GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Χρυσοχοΐδης δικαίωσε πλήρως τον Σαμαρά και ακύρωσε το ΠΑΣΟΚ...

Από τον Πέτρο Αλεπό Ακούγοντας πάλι με προσοχή τις σημερινές δηλώσεις του κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη , από το σχετικό βίντεο,  καταλήγει κανεί...

Από τον Πέτρο Αλεπό

Ακούγοντας πάλι με προσοχή τις σημερινές δηλώσεις του κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, από το σχετικό βίντεο,  καταλήγει κανείς σε ένα ακόμη κρίσιμο συμπέρασμα. Ο κ. Χρυσοχοΐδης δικαιώνει πλήρως και απολύτως την κριτική της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά.
Ακούστε με προσοχή τις απόψεις του υπουργού Ανάπτυξης. Λέει ευθέως ότι τα αδιέξοδα οφείλονται αποκλειστικά στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ "Η διετής διακυβέρνηση η δική μας οδήγησε σε αδιέξοδα, οικονομικά, κοινωνικά, εθνικά" είπε χωρίς καμιά αναφορά στην προηγούμενη διακυβέρνηση της ΝΔ και τις ευθύνες της.
Μέχρι τώρα το ΠΑΣΟΚ έλεγε ότι....
για την κρίση φταίει η ΝΔ. Επομένως τώρα ακυρώνεται πλήρως αυτή επιχειρηματολογία και η ΝΔ μπορεί με άλλη πολιτική άνεση να καταγγέλλει την κυβέρνηση Παπανδρέου.
Θυμίζω πάντως ότι στην ΔΕΘ ο Αντ. Σαμαράς είχε πλέξει άμεσα και έμμεσα το εγκώμιο του κ. Χρυσοχοΐδη ως υπουργού Ανάπτυξης. Ήταν τυχαίο ή σημερινή στάση του υπουργού έχει σχέση με αυτό; Και ποια σχέση;

18 σχόλια

  1. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ FACEBOOK

    ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 1&2 ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 7 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ.ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΓΙΑ 7 ΜΗΝΕΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 700 ΜΕ 800 ΕΥΡΩ. ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ 20 ΦΟΡΕΣ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ.
    ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
    1 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΥΓΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α
    2 ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.
    3 ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΘΑ ΑΧΡΙΣΤΕΥΤΕΙ.ΕΚΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ
    4 ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ.
    5 ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ -ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ.
    6 ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ – 6 ΚΡΑΤΗ ΤΡΙΑ ΜΕΡΟΝΥΚΤΑ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ.
    7 ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.
    8 ΠΑΥΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟ ΜΟΛΙΣ ΦΑΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν ο Χρυσοχοΐδης ήταν άντρας με αρχίδια και όχι σκέτα αρχίδια που είναι τώρα, θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί από πριν, για να νομιμοποιείται τώρα να λέει όσα λέει. Αλλά με αυτό το ύφος ο άθλιος, ΔΕΝ πείθει κανένα. Αντίθετα, συσπειρώνει,
    Ελεεινός του χειρίστου είδους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσα σκύβαλα είχε μαζέψει ο Παπανδρέου;
    Πως κυβερνούσε μ'όλα αυτά τα σκύβαλα;
    Ένα-ένα βγαίνουν στο φως τώρα, σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή!
    Αλλά αυτά τα σκύβαλα, όπως ο Χρυσοχοΐδης, είναι σίγουρο ότι δεν κάνουν για ηγέτες.
    Είναι γυμνοσάλιαγκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να γιατι δεν λειτουργισε καμια Κυβερνηση του ΓΑΠ και γιατι τε μετρα δεν περνουσαν με αποτελεσμα να λαμβανονται βιαστικα και καταστροφικα αλλα μετρα. Σιγα σιγα θα δειτε ποσοι θα εκδηλωθουν.
    Δεν λαβανε υποψιν τους ενα πολυ βασικο και καθοριστικο σημειο, οτι εμεις οι πολιτες εχουμε τον τελευταιο λογο και ειτε στις εσωκομματικες ειτε στις βουλευτικες θα τριβουν τα ματια τους. Εαν κατεβει και ο ΓΑΠ (δεν εχω σχεση μαζι του και μαζι τους) θα παω να ψηφισω υπερ του ετσι απο πεισμα γιατι καποτε σε αυτη την χωρα πρεπει να καταλαβουν οτι αλλαξαν ολα και κυριως οι Πολιτες, ξυπνισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Χρυσοχοίδης μίλησε έντιμα και χωρίς υστεροβουλίες. Το πρόβλημα είναι αν τον ακούν οι υπόλοιποι του ΠΑΣΟΚ, που στρουθοκαμηλίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέτοιο νούμερο που είναι ο ΓΑΠ θα έπρεπε να είχαν βρεθεί 50 Χρυσοχοίδηδες, αυτοί που λένε οτι θα τον ψηφίσει πάλι όλος ο κόσμος εννοείται οτι βρίσκονται στην κοσμάρα τους ή το γράφουν σκόπιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΑΓΩΘΕΙΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΔΙΧΑΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΑΡΧΙΜΙΖΑΔΩΡΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"; ΕΚΤΟΣ ΚΙ'ΕΙΣΤΕ ΔΙΠΛΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ REGULAR ΚΑΙ ΤΟ PLUS.
    ΣΥΚΙΑΣ ΠΕΣΟΥΣΗΣ ΠΑΣ ΑΝΗΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ΞΥΛΕΥΕΤΑΙ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1) Μηχανισμος Διασωσης
    2) Καλλικρατης
    3) Οικονομικη Αστυνομια -- Συλληψεις για φοροδιαφυγη
    4) Εξυγιανση Ποδοσφαιρου -- Συλληψεις
    5) e-government-ΔΙΑΥΓΕΙΑ
    6) Απογραφη στο Δημοσιο
    7) Απογραφη συνταξεων - αναπηρικων
    8) Καταργηση ασυλου
    9) e-procurement -- Ηλεκτρονικη Συνταγογραφηση
    10) Διαφανεια στις προσληψεις στα Υπουργεια -- "βιογραφικα"
    11) Ανοιγμα κλειστων επαγγελματων
    12) Μαχαιρι στα "ρετιρε"
    13) Μαχαιρι στα "τρελλα" επιδοματα
    14) Νομος-πλαισιο για ΑΕΙ -- βλ. αξιολογηση
    15) Ενιαιο Μισθολογιο
    16) Αντιμετωπιση (κλεισιμο) αχρηστων οργανισμων
    17) Ομαδα ΔΙΑΣ

    Αν θεωρειτε τον ΓΑΠ αποτυχια, να κανετε μια καλυτερη λιστα
    για αλλους πρωην πρωθυπουργους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μιλώντας στην βουλή πριν από λίγη ώρα, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ροδούλα Ζήση κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη ψήφιση του προϋπολογισμού, αναφέρθηκε σε αυτούς που κάνουν σήμερα τους τιμητές και... είχαν το θράσος να μην εγκαταλείπουν την καρέκλα τους (κλασική περίπτωση Χρυσοχοϊδη).
    Η βουλευτής χαρακτήρισε προσωπικό μόχθο του Γιώργου Παπανδρέου τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου.
    Όταν γύρισε ήταν εναντίον του οι περισσότεροι εδώ μέσα γι΄αυτή τη συμφωνία που σήμερα όλοι την ψηφίζουμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μην πάει μακριά όμως ο ΓΑΠ ... Θα τον χρειαστούμε στη δίκη... :)

    Τι ευτυχία!

    Βλέπουν μπροστά στα μάτια τους το φάντασμα της συντριβής με μονοψήφιο ποσοστό και για να το ξορκίσουν, κάνουν τα πάντα, ακόμα και να τον αφήσουν να φύγει ατιμώρητος.

    Ο πανικός δεν κρύβεται με τίποτα.

    ΕΛΕΟΣ...Μετα τον γ.α.π.,
    η ντροπη των φιλων μου Ποντιων ο χρυσοχοιδης...
    Αυτο δεν το αντεχει ουτε ο Θεος αλλωστε απο την Ελλαδα τι αφησε ορθιο ο κοπριτοΓΑΠ.....
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΜΩΡΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "TOO LITTLE TOO FUCKING LATE"
    Χρυσοχοΐδης "δεν βλέπαμε μπροστά μας την αλήθεια και σφυρίζαμε αδιάφορα"

    Λοβέρδος "Λέγαμε ότι υπάρχουν λεφτά, ενώ γνωρίζαμε ότι δεν υπήρχαν" και "λέγαμε επι μονίμου βάσεως ΟΧΙ σε ΟΛΑ"

    Εάν είχαν αρχίδια θα είχαν παραιτηθεί όλοι τους όταν έπρεπε, όχι τωρα που βγαίνουν έξω τρέχοντας σαν πούστρες επειδή πήρε φωτιά η γιάφκα τους.
    Δεν είναι ειλικρινείς, δεν έχουν αρχίδια δεν είναι άντρες αλλά ούτε και ξέρουν απο άνδρες.
    Δεν απολογούνται επειδή τους έφαγε η ειλικρίνεια, οοοχιιιι, το κάνουν για να σώσουν το τομάρι τους.
    Θυμήζουν κάτι διαρήκτες που έγιναν τσακωτοί ελπίζοντας οτι ο δικαστής θα είναι πιό επιεικής μαζί τους.
    Όμως εδώ παλιοκουφάλες δικαστής θα είναι ο λαός!!!.


    --Βόγλης ο Κηφισεύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΩΝΥΜΕΕΕ - - - - > 6:12:00 μ.μ.

    ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΑ ΛΕΝΕ "ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ",
    ΟΙ ΠΟΥΣΤΡΕΣ "ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ" ! ! !


    --Βόγλης ο Κηφισεύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Ο Παπανδρέου πρότεινε την μπέϊμπι σίτερ του για πρωθυπουργό"
    _____________________________
    Ένα από τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά των διαβουλεύσεων για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία έρχεται στην επιφάνεια.

    Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύεται σήμερα στο Πρώτο Θέμα, το πρώτο όνομα που πρότεινε για την πρωθυπουργία ο Γιώργος Παπανδρέου στον Αντώνη Σαμαρά ήταν της ανεξάρτητης βουλευτού Αργολίδας, Έλσας Παπαδημητρίου, η οποία είχε διαγραφεί από το κόμμα με απόφαση του κ. Σαμαρά.

    Στο άκουσμα του ονόματος, μάλιστα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας φέρεταιν να απάντησε: «Κάτι πιο σοβαρό έχουμε;».

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ιδέα για την Έλσα Παπαδημητρίου ως πρωθυπουργό έπεσε στη διάρκεια συζήτησης που είχε ο ....... Γιώργος Παπανδρέου με τον αδερφό του Αντρίκο. Επισημαίνεται σε ότι πριν από την πρόταση-έκπληξη, η κ. Παπαδημητρίου είχε ταχθεί υπέρ μιας κυβέρνησης συνεργασίας ενώ στην ψήφο εμπιστοσύνης που είχε ζητήσει ο Γιώργος Παπανδρέου είχε ψηφίσει «ναι» παρότι η Νέα Δημοκρατία, από την οποία προέρχεται, είχε εντελώς διαφορετική «γραμμή».

    Η πρόταση για την κ. Παπαδημητρίου δεν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία πάντως, αφού έχει πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια Παπανδρέου από τα φοιτητικά χρόνια της. Τότε, η κόρη του βουλευτή Αργολίδας της Ένωσης Κέντρου, Δημήτρη Παπαδημητρίου (που ακολούθησε τον Κώστα Μητσοτάκη στην «Αποστασία»), σπούδαζε Αρχιτεκτονική στο Μπέρκλει και εκεί γνώρισε ως καθηγητή τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Ανδρέας Παπανδρέου την πήρε υπό την προστασία του και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η νεαρή Έλσα Παπαδημητρίου περνούσε τα σαββατοκύριακα στο σπίτι της οικογένειας Παπανδρέου κάνοντας την μπέιμπι σίτερ των παιδιών του Ανδρέα.
    Από τότε χρονολογείτα και η φιλία της με την Μαργαρίτα Παπανδρέου η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα, καθώς όπως λέει η κ. Παπαδημητρίου έχει παραστεί στα γενέθλια της μητέρας του Γιώργου Παπανδρέου 42 φορές... Αυτή η στενή οικογενειακή σχέση, αλλά και το γεγονός ότι προέρχεται από τη ΝΔ, φέρεται να ώθησε τον Γιώργο Παπανδρέου να την προτείνει για πρωθυπουργό στον Αντώνη Σαμαρά, που όμως την απέρριψε αμέσως.

    Μάλιστα το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι εκτός από την πρόταση για μεταβατική πρωθυπουργία ο Γιώργος Παπανδρέου έχει υποσχεθεί στην κ. Παπαδημητρίου και εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ...


    Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ
    ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ ..ΤΟΥ Ο Λ Ο Ν ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Α ΜΠΑ, ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ, ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠ ΤΑ ΠΑΝΤΡΟΛΟΓΗΜΑΤΑ, ΠΕΝΤΕ, ΕΞΙ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΕΣ,Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ? ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΕ ΣΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠ ΤΟ ΕΣΠΑ.ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΤΕΒΗΚΕ.ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ? ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠ ΤΑ 25ΣΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ.ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ. ΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μεταξύ δημοψηφίσματος και Πετσάλνικου πρότεινε και την σα για Πρωθυπουργό...
    και κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος!!!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    [Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε τότε που το γράψαμε και το θεωρήσαμε ανέκδοτο!]

    Ενα από τα καλά κρυμμένα μυστικά των δραματικών διαβουλεύσεων για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας ήταν το όνομα του προσώπου που, με πρωτοβουλία του κ. Γιώργου Παπανδρέου, έπεσε πρώτο στο τραπέζι των συζητήσεων αναφορικά με τον νέο πρωθυπουργό.

    Το «ΘΕΜΑ» αποκαλύπτει σήμερα όλο το παρασκήνιο, με πρωταγωνίστρια μία... από τις «Σιδηρές Κυρίες» της πολιτικής ζωής της χώρας και μάλιστα... νεοδημοκρατικής προέλευσης.

    Ο λόγος για την ανεξάρτητη βουλευτή Αργολίδας κυρία Ελσα Παπαδημητρίου, στο άκουσμα της οποίας αρκετοί μπορεί να εξεπλάγησαν,
    όχι όμως και οι καλά μυημένοι στα άδυτα των ελληνικών πολιτικών τζακιών.


    Η ψήφος εμπιστοσύνης

    Πριν από την πρόταση-έκπληξη του κ. Παπανδρέου είχαν προηγηθεί δηλώσεις της κυρίας Παπαδημητρίου υπέρ του σχηματισμού ενός ευρύτερου κυβερνητικού σχήματος.

    Μάλιστα, η επιλογή της να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο από την επίσημη κομματική γραμμή οδήγησε αρκετούς στο συμπέρασμα ότι προετοιμάζει την οριστική έξοδό της από την πολιτική. «Δεν είναι ώρα για τέτοιες συζητήσεις», απαντούσε σε όσους τη ρωτούσαν.

    Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, θέλησε το... κύκνειο άσμα της στο Κοινοβούλιο να μείνει βαθιά χαραγμένο στις μνήμες των συναδέλφων της.

    Ετσι, στην πιο δύσκολη στιγμή του κ. Παπανδρέου, ενθυμούμενη (κατά πολλούς) την πολυετή γνωριμία τους, έσπευσε να παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

    Από την πλευρά του, ο πρώην πρωθυπουργός κάθε άλλο παρά αδιαφόρησε για την κίνηση τής άλλοτε μπέιμπι σίτερ του και επιχείρησε, όπως προκύπτει από τα όσα αποκαλύπτει σήμερα το «ΘΕΜΑ», να της το ανταποδώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έβγαλε γλώσσα ο Mike μπας και γλυτώσει:
    "O ΓΑΠ δεν μπορεί να εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ.

    - Οδήγησε τη χώρα στην φτώχεια και την εθνική ταπείνωση".

    Την εκτίμηση ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν μπορεί να εκπροσωπεί την παράταξη, εξέφρασε στο Mega,
    ο υπουργός Ανάπτυξης Mike Chrysochoidis. «Αν ο ηγέτης δεν μπορεί να εκπροσωπεί τα ουσιώδη τότε πρέπει να αποχωρεί», είπε χαρακτηριστικά.

    Μάλιστα ο υπουργός τάχθηκε υπέρ της εκλογής νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ πριν από τις βουλευτικές εκλογές, καθώς «το κόμμα χρειάζεται να πάει στις εκλογές με μια νέα ηγεσία και μια νέα πολιτική πρόταση».

    Σημείωσε ότι μετά τις γιορτές πρέπει να ανοίξουν οι διαδικασίες για την εκλογή νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ και ότι μέχρι τώρα η συζήτηση που γίνεται δεν είναι σοβαρή και υπεύθυνη.

    Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «δεν καθυστερήσαμε απλώς, σφυρίζουμε αδιάφορα κάνοντας ότι δεν συμβαίνει τίποτε».

    Ο Chrysochoidis, που εμφανίστηκε χθες στην Ελλάδα, άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι οδήγησε σε φτώχεια, πρωτοφανή ύφεση, εθνική ταπείνωση και απέδωσε τις μεγαλύτερες ευθύνες στον κ. Παπανδρέου, λέγοντας ωστόσο ότι κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών...

    Παλι καλά που παραδέχτηκε ότι 2 χρόνια τώρα μας δούλευε και αυτός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    Πόρωση μεγάλε. Πιές κι' άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση