GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσωπική μαρτυρία για τον Αλέξανδρο‏ Γρηγορόπουλο...

Από τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο http://www.aixmi.gr/ Στις 6 Δεκεμβρίου 2008, ανήμερα του Αγίου Νικολάου, ο ειδικός φρουρός  Επαμεινώνδας Κ...

Από τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο
http://www.aixmi.gr/

Στις 6 Δεκεμβρίου 2008, ανήμερα του Αγίου Νικολάου, ο ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας δολοφόνησε στα Εξάρχεια τον 16χρονο μαθητή Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα.
Ήταν μια οριακή στιγμή που πιστεύω ότι άλλαξε τη φορά των πραγμάτων. Πυροδότησε τεράστια κοινωνική ένταση, ενίσχυσε την επιρροή ακραίων στοιχείων που έκαιγαν την Αθήνα επί είκοσι μέρες με την αστυνομία σε ρόλο απλού παρατηρητή, προκάλεσε μεγάλη βλάβη στη διεθνή εικόνα της χώρας, έπληξε καίρια τον τομέα του τουρισμού και γέννησε μια νέα γενιά τρομοκρατών.
Τρία χρόνια αργότερα αισθάνομαι την ανάγκη να καταθέσω την προσωπική μου μαρτυρία για τη συγκλονιστική αυτή υπόθεση, την οποία κλήθηκα να...
 διαχειριστώ ως δημοσιογράφος -διευθυντής Ειδήσεων & Ενημέρωσης του Μega, αλλά και ως πατέρας.
Στο μόνιμο στόχο μου για την ανάδειξη της αλήθειας είχε προστεθεί και η βαθιά συναισθηματική μου φόρτιση, μιας που ο Κορκονέας είχε σκοτώσει ένα φίλο του γιου μου -του δικού μου 16χρονου Αλέξανδρου.
Δυστυχώς, όλα πήγαν λάθος. Μεταδώσαμε αλλοιωμένο το μοναδικό βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας. Είχαν περιληφθεί ήχοι διαδήλωσης και σπασμένων βιτρινών πριν ακουστούν οι δολοφονικοί πυροβολισμοί του Κορκονέα.
Έτσι, ευλόγως θα μπορούσε κάποιος να πιστέψει ότι προηγήθηκαν επεισόδια και, άρα, ο Κορκονέας βρέθηκε σε άμυνα!
Ακολούθησε καταιγίδα επιθέσεων κατά του Μega και εναντίον μου προσωπικά, με βασική κατηγορία ότι παραποιήσαμε το βίντεο για να βγάλουμε «λάδι» το δολοφόνο.
Η συντριβή μου ήταν απόλυτη. Από τη μια είχα να διαχειριστώ το πένθος του γιού μου και από την άλλη να απολογούμαι για τη δήθεν στήριξη στον Κορκονέα.
Τι είχε, στ’ αλήθεια, συμβεί;
Για να ενισχύσουμε το θέμα αποφασίσαμε να μεταδώσουμε το ντοκουμέντο όχι απλώς στο ρεπορτάζ μαζί με όλα τα άλλα στοιχεία, αλλά και μόνο του στο ξεκίνημα του κεντρικού δελτίου. Το αναθέσαμε σε έναν άξιο παραγωγό για να προσθέσει βέλη -με γραφικά- που θα προσδιόριζαν τις θέσεις των δυο αστυνομικών, ώστε να γίνει πιο καθαρή η εικόνα -η λήψη ήταν ερασιτεχνική.
Και συνέβη το απερίγραπτο: εκείνος αποφάσισε, χωρίς να ενημερώσει κανέναν, να προσθέσει ήχους. Πράγμα που δεν έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία του Μega. Έτσι το παρέδωσε στο  τεχνικό τμήμα και μεταδόθηκε στο ξεκίνημα του δελτίου. Χωρίς να το ελέγξει κανείς. Αλλά και τι να ελέγξει; Αν μπήκαν τα δυο βέλη που του είπαμε να βάλει;
Επιβεβαιωτικό όσων λέω είναι ότι στο κύριο ρεπορτάζ, που μεταδόθηκε λίγα λεπτά αργότερα στο ίδιο δελτίο, περιλαμβανόταν το αυθεντικό βίντεο-ντοκουμέντο. Το είχε επιμεληθεί, βλέπετε, άλλος παραγωγός. Αλλά, πέραν αυτού, το σχόλιο που έκανε ο Γιώργος Οικονομέας αμέσως μετά την προβολή του παραποιημένου βίντεο, βεβαιώνει ότι δεν είχαμε ιδέα του τι είχε συμβεί, καθώς καυτηρίαζε την απρόκλητη επιθετικότητα των αστυνομικών.
Πώς χειρίζεται ένας δημοσιογράφος, που διευθύνει ένα μεγάλο Μέσο Ενημέρωσης ένα τέτοιο λάθος, σε στιγμή μεγάλης συναισθηματικής φόρτισης, μάλιστα;
Οι στενότεροι των συνεργατών μου είχαν την άποψη ότι έπρεπε να απολύσω αμέσως τον παραγωγό και να διαχωρίσω τη θέση του σταθμού. Την ίδια στιγμή εγώ σκέφτηκα ότι έπρεπε να παραιτηθώ. Μπορεί να μην είχα καμμιά συμμετοχή στον άθλιο χειρισμό, αλλά ως διευθυντής -εξ αντικειμένου- είχα την τελική ευθύνη. Υπέβαλα την παραίτησή μου, η οποία δεν έγινε δεκτή. Ταυτόχρονα, όμως, δεν δέχθηκα ούτε την παραίτηση του παραγωγού, παρότι οι εξηγήσεις του έδειξαν ότι βρισκόταν σε πλήρη σύγχυση. «Δεν ξέρω πώς μου ήρθε, δεν είχα πρόθεση, συγνώμη«! Εκτιμώντας ότι δεν είχε δόλο, μίλησα αορίστως για λάθος και πήρα πάνω μου την ευθύνη -και μαζί το δυσβάστακτο κόστος.
Δεν ήταν η πρώτη φορά που χειρίστηκα με τον ίδιο τρόπο ένα δυσάρεστο γεγονός, ούτε η τελευταία. Πριν από είκοσι μέρες, στη φετινή πορεία του Πολυτεχνείου, μεταδώσαμε -για λίγα δευτερόλεπτα- εικόνες από καλοκαιρινή συγκέντρωση!
Τι είχε συμβεί; Βοηθός σκηνοθέτη έδωσε στο τεχνικό τμήμα λάθος κωδικό, ο  οποίος από σύμπτωση ενεργοποίησε πλάνα άλλης πορείας! Λέω από σύμπτωση, διότι θα μπορούσε ο λάθος κωδικός να παρέπεμπε σε πλάνα από πολεμικό μέτωπο ή από καρπούζια της λαϊκής αγοράς.
Και πάλι άκουσα τον ισχυρισμό ότι δήθεν πλαστογραφήσαμε τα πλάνα για προπαγανδιστικούς λόγους.
Τι έπρεπε, άραγε, να κάνω; Να αφήσω χωρίς δουλειά έναν οικογενειάρχη που επί δώδεκα χρόνια δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα να τον κατηγορήσω; Να παραιτηθώ εγώ, ο οποίος έμαθα το περιστατικό ενώ βρισκόμουν στο Λονδίνο;
Δεν απευθύνομαι σε όσους από προκατάληψη ακυρώνουν τη δουλειά μας στο Μega, διατυπώνοντας ισοπεδωτικούς χαρακτηρισμούς για τα στελέχη του, αλλά σε εκείνους που παρακολουθούν με κριτική διάθεση τα ΜΜΕ (και, κυρίως, τον δικό μας σταθμό).
Επισημαίνω ότι η Ενημέρωση στην τηλεόραση είναι κατεξοχήν συμμετοχική και ομαδική υπόθεση. Με κανόνες απαράβατους και δεσμευτικούς -ακόμη και για τις μεγαλύτερες βεντέτες του «γυαλιού»!
Απ’ τη στιγμή που θα εκτυλιχθεί ένα γεγονός έως ότου φτάσει να γίνει ρεπορτάζ με ήχο και εικόνα στα Δελτία Ειδήσεων, μεσολαβούν μια σειρά άνθρωποι -κρίκοι της ίδιας μακράς αλυσίδας. Δημοσιογράφοι, παραγωγοί, μοντέρ, βοηθοί σκηνοθέτες, σκηνοθέτες, αρχισυντάκτες. Καθένας με ειδικό ρόλο και ειδική ευθύνη.
Όσο απίθανο κι αν ακούγεται, αρκεί να σπάσει μόνο ένας κρίκος για να προκληθούν σοβαρές συνέπειες στη μετάδοση μιας είδησης που μπορεί να φτάσουν έως και στην πλήρη αλλοίωσή της. Γι αυτό υπάρχουν διπλοί και τριπλοί έλεγχοι, γι αυτό και η ανάθεση κάθε επιμέρους εργασίας γίνεται με οδηγό την εμπειρία και εξειδίκευση ενός εκάστου.
Αν δεν έχει δουλέψει κάποιος στην τηλεόραση είναι μάλλον απίθανο να καταλάβει τον καθοριστικό ρόλο της γραμμής παραγωγής.
Αν, μάλιστα, διαθέτει μπόλικο περίσσευμα καχυποψίας μπορεί με άνεση να κατασκευάζει σενάρια συνωμοσίας και προπαγανδιστικής ίντριγκας, προσδίδοντας σε ένα ανθρώπινο λάθος τερατώδεις διαστάσεις με ανύπαρκτα παρασκήνια και σκοτεινές επιδιώξεις. Πολύ περισσότερο αν συζητάμε για τηλεόραση μιας χώρας στην οποία, κατεξοχήν, ανθούν οι θεωρίες συνωμοσίας, όπως η Ελλάδα.
Follow on twitter: @XrPanag

33 σχόλια

  1. Πολυ μελανι χυθηκε για το αληταμπουρα "γρηγοροπουλο"..
    Αντε γαμηθειτε επιτελους μαλακες..

    Δεν ειπαμε οτι καλα εκανε ο μπατσος και το καθαρισε..

    Αλλα για σκεφτειτε και την θεση του..

    Κατι μαλακισμενα πιτσιρικαδες ,
    ισως εχοντας πιει και καμμια μπυρα/ουζο,(χωρις να αποκλειουμε και το χασισι), εχουν παρει μολοτωφ
    (απο την ινστρουχτορες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια,στα Εξαρχεια,"κ. ευθυμιου" βουλευτη της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια και πρωην υπουργο και τετοια) και βλεποντας τους μπατσους αρχιζουν και τους τις πεταν..

    Μιλαμε κολαση..

    Ε!?!?! τι θα κανει ο μπατσος??
    Θα κατσει να τον καψουν ζωντανο αυτα τα κωλοπαιδια??

    Και γω να μουνα σας το λεω καθαρα και ξαστερα:
    Θα τους γαμουσα το μουνι που τα πεταγε τα μουνοπανα!!

    Θα τα ξεπαστρευα ενα ενα χωρις οικτο..

    Υ.Γ
    Η ολη ιστορια απλα "κολλαει" στο γεγονος οτι εγω ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝΑ μπατσος..
    Αν οι συνθηκες με αναγκαζαν ?
    Θα εκανε αυτο που σας ειπα πιο πανω..

    Αντε γαμηθειετε επιτελους ..
    "προοδευτικοι αλητες"!!!
    Αντε γαμηθειτε λεμεεεε

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι και να σου πει κανείς, είναι λίγο. Ελπίζω μόνο να μην έχεις παιδιά. Γιατί θα τα λυπόμουν. Ότι και να λέει ο Παναγιωτόπουλος, έχει την ίδια αξία που έχει Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ "ΚΡΑΤΟΣ - ΠΑΡΙΑΣ" ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΕΟΣ. ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 7 Δεκ 2011 12:47:00 μ.μ.

    ==
    Εχω δυο ρε μαλακα..

    Αει στο διαολο .. Αμα δεν εισαι του "συστηματος" (της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια) ,ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ καποιο νεκρο ΤΟΤΕ ,γιατι ετσι τους βολευε ,τοτε εισαι απλα ενας μαλακας ηλιθιος που με την ανηλεητη πλυση εγκεφαλου τον κανανε πιονι τους οι μπασταρδοι..

    Βγαλε τις παρωπιδες και δες την κατασταση οπως ειχε ΤΟΤΕ..

    Δεν εχω σε ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ και το μπατσηλικι..
    Αλλα προσπαθησε να φανταστειςτην κατασταση εκεινη την στιγμη (στιγμες)..

    Αυτοαμυνα? ,Ενστικτο της επιβιωσης ?..
    Κατι τετοιο κυριαρχησε στον μπατσο εκεινη την στιγμη ..
    (που και αυτος εχει παιδια σκατομαλακα!!!)..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ήθελα πολύ να απαντήσω στον Τζων αλλά ότι και να πω θα είναι λίγο.Προφανώσ η αμάθεια του και η καταφανέστατη έλλειψη παιδείας τον οδήγησαν στο να γράφει αυτέ τις λέξεις.Μάλλον είναι ο ίδιος μπάτσος όπως εντέχνως τους αποκαλεί με σκοπό να μας πείσει ότι δεν είναι ίδιος.Το τραγικό της υπόθεσης είναι όμως ότι εκτός απ'όλα αυτά που προανέφερα είναι πως είναι και ενεργός ψηφοφόρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tζων,
    μαλλον ξερεις οτι με αλλον τα'κανε τα παιδια σου η γυναικα σου,γι'αυτο και τοσο μενος.
    Δεν πειραζει,μολις σου κανει και τριτο μπορει να τα δεις αλλιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Παναγιωτόπουλε,
    αν δεν ήσασταν ένα υποκείμενο χειρίστου είδους, που απλά κάνει μια δουλειά για να τα "κονομήσει", χωρίς καμία απολύτως συναίσθηση ευθύνης, θα ερευνούσατε εις βάθος την υπόθεση Γρηγορόπουλου.
    Το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να σας θέσει σε κόκκινο συναγερμό, ήταν η έκθεση του ιατροδικαστή. Η έκθεση αυτή δείχνει γωνία εισόδου με δέκα (10) μοίρες απόκλιση από την κατακόρυφο και κατεύθυνση του βλήματος είναι από ΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ.
    Σε απλά Ελληνικά, έπρεπε ο Κορκονέας να είναι σε 3ο όροφο (τουλάχιστον) για να έχουμε τέτοιο αποτέλεσμα. Και το περνάμε απλά στο ντούκου.
    Αφήνουμε στο απυρόβλητο την συνομωσία που παίχτηκε, ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ, και ασχολούμαστε με ένα μέλος της, αν δεν ήταν και αυτός θύμα σκευωρίας.
    Το παιδί έφυγε και αυτό δεν αλλάζει.
    Έχετε υποχρέωση, όλοι οι δημοσιογράφοι, τιμώντας το επάγγελμά σας, να αγωνιστείτε για να λάμψει η αλήθεια και όχι να αφήνετε ένα τέτοιο θέμα ελαφρά τη καρδία.
    Το χρωστάτε πρώτα από όλα στον γιο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και όχι κ.Παναγιωτόπουλε.Δε τα δεχόμαστε αυτά πλέον για λάθη και παραλείψεις.Αν κάποιος κάνει συνέχεια λάθη σημαίνει πως δεν είναι καλός στην δουλειά του.Βέβαια εσείς δεν έχετε ιδέα από αυτά διότι στο κατά τα άλλα "δίκαιο και αμερόληπτο" κανάλι σας που όλοι βαλθήκαν να λασπολογήσουν τυγχάνετε όλοι της προστασίας του πασοκ τόσα χρόνια οπότε είναι λογικό να θέλετε να προστατεύσετε τα συμφέροντα σας.Όποια κι αν είναι αυτά.
    Όσο τώρα για το θέμα της υποτιθέμενης παραίτησης σας καλό είναι να την είχατε υποβάλλει νωρίτερα διότι τώρα έχετε εκτεθεί.Και μάλιστα ανεπανόρθωτα.Δε σας έχουμε ανάγκη.Ούτε εσάς και φυσικά ούτε το κανάλι-σκουπίδι που εκπροσωπείτε.Ευτυχώς που έχουμε κρίση και κάποια από αυτά θα βάλουν λουκέτο.Λυπάμαι τους εργαζόμενους σ'αυτά μιας κιεγώ είμαι απολυμένος από τη δουλειά μου αλλά είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να απαλλαγούμε μια και καλή από αυτούς -και από εσάς φυσικά-που τόσα χρόνια λυμαίνετε τα μυαλά μας με τις κατευθυνόμενες ειδήσεις σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ενταξει ρε γαμιδια

    7 Δεκ 2011 1:07:00 μ.μ
    και
    7 Δεκ 2011 1:04:00 μ.μ
    ==
    Μπορειτε τωρα να μας αδειαστε την γωνια και να πατε να "κλαψωμουνιαστε" στο ταφο αυτουνου του πιτσιρικα αληταμπουρα???

    Αντε γαμηθειτε επιτελους!!

    Σας το λεμε ετσι σας το λεμε αλλιως ..
    Εσεις εκει γαμημενα ντουβαρια..

    Ουστ χλεμπουρες.. Ουστ γαμω τη φυλη σας..
    Πιστευετε οτι ο "αρχηγος τους" .."κ.ευθυμιου" της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια το εστειλε με τις μολοτωφ εναντιον των μπατσων για το .."καλο σας"!!
    Κουνια που σας κουναγε δυστυχισμενοι..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο
    Τζώνης είναι σίγουρα μπάτσος αλλά όχι γουρούνι· είναι άταφο ψοφίμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δε σε αδικώ που βρίζεις.Μάλλον δεν έχεις πάει ποτέ στο σχολείο να μάθεις πως να φέρεσαι.Πάντως ελπίζω τα 700 ευρώ που παίρνεις για να χτυπάς ηλικιωμένους και παιδάκια να σου φτάνουν για να ζήσεις.Και όσο για τα μακάβρια σχόλια σου για ένα παιδάκι που χάθηκε από την αστυνομική βία που εσύ υπερασπίζεσαι σου εύχομαι ολόψυχα να μην έρθεις ποτέ στη θέση των γονέων του.
    Δυστυχισμένε υπάλληλε των 700 ευρώ,ένστολε φονιά,μικρόψυχε ανθρωπάκο.
    ΟΥΣΤ ανεπιθύμητε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 7 Δεκ 2011 1:42:00 μ.μ.
    ==
    Παει πια και ο σεβασμος προς τους μπαμπαδες..
    Ω! η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια πρεπει να ξεπαστρευτει και οτιδηποτε την θυμιζει ΠΡΕΠΕΙ να καει...

    Εχει διαλυσει την κοινωνια..
    Ιδου με βριζει ο ..γιοκας μου τωρα!!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. απο προσωπικη εμπειρια, και εγω.

    το σχολιο μου αυτο, δεν αφορα το κυριο θεμα του αρθρου, αλλα μια αναφορα του αρθογραφου σχετικα με την "παθητικη" σταση της αστυνομιας.

    τα μεγαλα επεισοδια, η μεγαλυτερη ενταση και οι καταστροφες, συνεβησαν την δευτερα 8-12-2008.

    ημουν εκει. εγω και οσοι ημασταν εκει εκεινη την ημερα, ξερουμε ποσο ανεξελεγκτη ηταν η κατασταση.

    αν η αστυνομια επενεβαινε πιο "δυναμικα", πολυ περισσοτερο αν επενεβαινε ο... στρατος. οπως καποιοι ανεγκεφαλοι(?) ζητουσαν μεσα απο την κυβερνηση, τοτε θα ειχαμε ΠΟΛΛΟΥΣ νεκρους.

    ηταν σωστες οι αποφασεις του παυλοπουλου, που επετρεψε αυτην την "εκτονωση" του πληθους, παρα τις καταστροφες.

    κατα την αποψη μου, εκεινη την ημερα, ο παυλοπουλος, εκτος απο ζωες, εσωσε και τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    και το λεω εγω, ενας αναρχικος, που ουτε το πολιτευμα αυτο(οπως ειναι), συμπαθω, ουτε τη δεξια, ουτε τον παυλοπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 7 Δεκ.2011 12:24:00 μ.μ
    Eσαι ενας κοινος φασιστας.ενας βρυκολακας που ξεπηδησε απο τα κατακαθια της χουντας.
    Ντρεπομαι που εισαι Ελληνας,αν δεν εισαι Αλβανος 'η δεν ξερω τι αλλο διαβολο εισαι.
    Πρεπει να εισαι πολυ καθαρμα διαφορετικα χρειαζεσαι ιατρικη παρακολουθηση μιας και
    διακρινω ιχνοι σχιζοφρενιας στα λεγομενα σου.
    Βρες λοιπον ενα βαθυ βοθρο να πνιγεις και μη μας τρελενεις αλλο.Αρκετα προβληματα εχουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φαντάσου τι λες τώρα.
    Μήπως να πούμε και ευχαριστώ σε όλους αυτούς που τόσα χρόνια με τις στημένες επεμβάσεις τους και στημένα επεισόδια έχουν καταστρέψει κάθε προσπάθεια αντίδρασης του κόσμου????
    Και έσωσε και τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ε?
    Ρε δε ντρέπεστε καθόλου που λέτε τέτοια πράγματα?
    Μήπως να τον κάνουμε και άγαλμα τον Παυλόπουλο?
    Εσύ φίλε αναρχικέ μήπως έστειλες το μήνυμα αυτό από το πολιτικό του γραφείο ή μήπως είσαι κι εσύ ένας από τους κατά τα άλλα "συμπαθέστατους αστυνομικούς" που προσπαθούν να μας σώσουν??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εζησα τα γεγονοτα και λεω αυτο που πιστευω.
    οσοι με γνωριζουν ξερουν τη "συμπαθεια" μου για την ΕΛ.ΑΣ, και τα κομματα εξουσιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Νώντας ήταν διαμάντι και άριστος αστυνομικός ο μόνος σκοπός του ήταν να προστατέψει τους πολίτες απο τους ταραξίες δυστυχώς υπήρξε το εξιλαστήριο θύμα του προοδευτικού αμόκ που κυκλοφορεί σάν επιδημία τα τελευταία χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τζων
    Eισαι ένα απλό αγάμητο φασιστόσκυλο. Στήσε γρήγορα κώλο να παρηγορηθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καθε μερα εχουμε δολοφονιες απο λαθρομεταναστες ,δεν ειδα πουθενα στο διαδικτυο αναλογη ευαισθησια για αυτους τους νεκρους.Αυτο και μονο αποδεικνυει την σαπιλα που κουβαλατε μεσα στην βρωμερη ψυχη σας,ειστε καρκινικοι ογκοι γεματοι βρωμερο πυον και υποκρισια.Βαζετε το δολοφονημενο παιδι μπροστα για να κρυψετε την φοβερη οψη της γαμημενης ψυχης σας. Υ.Γ Αυτη η καραπουτανα μανα του παιδιου επρεπε να ειναι φυλακη.Το παιδι ηταν ανηλικο .Ο νομος το προβλεπει καθαρα.οι μεγαλυτερες ευθυνες της ανηκουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τί δουλειά έχει ένα δεκαπεντάχρονο μέσα στα επεισόδια των αναρχικών να πετάει μολότοφ στους αστυνομικούς; Ο Κορκονέας σας φταίει μετά, ξαφνικά έγινε αυτός το εξιλαστήριο θύμα το παράδειγμα του δολοφόνου προς αποφυγή.
    Α ρε τομάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εχει σκεφτεί κανείς από αυτούς που διοργανώνουν τις πορείες και κυρίως αυτούς που δημιουργούν τα επεισόδια καθώς και οι ‘’απολογία ‘’ του ανωτέρω δημοσιογράφου, τι πόνο και θλίψη προκαλούν στην οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού ; Το παιδάκι χάθηκε άδικα , από την ανοησία ενός ειδικού φρουρού . Δεν γυρίζει πίσω . Ας σεβαστούν τον πόνο της οικογένειας . Για τους ανθρώπους που κάηκαν ζωντανοί στην Marfin , δεν έχω ακούσει τίποτα . Μικροπολιτικά παιγνίδια μήπως ????
    Για τα παιδιά που χάθηκαν στα Ιμια , για τους εργαζομένουν που κάηκαν ζωντανοί στη marfin , γιατί δεν γίνεται καμμιά εκδήλωση για να τιμήσουν την μνήμη τους ;

    Αυτά είναι τα αποτελέσματα των άσχετων , που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ότι άλλο η Αστυνομία και άλλο ο Στρατός . Δεν είναι ίδια η εκπαίδευση και η αποστολή τους . Το θέμα είναι ότι το παιδί χάθηκε άδικα και ο Κορκονέας καταδικάστηκε ισόβια (και δικαίως) . Καταστράφηκαν δύο οικογένειες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ποτε θα γινει η διαδηλωση για τα θυματα της Μαρφιν?Κανατε τον Γρηγοροπουλο ηρωα με τις ανοησιες σας.Μουγκα για τους οικογενειαρχες που δουλευαν και καηκαν σαν σκυλια χωρις κανεις να τους αναφερει.Σκεφτηκε ποτε κανεις τι ειναι να υπηρετεις 8 χρονια στα Εξαρχεια?Τοσα υπηρετουσε εκει ο Κορκονεας.Να σε βριζει ο καθε αληταμπουρας καθε μερα,να βριζει την οικογενεια σου ,την γυναικα σου,την κορη σου,το σοι σου κ.λ.π.Με αυτα που γραφω δεν δικαιολογω τον δολοφονο που καταδικαζω απολυτα.Προσπαθω ομως να ιδω τα πραγματα αντικειμενικα.Και κατι ακομη.Υπαρχει ενας νομος που μιλαει για προστασια του ανηλικου απο τους γονεις του.Τιμωρηθηκε καποιος γονιος που ειχε αφησει 15χρονο παιδι ελευθερο στο καμινι των Εξαρχειων?Φιλοι μην τρελενομαστε.Οι αναρχοαριστεριστικες μαλακιες να σταματησουν και να βλεπουμε τα πραγματα πιο ψυχραιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. IΔΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ
    ΚΑΘΑΡΙΣΕ,ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ
    ΕΣΚΕΜΕΝΑ,ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ
    ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΛΙ..ΣΕ ΚΑΜΙΑ
    ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ
    ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ
    ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΑΟΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΎΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ..ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΙ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΥΧΟ 15 ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΕΠΕΣΕ
    ΗΡΩΙΚΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΤΟΥ! ΓΙΑ
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ
    ΤΟΣΕΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΗ ΜΕΡΑ
    ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ.ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ
    ΑΝΩΡΙΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ
    ΠΑΙΞΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ,
    ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΡΕ ΣΕΙΣ , ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΚΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ.
    ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΖΟΝ ΟΤΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕ , ΟΧΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΕΝΑ,ΕΝΑ.
    ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ,
    ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ...
    ΕΔΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝΕ, ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOG ΑΜΕΣΑ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΗΚΕ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ.
    ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ.
    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 7 Δεκ 2011 6:44:00 μ.μ.

    --
    Ηλιθιε ,ξερεις να διαβαζεις??
    Ξαναδιαβασε το σιχαμενε τι εγραψα ..

    Ειπα τι θα εκανα αν ημουν στη θεση του μπατσου και μου πεταγαν μολοτωφ και ειχα οπλα πανω μου ,λεχριτηηηηηηη

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 7 Δεκ 2011 6:44:00 μ.μ.

    ==
    Και πουσαι γαμημενε..
    Αν ηταν κυβερνηση η Νεα Δημοκρατια τωρα και μαλιστα επαιρνε τετοια μετρα ,στη επετειο "γρηγοροπουλος" θα ειχαν καψει οτι θα ειχε απομεινει στην Αθηνα μπασταρδε...

    ουστ πουλημενο ζαγαρι.. που μας απειλεις κιολας τομαρι...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ της «ΦΩΤΟΤΥΠΙΑΣ» ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ…. ΕΘΝΙΚΗ ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ…!!!

    ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΤΑ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ, ΠΙΣΤΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ... ΔΡΑΓΩΝΑ…!!!

    Απίστευτο, θα πείτε..

    Η «Διά Βίου Μάθησης» μέσω φωτοτυπιών Υπουργός, Άννα Διαμαντοπούλου, πού όλοι απορούν τι γίνεται με την Δικαστική εξέλιξη και πορεία από το γεγονός, ότι εξ’αιτίας ενός «στημένου» διαγωνισμού για τα Σχολικά Βιβλία, πού η ίδια προκήρυξε με αδιαφανείς διαδικασίες, δεν έχουν ακόμη ούτε και σήμερα οι μαθητές Σχολικά βιβλία να διαβάσουν, πέραν του ότι δεν έχει ακόμη διωχθεί δικαστικά, προβαίνει και σε αντεθνικές ενέργειες…!!!
    Και δείχνει το πώς λειτουργούν οι Υπουργοί.

    Όχι με κριτήριο το συμφέρον του τόπου, αλλά με βάση την κομματική τους ταυτότητα και τις περίεργες ιδεοληψίες τους.

    Άλλη εξήγηση δεν μπορεί να δώσει κανείς στην πρωτοφανή απόρριψη δωρεάς για τη λειτουργία μιας βιβλιοθήκης που βρίσκεται στην περιοχή όπου ζουν οι Πομάκοι.
    Ο λόγος ίσως να είναι για να μην... ενοχληθεί το Τουρκικό Προξενείο...!!!

    Και η παρέα Δραγώνα - Φραγκουδάκη, γνωστής ταυτότητας και συμπεριφοράς, γνωστής και από τον άθλιο τρόπο που αντιμετώπισαν τη θαρραλέα δασκάλα του Δέρειου, Χαρά Νικοπούλου, παρέα που εξακολουθεί να επηρεάζει τις αποφάσεις στο υπουργείο Παιδείας.

    Η πρωτοφανής αυτή στάση της υπουργού Παιδείας αφορά την πρόταση του διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου της Μηχανικής Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, ο οποίος στις 24 Μαΐου 2011 γνωστοποίησε με επιστολή του προς την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου ότι προτίθεται να αναλάβει όλα τα έξοδα λειτουργίας της Βιβλιοθήκης Μύκης στην Ξάνθη.
    Παρά τις παρεμβάσεις αλλά και δημοσιεύματα (και του «ΠΑΡΟΝ») καμία απάντηση δεν υπήρξε από την υπουργό!

    Τελικά, στις 11 Νοεμβρίου, έπειτα από ΠΕΝΤΕ μήνες δηλαδή -οποία ταχύτης... και μετά περιμένουμε να μας σώσουν, όταν θέλουν πέντε μήνες για να απαντήσουν σε μια επιστολή- εδέησε ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Βιβλιοθηκών Βασ. Σκοπελίτης με έγγραφό του προς τον κ. Εμφιετζόγλου, να του γνωστοποιήσει ότι δεν χρειαζόμαστε τη δωρεά σου!

    Τώρα για ποιον λόγο, μόνο η... Πυθία μπορεί να αντιληφθεί διαβάζοντας το κείμενο της επιστολής, που έχει ως εξής:
    «Η Βιβλιοθήκη Μύκης του Ν. Ξάνθης ανήκει στο δίκτυο παιδικών και εφηβικών βιβλιοθηκών της αρμοδιότητας του Οργανισμού Παιδικών και Εφηβικών Βιβλιοθηκών (Ν2174/1993, ΦΕΚ210/Α/22-12-1993 ''Κύρωση Σύμβασης μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Εταιρείας Ίδρυσης Παιδικών και Εφηβικών Βιβλιοθηκών και άλλες διατάξεις'').
    Το υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων έχει προχωρήσει από 3-6-2011 σε καταγγελία της σύμβασης που είχε συνάψει με την Εταιρεία Ίδρυσης Παιδικών και Εφηβικών Βιβλιοθηκών για την ίδρυση του ως άνω οργανισμού.
    Ως εκ τούτου δεν είναι δυνατή η αποδοχή της ευγενούς δωρεάς σας».
    Ούτε καν ένα ευχαριστώ για την πρόθεση του κ. Εμφιετζόγλου να καλύψει τα έξοδα για να κρατηθεί στη ζωή μια Βιβλιοθήκη!
    ____________________________
    Να μιλήσουμε για αθλιότητα ;
    Λίγο δεν είναι, όταν μάλιστα προέρχεται από ένα υπουργείο που υποτίθεται διδάσκει αξίες;
    Είναι δυνατόν, κυρία Διαμαντοπούλου, να απορρίπτετε δωρεές;
    Να διώχνετε κόσμο που θέλει να προσφέρει;
    Ρε, κλωτσιές πού θέλετε…!!!

    Παρον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πές τα ρε τζών και το βλακογιώργο έδωσε διαταγή τους αστυνομικούς πρίν απο λίγους μήνες να κοπανήσουν μέχρι θανάτου όποιον "αγανακτισμένο" βρούν μπροστά τους, άν είχαμε τότε κάποιο θύμα θα βλέπαμε τί θα λέγανε τότε τα σκουλίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ
    ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..
    ΟΥΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    ΕΝΗΛΙΚΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ 18 (ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΑ 21 ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ)
    ΣΤΑ 15 ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΉΞΕΙ
    ΑΚΟΜΑ ,ΕΙΧΕ ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ..
    Ο ΚΟΡΚΟΝΕΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ
    ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ..ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΚΑΝ ΝΑ
    ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ
    ΤΩΡΑ.ΣΩΣΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
    ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΨΥΧΙΣΜΟΥ..
    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΜΟΝΩΜΈΝΟ ΑΤΥΧΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΕ
    ΧΡΟΝΟ ΧΑΟΣ..ΑΡΚΕΤΟ ΧΑΟΣ ΕΧΟΥΝ
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ
    ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥΣ..ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΠΟΥ
    ΜΑΣ ΜΑΣΤΙΓΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 7 Δεκ 2011 7:27:00 μ.μ.

    ==
    ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΚΑΝ ΝΑ
    ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ
    ==
    Λογικα δεν επρεπε.
    Αλλα αμα βλεπεις "γυρω σου", "κατα πανω σου" μολοτωφ απο "εξαλλα" πιτσιρικαδες που γαυγιζουν και "κανουν πλακα" ριχνοντας βομβες μολοτωφ ,δεν ειμαι σιγουρος οτι ΚΑΙ ΕΣΥ θα παρεμεινες ψυχραιμος και τετοια..
    Δεν ειμαι καθολου σιγουρος..

    ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ
    ΤΩΡΑ.
    ==
    Σκοπιμοτητες ειναι.
    Ειδες εσυ να παει φυλακη κανενας φονιας των υπαλληλων της Μαρφιν???
    Εκει απλα σκοτωσαν τρεις αθωους υπαλληλους για να βουλωσουν το στομα του Βγενοπουλου.
    Ειχε (λιγες μερες πριν) καταγγειλλει δημοσια
    το "κ.σηφουνακις" της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια οτι
    "τουφαγε" 50 εκατομμυρια!!
    Απο τοτε "μουγγα" .

    ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ στην τιβι να ξαναπει τιποτα .. Στειλαν κατι "ελεγκτες" και ειδαν (οι "ελεγκτες"!!) οτι δεν ειχε αδεια πυρασφαλειας το κτιριο!!
    Δηλαδη τον προειδοποιησαν οτι θα παει κατηγορουμενος για "εγκληματα εξ αμελειας"!! Το φανταζεσαι??


    ΣΩΣΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
    ==
    Παιδι του "λαου"..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 7 Δεκ 2011 7:54:00 μ.μ.

    ==
    Να συμπληρώσω:
    Τόν Ψωμιάδη τόν φάγανε οι αλήτες τής αλητοσυμμορίας πασοκ-σκυλιά επειδη (λένε) μείωσε κάποιο πρόστιμο!!!!
    Μιλάμε για την συμμορία !!

    φτουυυυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Και οπως εχουμε διευκρινισει αγαπητοι φιλοι ,το θεμα δεν ειναι η κουντουραδα και τετοια..

    Το θεμα ειναι οτι ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ..

    Που θα συλλαβει και θα εκτελεσε ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ πασοκ-σκυλια..

    ΑΜΕΣΩΣ.. Τα κουφαρια τους θα τσουβαλιαστουν και φουντο στο Αιγαιο.
    Οι περιουσιες τους να δημευτουν..

    Παιδια σκυλια να περιελθουν στην ιδιοκτησια του κρατους.
    Δωρεαν υπνο δωρεαν σιτιση ,δωρεαν ενδυση-υποδηση μεχρι ενηλικιωσεως..
    Μισο ευρω (αντε ο.70 ευρω) ημερησιως για καμμια τυροπιτα..

    ΠΡΕΠΕΙ να ειμαστε ανηλεητοι με τους αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια και τα .."παραγωγα τους"..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση