GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απεργία...

Από τον Π. Μαύρο Απεργία... τα πιο πολλά ΑΕΙ και ΤΕΙ δεν κανουν μαθήματα. Απεργούμε... Ομως ο μισθός πέφτει κανονικα...όπως γινονταν πάντ...

Από τον Π. Μαύρο

Απεργία...
τα πιο πολλά ΑΕΙ και ΤΕΙ δεν κανουν μαθήματα. Απεργούμε... Ομως ο μισθός πέφτει κανονικα...όπως γινονταν πάντα!!! Ποιός ελέγχει και...
υπογράφει τις καταστάσεις μισθοδοσίας;; Ελλάδα... ποτέ δεν θα αλλάξεις...

16 σχόλια

  1. ΣΟΚ στην Κρήτη από προπονητή-παιδεραστή που τον έπιασαν στο κρεβάτι με δύο 13χρονους...

    Στη δίνη της αποκάλυψης ενός ανείπωτου εφιάλτη, με θύματα πολλά ανήλικα παιδάκια, ζει από χθες τη νύχτα το Ρέθυμνο. Σαρανταεπτάχρονος προπονητής νεανικής αθλητικής ομάδας και ταυτόχρονα γυμναστής σε σχολείο συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στο σπίτι του ενώ συνευρισκόταν ερωτικά με δύο 13χρονα αγόρια, μέλη της ομάδας που προπονούσε.

    Άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος, το οποίο είχε γίνει κολαστήριο για ανήλικα αγόρια που βρέθηκαν έρμαιο των αρρωστημένων ορέξεων του 47χρονου, βάζοντας τέλος σε μια μακρόχρονη, συντονισμένη όσο και βασανιστική προσπάθεια, η οποία ξεκίνησε από την Ασφάλεια Ρεθύμνου.

    Η πολύμηνη προσπάθεια δεκάδων αστυνομικών από την Ασφάλεια Ρεθύμνου, οι οποίοι ακολουθούσαν νυχθημερόν τις κινήσεις του, όσο και των ανδρών των Ειδικών Δυνάμεων, που κλήθηκαν πολλές φορές να διαπιστώσουν πού και πώς εξελίσσονταν τα σεξουαλικά όργια στα οποία εξανάγκαζε τα παιδιά να συμμετέχουν, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 8 χθες του βράδυ.

    Ο 47χρονος κατελήφθη γυμνός πάνω στο κρεβάτι μαζί με τα δύο ανήλικα αγόρια, τα οποία είχαν εξαναγκαστεί σε στοματικό σεξ.

    ΛΕΓΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΩΡΑ...

    ΘΑ ΕΙ ΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΗΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!ΑΝ ΟΧΙ!!!ΚΡΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑ,, και δεν λένε και το όνομα του!!!

    Μπούτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο ένα λάθος έκανε ο Πάγκαλος...

    Εγώ δεν κατάλαβα αυτό που είπε ο Πάγκαλος. Ο κάποτε μαοϊκός – και καλά – για να μην ξεχνιόμαστε. Έτσι δεν ξεκίνησε την καριέρα; Ο δήθεν προοδευτικός επί Πολυτεχνείου.

    Καλά, λοιπόν. Με τους κομουνιστές έχει πρόβλημα, όπως δήλωσε στους Γάλλους.
    Και με τους μαλάκες έχει πρόβλημα. Δικαιώματά του, ρε αδερφέ. Ο καθένας έχει τα βίτσια του σ’ αυτή τη ζωή.

    Άλλος δεν γουστάρει τους κομουνιστές, άλλος τους αναρχικούς, άλλος τους αυνάνες, άλλος τους χοντρούς, άλλους τους παοκτσήδες ή τους αρειανούς, άλλος τα πασόκια και τους φλώρους της νουδού, άλλος τις γυναίκες, άλλος τις αδερφές. Συμβαίνουν αυτά.

    Είπαμε. Όσο γερνάει ο άνθρωπος, τα βλέπει παράξενα τα πράματα. Αποκτά εμμονές. Κολλήματα.

    Με τους φασίστες, όμως, τι πρόβλημα έχει ο Πάγκαλος; Γιατί τα βρίζει τα φασισταριά ο κυρ Θόδωρας; Έχει κανένα πρόβλημα μαζί τους; Ειλικρινά, δεν το αντιλαμβάνομαι αυτό. Δυσκολεύομαι, ρε παιδί μου.

    Όταν, δηλαδή, έχεις δηλώσει δημοσίως σαν αντιπρόεδρος κυβέρνησης ότι θα κατεβάσεις τα τανκς για να προστατέψεις τις τράπεζες από τον αγανακτισμένο λαό, τότε δεν καταλαβαίνω. Γιατί να σε ενοχλούν οι φασίστες μετά, ρε φίλε;

    Και γιατί να τους βάζεις στο ίδιο τσουβάλι με τους π.χ. μαλάκες; Που στο φινάλε, από τους μαλάκες η ανθρωπότητα δεν βλάφτηκε ποτέ. Τι κακό να προκαλέσει ένας φουκαράς που το ρίχνει στο χειρογλύκανο μέσα στην τουαλέτα για να ξεδώσει λίγο;

    Ενώ από τους φασίστες έχει αιματοκυλιστεί η ανθρωπότητα. Κι ας είναι λιγότεροι από τους μαλάκες.

    Θα μπορούσε, λοιπόν, να πει ο Πάγκαλος «μαλάκες είναι όσοι με ψηφίζουν τόσα χρόνια». Δεν είναι κακό αυτό. Είναι μια εκτίμηση. Μια προσέγγιση.

    Φυσικά και θα μπορούσαν να είναι αρχιμαλάκες, με περικεφαλαία, όσοι ψηφίζουν πολιτικούς σαν τον Πάγκαλο με μπακράουντ τα Ίμια, τον Οτσαλάν, τις βλακείες που λέει κλπ.

    Εγώ, όμως, δεν θα το πω αυτό. Δημοκρατία έχουμε, ο καθένας ψηφίζει ό,τι θέλει ή, δεν ψηφίζει και καθόλου.

    Αλλά, ρε φίλε, οι φασίστες, γιατί σε ενοχλούν; Εκτός κι αν μάθαμε λάθος ιστορία. Αν, δηλαδή, τα τανκς δεν τα κατεβάζουν οι φασίστες, αλλά τίποτα νοικοκυρές, κηπουροί, συνταξιούχοι, φοιτητές και περιπτεράδες. Γι’ αυτό, λοιπόν, την άλλη φορά, Θόδωρα, πρώτα να βουτάς την γλώσσα στο μυαλό κι έπειτα να μιλάς.

    Και καλά, ρε Θόδωρα. Εμείς που βγαίνουμε στους δρόμους για να διεκδικήσουμε το δικαίωμα στην ζωή, είμαστε μαλάκες. Εσύ που στήριξες την καριέρα σου, την ευημερία σου και την περιουσία σου στο να χειραγωγείς μαλάκες, πώς ακριβώς λέγεσαι;

    κείμενο Βασίλης Γαλούπης

    αντιγραφέας Μπούτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μοιάζει με ανέκδοτο, όμως όπου υπάρχει Έλληνας υπάρχει και χρέος. Ακόμα και ένα μικρό ελληνικό χωριό στην Ουγγαρία είναι… υπερχρεωμένο!

    Το χωριό, που ονομάζεται «Μπελογιάννης» και κατοικήθηκε από Έλληνες μετανάστες του 1950,ή κκεδες που εφυγαν μετα την ηττα στο ΓΡΑΜΜΟ. όπως ήταν φυσικό έχει γίνει πρώτο θέμα στον Τύπο της χώρας, αφού συγκρίνουν την κατάσταση του με την κατάσταση στην Ελλάδα.

    «Έφεραν και τα έθιμα τους», γράφει ειρωνικά σε ένα δημοσίευμα, στο οποίο εξηγείται ότι το χωριό έχει μόλις 4.000 κατοίκους, που αποτελούν περίπου το ένα τέταρτο του συνόλου της ελληνικής μειονότητας στη χώρα και ο Δήμος έχει χρέος 61 εκατομμύρια ουγγρικά φιορίνια (περίπου 200.000 ευρώ)!

    Το πιο «ελληνικό» της υπόθεσης είναι ότι οι δύο Έλληνες δήμαρχοι που έχουν ασχοληθεί με την διαχείριση του Ταμείου του δήμου από εκεί αλληλοκατηγορούνται για τα χρέη!!!
    Ζητανε να μας σωσουν με λαικη κυριαρχια. Δεν τους πιστευει κανενας. Παραδειγμα η καταρρευση των κρατων τους απο τους λαους τους το 1989.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευγε στην Παπαρηγα.
    Ειπε στα ισια "ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ το χαρατσι μεσω ΔΕΗ,εστω και αν υποφερετε με το να σας κοψουν το ρευμα"..

    Το ιδιο περιπου ειπε (?) και ο Τσιπρας.

    Οποτε μενει ο Σαμαρας.
    Αντε μαλακα καντο !!!!
    Βγες και πες "ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ μεσω ΔΕΗ"..
    Σε συμφερει και εσενα μαλακα!!
    10 μοναδες πιο πανω θα παρεις την αλλη μερα δημοσκοπικα..

    Ο γκαμπουρης καρα-τζαφερ?
    δεν υπαρχει τετοια περιπτωση..
    Πλεει σε πελαγη ευτυχιας αυτος που "μπηκε" στην νεα "δοτη" κυβερνηση..
    Ποιος να το πιστευε αυτο!!

    Απο θαυμαστης του Λεπεν,απο φιλος με τον αξιοτιμο κ.Παττακο (καθε μερα τον ειχε στο καναλι του και "στρατηγε μου απο δω " και "στρατηγε μου" απο κει)..
    Απο "ταπεινος γλυφτης" του μακαριτη Χριστοδουλου (μεχρι που εκεινος τον εκλασε) τελικα να μην τα πολυλογουμε βρεθηκε εντος δοτης κυβερνησης!!

    (Αν και θεωρω ικανο τον Βοριδη .Για τον μπουμπουκο Ω! πολυ εξαλλο ειναι αυτο το παιδι! Μα καλα του κοψανε το γαλα προωρα και γαυγιζει ετσι?)

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΑΝ ΟΧΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;
    Η ΝΔ έπεσε, γιατί ο Καραμανλής φρόντιζε τα συμφέροντα της χώρας μας, έξω από την δυτική εξάρτηση. Πασιφανές. Η κυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ) και η νέα κυβέρνηση πάλι ΠΑΣΟΚ, με ολίγη από ΝΔ-ΛΑΟΣ, 2 χρόνια τώρα δείχνουν να βρίσκονται σε άριστη συνεργασία με εξωθεσμικά δίκτυα (ίσως και μυστικές υπηρεσίες, έτσι μας ενημερώνει το wikileaks) αλλά και με την εσωτερική διαπλοκή, προώθησαν το σχέδιο της οικονομικής διάλυσης και υποδομών της χώρας, της ύφεσης και της παρακμής που είχε κι εξακολουθεί να έχει ως δομικά στοιχεία τους τραπεζίτες και το διαπλεκόμενο εσωτερικό κεφάλαιο, σε απόλυτη συνεργασία με την Ε.Ε. το Δ.Ν.Τ. και τις Η.Π.Α. στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, παρέα με την ιδιοκτησία των ΜΜΕ, εξυπηρετούν προφανή συμφέροντα στο χώρο των τραπεζών, των καυσίμων, του φαρμάκου, των καρτέλ της αγοράς και λοιπών οικονομικών συμφερόντων!

    Στο μεταξύ κατάφεραν και υπονόμευσαν τις όποιες προσπάθειες ανάκαμψης με τις κωλυσιεργίες και τη γραφειοκρατία σε προγράμματα ΕΣΠΑ. Χρέωσαν με 210 δις ευρώ περισσότερα τη χώρα, τσάκισαν τη μεσαία τάξη, έδιωξαν τις υγιείς Ελληνικές επιχειρήσεις με το νέο φορολογικό, κράτησαν εντός τις πολυεθνικές με σκανδαλώδεις όρους, διέλυσαν την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή, το εμπόριο, τον τουρισμό, την υγεία, την παιδεία, την άμυνα και ισχυροποίησαν τις θέσεις των εχθρών Τούρκων αλλά και των άλλων, Αλβανών και Σκοπιανών, μη ανακηρύσσοντας ΑΟΖ! Ταυτόχρονα μας κοροιδεύουν μέσα στα μούτρα μας, ότι τάχα δήθεν παλεύουν για τα συμφέροντα της χώρας, εξευτελίζοντας εντελώς τους Έλληνες, όπου κι όπως μπορούν.

    Πως λέγεται όλο αυτό, αν όχι έσχατη προδοσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τρεις βασικές ρήτρες της δανειακής σύμβασης του Μαΐου που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε

    Αυτές είναι:
    1) Η Ελλάδα παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από κάθε ασυλία που της παρέχει η εθνική της κυριαρχία

    2) Η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να ζητήσει δανειακή βοήθεια από άλλη χώρα εκτός των δανειστών της ( πχ Κίνα, Ρωσία)
    3) Η Ελλάδα δεν μπορεί να προβάλλει αξιώσεις από τους δανειστές της ώστε να συμψηφιστούν τα χρέη της με χρέη των δανειστών της προς την ίδια, όπως για παράδειγμα κατοχικό δάνειο που έλαβε η Γερμανία από την Ελλάδα κατά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο.
    Η παραπάνω σύμβαση έχει υπογραφεί από τον Κ. Παπακωνσταντίνου και από τον Κ.Προβόπουλο. Το μειονέκτημα για αυτούς και το πλεονέκτημα για μας είναι ότι δεν έχει περάσει από κύρωση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο οπότε μπορούμε στο μέλλον να την καταγγείλουμε. Τώρα βέβαια αυτό προσπαθούν να περάσουν με τη νέα δανειακή σύμβαση που θα περάσει από την Βουλή και επικυρώνει όλα τα παραπάνω. Ελπίζω τώρα να γίνεται από όλους αντιληπτό ποιος είναι ο ρόλος της νέας φασιστικής κυβέρνησης που ήρθε στην εξουσία ερήμην μας και τελείως αντισυνταγματικά, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των Γερμανών και των διεθνών τοκογλύφων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΡΧΙΣΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ Η ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ .
    Οι Γερμανικές ερπύστριες επέστρεψαν.
    Νέα κατοχή άρχισε .
    Όταν βλέπετε Γερμανό και Γερμανίδα να πράξετε το καθήκον σας γιατί είμαστε Έλληνες , γιατί οι Γερμανοί από τις 11-11-11 είναι κατακτητές μας ,επίσης το ίδιο ισχύει και για τους συνεργάτες τους , δοσίλογους , γερμανοτσολιάδες , κάνετε αποτελεσματική αντίσταση για να υπάρξει σύντομη απελευθέρωση από τα Γερμανικά δεσμά που μας έβαλε το ΠΑΣΟΚ .,
    για να μας κάνουν οι Γερμανοί την Κίνα της Γερμανίας την Ελλάδα μας και να εκμεταλλεύονται τα εδάφη μας με τον ορυκτό μας πλούτο και να μας πληρώνουν με μισθούς Κίνας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Κατεπείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων και Εβραιογερμανών.
    Όλες οι άλλες λύσεις που δίνουν όπως τώρα Λουκάς Παπαδήμος με συγκυβέρνηση εθνικής σωτηρίας δεν μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση διότι αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του Δ.Ν.Τ. της παγκόσμιας τράπεζας των Εβραιογερμανών και των Εβραιοαμερικάνων που ο στόχος τους δεν είναι να βοηθήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες , αλλά να την παραδώσουν στα χέρια όλων αυτών που σας αναφέραμε , την Ελλάδα μαζί με τον ορυκτό πλούτο και τους Έλληνες .
    Όπως καταλαβαίνετε έχουμε μπλέξει με προδότες και πρέπει όταν συλληφθουν και δικαστούν να τιμωρηθούν για εσχάτη προδοσία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , θα έλυνε δια παντός το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος για τους Έλληνες .
    Με τους Ρώσικους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου που θα διέσχιζαν την Ελλάδα και με την ενοικίαση των λιμανιών μας στην Κίνα οι Έλληνες θα είχαν μόνιμο και αυξανόμενο εισόδημα .
    Σκέφτηκε ο Κώστας Καραμανλής σαν πραγματικός Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του :
    Ο Έλληνας δεν παράγει τίποτα , δεν έχει βιομηχανίες , έχει υποτυπώδεις γεωργία και κτηνοτροφία όλα τα εισάγει και με μαθηματική ακρίβεια θα τον πτωχεύσουν οι Εβραιοαμερικάνοι αρχήτοκογλύφοι δανειστές μας με κάποιον Εφιάλτη που θα βρουν , για να τον πάνε στο Δ .Ν Τ. και να δημεύσουν την Ελλάδα μαζί και τους Έλληνες με μισθούς και συντάξεις πείνας όπως στην Λατινική Αμερική , στα Σκόπια και στην Βουλγαρία και έκανε συμφωνίες με την Ρωσία και την Κίνα για πετρέλαια , αγωγούς πετρελαίων , αγωγούς φυσικού αερίου , λιμάνια , που ο Έλληνας θα ζει πλουσιοπάροχα για πάντα και χωρίς άλλα δάνεια .
    Αυτό ήταν το όραμα του Κώστα Καραμανλή ,άλλα δυστυχώς βρέθηκε αντίθετος στις ξένες εχθρικές δυνάμεις κατά τα άλλα φίλους μας ο Δούρειος ίππος , o Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο δεκαοχτάστιχος του Γιωργάκη
    Γιωργάκη ψήφισες εσύ να έρθει για να σε σώσει ,
    μα εκείνος τ ‘ αποφάσισε στον κώλο να στον χώσει .
    To Δ.Ν.Τ. το έφερε φόρο για να σου βάλει
    και το βρακί σου έβγαλε στον κώλο στον φερμάρει .
    Αχ πονεμένε μου ραγιά τι σούμελε να πάθεις
    και για τον έρωτα πολλά τώρα εσύ να μάθεις .
    Αντίσταση δεν έφερες τον κώλο έχεις στήσει
    κι ο Κάρολος ο γέροντας στο στόμα σου θα χύσει .
    Πονάς φωνάζεις τραγουδάς μα τη μιλιά δε βγάζεις ,
    ευθυγραμμίζεις το κορμί με λεβεντιά τ’ αρπάζεις .
    Την ευκαιρία βρήκανε στο σπίτι σου να μπούνε
    και συ μοναχά λες ας πα να γαμηθούνε .
    Δεν το κατάλαβες καλά , στον κώλο σου τον έχεις
    τον Πασοκόπουτσο καλά και λες πως τον αντέχεις .
    Γιωργάκη μου καλέ γαμιά το έθνος μας ξεκάνεις ,
    να ξέρεις όμως μια στιγμή θα έρθει που θα πεθάνεις .
    Γιωργάκη επιβήτορα και του λαού ρουφιάνε ,
    στό στόχαστρο θα σ΄έχουνε και θα σε τουφεκάνε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επι του θέματος.
    Ξέρω πολύ καλά πως η αναγγελία απεργίας στα ΤΕΙ σημαίνει συμπτωματική ΚΑΤΑΛΗΨΗ τις ίδιες μέρες απο 3 σπουδαστές (συνδικαλιστές) που κλείνουν την πόρτα εισόδου. Έτσι δέν χάνονται λεφτά απεργίας των εκπαιδευτικών και τις ίδιες μέρες κάνουν διακοπές και διοικητικοί υπάλληλοι. Όλοι νομίμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολλοί βολεύονται με απεργίες και
    καταλήψεις.
    Αυτοί "μόνοι τους τα τρώνε'.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπούτζουκα

    οι αστυνομικοι στη κρήτη
    οι δικαστικοι στη κρητη

    είναι ολοι πατριωτες σου ή κανω λάθος;

    λοιπον κοψε την παλαπιπα και τη "μακρόχρονη, συντονισμένη όσο και βασανιστική προσπάθεια"

    Λες και δε τους ξέρανε!

    Α καντε καμια δουλειά γιατί τα δανεικα και οι επιδοτήσεις τελος.

    Σας εμειναν μοναχα η βαση, ο στόλος τα ναρκωτικα καη η πορνεία,

    μετα φωτογραφησης παρακαλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να πορευθεί προς τον Λαό και να πάει σε κάλπες...

    Ηταν, μάλιστα, τόση η ευφορία των ανθρώπων του ΠΑΣΟΚ, ώστε πολύ θα ήθελαν να αλλάξουν οι ίδιοι και τις ηγεσίες των κομμάτων της Αντιπολίτευσης, – τόση ήταν η δημοκρατική φόρα που είχαν πάρει και ήταν τόσος ο μεσσιανισμός που τους μετέδωσε ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ.

    Αφού μπούκωσαν και άλωσαν από τα μέσα το κράτος, ως άλλοι... Εισοδιστές, αφού απομακρύνθηκαν όσοι είχαν αρχές, αφού εναγκαλίστηκαν την οικονομική εξουσία, όσοι έμειναν τελικά συμβιβάστηκαν, πολλοί βούτηξαν τα χέρια τους στο μέλι, κακοδιοίκησαν και κακοδιαχειρίστηκαν τα δημόσια πράγματα, υπερχρέωσαν τη χώρα, κατέστησαν συνενόχους τους χιλιάδες μέλη και στελέχη τους και στη δεύτερη τετραετία τους έγιναν καθεστώς!

    Και τώρα, ως αυθεντικοί καθεστωτικοί, επειδή η Αρχουσα Τάξη (στην οποία ανήκουν, πια, και οι ίδιοι!) έχει τα προβλήματα που γέννησαν οι πολιτικές τους, συνεννοήθηκαν με τη Διεθνή, ως Ολιγαρχία, να ακολουθήσουν την αντίστροφη πορεία από εκείνη που ακολούθησαν τα πρώτα χρόνια:

    Ξήλωμα και κατεδαφίσεις, φυσικά!
    Στα εργασιακά, στα ασφαλιστικά, στα εισοδηματικά, στα φορολογικά, στον δημοσιοϋπαλληλικό κόσμο, στους συνταξιούχους, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, στο ξεπούλημα του εθνικού πλούτου, στην εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων και – κορωνίδα όλων – στην εκδίωξη των «μη προνομιούχων» από το Δημόσιο!

    Αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να πορευθεί προς τον Λαό και να πάει σε κάλπες.
    Διότι αυτοκαταργήθηκε.
    Διότι αυτομόλησε.
    Διότι έγινε σύμμαχος των εχθρών του Λαού μας.

    Και διότι θα το πνίξουν οι οπαδοί του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .

    Τέλειωσε αυτός και το ξέρει κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση