GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πτώση για αγορές μετοχών, εμπορευμάτων και Ευρώ...

Η επόμενη ημέρα της Συνόδου Κορυφής έφερε πτώση στις αγορές μετοχών,άνοδος των Spread στις Ευρωπαϊκές χώρες του Νότου,πτώση των τιμών των ε...

Η επόμενη ημέρα της Συνόδου Κορυφής έφερε πτώση στις αγορές μετοχών,άνοδος των Spread στις Ευρωπαϊκές χώρες του Νότου,πτώση των τιμών των εμπορευμάτων καθώς και πτώση στο Ευρώ.Η 17η έκτακτη Σύνοδος Κορυφής των τελευταίων 2 ετών στην Ευρώπη, δεν έφερε την ηρεμία στις “αγορές”, αλλά ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα.Για το ΧΑ,η επόμενη ημέρα ήταν ιδιαίτερα απογοητευτική καθώς ο Τραπεζικός κλάδος "βούλιαξε" προς νέα ιστορικά χαμηλά.
Ο Nikkei ξεκίνησε το...
πρωί θετικά,κλείνοντας με άνοδο 1,37%.Αντίθετα,οι βασικοί Ευρωπαϊκοί δείκτες μετοχών ξεκίνησαν την εβδομάδα με αρνητικά πρόσημα.Όσο πέρναγε η ώρα,τόσο το κλίμα γινότανε πιο “βαρύ” και τα Spread ιδιαίτερα σε Ιταλία και Ισπανία πήραν ξανά την ανιούσα.Σημαντικές απώλειες κατέγραψε και ο Τραπεζικός Κλάδος της Ευρώπης,που έδειξε πως δεν πείστηκε από τις τελευταίες αποφάσεις της ΕΕ.
Η πτώση συνεχίστηκε και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού,με τους βασικούς δείκτες για ακόμα μια φορά να υποχωρούν κάτω από το βάρος της Ευρωπαϊκής κρίσης χρέους.Ο S&P 500 για ακόμα μια φορά δεν μπορούσε να περάσει πάνω από τον Κινητό Μέσο Όρο 200 ημερών του και πλησίαζε απειλητικά τον Κινητό Μέσο Όρο 50 ημερών του.
Το Ευρώ ήταν ο μεγάλος χαμένος της τελευταίας Συνόδου Κορυφής και υποχωρούσε κάτω από το 1,32.Πλησίαζε απειλητικά τα χαμηλά επίπεδα του 2011 και έχει μεγάλο ενδιαφέρον η πορεία του από εδώ και πέρα.Μαζί με το Ευρώ,πτώση κοντά στο 3% σημείωσε και ο Χρυσός που έφτασε τα 1670 δολάρια.Πτωτικά ξεκίνησε την εβδομάδα και το Πετρέλαιο, που επέστρεψε στα 98 δολάρια.
Τέλος,το ΧΑ υποχώρησε για τρίτη διαδοχική συνεδρίαση και έκλεισε με πτώση 2,08% στις 661,77 μονάδες.Πολύ μεγάλη ενδοημερήσια πτώση και για τον Τραπεζικό Κλάδο που έκλεισε στο -9,37% και νέο ιστορικό χαμηλό σχεδόν 25 ετών.Οι πτώση για τις μετοχές της ΑΛΦΑ,της Εθνικής και της Ευρωβανκ ξεπέρασαν το 10%.Το μηχανικό σύστημα του 3F2012 συνεχίζει να βαθμολογεί με αρνητικές τιμές όλους τους χρονικούς ορίζοντες της μετοχής.

GSTA/EKTA

1 σχόλιο

  1. μετα απο 2 Χρόνια Παγκόσμιας Πρωτοπορείας με τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    Και με Παπαδήμο το ΠΑΣΟΚ
    σπάει όλα τα ρεκόρ:
    ------------------------------------
    πάνω από τις 10.000 μβ το CDS
    του 5ετούς ομολόγου !!!!!!

    Απόδοση 104%!!!
    __________________________________________
    Το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει σπαράλια τα μαθηματικά
    και όλες τις οικονομικές θεωρίες.

    Δείτε την εικόνα:...ΑΣΤΟ !
    μην χάσουμε και την ψήφο
    με κανένα Εγκλεφαλικό σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση