GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Οι σύντροφοί μου ας φροντίσουν να δουλέψουν στην ζωή τους...»

Aπό το http://www.aerasfm.gr/ Σκληρή απάντηση έδωσε ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Κατερινόπουλος στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη,σε συνέντευξη τ...

Aπό το http://www.aerasfm.gr/

Σκληρή απάντηση έδωσε ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Κατερινόπουλος στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη,σε συνέντευξη του στον ΑΕΡΑ FM, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε την Κυριακή ότι ο «κύριος Παπανδρέου δεν πρέπει να είναι υποψήφιος» και «δεν μπορεί να παραμένει στην παράταξη γιατί έχει διαρρήξει τις σχέσεις μας με το λαό και τους Ευρωπαίους».
Ο κ. Κατερινόπουλος υποστήριξε πως κανένας πλήν του Γ.Παπανδρέου δεν είναι ικανός να...
 «μαζέψει» το κόμμα επίσης επιτέθηκε στον Υπουργό κάνοντας λόγο για την υπονομευτική του συμπεριφορά στο κίνημα.
Τέλος ο κ.Κατερινόπουλος απάντησε και στους άσπονδους φίλους του που υποστηρίζουν πως η επίθεση αυτή απορρέει από το γεγονός ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν τον είχε αξιοποιήσει ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη». «Οι σύντροφοί μου ας φροντίσουν να δουλέψουν στην ζωή τους και να καταγράψουν ένσημα και μετά να μιλάνε.Και ειδικά αυτοί που δεν έχουν ούτε ένα πτυχίο….Αν δεν ήταν ο Παπανδρέου,χωρίς πτυχίο,ούτε η μάνα τους δεν θα τους ήξερε...»

23 σχόλια

  1. Και αλλος υποψηφιος για κρεμαλα..

    Που θα παει θα τους μαθουμε ολους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα εξήντα μου θα είμαι πάλι αρχηγός…» φέρεται να είπε προημερών σε μια αποτις πολλές συναντήσεις που έχει με στελέχη και βουλευτές της ΝΔ ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καρφι», που δημοσιεύεται σήμερα.

    Στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι οι άνθρωποι που μιλούν μαζί του, υποστηρίζουν ότι ο Καραμανλής πιστεύει πως «όσοι ασχολούνται με τη διαχείρηση της κρίσης αυτή την περίοδο θα καούν» και πως από τις εξελίξεις θα κριθεί εν πολλοίς και η προσωπική του τύχη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΑΝ ΟΧΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;
    Η ΝΔ έπεσε, γιατί ο Καραμανλής φρόντιζε τα συμφέροντα της χώρας μας, έξω από την δυτική εξάρτηση. Πασιφανές. Η κυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ) και η νέα κυβέρνηση πάλι ΠΑΣΟΚ, με ολίγη από ΝΔ-ΛΑΟΣ, 2 χρόνια τώρα δείχνουν να βρίσκονται σε άριστη συνεργασία με εξωθεσμικά δίκτυα (ίσως και μυστικές υπηρεσίες, έτσι μας ενημερώνει το wikileaks) αλλά και με την εσωτερική διαπλοκή, προώθησαν το σχέδιο της οικονομικής διάλυσης και υποδομών της χώρας, της ύφεσης και της παρακμής που είχε κι εξακολουθεί να έχει ως δομικά στοιχεία τους τραπεζίτες και το διαπλεκόμενο εσωτερικό κεφάλαιο, σε απόλυτη συνεργασία με την Ε.Ε. το Δ.Ν.Τ. και τις Η.Π.Α. στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, παρέα με την ιδιοκτησία των ΜΜΕ, εξυπηρετούν προφανή συμφέροντα στο χώρο των τραπεζών, των καυσίμων, του φαρμάκου, των καρτέλ της αγοράς και λοιπών οικονομικών συμφερόντων!

    Στο μεταξύ κατάφεραν και υπονόμευσαν τις όποιες προσπάθειες ανάκαμψης με τις κωλυσιεργίες και τη γραφειοκρατία σε προγράμματα ΕΣΠΑ. Χρέωσαν με 210 δις ευρώ περισσότερα τη χώρα, τσάκισαν τη μεσαία τάξη, έδιωξαν τις υγιείς Ελληνικές επιχειρήσεις με το νέο φορολογικό, κράτησαν εντός τις πολυεθνικές με σκανδαλώδεις όρους, διέλυσαν την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή, το εμπόριο, τον τουρισμό, την υγεία, την παιδεία, την άμυνα και ισχυροποίησαν τις θέσεις των εχθρών Τούρκων αλλά και των άλλων, Αλβανών και Σκοπιανών, μη ανακηρύσσοντας ΑΟΖ! Ταυτόχρονα μας κοροιδεύουν μέσα στα μούτρα μας, ότι τάχα δήθεν παλεύουν για τα συμφέροντα της χώρας, εξευτελίζοντας εντελώς τους Έλληνες, όπου κι όπως μπορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρεις βασικές ρήτρες της δανειακής σύμβασης του Μαΐου που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε

    Αυτές είναι:
    1) Η Ελλάδα παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από κάθε ασυλία που της παρέχει η εθνική της κυριαρχία

    2) Η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να ζητήσει δανειακή βοήθεια από άλλη χώρα εκτός των δανειστών της ( πχ Κίνα, Ρωσία)
    3) Η Ελλάδα δεν μπορεί να προβάλλει αξιώσεις από τους δανειστές της ώστε να συμψηφιστούν τα χρέη της με χρέη των δανειστών της προς την ίδια, όπως για παράδειγμα κατοχικό δάνειο που έλαβε η Γερμανία από την Ελλάδα κατά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο.
    Η παραπάνω σύμβαση έχει υπογραφεί από τον Κ. Παπακωνσταντίνου και από τον Κ.Προβόπουλο. Το μειονέκτημα για αυτούς και το πλεονέκτημα για μας είναι ότι δεν έχει περάσει από κύρωση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο οπότε μπορούμε στο μέλλον να την καταγγείλουμε. Τώρα βέβαια αυτό προσπαθούν να περάσουν με τη νέα δανειακή σύμβαση που θα περάσει από την Βουλή και επικυρώνει όλα τα παραπάνω. Ελπίζω τώρα να γίνεται από όλους αντιληπτό ποιος είναι ο ρόλος της νέας φασιστικής κυβέρνησης που ήρθε στην εξουσία ερήμην μας και τελείως αντισυνταγματικά, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των Γερμανών και των διεθνών τοκογλύφων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΧΙΣΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ Η ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ .
    Οι Γερμανικές ερπύστριες επέστρεψαν.
    Νέα κατοχή άρχισε .
    Όταν βλέπετε Γερμανό και Γερμανίδα να πράξετε το καθήκον σας γιατί είμαστε Έλληνες , γιατί οι Γερμανοί από τις 11-11-11 είναι κατακτητές μας ,επίσης το ίδιο ισχύει και για τους συνεργάτες τους , δοσίλογους , γερμανοτσολιάδες , κάνετε αποτελεσματική αντίσταση για να υπάρξει σύντομη απελευθέρωση από τα Γερμανικά δεσμά που μας έβαλε το ΠΑΣΟΚ .,
    για να μας κάνουν οι Γερμανοί την Κίνα της Γερμανίας την Ελλάδα μας και να εκμεταλλεύονται τα εδάφη μας με τον ορυκτό μας πλούτο και να μας πληρώνουν με μισθούς Κίνας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Κατεπείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων και Εβραιογερμανών.
    Όλες οι άλλες λύσεις που δίνουν όπως τώρα Λουκάς Παπαδήμος με συγκυβέρνηση εθνικής σωτηρίας δεν μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση διότι αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του Δ.Ν.Τ. της παγκόσμιας τράπεζας των Εβραιογερμανών και των Εβραιοαμερικάνων που ο στόχος τους δεν είναι να βοηθήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες , αλλά να την παραδώσουν στα χέρια όλων αυτών που σας αναφέραμε , την Ελλάδα μαζί με τον ορυκτό πλούτο και τους Έλληνες .
    Όπως καταλαβαίνετε έχουμε μπλέξει με προδότες και πρέπει όταν συλληφθουν και δικαστούν να τιμωρηθούν για εσχάτη προδοσία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , θα έλυνε δια παντός το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος για τους Έλληνες .
    Με τους Ρώσικους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου που θα διέσχιζαν την Ελλάδα και με την ενοικίαση των λιμανιών μας στην Κίνα οι Έλληνες θα είχαν μόνιμο και αυξανόμενο εισόδημα .
    Σκέφτηκε ο Κώστας Καραμανλής σαν πραγματικός Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του :
    Ο Έλληνας δεν παράγει τίποτα , δεν έχει βιομηχανίες , έχει υποτυπώδεις γεωργία και κτηνοτροφία όλα τα εισάγει και με μαθηματική ακρίβεια θα τον πτωχεύσουν οι Εβραιοαμερικάνοι αρχήτοκογλύφοι δανειστές μας με κάποιον Εφιάλτη που θα βρουν , για να τον πάνε στο Δ .Ν Τ. και να δημεύσουν την Ελλάδα μαζί και τους Έλληνες με μισθούς και συντάξεις πείνας όπως στην Λατινική Αμερική , στα Σκόπια και στην Βουλγαρία και έκανε συμφωνίες με την Ρωσία και την Κίνα για πετρέλαια , αγωγούς πετρελαίων , αγωγούς φυσικού αερίου , λιμάνια , που ο Έλληνας θα ζει πλουσιοπάροχα για πάντα και χωρίς άλλα δάνεια .
    Αυτό ήταν το όραμα του Κώστα Καραμανλή ,άλλα δυστυχώς βρέθηκε αντίθετος στις ξένες εχθρικές δυνάμεις κατά τα άλλα φίλους μας ο Δούρειος ίππος , o Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο δεκαοχτάστιχος του Γιωργάκη
    Γιωργάκη ψήφισες εσύ να έρθει για να σε σώσει ,
    μα εκείνος τ ‘ αποφάσισε στον κώλο να στον χώσει .
    To Δ.Ν.Τ. το έφερε φόρο για να σου βάλει
    και το βρακί σου έβγαλε στον κώλο στον φερμάρει .
    Αχ πονεμένε μου ραγιά τι σούμελε να πάθεις
    και για τον έρωτα πολλά τώρα εσύ να μάθεις .
    Αντίσταση δεν έφερες τον κώλο έχεις στήσει
    κι ο Κάρολος ο γέροντας στο στόμα σου θα χύσει .
    Πονάς φωνάζεις τραγουδάς μα τη μιλιά δε βγάζεις ,
    ευθυγραμμίζεις το κορμί με λεβεντιά τ’ αρπάζεις .
    Την ευκαιρία βρήκανε στο σπίτι σου να μπούνε
    και συ μοναχά λες ας πα να γαμηθούνε .
    Δεν το κατάλαβες καλά , στον κώλο σου τον έχεις
    τον Πασοκόπουτσο καλά και λες πως τον αντέχεις .
    Γιωργάκη μου καλέ γαμιά το έθνος μας ξεκάνεις ,
    να ξέρεις όμως μια στιγμή θα έρθει που θα πεθάνεις .
    Γιωργάκη επιβήτορα και του λαού ρουφιάνε ,
    στό στόχαστρο θα σ΄έχουνε και θα σε τουφεκάνε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο έρωτας του Λαμπράκη , υπουργός επικρατείας .
    Η κυβέρνηση gay – πούστηδων , διαιωνίζετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΑΤΣΑΚΟ!! ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟ 2009 ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ, Ε;
    ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παντως το κακο εχει παραγινει με τους αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..

    Και να γραψει κανεις οτι ξεσπασε τριτος παγκοσμιος πολεμος παλι οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια τα δικα τους θα βγουν να πουν..

    Πρεπει να ξεπαστρεφτουνε οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..

    Ειμαι και εγω εκτος θεματος φιλοι μου ,αλλα δεν τους μπορω τους αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια φιλοι μου!!
    Χα!Σας ενημερωσα φιλοι μου! ετσι δεν ειναι ?

    Ειμαι λιγακι εκτος θεματος το ξαναλεω .. αλλα λεω την αληθεια ,ετσι δεν ειναι φιλοι μου??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.5.000 ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ,ΦΟΡΟΥΣ ,ΧΑΡΑΤΣΙΑ.ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΣΟΥ ΞΕΣΠΑΣ .ΑΡΧΗΓΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΙΣΣΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΡΜΟ ΚΑΙ ΤΥΛΙΧΤΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΤΕ.ΑΝΤΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΡΣ .ΚΕΝΟΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τζων-πουστρα δεν σε πηδουν τα πασοκια οσο και να κωλοτριβεσαι γιατι εισαι βρωμιαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΙ'ΟΙ ΚΩΛΟΙ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΑΡΕ ΚΑΜΙΑ ΜΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ.ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ? ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΑ. ΕΓΙΝΕ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕ.Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 44% ΚΑΙ 11 ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΤΗ Ν.Δ. ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ. ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ, ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠ ΤΗ ΦΤΩΧΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΜΙΓΑ ΚΩΛΟ ΚΙ ΕΧ..... ΑΣΕ ΡΕ ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΑΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΓΑΠ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΘ' ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΗ- ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΤΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ?- ΝΑ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕΙΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ. ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝΑ ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΔΟΞΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΡΟΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΥΠΕΡ ΕΠΕΙΓΟΝ......ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ........ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.......ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΖΗΤΟΥΝ "ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ" ΛΙΓΑΚΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ.......ΑΜΕΣΗ ΕΠΣΤΡΟΦΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΜΕΣΗ, ΑΜΕΣΗ, ΑΜΕΣΗ. ΠΑΛΙΟΙ ΘΕΡΜΟΣΥΦΟΝΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΣΟΜΠΕΣ ΣΙΔΕΡΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΠΑΛΙΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.....ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε!! τι γίνεται με το λιμάνι που από το 2001 έγινε ανώνυμη εταιρία κάποια πασοκι - δεξιοί Έπαιρναν το μήνα 3.500 euro καθαρά όταν ο μιστός τους ήταν 1.300 euro χωρίς παιδιά την ίδια στιγμή που στα νοσοκομεία υπάλληλοι Τ.Ε. έπαιρναν 1.150 euro μήνα στο λιμάνι αυτοί έπαιρναν 3.500- 1.300 που ήταν το μηνιάτικο =2.200×14=30.800 euro το χρονο χωρίς το μηνιάτικο τους × 14 μιστούς με πλασματικές υπερωρίες × 10 χρόνια= 308 000 euro στα χρόνια αυτά έφτασαν στο σημείο που δεν πατούσαν στη δουλειά της καθημερινές ενώ έρχονταν μετά το ωράριο για να γράφουν υπερωρίες . αυτοί λοιπόν πήραν κάποια λεφτά που δεν τα δικαιούνταν αυτούς δεν θα τους πιάσε κανένας νομός ούτε θα επιστρέψουν μέρος τον χρημάτων που έχουν πάρει όταν έξω δουλεύουν 12ωρα με 500 ευρώ το μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΩΝ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ, ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΕΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΩΝ.ΜΕ ΓΡΑΠΤΑ 2 ΚΑΙ 3 ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΩΣ ΩΦΕΙΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φαρσοκωμωδία … το ΠΑΣΟΚ

    Για τέταρτη ημέρα ο θίασος του ΠΑΣΟΚ παίζει τη μονόπρακτη φαρσοκωμωδία «δελφίνια και…μάγκες». Διαφημίζοντας την παράσταση μόλις τρείς ημέρες από το MEGAρο προβολής, τελικά την ανέβασε στο θέατρο «Βουλή» με πλειάδα γνωστών πρωταγωνιστών….

    Αν και στο διαφημιστικό ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ήταν καλύτερος, πριν από λίγο στη Βουλή μίλησε για «μια νέα πολιτική και κοινωνική συμμαχία, μια νέα εθνική συμμαχία που θα στηρίζεται στη συ-στράτευση, στην αξιοποίηση όλων των κοινωνικών δυνάμεων, με στόχο την οικονομική επιβίωση της χώρας».

    Αν και λίγο αργά (το έχουμε ξαναπεί αυτό) φρόντισε να πάρει αποστάσεις από την πολιτική του Παπανδρέου κάνοντας λόγο «για λάθη, παραλείψεις και αδυναμίες»!

    Δηλαδή, ότι έλεγε και η ΝΔ για να μην ξεχνιόμαστε…

    Όμως, ιδιαίτερα ζωηρός ήταν και ο Γιάννης Ραγκούσης ο οποίος επέρριψε ευθύνες στον Γ. Παπανδρέου, τα μέλη της προηγούμενης κυβέρνησης και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ…

    (Μιλάμε για θρίλερ…)

    Όπως είπε όταν ανέβηκε στη σκηνή, η αβεβαιότητα δεν έπεσε από τον ουρανό αλλά δημιουργήθηκε με ευθύνη όσων μέσα στην προηγούμενη κυβέρνηση, μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο… έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να αναβληθούν , να ανασταλούν να μην πραγματοποιηθούν εκείνες οι ριζικές, προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος…»!

    (Διαρκείας αγοράζω για το θέατρο…)

    Η σοβαρότερη προσέγγιση ήταν του Κ. Σκανδαλίδη ο οποίος αφού ξεκαθάρισε ότι δεν είναι υπέρ των καλλιστείων, ούτε των προσωπικών στρατηγικών, αλλά υπέρ παρατάξεων και συλλογικών προσπαθειών, πρότεινε: «Να φύγουμε όλοι οι παλιοί και να έρθουν όλοι οι καινούργιοι να λύσουν τα προβλήματα»…!

    (Ψηφίζω Σκανδαλίδη)

    Βγάζοντας μόνο το μισό απ’ το κεφάλι του στη σκηνή (το άλλο μισό θα το εμφανίσει όταν ο ίδιος κρίνει) ο Ανδρέας Λοβέρδος κάλεσε όλους «να παλέψουμε για τη Νέα Ελληνική Ανόρθωση»…

    Δυστυχώς δεν έχουν αντιληφθεί ότι οι καπετάνιοι του τιτανικού δεν πείθουν κανέναν παριστάνοντας τους ναυαγοσώστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φυγάδευσαν τους ΠΑΣΟΚους από την Λιτανεία του Αγ. Ανδρέα στην Πάτρα.
    __________________________________
    Οργή για τον υφυπουργό Σπηλιόπουλο, ολόκληρος στρατός για να φυγαδευτεί!

    Σκηνές τσίρκου που αμαύρωσαν την Λιτανεία.
    150 αστυνομικοί επιστρατεύτηκαν για να φυλάξουν τον παγκοσμίως άγνωστο Κώστα Σπηλιόπουλο. Συν την κρατική ασφάλεια, συν την ΕΥΠ αλλά και άνδρες του στρατού !

    Μόλις ο κόσμος αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, ειδικά όμως μετά τα γεγονότα με την ανήθικη επίθεση στην ΣΣΕ, άρχισαν τα “Γαλλικά”,
    με αποτέλεσμα ο “στρατός” που φύλαγε το καμάρι του Έθνους να ενεργοποιηθεί κάνοντας αλυσίδα
    γύρω του.
    Ο κόσμος όμως ήταν ασυγκράτητος και οι πιστοί άρχισαν να ακροβολίζονται στην Τριών Ναυάρχων που είναι γεμάτη νεραντζιές,
    για να “εξοπλιστούν”.

    Αυτό έγινε αντιληπτό από τους άνδρες της ασφάλειας, οι οποίοι ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσαν να εγγυηθούν την ομαλή συμμετοχή του στην Λιτανεία και …τον φυγάδευσαν!
    __________________________________
    Μαζί του βέβαια έντρομοι και άλλοι πράσινοι, υπό τις αποδοκιμασίες του κόσμου.
    Που;
    Στην Πάτρα !
    Πότε; Στην Λιτανεία του πολιούχου!

    Τα σκηνικά δεν τελείωσαν εκεί,
    αφού ο κόσμος ακολούθησε την κουστωδία και ο λαοπρόβλητος υπουργός βρήκε καταφύγιο στο Δημαρχείο.
    Για να γλιτώσει από τις “λατρευτικές εκδηλώσεις”.

    Τέτοια υστερία, μόνο για τους Beatles…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ. ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΙΠΕ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΚΑΙ ΑΜΑ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΕΙΤΕ ΓΡΑΨΕΤΕ ΜΑΣ...
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΑΤΑ.... ΝΟΥΜΕΡΑ Ε ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση