GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eκοψαν το ρεύμα σε τυφλή από τον Αλμυρό...

Από το  almyrosinfo.gr Ζήτησε διακανονισμό ενώ νοσηλευόταν, της ήρθε και το χαράτσι και ουδείς συγκινήθηκε. Έκοψαν το ρεύμα σε τυφλή στο...

Από το almyrosinfo.gr

Ζήτησε διακανονισμό ενώ νοσηλευόταν, της ήρθε και το χαράτσι και ουδείς συγκινήθηκε.
Έκοψαν το ρεύμα σε τυφλή στον Αλμυρό. Η οικογένεια εξαιτίας εξαιρετικά σοβαρών προβλημάτων υγείας αδυνατούσε να πληρώσει τους ανεξόφλητους λογαριασμούς που μαζί με το χαράτσι ανέρχονταν περίπου στα 2.000 ευρώ.
Και όμως η γραφειοκρατία της ΔΕΗ δεν κάνει εξαιρέσεις. Εκτός από τα σκοτάδια στα οποία είναι καταδικασμένη να ζει μία γυναίκα που έχει 100% τύφλωση και αντιμετωπίζει επίσης μία σειρά από άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας, χθες το πρωί συνεργείο της ΔΕΗ Αλμυρού μετέβη στο...
σπίτι της και παρά τις εκκλήσεις των οικείων της, τηρώντας το "γράμμα του νόμου" έκοψε την παροχή ρεύματος.
Χρειάστηκαν αλλεπάλληλες παρεμβάσεις τελικά μέχρι το ρεύμα να επανασυνδεθεί στις 3 το μεσημέρι και αφού φυσικά η άρρωστη γυναίκα και η οικογένειά της υποχρεώθηκαν να "συμβιώσουν" με τις επιπτώσεις της αδυναμίας τους να ανταποκριθούν στις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους και το "χαράτσι".
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Ταχυδρόμος", η οικογένεια αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, απόρροια των πολλών παθήσεων που έχει η άρρωστη σύζυγος. Εκτός από 100% τύφλωση, πάσχει από ηπατικό σύνδρομο ενώ τον περασμένο Ιούνιο υπέστη και εγκεφαλικό.
"Όλα αυτά επιβάρυναν σε πολύ σημαντικό βαθμό τα οικονομικά της οικογένειας που ήταν ούτως ή άλλως πετσοκομμένα" λένε συγγενείς του ζευγαριού. Οι ενδιαφερόμενοι ζήτησαν από τη ΔΕΗ Αλμυρού να γίνει διακανονισμός.
Προσφέρθηκαν μάλιστα όπως υποστηρίζουν να καταβάλλουν το ποσό των 300 ευρώ αρχικά ως προκαταβολή και σταδιακά να γίνει προσπάθεια εξόφλησης όλων των ανεξόφλητων λογαριασμών. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό αφού η υπόθεση, "μεταφέρθηκε" στην περιφερειακή Διεύθυνση της ΔΕΗ στη Λάρισα.
Και ενώ όπως υποστηρίζουν μέλη της οικογένειας δεν υπήρξε καμία ειδοποίηση για το διακανονισμό που είχαν αιτηθεί, χθες στο κατώφλι του σπιτιού, βρέθηκε το συνεργείο της ΔΕΗ με αποκλειστικό έργο την διακοπή της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος. Γύρω στις 9.30 το πρωί... η παροχή διακόπηκε και το ειδικό κουτί της ΔΕΗ "σφραγίστηκε".
Μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες βέβαια στην Περιφερειακή Διεύθυνση της επιχείρησης στη Λάρισα, τελικά στις 3 το μεσημέρι, η παροχή επασυνδέθηκε... με την υπόμνηση φυσικά της υποχρέωσης που έχει η οικογένεια, να αποπληρώσει την οφειλή, προκειμένου να μην επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό.

4 σχόλια

  1. afoy tyflh einai den xreiazetai fws.
    kai oi syntaksioyxoi na xorepsoyn to xoro toy zallogoy.
    gia sapoynia kanoyn .pasok.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην σας ξενίζει Ευρωπαίοι. Ξέρετε ποιανού γιός είναι ο γώγος ; Του παπά ανδρέα που είπε προεκλογικά το 85 θα κάνει την ΑΤΑ καλύτερη και προκαλούσε τον Μητσοτάκη να πάρει θέσει γι΄αυτό. O μητσοτάκης σιώπησε ενώ αυτός ήταν ξεκάθαρος, εάν έβγαινε πρωθυπουργός θα την έκανε καλύτερη.
    Για τους νεώτερους που δεν το γνωρίζουν το λέω. Βγήκε στις εκλογές του 85 και μετά από 2 μήνες με πράξη νομοθετικού περιεχομένου την κατάργησε και όποιος εργοδότης τολμούσε να δώσει αύξηση, την ΑΤΑ, διώκονταν ποινικα.
    Δεν ξέρετε ρε Ευρωπαίοι τι σημαίνει Νεοελλην., Μαζοχιστές, κορόιδα με περικεφαλαία αλλά τους παπαρχίδες και τους καραμαλέγκους τους έχουμε κορόνα στο κεφάλι μας. Αμ πως, παίζουμε εμείς οι μάγκες οι Νεοέλληνες ;
    Ο καραμαλέγκουμ σαν Υπουργός στο Πολιτισμού δεν πάτησε την ποδάρα του ποτέ του, έκανε κουμάντο ένας παρατρεχάμενός του και έβγαλαν φτερά 2,4 δις προς τις ΜΚΟ, ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ τις μαγκιάς που τον στηρήξατε και ξαναβγήκε να κουμαντάροι τον τόπο και ήταν επόμενο, τα έκανε σκατά πατημένα.
    Ρε μας τρώει ο κόλος μας. Θέλουμε να μας κλέβουν τα το ευχαριστιόμαστε. Λαός Μαζόχας μην το ψάχνεις. Κλέψτε μας Γύφτοι να το ευχαριστιόμαστε σαν λαός, αλά είμαστε μάγκες, απόγονοι σοφών, να μην ξεχνιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά τι γίνεται λιμάνι που από το 2001 έγινε ανώνυμη εταιρία κάποια πασοκη - δεξιοί Έπαιρναν το μήνα 3.500 euro καθαρά όταν ο μιστός τους ήταν 1.300 euro χωρίς παιδιά την ίδια στιγμή που στα νοσοκομεία υπάλληλοι Τ.Ε. έπαιρναν 1.150 euro μήνα στο λιμάνι αυτοί έπαιρναν 3.500- 1.300 που ήταν το μηνιάτικο =2.200×14=30.800 euro το μήνα χωρίς το μηνιάτικο τους με πλασματικές υπερορίες × 10 χρόνια= 308 000 euro στα χρόνια αυτά έφτασαν στο σημείο που δεν πατούσαν στη δουλειά της καθημερινές ενώ έρχονταν μετά το ωράριο για να γράφουν υπερορίες . αυτοί λοιπόν πήραν κάποια λεφτά που δεν τα δικαιούνταν αυτούς δεν θα τους πιάσε κανένας νομός ούτε θα επιστρέψουν μέρος τον χρημάτων που έχουν πάρει όταν έξω δουλεύουν 12ωρα με 500 ευρώ το μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειμαι σιγουρος ειναι μερος του σχεδιου για τρομοκρατηση των πολιτων..
    Ειμαι σιγουρος θα το παιζουν σε ΟΛΑ τα πουλημενα μπουρδελοκαναλα για να δωσουν ενα μηνυμα στους πολιτες .."τι τους περιμενει" αμα δεν πληρωσουν..
    Να τους κανουν να "κοψουν το λαιμο τους" και να πληρωσουν το χαρατσι στην αλητοτυμμορια πασοκ-σκυλια...

    Και ομως υπαρχει λυση:
    ΑΝ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ,λεω ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,τοτε ρε γαμημενη ΙΕΗ (ιδιωτικη επιχειρηση ηλεκτρισμου πρωην Δημοσια ΕΗ) θα τολμουσατε ρε καθαρματα να κοψετε το ρευμα σε ολους??
    Ε?? Θα τολμουσατε ρε καθικια??
    Πηγαινοντας μαλιστα και ΚΟΝΤΡΑ στην κοινοτικη νομοθεσια??

    Σιχαμενοι .. καθαρματα ..
    Πουσαι ρε Παπαδοπουλε.. Σε χρειαζομαστε να ξεπαστρεψεις ολους αυτους τους αλητες μεχρις ενος..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση