πουτάνα τη γυναίκα χαρακτηρίζει ο άντρας εκείνη τη γυναίκα που την γουστάρει αλλά δεν του κάθεται …«α! τη πουτάνα» αναφωνεί

    Απάντηση 5η
    Πουτάνα είναι η γυναίκα που είναι πιστή στο σύντροφό της αλλά τον κερατώνει με το μυαλό της. Η γυναίκα που σκέφτεται άλλους την ώρα του σεξ , που το μυαλό της ανήκει αλλού.

    Απάντηση 6η
    Πουτάνα είναι η γυναίκα που χρησιμοποιεί τους άντρες για να ικανοποιήσει την δική της αυταρέσκεια , η γυναίκα που «ανάβει» φωτιές για λόγους ανασφάλειας.

    Απάντηση 7η
    Πουτάνα είναι η γυναίκα που «κουβαλάει μέσα της» όλους τους άντρες που έχει συνουσιαστεί. Η γυναίκα που κάθε κομμάτι της ανήκει και κάπου αλλού.

    Απάντηση 8η
    Όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες

    Απάντηση 9η
    Καμία γυναίκα δεν είναι πουτάνα διότι η «πουτανιά» είναι ανδρικό «προνόμιο». Η γυναίκα είναι το θύμα της όλης κατάστασης.

    ______________

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση