GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσιτουρίδης: Εχω παραιτηθεί από κάθε διεκδίκηση αναδρομικών...

Δήλωση Σάββα Τσιτουρίδη για τις οικονομικές διεκδικήσεις πρώην βουλευτών Με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρουν το όνομα του κ. Σάββα Τσιτου...

Δήλωση Σάββα Τσιτουρίδη
για τις οικονομικές διεκδικήσεις πρώην βουλευτών

Με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρουν το όνομα του κ. Σάββα Τσιτουρίδη σε κατάλογο βουλευτών και πρώην βουλευτών που διεκδικούν αναδρομικά από το ελληνικό δημόσιο, ο πρώην υπουργός έκανε την παρακάτω δήλωση:
“Με έκπληξη είδα το όνομά μου να περιλαμβάνεται σε κατάλογο βουλευτών και πρώην βουλευτών που διεκδίκησαν αναδρομικά από το ελληνικό δημόσιο. Από τον Μάρτιο του 2010 έχω...
παραιτηθεί από κάθε διεκδίκηση διαφοράς αποδοχών μου από την Βουλή των Ελλήνων. Συνεπώς οι όποιες διαρροές με ονόματα βουλευτών και πρώην βουλευτών που διεκδικούν αναδρομικά δεν με αφορούν.
Εις ότι φορά ειδικότερα την θέση μου για την όποια αποζημίωση και για τα όποια προνόμια πρέπει να απολαμβάνουν τα μέλη του εθνικού κοινοβουλίου, έχω καταθέσει επανειλημμένα προτάσεις για έναν ορθολογικό επανακαθορισμό τους προς τα κάτω, λαμβάνοντας υπόψη την σημερινή δημοσιονομική κατάσταση της χώρας.”

10 σχόλια

  1. ΠΟΣΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΕΡΓΟ.ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΒΑΛΕ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝ ΦΑΣ ΤΙ ΠΡΟΣΔΟΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ , ΒΡΗΚΕ ΚΑΛΟ ΣΥΝΤΡΕΧΤΕΙ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ,ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΓΥΡΕΨΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ.ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΣΑΝ ΓΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ.ΚΑΤΑΠΙΑΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ .ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ.ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΗΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νεα

    Ποιοι απο το Γραφειο της Αννας Διαμαντοπουλου πληρωνονται και ποιοι απο το γραφειο της Ευης Χριστοφιλοπουλου και βαλανε διευθυντρια στο Πειραματικο Σχολειο του Πανεπιστημιου ΠΣΠΑ την Δανιλη Ελενη μια τρελη του Συριζα που γνωριζει και τον διευθυντη του Καραμανλη (παρτα μωρη Διαμαντοπουλου που την νομιζες δικια σου)

    που ουτε κανει το πρωι την προσευχη της δεν ξερει ουτε την νομοθεσια ουτε την τυφλα της και κυνηγαει ολους τους ψηφοφορους του Πασοκ και βριζει ολα τα παιδια και καθηγητες?

    Γονεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 117 πρώην βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, διεκδικούν από το υπό κατάρρευση ελληνικό Δημόσιο εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ ως αναδρομικά.



    έχουν παιδιά.....να παντρέψουν..

    πασόκ χάριν:

    ΓΑΜΟΣ ΧΛΙΔΗΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕ (ΑΚΗ), ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ... ΤΑΜΙΑ ΤΟΥ Πασοκ ΜΕ 1000 ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ...!!!

    «ΦΑΤΕ-ΦΑΤΕ», ΩΡΕ… ΚΛΕΦΤΟΠΟΥΛΑ: Ο ΑΚΗΣ ΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ… ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ...!!!

    Γάμος χλιδής και δεξίωση χλιδάτη στο Πεντελικό με 1000 καλεσμένος για την κόρη του ταμία του Πασοκ και Διοικητή του ΙΚΑ Ρ.Σπυρόπουλου.

    Τι και αν ο κόσμος πένεται, τι και αν μαζεύει από τα σκουπίδια για φαγητό, τι ακόμη και αν οι υπάλληλοι των γραφείων του Πασοκ δεν πληρώνονται, οι «λιγούρηδες» και «Βλαχοδήμαρχοι» της εξουσίας θα απολαύσουν τα αγαθά της… !!!

    Εκεί όλος ο… «καλός κόσμος»…
    Παρόντες και οι δύο Αντ/δροι της Κυβέρνησης Βενιζέλος—Πάγκαλος.
    Ε, τώρα «πρώτο» φαϊ και τζάμπα σιγά μη το άφηναν…!!!

    Βέβαια στο Πεντελικό το ελάχιστο κατ’άτομο είναι 100 ευρώ.
    Ο ταμίας για την κόρη του και τους υψηλούς του καλεσμένους, δεν θα πήραν ασφαλώς το… «ελάχιστον»…!!!

    Δηλ. μόνο η δεξίωση θα ξεπέρασε κατά πολύ τα 100.000 ευρώ...
    Σιγά το ποσό για ένα… ταμία του Πασοκ…

    Εδώ ο Άκης ξόδεψε πολλαπλάσια ως ταμίας των... εξοπλισμών...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητοί συνέλληνες,
    άν πραγματικά ενδιαφέρεστε για την πατρίδα σας


    Ποτέ μην πιστεύετε ή αναμεταδίδετε ότι ακούτε εκτός αν αυτό έχει ανακοινωθεί απο την ελλ. δικαιοσύνη ή το έχετε προηγουμένως πιστοποιήσει προσωπικά.

    Η προπαγάνδα δεν εξαπατά τους ανθρώπους, απλως τους βοηθά να εξαπατήσουν τον εαυτο τους, σε όποιο χώρο και αν αυτοί ανήκουν!

    Είναι μεγάλο γαμήσι το να μάθεις οτι υποβοηθούσες τον εχθρό και καταπολεμούσες το σπίτι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. που ουτε κανει το πρωι την προσευχη της

    >Γιατί να την κάνει ρε μόρτη; Θεοκρατία έχουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τσιτουρα κ πιτουρα ουστ λαμογιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΈΧΡΙ ποτέ θα σας δουλεύουνε ΑΚΌΜΑ
    αυτοί οι κύριοι!! ΜΕΡΧΙ ΠΟΤΈ!! ....

    Όταν έχουν κάνει προσφυγή με νομική πράξει όλοι και όσο θα εκκρεμεί ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΆΦΕΤΕ , ΑΝ ΔΕΝ ΓΊΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΉ ΠΡΆΞΗ ...

    Το να λένε ΜΕΡΙΚΟΊ ΤΏΡΑ δεν τα θέλω τα αναδρομικά η ότι τα αποποιούνται, από διεκδίκηση στα μέσα μαζικής αποβλάκωσης δεν έχει κανένα νόημα ,αν δεν ειπωθεί στο αρμόδιο δικαστήριο..

    ΤΏΡΑ λένε ότι τα θέλουνε αυτοί εε, αν όμως τους πάρει ο χάρος, οι κληρονόμοι θα πούνε το ίδιο; όταν θα πάνε στα δικαστήριο θα πουν δεν τα θέλομε; η ότι ο συχωρεμένος εκβιάστηκε και έλεγε ότι δεν τα ήθελε; ερωτήματα που μόνο με δικαστική απόφαση ΈΧΕΙ ΙΣΧΎ...___

    ΈΧΟΥΝ ΚΆΝΕΙ ΣΎΛΛΟΓΟ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟ ΞΈΡΕΤΕ; ΣΩΜΆΤΙΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΌ ΌΡΓΑΝΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΘΈΣΑΝ ΜΑΖΙΚΆ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΉ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΆ ΌΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΌΤΑΝ Υ-ΠΌ-ΓΡΑ-ΨΑΝ προσφυγή δεν τα ήξεραν!!

    ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΔΕΊΞΟΥΝΕ ΈΝΑ ΝΟΜΌ, Η ΜΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΉ ΡΥΘΜΊΣΕΙ,ΠΟΥ ΝΑ ΛΈΕΙ ΌΤΙ ΚΑΤΑΡΓΕΊ ΣΤΗΝ ΟΥΣΊΑ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΛΈΝΕ ΑΠΌ ΦΌΒΟ Η ΑΠΌ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΟΦΈΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΟΎΝ .. ΤΑ ΠΕΡΊ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΊΠΤΕΤΑΙ ΜΟΝΌ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΉ ΑΠΌΦΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΌ ΕΝΏΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗΣ---ΑΠΛΆ ΣΤΗΝ ΔΙΚΉ..

    Ας βγει ένας ΤΙΜΙΟΣ δικαστής η ένας δικηγόρος να πει ότι δεν είναι ΈΤΣΙ η διαδικασία. Ρητά ΑΥΤΆ ΛΈΕΙ Ο Νόμος ΌΤΙ Αυτά λύνονται μονό με δικαστικές αποφάσεις, η νομοθετική ρύθμιση της βουλής ΌΛΑ ΤΑ ΑΛΛΆ ΠΟΥ ΛΈΝΕ ΤΏΡΑ ΕΊΝΑΙ ΠΑ-ΡΑ-ΜΎ-ΘΙΑ ..

    Ως πότε αυτά τα παλικαριά θα μας δουλεύουν όλοι μαζί, μαζί και με τα παπαγαλάκια τους τους δημοσιογράφους.. ;; ΞΥΠΝΆΤΕ ΡΕΕΕ και πάρτε τους τα μέτρα...

    Μπούτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση