GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρχιμάκης: Η ΝΔ φοβάται το άνοιγμα των λογαριασμών στην Ελβετία...

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχ...

Από το Γραφείο Τύπου
του ΠΑΣΟΚ
Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Γ. Μιχελάκη, για το άνοιγμα των λογαριασμών των βουλευτών στην Ελβετία, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Είναι πασίδηλη η αγωνία και εμφανής ο φόβος του κ. Μιχελάκη και της ΝΔ, στην προοπτική να...
 ανοίξουν οι λογαριασμοί των βουλευτών στην Ελβετία.
Όποιος δεν έχει κάτι να κρύψει δεν φοβάται.
Υπογράφει την εξουσιοδότηση.
Δεν αντιδρά.
Επιμένω: καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάτα
ι.

20 σχόλια

  1. Τα δύο κώματα εξουσίας λεηλάτησαν τον τόπο. ΚΛΑΦΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ θα έλθει ο καιρός που θα απολογηθεί τε για τα αίσχη που κάνατε. ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υ.Γ. ΚΛΕΦΤΕΣ-ΚΛΕΦΤΕΣ- ΚΛΕΦΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗΚΑΝ ΝΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974 , ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΕΡΓΟΙ Ή ΟΧΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΞΩΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σιγά ρε μαστούρη σουρωμένε, θα σκίσεις το τυρκουάζ στριγκάκι....



    ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ "ΑΓΝΟΤΗΤΟΣ" και ΟΤΙ ΔΕΝ... ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ...!!!
    -----------------------------------------------
    Ν.Δ.: ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕ... off shore ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ...!!!

    Επειδή ο προσφάτως μονιμοποιηθείς ως υπάλληλος του Υπουργείου Υποδομών ( δηλ. του ΜΠΌΜΠΟΛΑ) πρώην υπάλληλος της Ολυμπιακής Μιχ. Καρχιμάκης, πού συμβαίνει να είναι σήμερα και Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, έκανε πρόταση να ζητήσουν όλοι οι βουλευτές εγγράφως να ανοίξουν οι λογαριασμοί στην Ελβετία, ο Εκπρόσωπος της Ν.Δ., Γ. Μιχελάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την πρόταση του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, που ήρθε στη Βουλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
    _______________________________________________
    «Αυτοί που διέσυραν τη χώρα μας σαν διεφθαρμένη, ζητούν από τους βουλευτές ως και …ελβετικό πιστοποιητικό ότι δεν είναι κλέφτες!

    Προφανώς, αργότερα θα ζητήσουν ανάλογα πιστοποιητικά…τιμιότητας και από τους άλλους φορολογικούς παράδεισους.
    Αστεία πράγματα…
    Αφήστε που οι απατεώνες τα έχουν σε off shore και μια τέτοια κίνηση, τελικά θα τους αθώωνε κι από πάνω…!!!
    Σε αυτό το παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ, που – για λόγους λαϊκισμού - ρίχνει το κύρος της Ελληνικής Βουλής, εμείς δεν συμμετέχουμε.
    _______________________________________________
    Για τη Νέα Δημοκρατία η μόνη οδός που θα ρίξει φως και διαφάνεια, είναι η πρότασή της για έλεγχο του “πόθεν έσχες” όλων όσοι διετέλεσαν πρωθυπουργοί, υπουργοί, υφυπουργοί ή αρχηγοί κομμάτων από το 1974 έως και σήμερα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΟΚ για το ΠΑΣΟΚ: Έρχεται πέμπτο στη Β' Αθηνών!!

    Οριστικά φαίνεται ότι έχει χάσει την πρωτοκαθεδρία του στην μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας το ΠΑΣΟΚ, χάνοντας έτσι άλλο ένα παραδοσιακό... προπύργιό του!

    Ο λόγος για την Β' Αθηνών, όπου σύμφωνα με μέτρηση μεγάλης εταιρείαςδημοσκοπήσεων το ΠΑΣΟΚ καταλαμβάνει την πέμπτη θέση.

    Ειδικότερα, σύμφωνα και με την εφημερίδα "Κυριακάτικη Δημοκρατία", τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης αποτελούν σόκ για το πολιτικό σύστημα.
    Στο αστάθμητο δείγμα, λοιπόν, η ΝΔ προηγείται με 15% και ακολουθούν Δημοκρατική Αριστερά με 10%, ΚΚΕ 8%, ΣΥΡΙΖΑ 8%, ΠΑΣΟΚ 6,7%!

    Ενώ ο ο ΛΑΟΣ του Γ.Καρατζαφέρη παραμένει σταθερός στα κυβικά του, "τσιμπά" ποσοστά η Χρυσή Αυγή, που σε εθνικό επίπεδο έχει ξεπαράσει το 2%...

    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ
    ΓΙΑΤΙ ..ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΒΛΑΚΑ _____

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .
    Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ.

    Διαβάστε:ΙΔΟΥ Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ!

    Σπάει η Ομερτά! Επερώτηση – βόμβα από τον Νίκο Νικολόπουλο για τον αδερφό του πρωθυπουργού ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ 2000 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜ”Ε”. ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΕΡΤΑ ΤΩΝ ΒΑΡΩΝΩΝ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

    ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ
    ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
    ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ!
    ΕΤΑΙΡΟΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΑΛΕΞΙΟΥ!
    ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ “ΕΙΔΙΚΕΣ” ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
    ΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ.
    ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ DOMAIN ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΔΗΛΩΝΕ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!!
    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;
    ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ “ΜΚΟ” ΕΤΑΙΡΕΙΑ....

    O ΓΑΠ κι ο Σόρος σχεδίασαν την χρεωκοπία! Το πάζλ συμπληρώνεται!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ:Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΕΚΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ( ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ (ΜΕ @@) ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ) ΑΡΧΗ)
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ????
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ????
    25.6.11
    ΙΔΟΥ Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ
    ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
    ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ!
    ΕΤΑΙΡΟΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΑΛΕΞΙΟΥ!
    ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ “ΕΙΔΙΚΕΣ” ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
    ΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ.
    ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ DOMAIN ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΔΗΛΩΝΕ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!!
    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;
    ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ “ΜΚΟ” ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

    Εδώ και ημέρες, ξεκινήσαμε την έρευνα για να δούμε που κατέληγαν οι χορηγίες κρατικών οργανισμών όπως το ΤΤ αλλά και υπουργειων, στα συνέδρια που φερόταν να οργάνωνε η εταιρεία “I4CENSE”, του αδελφού του πρωθυπουργού, κυρίου Ανδρέα Α. Παπανδρέου. Είχαμε αποκαλύψει ότι στο site της εταιρείας δεν υπήρχε ούτε διεύθυνση, ούτε τηλέφωνο. Δηλαδή τα στοιχεία της εταιρείας ήταν ΑΓΝΩΣΤΑ, μη προσβάσιμα στο κοινό.
    Παρ’ όλη την σοβαρότητα της καταγγελίας, ούτε ένας εισαγγελέας δεν ευαισθητοποιήθηκε, ούτε ένα κανάλι δεν ασχολήθηκε με το θέμα. Όπως και με το ότι ο αδελφός του πρωθυπουργού ακόμα και για την καταχώρηση του Domain της εταιρείας, δήλωσε ως διεύθυνση το …ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!
    ΤΟ κτίριο στην οδό Vignerons 1A όπου στεγάζεται η εταιρεία του Α. Παπανδρέου
    Σήμερα λοιπόν αποκαλύπτουμε την εταιρεία που διατηρεί ο Ανδρέας Α. Παπανδρέου στην Ελβετία, με μοναδικούς εταίρους αυτόν και την σύζυγο του κυρία Μαριάνθη Αλεξίου.
    Δείτε τα στοιχεία της εταιρείας:
    Κλικ στην εικόνα για να δείτε καθαρά τα στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η εταιρεία λοιπόν ονομάζεται Institute for Climate and Energy Security
    Όνομα που ξεκάθαρα ταυτίζεται με το ακρωνύμιο “I4CENSE”, το δημοσιοποιημένο όνομα της εταιρείας δηλαδή, μέσω της οποίας λαμβάνονται χορηγίες από κρατικούς φορείς, οργανισμούς αλλά ακόμα και τη …SIEMENS!

    Συνεχίζοντας την έρευνα διαπιστώσαμε ότι η επωνυμία της εταιρείας δεν βρισκόταν γενικώς στον τηλεφωνικό κατάλογο αλλά και στην συγκεκριμένη διεύθυνση δεν φαινόταν εταιρεία με αυτό το όνομα.
    Σε αυτοψία λοιπον που κάναμε στο κτίριο (φωτό), είδαμε ότι όντως δεν υπήρχε ούτε ταμπελάκι, ούτε καν κουδούνι (!). Βλέποντας ότι ως αποδέκτη αλληλογραφίας ο κύριος Παπανδρέου είχε δηλώσει το όνομα Etude Häsler, είδαμε ότι στο ίδιο κτίριο στεγάζεται το γνωστό δικηγορικό γραφείο H&B LAW, (κλικ στην φωτό για μεγένθυση), όπου υπεύθυνος είναι ο κύριος Hasler Marc. Την αυτοψία επιβεβαιώνει και η καταχώρηση στον τηλεφωνικό κατάλογο.
    Η εταιρεία του Ανδρέα Α. Παπανδρέου, στεγάζεται στο δικηγορικό γραφείο H&B LAW, γραφείο που φημίζεται για τις δραστηριότητες τους σε …Venture Capitals, συγχωνεύσεις και εξαγορές εταιρειών, δραστηριότητες με μεγάλη ζήτηση από ανθρώπους με διαθέσιμα κεφάλαια, για τους οποίους η Ελβετία είναι ακόμα “ασφαλές λιμάνι”. Δεν είναι τυχαίο ότι η εταιρεία έχει ειδικό division για Ρώσους πελάτες.
    Το τι είδους εταιρείες στεγάζονται σε δικηγορικά γραφεία με τέτοιον τρόπο, ρωτήστε κάποιους ειδικούς να σας διαφωτίσουν όσοι δεν το γνωρίζετε.
    Δείτε σκαναρισμένα αποσπάσματα του καταστατικού της εταιρείας, με την επίσημη σφραγίδα του Ελβετικού κράτους και τις υπογραφές τους. Το καταστατικό είναι στην διάθεση των αρχών και των ΜΜΕ που θα θελήσουν να παρουσιάσουν το θέμα, αλλά κυρίως στην διάθεση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που πρόσφατα έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Στο μνημόνιο δεν γνωρίζατε τι ψηφίζατε κύριοι. Τώρα δεν μπορείτε να επικαλεστείτε άγνοια.
    Ένα μεγάλο Μπράβο στους φίλους του Ολυμπία για την ανιδιοτέλεια και την αυτοθυσία τους.
    Ένα μεγάλο Μπράβο στο παλικάρι που λέγεται ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ. Από το θάρρος και την μπέσα ενός άνδρα ξεκίνησαν όλες οι αποκαλύψεις αλλά και οι πολιτικές εξελίξεις. ΑΥΡΙΟ ΠΑΝΟ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ IJ PARTNERS ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΣ LEHMAN BROTHRS.

    ΥΓ. Κύριε Κλέωνα, θα μας πείτε τώρα που στέλνατε τα λεφτά για τις χορηγίες; “Άστους, μην ασχοληθείς, αυτοί είναι περιθωριακοί!!”


    Τα υπόλοιπα στοιχεία εδώ:
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΕΑ ΣΤΗΝ ΜΚΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ… αλλά έχει ένα πρόβλημα.
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο αδερφός του πρωθυπουργού δηλώνει ως διεύθυνση το …Πανεπιστήμιο Αθηνών!

    olympiada

    Read more: http://tolimeri.blogspot.com/2011/06/blog-post_8663.html#ixzz1fmBzkErp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ολοι τωρα μαγκες αλλα λιγοι οι πρωτοποροι

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


    Με αρ πρωτ. 1089/29-11-2011
    ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΤΗΡΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΊΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ 600 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ
    ΓΙΑ ΤΑ 1300 ΔΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΛΠ...

    ΚΑΙ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΥΜΑ ΝΗΣΙΑ

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΣΟΚ: ΠΡΩΤΑ (ΠΗΔΑΜΕ) ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.
    ____________________________________
    1) Μείωση του ΑΕΠ
    2) Μείωση των εσόδων του κράτους
    3) Αύξηση των εξόδων του κράτους
    4) Αύξηση της ανεργίας
    5) Αύξηση της αδήλωτης απασχόλησης
    6) Αύξηση φόρων
    7) Μείωση μισθών
    8) Αύξηση αυτοκτονιών
    9) Αύξηση εγκλημάτων


    ΟΥΣΤ!!!! ΡΕΜΑΛΙΑΑΑΑΑ!!!

    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤEΩΝΑΣ...ΔΟΞΑΣΤΕ
    ΤΟΝ !!

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σπασμωδικες αντιδρασεις.
    γιατι δεν δεχονται οι της νδ ανοιγμα των λογαριασμων, αν εχουν , στην ελβετια.
    τα πολλα λογια, και οι κατηγοριες στον αερα, ειναι υπεκφυγες.
    μονο οι ενοχοι κρυβονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Αρετούσα κι ο Καρχιμόκριτος

    Στίχοι: Βιτσέντζου Κορνάρου
    Εκτέλεση: Ψαραντώνη


    Παιδιά κι ίντα 'ναι η καταχνιά και τούτη η κατσιφάρα
    και γιάντα φεύγουν υπουργοί κι ανατριχιούν τα δάση;
    Οι Γερμανοί πλακώσανε κι ουρανοκατεβαίνουν
    με μηχανές οι Άκηδες Αεροπαγίτου μένουν.
    Ήθελα τσε να κάτεχα την εμορφή του κόσμου,
    το πώς επλάθην ο στρατός τσέ υποβρύχια γέρνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑΙ ΝΑΙ . . ΝΑΙ . .

    Εσπασε η χολή της Νέας Δημοκρατίας στην "κοντή προοπτική" να ανοίξουν οι λογαριασμοί των βουλευτών στην Ελβετία,

    αλλά χεστήκατε όλοι σας όρθιοι παλιοχαμούρες μόλις η Νέα Δημοκρατία σας πρότεινε την "μακρυαααά προοπτική" εκείνη που πάει μέχρι το 74.

    "ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΚΑΒΟΥΡΑ"
    "ΒΟΥΤΑ ΡΕ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΟΛΥΜΠΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φυγάδευσαν τους ΠΑΣΟΚους από την Λιτανεία του Αγ. Ανδρέα στην Πάτρα.
    __________________________________
    Οργή για τον υφυπουργό Σπηλιόπουλο, ολόκληρος στρατός για να φυγαδευτεί!

    Σκηνές τσίρκου που αμαύρωσαν την Λιτανεία. 150 αστυνομικοί επιστρατεύτηκαν για να φυλάξουν τον παγκοσμίως άγνωστο Κώστα Σπηλιόπουλο. Συν την κρατική ασφάλεια, συν την ΕΥΠ αλλά και άνδρες του στρατού !

    Μόλις ο κόσμος αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, ειδικά όμως μετά τα γεγονότα με την ανήθικη επίθεση στην ΣΣΕ, άρχισαν τα “Γαλλικά”,
    με αποτέλεσμα ο “στρατός” που φύλαγε το καμάρι του Έθνους να ενεργοποιηθεί κάνοντας αλυσίδα
    γύρω του.
    Ο κόσμος όμως ήταν ασυγκράτητος και οι πιστοί άρχισαν να ακροβολίζονται στην Τριών Ναυάρχων που είναι γεμάτη νεραντζιές,
    για να “εξοπλιστούν”.

    Αυτό έγινε αντιληπτό από τους άνδρες της ασφάλειας, οι οποίοι ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσαν να εγγυηθούν την ομαλή συμμετοχή του στην Λιτανεία και …τον φυγάδευσαν!
    __________________________________
    Μαζί του βέβαια έντρομοι και άλλοι πράσινοι, υπό τις αποδοκιμασίες του κόσμου.
    Που; Στην Πάτρα !
    Πότε; Στην Λιτανεία του πολιούχου!

    Τα σκηνικά δεν τελείωσαν εκεί,
    αφού ο κόσμος ακολούθησε την κουστωδία και ο λαοπρόβλητος υπουργός βρήκε καταφύγιο στο Δημαρχείο.
    Για να γλιτώσει από τις “λατρευτικές εκδηλώσεις”.

    -----------------------------------
    ΣΟΚ για το ΠΑΣΟΚ:
    Έρχεται πέμπτο στη Β' Αθηνών!!
    -----------------------------------
    Οριστικά φαίνεται ότι έχει χάσει την πρωτοκαθεδρία του στην μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας το ΠΑΣΟΚ, χάνοντας έτσι άλλο ένα παραδοσιακό... προπύργιό του!

    Ο λόγος για την Β' Αθηνών, όπου σύμφωνα με μέτρηση μεγάλης εταιρείαςδημοσκοπήσεων το ΠΑΣΟΚ καταλαμβάνει την πέμπτη θέση.

    Ειδικότερα, σύμφωνα και με την εφημερίδα "Κυριακάτικη Δημοκρατία", τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης αποτελούν σόκ για το πολιτικό σύστημα.
    Στο αστάθμητο δείγμα, λοιπόν, η ΝΔ προηγείται με 15% και ακολουθούν Δημοκρατική Αριστερά με 10%, ΚΚΕ 8%, ΣΥΡΙΖΑ 8%, ΠΑΣΟΚ 6,7%!
    Ενώ ο ο ΛΑΟΣ του Γ.Καρατζαφέρη παραμένει σταθερός στα κυβικά του, "τσιμπά" ποσοστά η Χρυσή Αυγή, που σε εθνικό επίπεδο έχει ξεπαράσει το 2%..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κΑΡΧΙΔΑΚΙ........ΑΠΟΛΟΓΗΣΟΥ.

    Πληρώνουμε με 180.000 ευρώ και τον Αθεμπίγιο που δούλευε δωρεάν!

    Σιγά μην τον άφηναν απλήρωτο τον άνθρωπο. Μπορεί εμάς τους ιθαγενείς να μας έλεγαν ότι ο Αθεμπίγιο θα κάνει δωρεάν την πρόταση για το Ελληνικό – θυμάστε που ο Παπανδρέου τον περιέφερε ως να είναι ο προσωπικός του διαφημιστής; – αλλά τελικά πληρώθηκε και μάλιστα αδρά.

    Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου το παραδέχθηκε σήμερα στην επιτροπή παραγωγής και εμπορίου της Βουλής ότι «πληρώθηκε 180.000 ευρώ, είναι ένα εξαιρετικά εύλογο ποσό για τέτοιου είδους μελέτες που γίνονται ανά τον κόσμο.
    Έχει εξοφληθεί εξόσον γνωρίζω»!!!

    Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου ισχυριζόταν πως ο Αθεμπίγιο «θα κάνει τη μελέτη αμισθί ως προσωπικός φίλος του πρωθυπουργού», όμως αποκαλύπτεται ότι και προσωπικά αμείφθηκε και η εταιρεία του έχει πάρει δουλειά! Διότι εκτός από τα 180.00 ευρώ που πήρε ως προσωπική αμοιβή, η εταιρεία Barcelona Strategic Urban Systems (BSUS), όπου ο Αθεμπίγιο είναι ένας από τους ιδιοκτήτες (ο ίδιος έχει πειότι είναι εργαζόμενος…), είναι σύμβουλος στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων των 50 δις ευρώ!

    http://www.antinews.gr/2011/12/06/137208/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κόψε μάπα
    και βγάλε συμπέρασμα.

    Ακόμη και να μην τον ξέρεις, με το που βλέπεις τη φωτογραφία του, το μυαλό σου πάει άθελα σε κάποιον καταζητούμενο που μόλις συνελήφθη.

    Είναι πολύ σωστό αυτό που λένε οι επιστήμονες,
    "ότι κρύβει ο κάθε άνθρωπος στο μυαλό του καθορίζει την έκφραση του προσώπου του".
    Ακόμη και η συμπεριφορά του (φυσιολογική και πνευματική), το λεξιλόγιό του τα θέματα με τα οποία ασχολείται και το παρελθόν του, όλα εχουν κάποιο κοινό σημείο. Την πουστιά.

    Και βγήκε που λές τώρα, ο ανθρωπος αυτός να μας κάνει τί; κατηχητικοοοό . .
    Ο άνθρωπος που τον είχαν στο Πασόκ να τους φέρνει τουλάχιστον ένα σκάνδαλο την ημέρα, όπως δλδ κι ενας μπάτσος που προσπαθεί να πάρει προαγωγή ρίχνοντας κλήσεις.
    Εχει όμως ο κι ο μπαγάσας ο καιρός γυρίσματα, μεγάλε μου . .
    κι ο χρόνος - - > ογδομάδες* . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑΤΗ Η ΝΔ ΦΩΒΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΕΒΕΤΕ ΓΙΑΤΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε σύ Ανώνυμε μεσημεριανέ και 12:00
    πές το ρε άλλη μια φορά αλλά μέ άλλο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Από το Γραφείο Τύπου
    του ΠΑΣΟΚ
    ////////////////////////////////
    Υπάρχει ακόμη.Θαύμα θαύμα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "Καλό" παιδί χαρά γεμάτο…

    Όπως προκύπτει από τα απόρρητα πρακτικά της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, πού δύο εφημερίδες μάλιστα αποκαλύπτουν (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ),
    ο Giorgo, με αίσθημα ευθύνης, απέναντι στις δύσκολες ώρες πού με αποκλειστικά δική του υπαιτιότητα, αντιμετώπιζε η Χώρα,
    πρότεινε στον Σαμαρά ως μεταβατικό Πρωθυπουργό την…Έλσα Παπαδημητρίου και μάλιστα πρίν και από τον μέγα και.. «θεσμικό» Πετσάλνικο…

    Για την ιστορία…
    Τον Πετσάλνικο, τον ήξεραν δεν τον ανέχθηκαν και τον «έκοψαν» τα ίδια τα στελέχη του Πασοκ...
    Έ, Όχι και έτσι…!!!

    Χαρακτηριστικός όμως είναι ο διάλογος του Giorgo με τον Σαμαρά, όταν του πρότεινε την…Έλσα για Πρωθυπουργό:
    Σαμαράς:
    «Τι είπες, Έλσα Παπαδημητρίου; Χαμογελάω για να μην γελάσω»…!!!


    «Έμπαινε Giorgo… έμπαινε»…
    ΠΑΣΟΚ: ΠΡΩΤΑ (ΠΗΔΑΜΕ) ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ
    1) Μείωση του ΑΕΠ
    2) Μείωση των εσόδων του κράτους
    3) Αύξηση των εξόδων του κράτους
    4) Αύξηση της ανεργίας
    5) Αύξηση της αδήλωτης απασχόλησης 6) Αύξηση φόρων
    7) Μείωση μισθών
    8) Αύξηση αυτοκτονιών
    ) Αύξηση εγκλημάτων

    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤEΩΝΑΣ...ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ
    "ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΙΑ"..ΠΟΥ Ο ΥΙΟΣ ΓΑΠ ΤΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ...ΡΕΤΑΛΙΑ.

    ----------------------------------
    ΠΑΝΤΩΣ " ο πρόεδρος σαλπάρει για Αφρική"..

    ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ
    ΣΤΑ @@ ΤΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση