GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απ’ το…παράθυρο!

Από τον Θανάση Νικολαΐδη ΚΑΤΙ ακούσαμε για πολυτελείς γάμους στο Παρίσι ενός…ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, κάτι για σουίτες μερικών χιλι...

Από τον Θανάση Νικολαΐδη

ΚΑΤΙ ακούσαμε για πολυτελείς γάμους στο Παρίσι ενός…ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, κάτι για σουίτες μερικών χιλιάδων τη βραδιά για τ. υπουργούς της Ν.Δ., τα’ παμε, ξεθυμάναμε, τελειώσαμε. Με την ελπίδα πως έκλεισαν και οι κάνουλες της διασπάθισης του χρήματος για δαπανηρά ταξίδια δημοσίων ανδρών, με την κουστωδία τους. Με δημοσιογράφους και με φρουρούς όταν βγουν για ψώνια σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Κι αν δίνει η κα Μέρκελ συνέντευξη με μια πορτοκαλάδα στο τραπέζι, χωρίς...
 παρατρεχάμενους και μερσεντές, τα δικά μας…βλαχαντερά τα γουστάρουν κάτι τέτοια. Να τους ανοίγει την πόρτα ο σοφέρ και να τους ρίχνουν χαιρετούρες θυρωροί και βαθμοφόροι. Τρώμε, πίνουμε, «αύριον γαρ αποθνήσκομεν» και τι που θα πέσει λίγο η στάθμη του δημόσιου κορβανά…Για την Ελλάδα και το ίματζ μας, το κόμπλεξ και για τις εκλογές που έρχονται, μιας και «αρέσουν στους βαρβάρους κάτι τέτοια».
ΚΑΤΙ (επ)ερωτά ο κ. Τζίμας (του έχω πάρει 1-2 συνεντεύξεις επί υπουργίας του) στη βουλή, κάτι μαθαίνουμε για τα 5-6 εκατομμύρια το χρόνο για μετακινήσεις υπουργών κι ύστερα σιωπή. Μη βγει στη φόρα πως ταξιδεύουν ως VIPS σε πρώτη θέση και πως η (δημόσια) δαπάνη πάει ανάλογα με τα κόμπλεξ τους.
ΚΑΙ, βέβαια, δεν γουστάρουν τον ευρωπαίο επόπτη τα παλικάρια μας. Δεν συναινούν να βγουν ονόματα καταθετών στην Ελβετία, δεν θέλουν «συνάδελφο» στη φυλακή, δεν καταργούν προνόμιά τους. Κι αν μας πρότειναν οι Γερμανοί να βοηθήσουν για τη σύλληψη φορολογητέας ύλης, εμείς επιμένουμε στα…ήθη και τις συνήθειές μας. Τους διώχνουμε πριν έρθουν και κρατάμε τα μυστικά μας. Και τη νοοτροπία και τις πρακτικές μας. Δεν έχουν δουλειά οι…Γερμανοί δεν μπερδεύονται ευρωπαίοι στα πόδια μας και ο χορός καλά κρατεί. Με την ανέλεγκτη φαρμακευτική δαπάνη και την φοροκλοπή, με τους ηγεμονικούς μισθούς σε διευθυντάδες (μετά οδηγού, ιδιαιτέρας και…φρουρού) και σε λουφαδόρους αρμεχτές του δημοσίου.
ΕΜΕΙΣ «ψηφίζουμε» υπέρ και περιμένουμε τον επόπτη και την εποπτεία του. Όποιος και να’ ναι, απ’ όπου κι αν μας έρθει. Θα’ ναι καλύτερος και πιο φερέγγυος των ντόπιων. Να χωθεί στα οικονομικά μας κι ό,τι…βρέξει. Να του δώσουμε εξουσία για να τραβάει γιακάδες. Να κόβει εισιτήριο της γραμμής για υπουργούς, πετώντας απ’ το παράθυρο (του αεροπλάνου) την κουστωδία τους.

2 σχόλια

  1. Καψαμπέλωωωωωωωωωωωωωωωω
    και αλλού "γιορτάσανε" τον Πολιούχο!
    __________________________________
    Φυγάδευσαν τους ΠΑΣΟΚους από την Λιτανεία του Αγ. Ανδρέα στην Πάτρα.

    Οργή για τον υφυπουργό Σπηλιόπουλο, ολόκληρος στρατός για να φυγαδευτεί!

    Σκηνές τσίρκου που αμαύρωσαν την Λιτανεία. 150 αστυνομικοί επιστρατεύτηκαν για να φυλάξουν τον παγκοσμίως άγνωστο Κώστα Σπηλιόπουλο. Συν την κρατική ασφάλεια, συν την ΕΥΠ αλλά και άνδρες του στρατού !

    Μόλις ο κόσμος αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, ειδικά όμως μετά τα γεγονότα με την ανήθικη επίθεση στην ΣΣΕ, άρχισαν τα “Γαλλικά”,
    με αποτέλεσμα ο “στρατός” που φύλαγε το καμάρι του Έθνους να ενεργοποιηθεί κάνοντας αλυσίδα
    γύρω του.
    Ο κόσμος όμως ήταν ασυγκράτητος και οι πιστοί άρχισαν να ακροβολίζονται στην Τριών Ναυάρχων που είναι γεμάτη νεραντζιές,
    για να “εξοπλιστούν”.

    Αυτό έγινε αντιληπτό από τους άνδρες της ασφάλειας, οι οποίοι ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσαν να εγγυηθούν την ομαλή συμμετοχή του στην Λιτανεία και …τον φυγάδευσαν!
    __________________________________
    Μαζί του βέβαια έντρομοι και άλλοι πράσινοι, υπό τις αποδοκιμασίες του κόσμου.
    Που; Στην Πάτρα !
    Πότε; Στην Λιτανεία του πολιούχου!

    Τα σκηνικά δεν τελείωσαν εκεί,
    αφού ο κόσμος ακολούθησε την κουστωδία και ο λαοπρόβλητος υπουργός βρήκε καταφύγιο στο Δημαρχείο.
    Για να γλιτώσει από τις “λατρευτικές εκδηλώσεις”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 180.000 ευρώ στον... αμισθί σύμβουλο του Γ. Παπανδρέου !
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ναι, ναι ειναι αυτος που εκανε βολτουλες με τον ΓΑΠ, υπο την συνοδεια τηλεοπτικων συνεργειων και χαλαρος και ωραιος δηλωνε τα μεγαλα σχεδια για τις Ολυμπιακες εγκαταστασεις και το Ελληνικο και διπλα χαμογελουσε και καμαρωνε ο κοπριτοβρωμιαρης ΓΑΠ για τον φιλο του που εφερε στην Ελλαδα..
    Και να φαει το ποπολο τι φιλους εχει ο ΓΑΠ και τι μεγαλεια θα ζησει η Ελλαδα με αυτον ηγετη.....

    Βγηκαν τωρα και τα γαμισιατικα των 180.000 και ενας Θεος ξερει ποσα ακομα θα βγουν με τους περιβοιτους φιλους και συμβουλους ( κι ομως πατριωτες σχεδον ειναι πανω απο 100 περαν του Ισπανου, οπως ο Στιγκλιτς , ο αλλος ο Ιταλος ο οικονομολογος που πεθανε και πολλοι αλλοι.

    Και ποσα εκατομμύρια αρπαξαν ολοι αυτοι, φυσικα χωρις να προσφερουν, απλα να ενισχυσουν την σκυλοπροπαγανδα του καδρου του κοπριτοΓΑΠ και της μεγαλομανιας του..

    - Χαίρομαι που πλέον εξάγουμε το πλέον χαρακτηριστικό μας προϊόν, την μίζα/απάτη.
    Το παιδί δημιουργεί και σχολή για να είναι σίγουρος πως τα στελέχη του θα είναι ικανά, καλοεκπαιδευμένα και πάνω απ' όλα σωστά λαμόγια.
    Δεν είναι εύκολη δουλειά αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει!

    Μας δουλεύουν δωρεάν φίλε George...δεν έχουμε παράπονο...
    κατι σαν τον ΝΤΑΛΑΡΑ ενα πραμα $$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση