GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλο κόλπο σε (μικρή) Τράπεζα για την απαξίωση των παλαιών μετόχων της...

Από τον Θανάση Λεπίδη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Με την αύξηση  Μετοχικού Κεφαλαίου συνδέεται το μείζον πρόβλημα σε μια (μικρή) Τράπεζα για το οποίο σας...

Από τον Θανάση Λεπίδη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Με την αύξηση  Μετοχικού Κεφαλαίου συνδέεται το μείζον πρόβλημα σε μια (μικρή) Τράπεζα για το οποίο σας ενημερώσαμε από χθες. Μέσα στις γιορτές  καλούνται οι μέτοχοι της να αποφασίσουν τη σύναψη ομολογιακού δανείου  που θα είναι μετατρέψιμο σε μετοχές (χωρίς να αναφέρεται η αξία μετατροπής) με επιτόκιο δανεισμού πάνω από 10%, με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των νέων (από την αύξηση) μετόχων, ταυτόχρονη παραίτηση των παλαιών μετόχων, με αποτέλεσμα την πλήρη απαξίωση των παλαιών μετόχων, τους οποίους πάντα ευχαριστεί η διοίκηση για να κοιμούνται ήσυχοι. Γι αυτό και...
 οι φήμες στο παρασκήνιο οργιάζουν και η Τράπεζα "βράζει" όπως προκύπτει από τις μέχρι τώρα πληροφορίες.

6 σχόλια

  1. ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ …Μπούτζουκας Θ .Τ ΚΡΗΤΗ



    Εσύ κύριε ποιος είστε ΞΈΡΕΤΕ;

    Είσαι ένας από αυτούς που στηρίζεται έναν πρωθυπουργό ένας εφιάλτης των Ελλήνων ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ …

    Παπανδρέου, Σαμαράς, Καρατζαφύρερ και Ντόρα Μπακογιαννη { ΒΆΛΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΆ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΈΝΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΉ ΠΕΡΊΟΔΟ }

    Για την κύρια Μπακογιαννη, θα ήθελαν να της πω, κυρία μου ο ΠΑΤΈΡΑ ΣΑΣ ήταν ο πρώτος πρωθυπουργός μετά την μεταπολίτευση που τα έβαλε ανοιχτά με τους ΚΡΑΤΙΚΟΔΊΑΙΤΟΥΣ, έκανε και την οικουμενικοί κυβέρνηση, ΑΛΛΑ την έκανε μετά από εκλογές... Όμως τον ΈΡΙΞΕ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ !! ΕΣΕΙΣ γιατί στηρίξατε αυτό το ΈΚΤΡΩΜΑ κύρια Μπακογιάννη !!!! ΓΙΑΤΙ;…..

    Όταν σας ΚΑΠΟΙΟΙ λέγαμε και γράφαμε για το πλάνο B! Της Ελλάδος ένας και ο γραφών, κάποιοι έλεγαν για ρώσους σωτήρες τρίχες κατσαρές στην Ρωσία κυβερνά η ΜΑΦΙΑ .. Το πλάνο Β! ήταν και είναι η ΑΟΖ και το παγκόσμιο χωράφι που λέγετε Ελλάδα έτσι αν είχαμε συνάψει συμμαχικές +αγοραστικές συναλλαγές μας είναι το με Ισραήλ
    { και μην με βρίζετε μερικοί από εδώ ΡΕ ηλίθιοι κατά Παγκάλιο λογική } Μερικοί που λέτε ότι για ΌΛΑ που γίνονται η θα γίνουν στον πλανήτη θα σας φταίει ο Εβραίικος λαός..

    {Ηλίθιοι πάγκαλος σπιγκιν} ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΈΝΑΝ ΛΑΟ ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΏΝΟΥΝ ΤΗΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ .. ΣΉΜΕΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΏΝ ΛΈΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ; ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ; ΠΟΤΕ;; ..

    Ούτε ΤΟ Ισραήλ Λάιο μας χαριστή ΣΕ ΤΊΠΟΤΑ, όμως σαν χώρα είναι ισχυρή, πολύ ισχυρή με σύγχρονα όπλα, γιατί εμείς δεν έχουμε ούτε καύσιμα στον στρατό μας ,πιο στρατό τώρα… Άρα εκεί είναι το ΠΛΆΝΟ Β! η ζυγαριά για την χώρα μας ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΝ ΑΟΖ ,ΜΕ ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΕΊΝΑ …. ΓΙΑΤΊ ΣΗΜΕΡΑ ΈΧΟΜΕ ΠΌ-ΛΕ-ΜΟ.. Όμως κάποιοι έντεχνων ΦΑΣΙΣΤΕΣ σας περούσανε στα μυαλά , ότι όλος του Ισραήλ είναι αντίχριστοι, τοκογλύφοι , απατεώνες , και ΤΩΡΑ; πάει τώρα στο Ισραήλ ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΝΑ Σας το παίξει μέσω αυτής χώρα ΑΥΤΗΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ,ΤΩΡΑΑΑΑ !!!!

    Ας της τα μεταφέρουν και στην κύρια Μπακογιαννη αυτά , αν διαβάζει κανένας από την ΔΥ.ΣΗ εδώ .... γιατί εγώ τους ΦΩΝΑΖΩ ΑΛΛΑ εμένα μου απαντάνε εστί...
    -------------------------------------
    Αγαπητέ κύριε Μπούτζουκα,

    Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία και την κατάθεση των απόψεων σας.

    Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, κυρία Ντόρα Μπακογιάννη είναι η μόνη πολιτικός που αγωνίζεται για το καλό της πατρίδας μας και αυτό είναι ολοφάνερο εκ των αποτελεσμάτων.

    Τα συνεχή ταξίδια στο εξωτερικό και οι συναντήσεις της με τους Ευρωπαίους εταίρους μας, έχουν ως αποτέλεσμα όχι μόνο την αποδοχή όλων των προτάσεων της, αλλά και τις θετικές ψήφους στα εθνικά τους κοινοβούλια, υπέρ της οικονομικής στήριξης της πατρίδας μας.

    Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι η μόνη πολιτικός, που η φωνή της και το βάρος της προσωπικότητας της έχουν βαρύνουσα σημασία και απήχηση στην Ευρώπη. Με την βοήθεια και την στήριξη όλων μας η φωνή μας θα μεγαλώσει. Τώρα είναι η ώρα να μας στηρίξετε στα δύσκολα, όπως και η πρόεδρος παλεύει και πάντα αγωνιζόταν στα δύσκολα για το καλό της πατρίδας μας.
    Θα βρισκόμαστε στην διάθεση σας.

    Με εκτίμηση

    Χρήστος Σ. Αργυρίου
    ------------------------------------
    Να στηρίξω αλλά έχω και άποψη , και προτάσεις εφικτές , και έλπιζα σε κέντρου πολιτικούς χώρους και όχι σε ακραίους δεξιούς η αριστερούς η φασίστες ..αυτοί είναι οι εχθροί για εμένα ώστε να πάρει μπροστά η μηχανή που λέγετε ΕΛΛΑΔΑ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΆ ΤΑ ΞΈΡΕΤΕ ::

    Ένα λεξικό των Οικονομικών και Τραπεζικών!!!!


    Το Παραδοσιακό σύστημα κοστολόγησης ΠΈΘΑΝΕ..Στη λογιστική διαχείριση, οποιαδήποτε από τις συστηματικές μεθόδους κοστολόγησης που επικρατούσε πριν από την άνοδο των κοστολόγηση βάσει της δραστηριότητας στη δεκαετία του 1990.

    Επειδή βασίζονται σε μια ουσιαστικά αυθαίρετη κατανομή των έμμεσων δαπανών, τα συστήματα αυτά δεν παρέχουν ακριβείς πληροφορίες διαχειριστές του κόστους των προϊόντων, πράγμα που σημαίνει ότι ακριβή υπολογισμό της αποδοτικότητας των προϊόντων δεν είναι δυνατή.

    ΤΩΡΑ ένα Ποσοστού των γενικών εξόδων σε ένα παραδοσιακό σύστημα κοστολόγησης τυπικά θα υπολογίζονται με βάση τις άμεσες ώρες εργασίας, ώρες μηχανής, ή μονάδες.

    Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε ακριβή κόστος των προϊόντων όταν άμεσο κόστος ήταν υψηλό και το έμμεσο κόστος ήταν χαμηλό, όπως συνήθως συμβαίνει πριν από 50 χρόνια?

    Ωστόσο, οι σύγχρονες οργανώσεις έχουν συνήθως χαμηλά άμεσες δαπάνες και οι υψηλότεροι έμμεσοι κόστος.


    ΑΥΤΉ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΊΗΣΗ ΌΧΙ ΤΩΝ ΛΑΏΝ , ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΙΔΟΥΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΊΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΆΛΥΣΗ..ΔΕΝ ΈΧΟΜΕ ΣΉΜΕΡΑ ΚΑΝΈΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΜΑΣ ΝΑ ΕΞΉΓΗΣΗ ΤΗΝ ΟΥΣΊΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΟΥΣΊΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΊΗΣΗΣ..

    ΑΚΟΎΝΕ ΜΕΡΙΚΟΊ ΑΜΑΘΕΙΣ, ΒΛΑΚΕΣ , ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΊΗΣΗ, ΚΑΙ ΤΡΈΜΟΥΝ ... ΈΤΣΙ ΟΙ ΈΞΥΠΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΓΩΡΕΣ ΏΣΤΕ ΠΑΊΖΟΥΝ ΤΟ ΒΡΌΜΙΚΟ ΠΑΙΓΝΊΔΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΎΡΑ ΤΟΥ ΚΆΘΕ ΛΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

    και το δούλεμα στους Ταξιτζήδες από τον Βοριδη συναιχιζεται:::: ΑΣ ΤΟΥ ΠΆΕΙ ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΝΟΜΌ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΉ ΜΠΟΣΜΑΝ..

    Η ΤΟΝ ΑΛΆΛΑΞΕ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΈΝΩΣΗ;!!!!

    Μπούτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα κυριοι..
    Το θεμα ειναι απλο..

    Δεν υπαρχει ΚΑΜΜΙΑ ΛΥΣΗ με δοτο ανδρουτοσπουλο ( η παποδημο)..
    Καμμια λυση με σαμαρα ..

    ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.
    Η ΜΟΝΗ η ΜΟΝΑΔΙΚΗ λυση ειναι αυτη:
    Ενας "Παπαδοπουλος" ..
    ΑΜΕΣΗ ΚΗΡΥΞΗ του στρατιωτικου νομου.

    Και αμεσως:
    ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΣΚΥΛΙΑ.
    Αμεση εκτελεση ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ των αλιτηριων.
    Δημευση της περιουσιας τους (99% προιον κλοπης του δημοσιου).

    Και μετα βλεπουμε..
    Εχουμε τις δυνατοτητες να τα βγαλουμε περα μονοι μας μετα..

    Ευχαριστω. Καλημερα στους ανθρωπους

    τζων

    Υ.Γ
    ( Ε! σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια για σας δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΛΗμερα ζωα,κτηνη,υποκοσμε,καθικια σκυλια )
    Για σας ΜΟΝΟ κρεμαλα. Καμμια κουβεντα. καμμια συζητηση.
    ΚΡΕΜΑΛΑ τζογλανια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΜΕΣΗ ΚΗΡΥΞΗ του στρατιωτικου νομου.

    Στο σπίτι σου χουντόβρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγουρα μιλατε για τη PRO BANK!!!
    Μου εχουν ζητησει εξουσιοδοτηση για Γενικη Συνελευση στις 28.12.2011 για το Προεδρο της κ Δαμανακη.ΟΧΙ εξοτσιοδοτηση δεν δινω αλλα σκεφτομαι πολυ σοβαρα να μιλησω και με αλλους παλαιους μετοχους και να εξουσιοδοτησουμε τα δικαστηρια να τιμωρησουν οσους εκαναν τις οικονομιες μας χαρτια ταπετσαριας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. fisika kai milame gia thn probank!!!!!!!!!!!!!trapeza-mpakaliko apateonon pou klevoun tis katatheseis ton pelaton kai meta tous kathgoroun gia oikeio ptaisma!!!prota sou adeiazoun ton logariasmo kai meta sou lene as prosexes...me liga logia oi kleftes den einai ekso alla mesa sthn PROBANK!!AKOMH EXETE LOGARIASMO EKEI???MAKRIAAAAAA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση