GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι όμορφες γυναίκες πόρνες!..

Γράφει ο Δευκαλίωνα ς http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/ Η στήλη από τις αρχές του Φθινοπώρου είχε τοποθετηθεί κάθετα και με σαφήνεια...

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/
Η στήλη από τις αρχές του Φθινοπώρου είχε τοποθετηθεί κάθετα και με σαφήνεια για το πρόβλημα της καταβολής της περιβόητης πλέον 6ης δόσης. Είχαμε πει τότε και σε σειρά άρθρων ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με την καταβολή της 6ης δόσης και οι οποίες καθυστερήσεις προέκυπταν θα οφείλονταν στον ψυχολογικό εκβιασμό που επιδιώκουν να εξασκούν οι δανειστές στον Ελληνικό Λαό προκειμένου να εξασφαλίζουν την συναίνεση αποδοχή του στην οποιαδήποτε αντεθνική αντιλαϊκή μεθόδευση προωθούν.
Προσέξτε τώρα πως στήθηκε η όλη ιστορία. Η 6η δόση ήταν μικρή. Γι’ αυτό και τράβηξαν το σχοινί τόσο πολύ. Ακόμα και να προέκυπτε ξαφνικά απρόβλεπτο πρόβλημα αντίστασης στους εκβιασμούς για την καταβολή της 6ης δόσης, η χρεοκοπία της Ελλάδας θα είχε ένα μικρό κόστος, περίπου 8 δις ευρώ (όσο δηλαδή είναι το ύψος της 6ης δόσης). Δηλαδή κόστος αμελητέο που θα...
επέτρεπε όμως στους δανειστές να γίνουν οι απόλυτοι κυρίαρχοι της χώρας. Τελικά τα πράγματα τους ήρθαν λίγο ανάποδα αποκλειστικά και μόνο λόγω της απρόβλεπτης (γι’ αυτούς) επιδείνωσης της διεθνούς οικονομικής συγκυρίας.
Εμείς ακριβώς αυτό τον παράγοντα είχαμε συνυπολογίσει όταν τοποθετούμαστε κάθετα και με σαφήνεια για το «δήθεν» πρόβλημα της καταβολής της 6ης δόσης.
Πάμε τώρα στην ουσία. Το πρόβλημα των μνημονιακών πολιτικών είναι η γιγάντωση της ύφεσης. Μην κάνετε το λάθος και τους πιστεύετε όταν ισχυρίζονται ότι μένουν κατάπληκτοι από το ύψος της ύφεσης. Όταν περικόπτεις δαπάνες κατά ένα συγκεκριμένο ποσοστό του ΑΕΠ, γνωρίζεις εκ των προτέρων πόσο θα μειωθεί το ΑΕΠ, άρα γνωρίζεις επακριβώς και το μέγεθος της ύφεσης. Υπάρχει μαθηματικό μοντέλο που δίνει ακριβέστατα νούμερα. Οι περιβόητες επενδύσεις που θα σταματήσουν την εξάπλωση της ύφεσης, ποτέ μα ποτέ δεν γίνονται σε έντονα πολιτικοοικονομικό υφεσιακό περιβάλλον. Θα γίνουν λίγο πριν ή όταν σταθεροποιηθεί η οικονομία, οπότε θα έχουν σχετικά σταθεροποιηθεί τα επιτόκια δανεισμού, η αξία της γης, οι ιδιοκτήτες των μέσων μεταφοράς αλλά και το αντίστοιχο κόστος κλπ.
Έχουμε και λέμε λοιπόν. Το πρόβλημα της ύφεσης είναι γνωστό σε όλους όσους εμπλέκονται με την οικονομική δραστηριότητα. Η έλλειψη επενδύσεων επίσης. Άρα λένε ψέματα όσοι διατείνονται ότι τα μνημονιακά προγράμματα αποτυγχάνουν λόγω της απρόβλεπτης ύφεσης. Η αλήθεια είναι άλλη!
Δεν τους ενδιαφέρει επί της ουσίας η αποτυχία των προγραμμάτων. Τους ενδιαφέρει να αποτυγχάνουν ώστε καθημερινά οι όροι να γίνονται δυσμενέστεροι και επαχθέστεροι. Έτσι καθιστούν τα δεσμά της οικονομικής δουλείας και της εθνικής υποτέλειας πιο ισχυρά και πιο αιμοσταγή. Αναγκαία και ικανή συνθήκη όμως για να συμβούν όλα αυτά είναι η ύπαρξη και λειτουργία μίας κυβέρνησης που αποδέχεται ως στόχους τα ανέφικτα. Ας θυμηθούμε την μόνιμη επωδό όλων των κυβερνήσεων Γιώργου Παπανδρέου... «δεν θα χρειασθούν άλλα μέτρα αν πιάσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει», ή «δεν θα χρειασθούν άλλα μέτρα αν κάνουμε αυτά για τα οποία έχουμε δεσμευθεί». Είναι πραγματικά πολιτικοί αγύρτες και απατεώνες. Αφού γνωρίζουν εν των προτέρων ότι οι στόχοι που έχουν θέσει και δεσμευθεί είναι αδύνατον να πιαστούν, τότε γιατί τους αποδέχονταν και τους υπέγραφαν στις αντίστοιχες μνημονιακές συμβάσεις;
Για εμάς είναι ξεκάθαρο. Δεν πρόκειται να περατωθεί επιτυχώς κανένα πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων-PSI, δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να κρατικοποιηθούν με έκδοση κοινών ονομαστικών μετοχών οι τράπεζες, αφού ήδη σε όλες τις χώρες που βρίσκονται κάτω από ένα μνημόνιο προωθείται ο περιορισμός του όρου και των δικαιωμάτων των κοινών ονομαστικών μετοχών όταν αυτές βρίσκονται στα χέρια του κράτους. Δηλαδή το Ελληνικό Δημόσιο δεν θα μπορεί να κάνει χρήση των δικαιωμάτων που απορρέουν από την κατοχή κοινών ονομαστικών μετοχών.
Ούτε λοιπόν το Χρέος θα μειωθεί σημαντικά, ούτε οι τράπεζες θα εξυγιανθούν ούτε νέες δουλειές και κλάδοι απασχόλησης θα δημιουργηθούν.
Το είπαμε και το ξανάπαμε. Και θα το λέμε μέχρι να το καταλάβουν οι λιγοστοί ακόμα αιθεροβάμονες ανόητοι που πιστεύουν την μεταρρυθμιστική ρητορεία των μνημονιακών. Σε όποια χώρα πάει το ΔΝΤ, οι άντρες γίνονται αλκοολικοί και καταθλιπτικοί, οι όμορφες γυναίκες πόρνες!

14 σχόλια

  1. ας κανουν και τιποτα για την πατριδα.
    πουτανες ειναι,
    δεν τις εκανε η κριση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντε να βρει και η γυναικα μου δουλεια..
    τζαμπα το μοιραζε σε καθε ξαδελφο απτο χωριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ???ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΠΤΕΤΑΙ??ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ!!
    Η ΠΟΥΤΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΣΟΥΜΕ !
    ΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ;
    ΕΥΡΩ Ή ΔΡΑΧΜΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Σε όποια χώρα πάει το ΔΝΤ, οι άντρες γίνονται αλκοολικοί και καταθλιπτικοί, οι όμορφες γυναίκες πόρνες!"
    ΞΕΧΑΣΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ,ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η Δ Ι Α Φ Θ Ο Ρ Α .
    ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΦΘΟΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΙΑΒΑΣΕ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο BLAIR ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ.
    (Ο ΜΠΛΑΙΡ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΜΠΥ ΤΟΥ "CITY OF LONDON" ΚΑΙ ΤΟΥ LORD JACOB ROTHSCHILD )

    Blair: Change necessary now
    .......................................
    He said new measures of fiscal coordination and the reform of the European social model were “absolutely essential and fundamental”.

    “It’s going to be really tough,” he said. “And for those countries like Greece and Italy having to make these fundamental reforms – the things that people have considered their way of life – that is going to be fantastically difficult. On the other hand, if they don’t do that and the single currency breaks apart, it is going to be catastrophic in its effects for all of those countries and for Europe.”

    Mr. Blair said he could sympathise with countries like Germany.

    “Suppose you’re a creditor nation,” he said. “You’re going to put your money behind the debtor nations on the basis they will reform when these countries often have shown no appetite for reform in previous years. It’s a big thing to ask a country to do. I totally understand why it’s hard to come to this view. The point is this, the alternative is ... break the thing up.”

    Mr. Blair said the single currency crisis had exposed and accelerated the need for change, but had not created it. He said all of the Western world was dealing with the same issues.
    .........................................
    http://www.compasscayman.com/caycompass/2011/11/18/Blair--Change-necessary-now/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Θεός είθε να σώζει τους μεγαλόψυχους τραπεζίτες μας
    Πολλά χρόνια να ζήσουν οι ευγενείς μας τραπεζίτες
    Ο Θεός να σώζει τους τραπεζίτες!
    Στείλε τους νικηφόρους,
    Ευτυχισμένους και δοξασμένους
    Να μας κυβερνούν για καιρό
    Ο Θεός να σώζει τους τραπεζίτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δευκαλίωνα

    αυτή η κοπέλα δεν φοραει καλτσοδέτα

    στο ΣΚΑΙ εχει καλτσοδέτα, αυτή τη στιγμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Προϋπολογισμού (σελ. 123), ενώ περιγράφεται ο τρόπος ενίσχυσης των ελληνικών τραπεζών μέσω εγγυήσεων του ελληνικού Δημοσίου, δεν υπάρχει το ποσό που έχει δοθεί ή θα δοθεί - οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το 2010 - 2011 θα είναι πάνω από 150 δισ. ευρώ."
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !
    150ΔΙΣ. € ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΥ CITY OF LONDON ΚΑΙ ΤΟΥ LORD JACOB ROΤHSCHILD !!!
    Αμφιβαλετε ακομα οτι λεφτα υπαρχουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειλικρινά δε θέλω να χαϊδέψω τα αυτιά των εδώ ανθρώπων του σαϊτ αλλά ακόμα μπορώ να γράφω ελευθέρα κάτω από άλλων κείμενα , δεν ξέρω με τι πολιτικό χώρο κολλάτε πιο πολύ ως σαϊτ γιατί και επί Καραμανλή την ίδια γραμμή κρατούσατε και μπράβο σας , αλλά δεν θα πω και ψέματα ,στέλνω κείμενα και δεν ξέρω γιατί δεν ανεβαίνουν από μόνα τους {θα μάθω να τα ανεβάζω από μόνος μου, κάνω προπόνηση } ώστε να ανεβαίνουνε ως κύρια θέματα:

    Τώρα Πέστε όλο που στηρίζουν αυτή την ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ τους.Τι να περιμένει ένας άνθρωπος ΑΜΕΑ , ένας άνεργος που είναι 63-65 ετών , είπαμε εγώ θα λέω αλήθειες, {ΚΑΙ παρακαλώ την Δημοκρατική Συμμαχία και την πρόεδρο της να με διαγράψουν δεν έχω να κάνω εγώ με αυτές τις πολιτικές έτρεξα και εγώ σαν μαλάκας κατά Πάγκαλο γιατί πίστευα ότι θα φέρουν κάτι ΝΕΟ στον κεντρώο χώρο, και ΝΑΙ το ομολογώ έπεσα έξω} επανέρχομαι τι να περιμένει λοιπόν ένας άνθρωπος ΑΜΕΑ και ένας άνεργος 63-65 ετών από τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.ΓΟΣ ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ; …

    Ναι πολλές μαϊμούδες κρυβότανε και κρύβονται από το κράτος, π.χ πολύτεκνος είναι ο κ. Βαρδιλογιάννης αλλά πολύτεκνος και ο φίλος μου ο Αργύρης που είναι με χαμηλά εισοδήματα εδώ και χρόνια τώρα την βγάζει με 6.000 ευρώ , γιατί να περνούνε και οι δυο το ίδιο επίδομα της πολυτεκνίας;

    Αυτά έκαναν αυτοί που είναι στην βουλή ΜΈΣΑ και σήμερα λυπούνται για τα μέτρα που παίρνουνε..

    Τους ερωτώ, ΡΕ Μαλακές, πάντα κατά Παγκάλιο λογική, αν κόψουνε η μειώσουνε το επίδομα του πολυτέκνου κ. Βαρδιλογγιάνη θα έχει την ίδια επίπτωση στην ζωή του όπως θα έχει στην ζωή του Αργύρη;…

    Ο κ. Σοϊμλπερ ο υπουργός οικονομικών της Γερμανίας είναι άτομο ΑΜΕΑ , για να μην παρεξηγηθεί ο κάθε κ. Βαρδιλογγιάνης , αν του κόψουνε ΟΛΑ τα κοινωνικά επιδόματα θα έχει την ίδια επίπτωση στην ζωή του, με την ζωή του φουκαρά του Ανδρέα που κάθετε και αυτός σε καροτσάκι και ο πατέρας του είναι ένας πολύτεκνος κουλουράς!!! …

    Όλα αυτά τα θέματα με την ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να θέτονται όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση….

    Αλλά ο Στόχος τους αρχίζει να φαίνεται τώρα από χιλιόμετρα μακριά { το κομπόδεμα της γιαγιάς που λέμε } οι μικρο καταθέσεις των 10.000-20.000 ευρώ που έχει η κάθε Ελληνική οικογένεια ,για μια ώρα ανάγκης η χαράς ..

    Αυτό είναι το βρώμικο σχέδιο τους ώστε να μην υπάρξει αναταραχή στους μικροκαταθέτες,το πως θα καταφέρουν να τα πάρουν αυτά τα χρήματα χωρίς αναταραχές Αργεντινής ,πως θα γίνει εύκολα, ΠΟΛΎ εύκολα θα πω.

    Ξεκινάνε και κόβοντας ΟΡΙΖΌΝΤΙΑ χρήματα από τους μισθούς, από συντάξεις, από μεροκάματα κ.τ.λ ΚΑΙ βάζοντας φόρους ,χαράτσια, ΟΡΙΖΌΝΤΙΑ, όλα αυτά συνεπικουρούμενα και με την αύξηση όλων τον κοινωνικών Αγάθων αλλά και τροφίμων με το πρόσχημα ότι ΑΥΤΟ γίνετε ώστε να σωθούμε!! μένοντας στο ευρώ ΚΑΙ στην Ε.Ε..

    Αυτή την στιγμή ΠΙΣΤΕΎΩ να υπάρχουν πολλοί με καταθέτης στην Ελλάδα που έχουν ρευστό σε τράπεζες του μεγέθους 150.000 και 200.000 ευρώ .. όχι ότι δεν υπάρχουν ΛΕΦΤΑ , ΛΕΦΤΑ υπάρχουν και πολύ περισσότερα αλλά είναι ΟΛΑ στο εξωτερικό!!! Από όλους αυτούς που χρόνια τρώνε ΌΛΑ τα ευρωπαϊκά κράτη.

    ΑΥΤΟ είναι το μυστικό που το κρατάνε καλά κρυμμένο.. Ο φόβος των απλών ανθρώπων μην τους κόψουν το ρεύμα , η μην τους πάρουν το σπίτι η την γη τους, ενώ στη ΟΥΣΊΑ ήδη τα έχουν πάρει η θα τα πάρουν μαθηματικά από τους φόρους και τα χαράτσια τους κάνει κάθε μέρα όλο και πιο δυνάστες στο πετσί του κάθε ενός μας , γιατί άλλοι βγάζουν χρήματα ακόμα για πάρουν τα προς και τα προς το ζην, κάθε μέρα γίνονται εκατομμύρια ευρώ αναλήψεις από όλες τράπεζες μόνο από μικρόκαταθέτες και τα χρήματα που είχε μαζέψει η κάθε οικογένεια με αίμα ,και που αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ,, ΑΥΤΆ ΘΈΛΟΥΝ κάποτε θα τελειώσουν σε 5-6-μήνες!!! και πολύ είπα..Όταν ΟΜΩΣ τελειώνουν τα αποθέματα αυτά που έχει ένας απλός ΑΝΘΡΩΠΟΣ μια απλή οικογένεια ΚΑΙ θα έχουν περάσει στα χέρια τους, ακόμα και το τελευταίο ευρώ.. ΤΌΤΕ όντως θα αρχίσουμε να πεθαίνουμε ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ …


    Μπούτζουκας Θ. Τ ΚΡΗΤΗ

    διαδώσετετο παρακαλώ όσοι θέλετε, με διορθώσεις σας, η και την συμπληρωματική γνώμη σας. δεν διεκδικώ πνευματικά δικαιώματα. χιούμορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΓΚΟΓΚΛΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΗΔΙΚΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://www.opengov.gr/minlab/?c=731

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΟΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ (ΑΝΑΠΗΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ+ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ + ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ) ΜΟΛΙΣ ΤΟ 1.1 % ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΟ 2 %,ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ 4.2% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΟ 5% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΗΣ .ΤΟ 2012 ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙ 10 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ.
    http://epp.eurostat.ec.europa.eu/statistics_explained/index.php?title=File:Social_benefits_by_function_group_in_2006_as_%25_of_total_social_benefits_(TSB)_and_as_%25_of_GDP.PNG&filetimestamp=20090612163004

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είσαι προσωπικότητα πασόκ ;






    Επί πέντε ολόκληρα χρόνια
    έσκουζαν σαν τις ιρακινές
    για τη συνέντευξη
    που δεν εφαρμόστηκε πουθενά
    εκτός από τους μόνιμους φαντάρους.

    Απειλούσαν, έβριζαν,
    υποσχέθηκαν κατάργηση.

    Τελικά τί έκαναν ;

    Αφού μίλησαν για
    ηλεκτρονική διακυβέρνηση,
    για ηλεκτρονικά βιογραφικά,
    για αξιοκρατικές επιλογές,
    ΤΕΛΙΚΑ
    δεν έκαναν τίποτα
    από αυτά.

    Στελέχωσαν τον κρατικό μηχανισμό
    με τους κολλητούς τους,
    τους αρεστούς τους,
    τους φίλους,
    τους συγγενείς
    και τις φίλες των μαμάδων τους.

    ΤΩΡΑ
    πάνε ένα βήμα παραπέρα.

    Εισάγουν την έννοια
    της βαθμολογημένης προσωπικότητας !

    Προσέξτε διαβάθμιση
    που εφαρμόζεται
    αυτή τη στιγμή
    για τις επιλογές
    στελεχών στην εκπαίδευση :

    α) Διδακτορικό δίπλωμα: 6 μονάδες.
    β) Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών: 4 μονάδες.
    γ) Προσωπικότητα − γενική συγκρότηση: 15 μονάδες
    κατ’ ανώτατο όριο.

    Και πάμε στα απλά μαθηματικά :

    Έχεις μεταπτυχιακό
    και διδακτορικό,
    σύνολο 10.

    Είσαι προσωπικότητα πασόκ,
    σύνολο 15.

    10 > 15

    Δηλαδή,
    αν είσαι προσωπικότητα πασόκ,
    τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά
    ΩΧΡΙΟΥΝ !


    Λοιπόν τι λές ;

    Είσαι προσωπικότητα πασόκ ;



    Τελειώστε τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση