GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπίτι του τώρα...

Από το http://plateiaippodameias.blogspot.com/ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΩΡΑ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΣΜΙΡΟΓΛΟΥ !! ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖ...

Από το http://plateiaippodameias.blogspot.com/

ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΩΡΑ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΣΜΙΡΟΓΛΟΥ !!
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΦΡΑΙΜ. ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΣΜΙΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΜΙΣΘΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ. ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙ...
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!!ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΙΝΑΙ.

5 σχόλια

  1. εντάξει ρε
    μην χτυπιέσαι θα ξαναβάλουν τον ΨΥΧΑΡΗ

    να δουν χαρά τα σκέλεια σου..ΠΟΥΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά φίλε μη τσιρίζεις, θα ξυπνήσεις κάναν άκη, μπορεί και το ρουσσόπουλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον Κορυδαλλό ο ηγούμενος Εφραίμ...

    Εκεί πάει κι ο Γιωργάκης για να βγει αναμνηστική φώτο με Εφραίμ στη είσοδο της φυλακής...όπως στον Μοναστήρι.

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ !!
    ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ !!
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΟΥΤΙΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΡΩΣΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ, ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ.
    Ο ΕΦΡΑΙΜ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ.


    Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε σήμερα, λίγο μετά τις 10 το πρωί, ο ηγούμενος Εφραίμ ο οποίος διανυκτέρευσε το βράδυ της Τρίτης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, αφού είχε περάσει πρώτα από το γραφείο του Εισαγγελέα Εφετών, εν μέσω χειροκροτημάτων και επευφημιών από υποστηρικτές του.

    Το πρωί της Τετάρτης, ο ηγούμενος μεταφέρθηκε στις φυλακές, όπου θα βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση των ανταλλαγών της μονής Βατοπαιδίου, ενώ εκτιμάται ότι θα κρατηθεί στην πτέρυγα -Ε-, στην οποία είναι κρατούμενοι κυρίως για οικονομικά εγκλήματα και όχι για σοβαρές πράξεις βίας.

    Υποστηρικτές του ηγούμενου Εφραίμ βρισκόταν για ακόμη μια ημέρα στο πλευρό του, καθώς πραγματοποίησαν νέα συγκέντρωση έξω από την κεντρική πύλη των φυλακών Κορυδαλλού.

    4 περιπολικα για ενα ιερεα ;;;
    Ημαρτον ΚΥΡΙΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...αν και μάλλον δεν ρώτησαν
    αυτόν τον ΜΑΛΑΚΑ που έβαλε την ανάρτηση.
    Ή δεν τον φοβήθηκαν....


    Δήλωση του ρωσικού ΥΠΕΞ υπέρ του Εφραίμ!
    ______________________________________________
    [Εδώ η δήλωση στη σελίδα του Ρωσικού ΥΠΕΞ
    και εδώ η μετάφραση]

    "Βαθιά ανησυχία" εκφράζει το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών για την απόφαση προφυλάκισης του αρχιμανδρίτη Εφραίμ, εκτιμώντας ότι δεν γίνονται σεβαστές από τις δικαστικές αρχές της Ελλάδας οι αποφάσεις και οι συστάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

    «Λαμβάνοντας υπ' όψη τη δεδηλωμένη ετοιμότητα του αρχιμανδρίτη Εφραίμ να συνεργαστεί με τα ανακριτικά όργανα και την κατάσταση της υγείας του, μας προκαλεί βαθιά ανησυχία η απόφαση των δικαστικών αρχών της Ελλάδας για φυλάκισή του πριν τη δικαστική διερεύνηση, η οποία δεν συμβαδίζει με τις αποφάσεις και συστάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τα ανθρώπινα δικαιώματα», δήλωσε ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Αλεξάντρ Λουκασέβιτς, ο οποίος σημειώνει ότι είναι γνωστή η διερεύνηση της υπόθεσης για τις ανταλλαγές ακίνητης περιουσίας μεταξύ Μονής Βατοπεδίου και ελληνικού κράτους, που έγιναν το 2007.

    Στην ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΕΞ σημειώνεται επίσης ότι «το τελευταίο διάστημα μεγάλος αριθμός ανθρώπων στη Ρωσία ανησυχεί για τις ανακοινώσεις, που φθάνουν από την Ελλάδα σχετικά με την τύχη του ηγουμένου της μονής Βατοπεδίου στο Άγιον Όρος Άθως αρχιμανδρίτου Εφραίμ».

    Εν συνεχεία ο κ. Λουκασέβιτς υπενθυμίζει ότι ο κ. Εφραίμ βρέθηκε στη Ρωσία πρόσφατα ως μέλος αντιπροσωπείας μοναχών του Αγίου Όρους, οι οποίοι συνόδευσαν την Τίμια Ζώνη της Θεοτόκου, τη μεταφορά της οποίας διοργάνωσε το Ίδρυμα του Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου.

    «Ένα από τα μεγαλύτερα χριστιανικά λείψανα για πρώτη φορά βρέθηκε στα όρια της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και κατά την 40ήμερη παραμονή του σε πολλές ρωσικές πόλεις εκατομμύρια ορθοδόξων πιστών κατόρθωσαν να προσκυνήσουν το ιερό αυτό λείψανο, το οποίο μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις απομακρύνεται από το Άγιον Όρος Άθως», σημειώνεται στην ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΕΞ, στην οποία προστίθεται ότι «είναι κατανοητό ότι πολλοί Ρώσοι τρέφουν βαθιά ευγνωμοσύνη προς την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους Άθως, την αδελφότητα της Μονής Βατοπεδίου και τον καθηγούμενό της για τη δυνατότητα που τους δόθηκε να προσεγγίσουν αυτό το λείψανο».

    (dexiextrem@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση