GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μας πήρανε χαμπάρι...

Από το aftodioikisi.gr Όταν έγραφε πριν από ένα εξάμηνο η aftodioikisi.gr ότι ο Θέμης ( Μπαλασόπουλος ) κάνει πως φεύγει από το ΠΑΣΟΚ μ...

Από το aftodioikisi.gr
Όταν έγραφε πριν από ένα εξάμηνο η aftodioikisi.gr ότι ο Θέμης (Μπαλασόπουλος) κάνει πως φεύγει από το ΠΑΣΟΚ με τη συμφωνία του πολιτικού του μέντορα Κώστα (Σκανδαλίδη), κάποιοι από την ηγεσία της ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ είχαν σπεύσει να μας λοιδωρήσουν.
Τώρα που τους πήρανε χαμπάρι και οι συνάδελφοί τους μέσα στην...
ΠΟΕ-ΟΤΑ θα λοιδορήσουν και αυτούς;
Υ.Γ. Πάντως, αν κρίνουμε από το σημερινό, το νέο κόμμα της Κεντροαριστεράς που οραματίζεται ο Κώστας (αλήθεια, θα έχει αρχηγό το Βαγγέλη;) δε θα περιλαμβάνει και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

8 σχόλια

  1. Ποιός πράσινος διοικητής, καθηγητής βεβαίως – βεβαίως, έκανε μετάταξη στην γυναίκα του για να γλιτώσει την εφεδρεία εξοργίζοντας ακόμα και την Κατσέλη;;

    Υπάρχει ένα είδος στην Ελλάδα που δεν το αγγίζει ούτε η κρίση, ούτε οι εφεδρείες. Αυτή η μορφή ζωής μάλιστα φαίνεται να έχει στο απυρόβλητο και τους συγγενείς πρώτου βαθμού που διαθέτει. Ποιό είναι; Μα φυσικά οι “πράσινοι διοικητές”!
    Κανείς δεν χάνεται… η ιστορία μας έχει διδάξει πως τα πράσινα στελέχη βρίσκονται από τα υπόγεια του Μαξίμου στα σαλόνια του Ecofin, περνώντας (παίρνοντας;) και από ΔΣ τύπου ΟΤΕ.

    Η σημερινή μας ιστορία όμως είναι δείγμα διαχρονικής αγάπης και πίστης. Αφορά πράσινο διοικητή μεγάλου οργανισμού, με περγαμηνές και πτυχία.
    Το εξέχον αυτό στέλεχος, κατά την προηγούμενη πράσινη διοίκηση (που κάποιοι αποκαλούν δυναστεία των …ιΣαύρων), φρόντισε να διορίσει την γυναίκα του στον οργανισμό που είχε εμπλακεί διοικητικά. Το Παρατηρητήριο του υπουργείου εργασίας. Προφανώς ως …παρατηρητή.
    Τα χρόνια πέρασαν, η πράσινη εξουσία...
    επανήλθε και επανέφερε το πράσινο στέλεχος ως διοικητή σε σημαντικό οργανισμό της χώρας. Το “Παρατηρητήριο” όμως, εντάσσεται στις δομές που θα καταργηθούν και οι εργαζόμενοι του θα περιέλθουν στο περιβόητο καθεστώς της “εφεδρείας”. Τι έκανε λοιπόν το πράσινο στέλεχος αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την αφοσίωση του στην σύζυγο και τους όρκους αιώνιας αγάπης;

    …αποφάσισε να την μετατάξει στον οργανισμό που διοικεί! Για να μην φανεί μάλιστα, ζήτησε ΠΕΝΗΝΤΑ (50) μετατάξεις όπου μέσα συμπεριλαμβανόταν και η σύζυγος.
    Μόλις η πρόταση πήγε στο υπηρεσιακό συμβούλιο, έγινε …μακελειό! Δεν ακυρώθηκε όμως, απλώς τα άτομα έγιναν 25 αντί για 50.
    Η Λούκα Κατσέλη, μόλις είδε το όνομα της συζύγου, έγινε έξω φρενών. “Τι είναι αυτά που κάνεις; Θα μας κρεμάσουν στα μανταλάκια”!
    Τι σκέφτηκε λοιπόν ο πολυμήχανος με τις βαριές περγαμηνές πράσινος διοικητής; Της έκανε και δεύτερη μετάταξη για να μην βρίσκεται στον οργανισμό! Την πήγε στο Γενικό λογιστήριο του κράτους!! Με το γενναίο επίδομα!
    Έτσι, έχουμε την σύζυγο, διορισμένη στο Υπουργείο Εργασίας να μεταπηδά στο Υπουργείο Οικονομικών. Εκτός από εμάς που είναι σίγουρο ότι πληρώνουμε αυτή την εκδήλωση συζυγικής στοργής, μας μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά και για τις αμοιβές, μετά από τέτοια μεταπήδηση…
    Σεβόμενοι απόλυτα τον θεσμό της οικογενείας, θεωρούμε ότι αυτή η εξέλιξη είναι λιγουλάκι προκλητική στις άλλες οικογένειες που θα δουν τα αισθήματα τους στην εφεδρεία…
    Εσείς τι λέτε για όλα αυτά
    αξιότιμε κύριε Καθηγητά, διοικητή του ΟΑΕΔ κύριε Ηλία Κικίλια

    που σπουδάσατε στο Cambridge; Δεν είναι πρόκληση; Αν και δεν είμαστε του Cambridge θα παίρναμε όρκο πως δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο course στην διδακτέα ύλη του ευγενούς ιδρύματος. Αυτά είναι μάλλον του ΙΕΚ Τάπερμαν που έλεγε και η αείμνηστη.
    Α, μια και σας μνημονεύσαμε, μπορείτε να μας πείτε στα αλήθεια πως αποκτήσατε τον τίτλο του “καθηγητού”; Πείτε μας που έχετε εκλεγεί για να το προσθέσουμε στο ήδη πλούσιο βιογραφικό σας…

    (olympia.gr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ftiaksate kai trendy shma poystakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to sixameno ayto komma einai dynaton na mhn to vlepoyme aei sto diaolo pia mas fagene th zwh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στα αρχιδια των ΠΑΣΟΚΩΝ....
    ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΩΣ...

    Ο βήχας και ο παράς δεν κρύβονται....
    ___________________________________
    Γάμος χλιδής (με 1.000 καλεσμένους )
    για την κόρη του ταμία του ΠΑΣΟΚ.

    Μπορεί η κρίση να μαστίζει τη χώρα, οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ (και όχι μόνο) να μην μπορούν να βγάλουν τον μήνα και χιλιάδες οικογένειες να μην αγοράζουν πετρέλαιο, με κίνδυνο να παγώσουν τον χειμώνα, αλλά ο σοσιαλισμός καλά κρατεί... στη Βαρυμπόμπη.

    Σε ένα από τα πιο must σημεία της κοσμικής Αθήνας και τα πιο ακριβά κτήματα για να δεξιωθεί κανείς τους καλεσμένους του, υποδέχθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου γνωστούς και φίλους ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος.
    Μεταξύ αυτών, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

    Ο άνθρωπος που κατά τα άλλα πασχίζει για τη χρηματοδότηση των συντάξεων των δικαιούχων του ΙΚΑ, από τη θέση του διοικητή του, επέλεξε το κτήμα «Πεντελικόν» για να δεξιωθεί περί τους 1.000 καλεσμένους, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στον γάμο της κόρης του Νάντιας , με τον εκλεκτό της καρδιάς της Ακη. Παρών ήταν βεβαίως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με τη σύζυγο του Αντα, αλλά και σχεδόν το μισό πρώην υπουργικό συμβούλιο του.

    Για του λόγου το αληθές εθεάθησαν μεταξύ άλλων οι δύο αντιπρόεδροι της νυν και της πρώην κυβέρνησης , Θεόδωρος Πάγκαλος και Ευάγγελος Βενιζέλος, οι υπουργοί... Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, Δικαιοσύvnς Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, η πρώην υφυπουργός Eργασίας Άννα Νταλάρα με τον σύζυγο της (και γνωστό τραγουδιστή) Γιώργο και άλλοι φίλοι του ζευγαριού, όπως διαβεβαίωνε παριστάμενος στον γάμο.

    Στην εκκλησία, νωρίτερα, μια και ο γάμος δεν έγινε στο εκκλησάκι εντός του κτήματος, αλλά στην Αγία Τριάδα Kηφισιάς, το παρών έδωσε και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, που όμως δεν ακολούθησε στη δεξίωση.

    Πάνω από 100.000 ευρώ το κόστος !
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Σύμφωνα με πληροφορίες, το μίνιμουμ στους καταλόγους του κτήματος «Πεντελικόν» για μία γαμήλια δεξίωση είναι 100 ευρώ το άτομο, πράγμα που σημαίνει ότι, για περίπου 1.000 άτομα, το τελικό κόστος μόνο της δεξίωσης του γάμου πρέπει να ξεπέρασε κατά πολύ τα 100.000 ευρώ, μια και δύσκολα μπορεί να πιστέψει κανείς ότι επελέγη το φθηνότερο από τα μενού για να προσφερθεί σε πρώην πρωθυπουργούς, υπουργούς και μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ.
    Eκτός και αν οι οικογένειες των νεονύμφων πέτυχαν κάποια καλή έκπτωση στο συνολικό πακέτο. Πάντως στις εκδηλώσεις συμπεριλαμβάνονταν επίσης οι μουσικοί και οι παρκαδόροι, αν και ειδικά οι πρώτοι δεν θα πρέπει να στοίχισαν πολύ, αφού κατά πληροφορίες ήταν φίλοι του ζεύγους Νταλάρα. Το ίδιο και τα εμφιαλωμένα κρασιά, αφού γι' αυτά προτιμήθηκαν οι ποικιλίες του οικογενειακού κτήματος «Σπυρόπουλου».
    Όσο για το φαγητό, εκτός των γνωστών ορεκτικών και της σαλάτας καθώς και της γαμήλιας τούρτας, για τις ποικιλίες της οποίας φημίζεται ο όμιλος Πεντελικόν , επελέγησαν δύο κύρια πιάτα που προσφέρθηκαν στους καλεσμένους, με μοσχαράκι το ένα και έτερη ποικιλία κρέατος το δεύτερο.

    Μα περιπλάνηση στην ηλεκτρονική σελίδα του γνωστού ομίλου μπορεί να πείσει και τον πιο δύσπιστο για την πολυτέλεια που παρέχει ο χώρος, από τις τεράστιες αίθουσες για ακριβά γούστα ως τους μεγάλους καταπράσινους κήπους, που στολίζονται δεόντως για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες ενός εντυπωσιακού γάμου, έναντι αδρής αμοιβής, βεβαίως.

    Αυτό δικαιολογεί και τα δώρα του ομίλου στους νεονύμφους, που κυμαίνονται μεταξύ διήμερα διαμονής σε Μύκονο, Σαντορίνη, Παρίσι ή Βενετία, ενώ παράλληλα τρέχει κλήρωση για ταξίδι στο Μπαλί ή στον Αγιο Μαυρίκιο!

    Τα πλούσια μενού αλλά και η αρχοντική διακόσμηση, καθώς και οι υπηρεσίες που προσφέρει το «ετοιμοπόλεμο» προσωπικό δεν ταιριάζουν ακριβώς σε σοσιαλιστές, γι' αυτό ίσως και οι καλεσμένοι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι «όλα ήταν πολύ λιτά και οι καλεσμένοι ήταν αποκλειστικά φίλοι του ζευγαριού ή των οικογενειών τους» ...

    (Δημοκρατία της Κυριακής)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Η δική μας διετής διακυβέρνηση οδήγησε σε αδιέξοδα, κοινωνικά, οι­κονομικά, εθνικά. Οδήγησε σε φτώ­χεια και κοινωνική αποσύνθεση, πρω­τοφανή οικονομική ύφεση που φτάνει το τουλάχιστον 8% και πλέον, σε εθνική ταπείνω­ση, εθνική αναξιοπρέπεια και κρατική αποδιοργάνωση»
    ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, και συνέβαλαν από της 3ης Δεκεμβρίου 1944, γενικότερα και ειδικώότερα στην εθνι­κή ταπείνωση και την εθνική αναξιο­πρέπεια. Η ανατροπή του ΠΡΑΞΗΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟΥ κα­θεστώτος της υποτέλειας, της πτώχευ­σης και της εξαθλίωσης ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. (ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ).
    (ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΙΝΗ !).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 10,27.... ΑΚΟΜΑ ΖΕΙΣ !!!
    ΣΙΧΑΜΑ.


    ΠΩΣ !!
    ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΑΣΑΜΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ
    ΓΕΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΟΝΕΚΕΡ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση