GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση "καραμανλικών" χθες βράδυ στο Κολωνάκι...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο Με αφορμή κοινωνική εκδήλωση , σε σπίτι πρώην συνεργάτη του Κ. Καραμανλή στο Κολωνάκι συναντήθηκαν χθες (Παρασκευή) ...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
Με αφορμή κοινωνική εκδήλωση, σε σπίτι πρώην συνεργάτη του Κ. Καραμανλή στο Κολωνάκι συναντήθηκαν χθες (Παρασκευή) το βράδυ διάφορα πρόσωπα -μεταξύ των οποίων και βουλευτές της ΝΔ- της "καραμανλικής" περιόδου.
Ενδιαφέρον έχει ότι παραβρέθηκε και ο ίδιος ο πιο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Γιάννης Αγγέλου. Το κλίμα που...
επικράτησε δεν ήταν και το καλύτερο για τις πολιτικές εξελίξεις σε όλους τους χώρους.
Η συνάθροιση έρχεται να προστεθεί στις άλλες ενδείξεις και πληροφορίες ότι οι "καραμανλικοί" προετοίμαζονται για "επάνοδο"...

13 σχόλια

  1. ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΟΛΑ!! ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΤΩΧΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΝΕ. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΞΑΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΝΩΜΙΖΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80!!
    ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κε μλκΑ Δαίδαλε,
    Ο φόβος εχει κάποια χρήση, οδειλός καμία . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΚΑΡΕ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΦΑΤΣΕ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε βρωμύλε απεσταλμένε ρουφιάνε,
    για το Κολωνάκι μας ενημέρωσες, απο την Αεροπαγίτου δεν έκανες καμιά περαντζάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε αχαιρευτε (κ) Γιαννης Δαιδαλος ,εσυ θα ξερεις ..
    Πες μου ποτε πηρε τελευταια φορα το ηλιθιο βλακογιοργο τηλεφωνο τη μαμα του??
    Με τρωει η αγωνια ρε καρουμπαλο..

    Επισης σε τι ηλικια εμαθε ποδηλατο το ηλιθιο βλακογιοργο??
    Αληθευει οτι εμαθε στα 25 του??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι ηγέτες προκύπτουν σε μια παρέα πιτσιρικάδων που πετούν πέτρες σε κάποια γειτονιά ή στο πεδίο της μάχης ανάμεσα σε "ώριμους" στρατιώτες που έχασαν τους αξιωματικούς τους στέλνοντας πανάκριβα βλήματα ο ένας στο κεφάλι του άλλου...
    Άλλοι ηγέτες προκύπτουν από τις άκριτες επιλογές ψηφοφόρων σε δημοκρατικές κοινωνίες ή μας τους σερβίρουν οι "παρέες" που μας κυβερνούν.
    Πάντως ΟΛΟΙ έχουν όχι μόνο την εξουσία που ταιριάζει στον ρόλο τους αλλά και τις ευθύνες που τους αναλογούν.
    Εάν ΔΕΝ αναλάβουν τις ευθύνες τότε ΔΕΝ είναι ηγέτες αλλά, όπως έχει γράψει εδώ στο press.gr ο καθηγητής κ Γιώργος Πιπερόπουλος είναι "επιβήτορες θώκων εξουσίας"
    Γιάννη Δαίδαλε, please, please,
    ΜΗ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τώρα σιγουρευτήκαμε η Ελλάδα θα σωθεί. ΟΥΣΤ από την παράγκα ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.
    Πατριώτες πρέπει όλοι να αγωνισθούμε με κάθε τρόπο και κάθε θυσία για ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΥΝΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΘΙΑΣΟΥΣ ΩΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΕΙ ΤΗ ΦΟΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΞΙΜΑΤΑ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΕΣ "ΠΑΛΗΚΑΡΙΕΣ" ΚΑΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΣΑΠΙΛΑ ΒΡΟΜΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΚΑΡΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ. ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ανικανοτερος πρωθυπουργος ολων των εποχων που ευθυνεται για δυο κακουργηματα ενα γιατι διπλασιασε το χρεος της χωρας μας και δευτερο και χειροτερο γιατι μας φωρτωσε το γιωργο σαν πρωθυπουργο τον μεγαλυτερο ελληνα βλακα.Καλλα κανη και θελει να επιστρεψη γιατι εμεις ειμαστε πολυ μαλακες οπως μας χαρακτιρησε σε γαλλικο καναλι ο παγκαλος και μαλλον εινει το μονο απο οσα ειπε που εχει δικιο μιας και ανεχομαστε και τον ιδιο αλλα θελουμε και επιστροφη του ανικανοτερου.
    Π,Κ,ΑΡΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο βήχας και ο παράς δεν κρύβονται....
    ___________________________________
    Γάμος χλιδής (με 1.000 καλεσμένους )
    για την κόρη του ταμία του ΠΑΣΟΚ.

    Μπορεί η κρίση να μαστίζει τη χώρα, οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ (και όχι μόνο) να μην μπορούν να βγάλουν τον μήνα και χιλιάδες οικογένειες να μην αγοράζουν πετρέλαιο, με κίνδυνο να παγώσουν τον χειμώνα, αλλά ο σοσιαλισμός καλά κρατεί... στη Βαρυμπόμπη.

    Σε ένα από τα πιο must σημεία της κοσμικής Αθήνας και τα πιο ακριβά κτήματα για να δεξιωθεί κανείς τους καλεσμένους του, υποδέχθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου γνωστούς και φίλους ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος.
    Μεταξύ αυτών, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

    Ο άνθρωπος που κατά τα άλλα πασχίζει για τη χρηματοδότηση των συντάξεων των δικαιούχων του ΙΚΑ, από τη θέση του διοικητή του, επέλεξε το κτήμα «Πεντελικόν» για να δεξιωθεί περί τους 1.000 καλεσμένους, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στον γάμο της κόρης του Νάντιας , με τον εκλεκτό της καρδιάς της Ακη. Παρών ήταν βεβαίως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με τη σύζυγο του Αντα, αλλά και σχεδόν το μισό πρώην υπουργικό συμβούλιο του.

    Για του λόγου το αληθές εθεάθησαν μεταξύ άλλων οι δύο αντιπρόεδροι της νυν και της πρώην κυβέρνησης , Θεόδωρος Πάγκαλος και Ευάγγελος Βενιζέλος, οι υπουργοί... Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, Δικαιοσύvnς Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, η πρώην υφυπουργός Eργασίας Άννα Νταλάρα με τον σύζυγο της (και γνωστό τραγουδιστή) Γιώργο και άλλοι φίλοι του ζευγαριού, όπως διαβεβαίωνε παριστάμενος στον γάμο.

    Στην εκκλησία, νωρίτερα, μια και ο γάμος δεν έγινε στο εκκλησάκι εντός του κτήματος, αλλά στην Αγία Τριάδα Kηφισιάς, το παρών έδωσε και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, που όμως δεν ακολούθησε στη δεξίωση.

    Πάνω από 100.000 ευρώ το κόστος !
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Σύμφωνα με πληροφορίες, το μίνιμουμ στους καταλόγους του κτήματος «Πεντελικόν» για μία γαμήλια δεξίωση είναι 100 ευρώ το άτομο, πράγμα που σημαίνει ότι, για περίπου 1.000 άτομα, το τελικό κόστος μόνο της δεξίωσης του γάμου πρέπει να ξεπέρασε κατά πολύ τα 100.000 ευρώ, μια και δύσκολα μπορεί να πιστέψει κανείς ότι επελέγη το φθηνότερο από τα μενού για να προσφερθεί σε πρώην πρωθυπουργούς, υπουργούς και μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ.
    Eκτός και αν οι οικογένειες των νεονύμφων πέτυχαν κάποια καλή έκπτωση στο συνολικό πακέτο. Πάντως στις εκδηλώσεις συμπεριλαμβάνονταν επίσης οι μουσικοί και οι παρκαδόροι, αν και ειδικά οι πρώτοι δεν θα πρέπει να στοίχισαν πολύ, αφού κατά πληροφορίες ήταν φίλοι του ζεύγους Νταλάρα. Το ίδιο και τα εμφιαλωμένα κρασιά, αφού γι' αυτά προτιμήθηκαν οι ποικιλίες του οικογενειακού κτήματος «Σπυρόπουλου».
    Όσο για το φαγητό, εκτός των γνωστών ορεκτικών και της σαλάτας καθώς και της γαμήλιας τούρτας, για τις ποικιλίες της οποίας φημίζεται ο όμιλος Πεντελικόν , επελέγησαν δύο κύρια πιάτα που προσφέρθηκαν στους καλεσμένους, με μοσχαράκι το ένα και έτερη ποικιλία κρέατος το δεύτερο.

    Μα περιπλάνηση στην ηλεκτρονική σελίδα του γνωστού ομίλου μπορεί να πείσει και τον πιο δύσπιστο για την πολυτέλεια που παρέχει ο χώρος, από τις τεράστιες αίθουσες για ακριβά γούστα ως τους μεγάλους καταπράσινους κήπους, που στολίζονται δεόντως για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες ενός εντυπωσιακού γάμου, έναντι αδρής αμοιβής, βεβαίως.

    Αυτό δικαιολογεί και τα δώρα του ομίλου στους νεονύμφους, που κυμαίνονται μεταξύ διήμερα διαμονής σε Μύκονο, Σαντορίνη, Παρίσι ή Βενετία, ενώ παράλληλα τρέχει κλήρωση για ταξίδι στο Μπαλί ή στον Αγιο Μαυρίκιο!

    Τα πλούσια μενού αλλά και η αρχοντική διακόσμηση, καθώς και οι υπηρεσίες που προσφέρει το «ετοιμοπόλεμο» προσωπικό δεν ταιριάζουν ακριβώς σε σοσιαλιστές, γι' αυτό ίσως και οι καλεσμένοι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι «όλα ήταν πολύ λιτά και οι καλεσμένοι ήταν αποκλειστικά φίλοι του ζευγαριού ή των οικογενειών τους» ...

    (Δημοκρατία της Κυριακής)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι μοναδικό φαινόμενο ανά την υφήλιο, όπου ο πρώην ολετήρας πρωθυπουργός Κωστάκης δεν έχει απολογηθεί για τα λάθη του ενώπιον του λαού που τον τίμησε και όσων δικαίως των κατακρίνουν και δεν έχει μέχρι σήμερα εκφράσει τη θέση του για τα επικίνδυνα Εθνικά τεκταινόμενα.

    Ο Κωστάκης Καραμανλής ο Νεώτερος τηρεί σιγήν ιχθύος.

    « Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ »

    Όλη σχεδόν η κυβέρνηση του Καραμανλή, υπουργοί, υφυπουργοί. διοικητές και δημόσιοι κρατικοί λειτουργοί συμβιβάστηκαν με τη διαφθορά και τα άρπαξαν χοντρά !...

    ...«Αρκετοί από τους ανθρώπους που εμπιστεύθηκε ο Καραμανλής διέψευσαν τις προσδοκίες του και σε επίπεδο ήθους, αλλά και σε επίπεδο ικανοτήτων» ...λέει χαρακτηριστικά o Γ. ΛΟΥΛΗΣ (ο βασικός μυστικοσύμβουλος του Κωστάκη)... και αναφέρει ότι κάποια από τα στελέχη της ΝΔ είχαν «στερητικά σύνδρομα εξουσίας»...

    Τώρα τα «ορφανά» του Καραμανλή , οι πρώην αποτυχημένοι υπουργοί, γραμματείς, βουλευτές και άλλα κυβερνητικά στελέχη ,αντί να ζητήσουν συγνώμη, μιας που στάθηκαν ανάξιοι της εμπιστοσύνης του Καραμανλή, αλλά και του λαού που τους ψήφισε, διαδίδουν σενάρια για επάνοδο του αναμνησκόμενοι καιρών αλλοτινών, μιζών ,χορηγιών και προσοδοφόρων αρπαχτών.

    Στην ουσία εκείνο που επιδιώκουν, είναι να μην εξαφανιστούν οι ίδιοι από την κεντρική πολιτική σκηνή κάτι που φαίνεται ότι θα συμβεί ξεκάθαρα στις προσεχείς εκλογές.

    Λιτανείες κάνουν τα λαμόγια για την επιστροφή του , γατί είναι ο μόνος που εγγυάται την αφαίμαξη της χώρας και την σίγουρη ατιμωρησία τους,…

    Το παρελθόν του ,εγγυάται για το μέλλον τους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Καραμανλής απέτυχε πλήρως στα καθήκοντα του και καλά θα κάνει να κάτσει στ΄ αυγά του, να συνεχίσει να τρώει τα κοψίδια και να πίνει και κανένα μπουκάλι ουίσκυ κάθε βράδυ.

    Για να μην ξεχνιέται, και να αποπροσανατολίζουνε και τους μη ικανούς να σκεφτούν.

    Ο Κωστάκης ο επίγονος , ως άπειρος και αχρείος , υποσχέθηκε επανίδρυση του κράτους και άφησε πίσω του μια χώρα στα πρόθυρα της χρεωκοπίας …και όχι μόνον…

    Ο Καραμανλής βρέθηκε γυμνός από προσωπική ανικανότητα και περικυκλωμένος από αχρείους συνεργάτες (Ρουσόπουλο,Aρούλη,Ντόρα,Aντώναρο,Λούλη,Αγγέλου,Μειμαράκη,Βουλγαράκη, Μαρκογιαννάκη ,Χατζηδάκη και κάθε αχρείο Ντοράκη ) που είχαν χίλιες αδυναμίες και είχαν καταντήσει εκβιαζόμενα υποχείρια στα χέρια Αμερικανών και άλλων που είχαν στοιχειώδη οργάνωση στις μυστικές τους υπηρεσίες και στα δημοσυντήρητα ΜΜΕ.

    (…Αλήθεια, ποιος ήταν εκείνος ο Πρωθυπουργός που
    - Έκανε τη γυναίκα του από νηπιαγωγό γιατρό
    - Μετέτρεψε σε… διδάκτορες στενούς του συνεργάτες που είχαν απολυτήριο λυκείου
    - Διόρισε κολλητούς και κουμπάρους άνευ προσόντων με μισθούς 40-50 χιλιάδες Ευρώ τον μήνα
    - Έκλεισε τη βουλή 1 μήνα νωρίτερα για να παραγραφούν σκάνδαλα
    - Άφησε τους διαπλεκόμενους να αλωνίζουν χειρότερα και από την εποχή Σημίτη
    - Πήρε πίσω δημοσίως τα περί “αρχιερέα της διαπλοκής”
    - Άφησε τη χώρα να πέσει 10-20 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη διαφάνειας
    - Υπέκυπτε σε κάθε κινητοποίηση και άνοιγε τα ταμεία (ακόμα και το 2009 με τα 500 εκ. στους αγρότες)
    - Σκεφτόταν εκλογές σε κάθε δυσκολία και έκανε πρόωρες και στις 2 θητείες του
    - Έβλεπε από το σπίτι του στη Ραφήνα τις τουρκικές φρεγάτες να βολτάρουν στον Σαρωνικό
    - Άφησε τη λαθρομετανάστευση να γιγαντωθεί, με 100.000-150.000 νέους λαθραίους τον χρόνο
    - Κάθε άλλο παρά επανίδρυσε το κράτος
    - Πήρε δημόσιο χρέος 180 δις και το παρέδωσε 300 δις
    - Μιλούσε για θωρακισμένη οικονομία ακόμα και το 2009

    Σε οποιαδήποτε προηγμένη χώρα του κόσμου, μόνο οι… ακαδημαϊκές μετατροπές θα αρκούσαν για να τον είχαν εξαναγκάσει σε παραίτηση. Αλλά στην Ελλάδα για μερικούς παραμένει τίμιος, ηθικός και (έλεος!) επιτυχημένος.)

    ( … Καραμανλής – Ρουσόπουλος και Παπανδρέου – Ραγκούσης
    …οι τεμπελχανάδες γόνοι και οι αγράμματοι πρωθυπουργεύοντες…
    Αυτό, το οποίο θέλουμε να στείλουμε σε όλους αυτούς ως μήνυμα, είναι το εξής απλό: Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχός τους. Κάνουν τα λάθος πράγματα τη λάθος ώρα …και θα το Πληρώσουν …Πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι υπολογίζουν …Πολύ πιο σκληρά απ’ ό,τι αντέχουν.)

    Απόσπασμα του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο – ΕΑΜ Β’ (διαδώστε το !!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση