GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λοβέρδος: «Νέος πρόεδρος με αδάπανες διαδικασίες»...

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ως προς το θέμα της ηγεσίας είπε ότι δεν υπάρχει χώρος για πολιτικές και μακροχρόνιες εσωκομματικές διαδικασίες. Τόνισε ...

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ως προς το θέμα της ηγεσίας είπε ότι δεν υπάρχει χώρος για πολιτικές και μακροχρόνιες εσωκομματικές διαδικασίες. Τόνισε όμως, ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να προχωρήσει προς τις βουλευτικές εκλογές χωρίς να έχουν οι πολίτες τη δυνατότητα να ασκήσουν το δικαίωμα τους και να επιλέξουν τον νέο Πρόεδρο του.
Εν όψει αυτών, πρότεινε ως χρόνο ολοκλήρωσης των διαδικασιών τον Φεβρουάριο «ή όποτε άλλοτε κριθεί σκοπιμότερο» και την διενέργεια της τριήμερης εσωκομματικής διαδικασίας με λιτές και αδάπανες διαδικασίες για ανάδειξη Προέδρου, προ των βουλευτικών εκλογών. Σύμφωνα με την πρόταση του δεν θα πρέπει να γίνει καμία περιοδεία, θα πρέπει να...
 γίνει χρήση του Διαδικτύου για την οργάνωση και διεξαγωγή του διαλόγου και οι εμφανίσεις στην τηλεόραση να οριστούν μόνο για τις τελευταίες τρεις ημέρες προ των εκλογών από τη βάση.
Παράλληλα, ο κ. Λοβέρδος ζήτησε από τον κ. Παπανδρέου να εγγυηθεί την πορεία προς την ανάδειξη του νέου Προέδρου και «να βοηθήσει στις επόμενες εκλογές και μετά από αυτές, ώστε να αποκλειστούν εκφυλιστικά φαινόμενα σε περίπτωση εκλογικής ήττας».
Επίσης άσκησε στην εισήγησή του κριτική στην κυβέρνηση Παπαδήμου, λέγοντας μεταξύ των άλλων για το θέμα της ανάπτυξης και της αξιοποίησης του ΕΣΠΑ ότι αν η κυβέρνηση Παπαδήμου συνεχίσει να μην κάνει κάτι επ’ αυτού και χαθεί το πρώτο 4μηνο, θα χαθεί και το πρώτο μετεκλογικό 4μηνο και έτσι θα χαθεί όλη η χρονιά. «Η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει κι άλλο κρίσιμο χρόνο», είπε ο κ. Λοβέδρος και συμπλήρωσε: «ο Πρωθυπουργός έχει την ευθύνη να οργανώσει την κυβέρνησή του, βασισμένος σε δύο Κυβερνητικές Επιτροπές υπό την προεδρία του, για το ΕΣΠΑ και την ανταγωνιστικότητα, προκειμένου να προχωρήσουμε. Οι προϋποθέσεις της ανάπτυξης δεν έρχονται μόνες τους. Δεν έρχονται με πολιτικολογίες, γενικότητες, μεγαλεπήβολα σχέδια, με την εκπόνηση μελετών και τις λοιπές φλυαρίες».

10 σχόλια

  1. Γ. Παπανδρέου: Δεν παραιτούμαι!!!
    Γαντζωμένος στην καρέκλα του, παρά τις ισχυρές πιέσεις των κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ να αποχωρήσει από την ηγεσία του κόμματος, ο πρώην Πρωθυπουργός, κράτησε κλειστά τα χάρτια του ρίχνοντας πόρτα...

    Βαράνε τον ΓΑΠ αλλά αντέχει...
    Μα καλάαααααα !

    Δεν ξέρουν με τι ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΛΑΚΑ έχουν μπλέξει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε βενιζέλε πιστεύεις αυτό που είπε ο άλλος κουράδας ότι είμαστε μαλάκιδες εμείς ο απλός κόσμος και εσείς οι φωστήρες που τα κάνατε σκατά και θα τα φάτε ρε πούστηδες, είσθε οι φωστήρες.
    Ρε βλάκα έφτιαξες νόμο και είναι στα πλούτοι του, στα κλεψιμαίικα ο υπουργός που είπε η Γερμανική δικαιοσύνη ότι λαδώθηκε ,άρπαξε πρόστυχοι εκατομμύρια ευρώ από τα υποβρύχια, από άλλες αγορές ρε κλέφτες τι άρπαξε που δεν αποκαλύφθηκε τι του δώσανε για να ανεβάσουν το ποσό της αγοράς και παίρνατε δάνεια και πλήρωσε γαμισάτικα Ελληνικέ Λαέ. Φρόντισες με τον νόμο σου της ατιμωρησίας να είναι στα πλούτοι του και θέλεις ΚΟΠΑΝΕ να πάρεις το κουμάντο του Τόπου, ΒΛΑΚΑ. Ο κοσμάκης από την ανικανότητα σας είναι στα συσσίτια ρε Νεόπλουτοι ανίκανοι, πούστηδες.
    ΝΤΡΟΠΗΣΟΥ ΡΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΕ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ, ΝΤΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΞΕΤΣΙΠΟΠΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΗ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΗ, ΙΔΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙ , ΑΝΙΚΑΝΟΣ.
    ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΦΤΩΣΕΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τς, τς, Λομπέρδντο, σε παρακαλώ αυτές της ΛΙΤΕΣ κ. ΑΔΑΠΑΝΕΣ εσωκομματικές διαδικασίες δεν της εφαρμόζεται και στην πράξη στης βουλευτικές εκλογές ; Τι "Δημοκρατία" και παρλαπίπες ! Τι η "Βουλή του Λαού" και ξεράσματα ! Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΠΩΣ....ΡΕ ΠΟΥΛΙ ΜΟΥ
    ΧΩΡΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ $$$$$$ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ..και με τέτοιο καιρό.

    ΧΑΖΌ ΕΙΣΑΙ ?
    ΠΑΣΟΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΕΡΩΘΕΙ ..ΓΙΝΕΤΑΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. λινατσα λοβερδο
    γρηγορα στο μεγκα
    να παιξεις σε κανα serial
    να γελαει ο κοσμακης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΔΙΚΑ ΑΓΧΏΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ!
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. προεδρας πασοκ:κανταφι
    αντιπροεδρας Α:σανταμ
    αντιπροεδρας Β:τσαουσεσκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοίδης
    Εντάξει Πασοκόσκυλο είναι και αυτός αλλά η συνέντευξη του τότε στο ΜΕΓΑ του έχει δώσει το άλλοθι να λέμε οτι είναι καλύτερος απο τους υπόλοιπους του είδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γαμώ το πασόκ σας και τις διαδοχές σας θα φτύνουμε στο τάφο σας ξεφτιλισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση