GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιστορίες Δημιουργίας με πρωταγωνιστές νέα πρόσωπα...

Ιστορίες Δημιουργίας , πρωταγωνιστές των οποίων είναι νέα πρόσωπα από την ακένωτη δεξαμενή της ελληνικής επιχειρηματικότητας. «Το Forum ΑΓΟ...

Ιστορίες Δημιουργίας, πρωταγωνιστές των οποίων είναι νέα πρόσωπα από την ακένωτη δεξαμενή της ελληνικής επιχειρηματικότητας.
«Το Forum ΑΓΟΡΑΙΔΕΩΝ και η εφημερίδα Metropolis σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων (Hellenic Startups Association) αφηγούνται με ιδιαίτερη χαρά...
 Ιστορίες Δημιουργίας, πρωταγωνιστές των οποίων είναι νέα πρόσωπα και ομάδες από την ακένωτη δεξαμενή της ελληνικής επιχειρηματικότητας.
Η αρχή έγινε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στην αίθουσα κινηματογράφου του Πολιτιστικού Κέντρου του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος) με εκπροσώπους 3 εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της τεχνολογίας.
Πιο συγκεκριμένα,  αφηγηθούνται τις ιστορίες τους ο Θάνος Μακρής και ο Βαγγέλης Ρέκκας (από την εφαρμογή Historious και την εταιρεία iMellon), ο Ορέστης Τζανετής(από την εταιρεία i-kiosk) καθώς και ο Γιώργος Σπανουδάκης και ο Eric Parks (από την ομάδα gipht.me).
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί η πρωτοβουλία του Forum ΑΓΟΡΑΙΔΕΩΝ για την ίδρυση ενός μη κυβερνητικού, μη κερδοσκοπικού οργανισμού με τίτλο Ταμείο για τη Νεανική Δημιουργία και Επιχειρηματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση