GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ξεπουλημένα καθάρματα η ώρα των δικαστών ... πλησιάζει!"

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός e-mail: prevejohn@yahoo.gr Σε παλαιότερο άρθρο μου με τίτλο "H μισή αλήθεια είναι προσπάθεια συγκάλυψης...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Σε παλαιότερο άρθρο μου με τίτλο "H μισή αλήθεια είναι προσπάθεια συγκάλυψης της άλλης μισής!" είχα γράψει (ομολογώ χωρίς να το πιστεύω ότι θα μπορούσε να γίνει τόσο σύντομα) να βγουν κάποιοι δικαστικοί λειτουργοί να μας πουν αν δέχτηκαν ή δέχονται πιέσεις από τους πολιτικούς "απατεώνες" που μας κυβερνούν εδώ και καιρό. (σαν δικτάτορες για το καλό μας και παρά την θέληση μας).
Ομολογώ ότι ξαφνιάστηκα "ευχάριστα" διαβάζοντας την είδηση των παραιτήσεων αλλά και τις καταγγελίες των δύο οικονομικών εισαγγελέων των κ . Πεπόνη και Μουζακίτη λόγω...
 των πιέσεων και των ωμών παρεμβάσεων των ξεπουλημένων που μας έχουν κατσικωθεί στο σβέρκο και μας πίνουν το αίμα! Διαβάζοντας δε το αποσπάσμα (που σας παραθέτω στο τέλος του κειμένου μου) ένιωσα ότι υπάρχουν λειτουργοί της δικαιοσύνης που φορούν "παντελόνια" και τιμούν το λειτούργημα και τον όρκο τους, αλλά πρωτίστως δίνουν ελπίδα στο ταλαίπωρο λαό μας που περιμένει να μπουν επιτέλους κάποιοι μπροστά για να ξεμπροστιάσουν όλους αυτούς τους αληταράδες!
Οι λέξεις προδότες και ξεπουλημένοι φαντάζουν μικρές για να αποδώσουν το μέγεθος του πολιτικού "νανισμού" και της μαφιόζικης συμπεριφοράς όλων αυτών των "κυρίων" που πρέπει πλέον να αρχίσουν να ανησυχούν σοβαρά για το τι τους περιμένει στο εγγύς μέλλον. Ένα μέλλον που εκτός από την πολιτική τους "εξαφάνιση" (που είναι δεδομένη) θα κληθούν να λογοδοτήσουν και εν συνεχεία να τιμωρηθούν "σκληρά" για όλα αυτά που έκαναν ή δεν …. έκαναν!
κ. Πεπόνη και Μουζακίτη είμαι σίγουρος ότι το θάρρος και η απόφαση σας για να καταγγείλετε δημόσια την "χούντα' που μας κυβερνά θα σας κατατάξει στους πρωτεργάτες της μεγάλης ανατροπής που θα έρθει ... σύντομα!
Υποσημείωσηκ. Δικαστές η στάση και οι καταγγελίες σας θα είναι πληρέστερες αν αναφέρετε σύντομα και ονόματα!
Καταλαβαίνουμε τις πιέσεις από τα "καθάρματα" αυτά αλλά οι σοβαρές καταγγελίες σας θα μείνουν ως απλές αόριστες αναφορές για τις οποίες οι "μάστορες της παραπληροφόρησης" να είστε σίγουροι ότι θα σας "προσάψουν" δόλο!!!
Απόσπασμα από την "παραίτηση" καταγγελία!«Επειδή ουδέποτε επιδιώξαμε θέσεις και αξιώματα, δεν δεχόμαστε να είμαστε εισαγγελείς υπό απαγόρευση και καθ' υπαγόρευση. Πολλώ μάλλον δε, δεν δεχόμαστε να αποτελέσουμε άλλοθι και μια θεσμική κολυμπήθρα του Σιλωάμ, για τα πολυποίκιλλα οργανωμένα συμφέροντα και τους ποικιλλόνυμους εκφραστές τους, που δραστηριοποιούνται και αναπτύσσονται στην γκρίζα ζώνη του οικονομικού εγκλήματος».

8 σχόλια

  1. Έτσι λύνει το ΠΑΣΟΚ τα προβλήματα:
    Στο αρχείο οι «καταγγελίες» των οικ. εισαγγελέων-«Παρορμητική η παραίτησή του»
    -Δεν έδωσαν κανένα όνομα...

    Για να μαθαίνουν τα ζώα, πως λύνει
    Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ τα "προβλήματα" εν τη γεννέση τους:
    Στο σχετικό πόρισμα που συνέταξε ο αντεισαγγελέας κ. Μακρής που διενήργησε και την έρευνα express αναφέρει πως δεν υπήρξε καμία προσπάθεια παρέμβασης στο έργο των κ.κ. Πεπόνη και Μουζακίτη, ενώ χαρακτηρίζει την ενέργεια της αίτησης αντικατάστασής τους ως παρορμητική...

    ΔΗΛΑΔΗ..ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ~!!~!$#$%&$*%%

    ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ
    ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ με τους
    παρορμητικούς.....

    ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ...ΡΕ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οπως ειδες τα ονοματα τα καταπιαν,κατι θα συμφωνηθηκε φυσικα,οποτε μονο ο λαος μπορει να παιξει τον ρολο του δικαστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΌΛΑ ΤΑ ΘΥΛΑΣΤΙΚΑ ΜΑΖΙ
    συγχρονισμένα.

    ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΩΡΩΝ
    ΤΗΣ "ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΑΣ"..
    ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ.
    με την ωραία φωτό του ΥΠΕΡΗΛΙΘΙΟΥ
    αλλά εν γνώση του ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ
    ...με την μώβ γραβάτα.
    (Το τυρκουάζ κασκόλ για τον πισινό του
    του το έδωσε μετά ο Αφέντης του Πασάς).
    - κλείνει η παρένθεση.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Αϊντε αδελφάρες και αδελφές
    το 2011 τελείωσε......
    τώρα ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ την Δευτέρα το 2012
    θα βγούμε περίφανα στις ΑΓΟΡΕΣ... !!!

    για την ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΝΤ.
    Οι Εθνοσωτήρες σας
    ΓΑΠ-Παπακώσ & Βενιζέλας
    μετά Δοσίλογων συνεταίρων
    ΚαρατζαΦυρέρηδων-Κόρης & χαφιέ Κουβέλη.

    Οι ουρανοί αναγουλιάζονται..
    Μοσχαροειδή, αιγοπρόβατα και βοοειδή ΠΑΣΟΚ
    καθώς και λοιπά ζωύφια, παράσιτα και ερπετα..

    Ζήτω το ΛΑΟΣ - ΠΑ$$ΟΚ στης ΔΥ.ΣΗΣ το ΔηΑρι.
    ____________________________________________
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ιθαγενείς ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ 2012 .
    ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ
    Τυρανόσαυροι Δινό-σαυροι Αχόρταγοι
    της Ελλάδας και των Ελλήνων.

    και για το έθιμο.....* το αναχρονιστικό κατά Μπίστη Μίστη και
    κακό πρασινμο-μαυρο-ρουζ-φαιό συναπάντημα...*


    ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ)
    ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΑΡΧΗ ΜΗΝΙΑ ΚΙ ΑΡΧΗ ΧΡΟΝΙΑ
    ΚΙ ΑΡΧΗ ΚΑΚΟΣ ΣΑΣ ΧΡΟΝΟΣ !
    ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΑΣ + + +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kyrie... Papadimo, ta kleista epaggelmata pote 8a apeley8erw8oyn plhrws kai xwris e3aireseis (opws oi farmakopoioi, oi ta3itzhdes, oi forthgatzhdes kai oi symbolaiografoi)? Pote 8a balete telos stis mayres... kai paranomes agorapwlhsies KRATIKWN ADEIWN LEITOYRGIAS farmakeiwn, taxi kai forthgwn? Pote 8a katargh8oyn ta antisyntagmatika (me apofash ths Olomeleias toy StE) plh8ysmiaka kai gewgrafika krithria gia thn prosbash se polla epaggelmata, episthmonika kai mh? Yparxoyn neoi poy 8eloyn na ergastoyn. Alhtes, gamospita fasistakia kai ypallhloi trapezwn kai isxyrwn syntexniwn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οποιος δεν εχει παιδια
    και δεν φοβαται τα τροχαια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο του "ΠΑΡΟΝ", οι εισαγγελείς είχαν απλωθεί σε πολύ ωραία θέματα:
    1. Την παραίτηση Σπινέλη, η οποία έγινε για το λαθρεμπόριο καυσίμων, με απώλεια εσόδων για το κράτος κάνα 5 δις το χρόνο και πιθανή εμπλοκή Καπελέρη (επικεφαλής ΣΔΟΕ!).
    2. Για τον ξεκωλιάρη της ΕΛΛΣΤΑΤ τον Γεωργίου και το μαγείρευμα των στοιχείων για να μπούμε στα μνημόνια.
    3. Για τον Αντρίκο Παπανδρέου και τα παιχνίδια με τα CDS, που έχει βουίξει το διαδίκτυο εδώ και πόσους μήνες.
    Αναμένεται γραπτή κατάθεση εντός 6 (5 πλέον) ημερών και θα δούμε τότε αν τολμήσει κανείς να προχωρήσει τα θέματα ή το κράτος ξέρει να κυνηγά επιχειρηματίες που ουσιαστικά έχουν δηλώσει αδυναμία πληρωμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΑΣΙΝΗ-ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ- ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ..ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΩΤΗΡΕΣ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΖΟΝΙΚΟ ΧΥΔΑΙΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΙΜΗΤΕΣ ΠΑΝΤΩΝ.. ΚΑΙ ΝΑ...ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ? ΕΛΕΟΣ..ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ..ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΑΠΤΡΕΡΥΓΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση