GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το blog του Λουκά Παπαδήμου!...

http://www.primeminister.gov.gr/category/blog Απολογισμό έργου για τον ένα μήνα πολιτικού βίου της κυβέρνησής του κάνει, μέσω της προσωπική...

Απολογισμό έργου για τον ένα μήνα πολιτικού βίου της κυβέρνησής του κάνει, μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.
Στις πρώτες 30 ημέρες επιτεύχθηκαν σημαντικά πράγματα σημειώνει ο πρωθυπουργός και παραθέτει:
«-Λειτουργεί μια κυβέρνηση ευρύτερης διακομματικής στήριξης, που...
 δημιουργεί συνθήκες εθνικής συνεργασίας.
- Εξασφαλίστηκε η εκταμίευση της 6ης δόσης από τους Ευρωπαίους εταίρους και το ΔΝΤ.
- Ψηφίστηκε ο κρατικός προϋπολογισμός του 2012 με μεγάλη πλειοψηφία 258 ψήφων. Ο προϋπολογισμός αυτός εφόσον υλοποιηθεί θα αλλάξει ουσιαστικά τη δημοσιονομική εικόνα της χώρας και θα θέσει τις βάσεις για μια σταδιακή ανάκαμψη από το επόμενο έτος.
Η κυβέρνηση προχωρά αποτελεσματικά στην εφαρμογή των μέτρων που περιέχονται στο πρόγραμμά της».

6 σχόλια

  1. Γνωρίσαμε, και εμπειρικά εκτός θεωρίας, τον όρο και την συνθήκη : Στρατοκρατικός καπιταλισμό.
    Τώρα γνωρίζουμε, από εμπειρικής απόψεως προς το παρόν, τον “ Πολιτικοκρατικό” αποικιοκρατικό καπιταλισμό, στον οποίο η …Δημοκρατία δεν περνά από την κάλπη, αλλά τις συμφωνίες της πολιτικής ελίτ της κομματοκρατίας.
    Βέβαια η ιστορία μας έχει διδάξει πως στα αποικιοκρατικά προτεκτοράτα ο ηγεμόνας οριζόταν από τον “ Προστάτη” επί της αποικίας – Κράτους.
    Η σύγχρονη ερμηνεία κατά τα νεοευρωπαϊκά δεδομένα, η αποικιοκρατία ορίζεται ως Δημοκρατία που σώζει έναν λαό που αρνείται να σωθεί οικειοθελώς.
    Διότι, σου λέει η προστάτιδα γυνή των επί Γερμανών ηγέτης, σου ρίχνω βρε αθεόφοβε Έλληνα ένα σωσίβιο ( δεν λέει αν είναι σιδερένιο) και εσύ προτιμάς να κολυμπάς ύπτια και κινδυνεύει να βουλιάξει το σωσίβιο. Οπότε σου φοράω ένα Παπαδήμο για κολάρο, σε δένω με ένα σχοινί ασφαλείας τύπου 3ΙΚΑ και θέλοντας και μη εγώ θα σε σώσω.
    Γιατί αν περιμένουμε από τους δικούς σας δοτούς την βάψαμε.
    Ένας δοτός έξωθεν, μεγαλοστέλεχος Τραπεζών και σερβιετάκιας της Μέρκελ, είναι σίγουρη επένδυση. Θα φάνε ψωμί και οι Γερμανοί πεινασμένοι, όχι μόνο ο τσάμπας….Έλληνας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΓΟ: ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδη τη περισσοτερο εκανε απο
    γιωργο ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EKANE TOYS MALAKOELLHNES NA MH MILOYN KAI NA PLHRONOYN!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΡΓΟ

    Στους 50 άχρηστους υπουργούς του ΓΑΠΑ

    πρόσθεσε και καμια 15αρια ακρίδες απο δίπλα, τους μπουκωσε με λεφτά, για να μη σκουζουν στα καναλια και στη βουλή.

    Οι μπουκωμενοι δε μιλάνε, ειδικά οι μπουμπουκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΓΑΠ -έστω με εξαπάτηση- εξελέγη νόμιμα και σύμφωνα με το σύνταγμα, αυτός ήρθε δοτός δικτάτορας από τους ξένους. Σκασμός λοιπόν.
    Ολοι οι συνεργάτες του Σημίτη για θέματα οικονομίας έπρεπε να είναι στη φυλακή, αυτόν όμως θα τον εκτελέσουμε. Οχι για τα παλιά, για τις νέε του επιτυχίες. Πινοσέτ εδώ, ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση