GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομάδα στο facebook (και) υπέρ της προφυλάκισης του Εφραίμ...

17 σχόλια

  1. Ρε πρόστυχοι πολιτικάντηδες, Ρε ξεβράκωτοι που πλουτίσατε φτωχαίνοντας ένα ΈΘΝΟΣ, ρε κλέφτες μας περνάτε όπως δήλωσε εκείνος ο αποτυχημένος διανοητής ο πάγκαλος για ΜΑΛΑΚΙΔΕΣ, ηλίθιοι μαύρο φίδι θα σας φάει . Ρε γύφτοι, ξεβράκωτοι που τρώτε με χρυσά κουτάλια, οι Υπουργοι στην Κυβέρνηση του καραμαλέγκουμ που συντονισμένα ενέργησαν για να γίνουν τα ΑΙΣΧΟΙ, που διαδικασία αποχαρακτηρισμού κρατικής ιδιοκτησίας χρειάζεται χρόνια για να περάσει από επιτροπές και ..και… και έγινε σε χρόνο απίστευτο, είναι «θέλημα Θεού» ή του καραμαλέγκουμ ;
    Ρε ξευτιλισμένοι ο μοναχός Εφραιμ παρέκαμψε την τυπική λειτουργία του κράτους, ρε ξευτιλισμένοι που εκείνος ο βαγγέλας έφτιαξε νόμο να καλύπτεστε απατεώνες, πρόστυχοι και βγάλατε αθώους τους Υπουργούς που δεν υπηρετούν το Συμφέρων του Εθνους , γύφτοι.
    Όπως Βατοπέδι, υποβρύχια, ζημενς , φάρμακα στα νοσοκομεία και κάποια 20 φορές ακριβότερα απ΄ότι δίνονταν σε άλλες πολιτισμένες χώρες , αρπαγή αποθεματικών Ασφαλιστικών Ταμείων, εξοπλιστικά προγράμματα, χρήμα με το τσουβάλι σε ΜΚΟ {2,4 δις ο καραμαλεγκος και καμια 90 εκατομμύρια ευρώ ο ποδηλάτης και αρκετοί ακόμα κλέφτες}, αιολικό πάρκο Ρόδου και της πουτάνας το μουνί που υπερκοστολογίθηκαν ρε κλέφτες για να πάρετε την μίζα σας και πέρνατε θαλασσοδάνεια πουστάρες και πλήρωνε γαμισάτικα Ελληνικέ Λαέ τώρα.
    Ντροπή σας ρε ξευτιλισμένοι που βρέθηκε μόνον ο καλόγερος να παρανομεί .
    ΝΡΟΠΗΣΑΣ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΝΡΟΠΗΣΑΣ, ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΤΟΜΑΡΙΑ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΓΚΙΑΣ , ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΟ
    { θα το γράφω μέχρι να απομακρυνθούν, τουλάχιστο από την συνείδηση μας }
    Τα καμένα χαρτιά να απομακρύνονται.
    Ο μπεγλίτης ο πρώην υπουργός Αμυνας δήλωσε ότι για δεκαπέντε χρόνια οι προμήθειες του στρατού είχαν και κάτω από το τραπέζι νταραβέρι, φάε και συ δώσμου και μένα. Βέβαια δεν τον τιμά που το αποκαλύπτει τώρα που τον άλλαξαν και περισσότερο τι έκανε γι΄αυτό μετά που αντικατέστησε τον βαγγέλα ο οποίος θέλει το δακτυλίδι του ποδηλάτη για τα ηγετικά του χαρίσματα.
    Μα δε μου λες βαγγέλα ήσουνα και εσύ μέχρι το καλοκαίρι στο γραφείο αυτό να ελέγχεις τα του στρατεύματος. Τι έκανες για να μπει τάξει ; Τι έκανες Ρε μεγάλε, κουράδα, ή μόνο την παραγραφή των κακούργημά των που διαπράττουν οι Πολιτικάντηδες, αυτό μπορείς μόνο να προσφέρεις στον έρμαιο αυτό τόπο. Η Γερμανική δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι χρηματίσθηκε για την αγορά των υποβρυχίων και ο νόμος σου κουράδα τον έχει στα πλούτη του να καλοπερνά. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΑ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΕ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ. Μα ήρθε και έδεσε το τι είσαι. Κόβετε καθίκια και την σύνταξη των 300 ευρώ αδιαφορώντας το πως θα ζήσει αυτός ο ΔΟΛΙΟΣ ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΚΑΘΙΚΙΑ, ξευτιλισμένοι και έφτιαξες γραφείο με 900.000 ευρώ ρε μασκαρά ηγέτη της καταστροφής, κουράδα απερίγραφτη. Σε πίστεψα μασκαρά και με απογοήτευσες, ξευτιλισμένε.
    Με τις αρπαχτές των Πολιτικών που αποδεδειγμένα χρηματίστηκαν – Γερμανική Δικαιοσύνη - τι γίνετε; ή παραγράφετε η αρπαχτή διότι πέρασε η πενταετία. Είναι ντροπή βαγγέλα να είναι ακόμα σε εφαρμογή ο Νόμος σου της ατιμωρησίας και εσύ στο κουμάντο αυτού του δύστυχου τόπου. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Εάν σου έμεινε τσίπα ευθιξίας δεν πρέπει να εμφανίζεσαι δημόσια και περισσότερο σαν πολιτικός.
    Ο τόπος λεηλατήθηκε, φτάνει πια από σωτήρες τέτοιου είδους , μας έχετε στοιχήσει αρκετά σκουπίδια, πολιτικάντηδες της δεκάρας.
    Αβραμόπουλε ήσουν στο Υγείας για δυο θητείες. Γινόντουσαν τα !!! αίσχη. Το αλισβερίσι αφησε εποχή. Τα νοσοκομεία προμηθεύονταν φάρμακα με τιμή που είναι για τον εισαγγελέα, κάποια απ΄αυτά και 20 φορές πάνω απ΄ότι δίνονταν σε άλλες χώρες. Άκουσα ότι οι δαπάνες για τα φάρμακα των Νοσοκομείων ήταν 2,5 δις και τα έφτασες 5,5 δις. Δεν θέλουμε άλλο την σωτήρια καθοδήγηση σου, ο Θεός να μας φυλάει από κάτι τέτοιους. Και είσθε πολύ ρε σκουπίδια που ρημάξατε τον τόπο και δεν του απέμεινε τίποτα, πολιτικάντηδες της δεκάρας, άχρηστοι είσθε για τον εισαγγελέα.
    Τα καμένα χαρτιά να απομακρύνονται από την πολιτική. Τέτοιους έχουμε και χρεοκοπήσαμε, έντιμους πολιτικούς χρειάζεται ο Τόπος, ΕΝΤΙΜΟΥΣ.
    Φύγετε σκουπίδια, δεν μας χρειάζεται άλλο η «εντιμότητα σας», χρεοκόπησε ο Τόπος μας. ΦΥΓΕΤΕ, ΦΥΓΕΤΕ, ΦΥΓΕΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΦΥΓΕΤΕ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΧΡΕΩΚΟΠΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
    ΦΥΓΕΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άκη συμμαθητά μου σε καταλαβαίνω !!! Όλοι τα άρπαξαν, εσύ αντιπρόεδρος στις κυβερνήσεις του παπά ανδρέα κατ΄επανάληψη να μην έχεις το κάτι τι στην άκρη, αλλοίμονο και τετράκις αλλοίμονο !!!. Μην χολοσκάς πασά μου στην ηλικία σου και μας πάθεις αλλά κουτσόγιωργα. Μην χολοσκάς και μας πάθεις τίποτα Πασά μου, το καταλαβαίνουν ότι πρέπει να το βουλώσουν γιατί εαν ξεράσει το στόμα το δικό σου !!!!! θα τους φάει μαύρο φίδι γι΄αυτά που άρπαξαν και το παίζουν παρθένες, οι αρχικλεφταράδες , οι ξετσίπωτοι !!! . Ωραία το λες το παραμύθι σου ότι σου ρίχνουν λάσπη, εσύ είσαι άσπρο κοράκι, αλλλοίμονο !!! Να ζήσης ακόμα 192,72 χρόνια για να χαρείς τα κλεμμένα, μα γιατί τα καβατζάρισες άλλωστε !!! Θα τα πληρώσει ο λαός, πόσα άρπαξες 150 εκ, 255 άντε 499 εκατομμύρια ευρώ, δεν πιστεύω να είναι παραπάνω, εσύ είσαι με αρχές, της κληρονόμησες στο ΠΑΚ της Γερμανίας.
    Mην χολοσκάς Πασά μου !! Να προσέχεις τα βιάγκρα νεαρέ μου, όχι τρία – τρία επειδή είσαι ματσωμένος!!! Σου στέλνω χαιρετίσματα από το γηροκομείο της πρασινοχλιδής. Μην χολοσκάς πασά μου θα το βουλώσουν, εάν τολμούν θα ανοίξεις το ξερό σου και μαύρο φίδι θα τους φάει, τους αρχικλέφτες που θα σε πουν εσένανε αρπακτικό.
    Μα δεν ντρέπονται οι αρχικλέφτες !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρονια Πολλα26 Δεκ 2011, 11:58:00 μ.μ.

    Πώς λέγεται ο κόκορας που φτάνει στην άκρη του γκρεμού αλλά τελικά δεν πηδάει;
    Κότα.
    Πώς λέγονται οι Μακεδόνες που ψήνουν μπριζόλες;
    Θρακομακεδόνες.
    Πώς λέγεται η γυναίκα του Αγιου Βασίλη;
    Mary Christmas
    Πώς λέγεται μια φάλαινα Όρκα με μαγιώ; Μαγιόρκα.

    Πώς λέγεται αυτός που χάνει την μπάλα;
    Χάνι-μπαλ.
    Πώς λέγεται ο άντρας απ' τον πλανήτη Άρη;
    Μαν-άρι.
    Πώς λέγονται τα παιδιά της Γης;
    Γήπεδα

    Πώς λένε το ελατήριο στα γιαπωνέζικα; Τοϊοϊοϊοϊν!
    Πώς λέγεται ο δειλός δεινόσαυρος;
    Δειλόσαυρος.
    Πώς λέγεται ο κάτοικος της Ζιμπάμπουε;
    Ζιμπα-μπουίνος.

    Πώς λέγεται ο χαπακωμένος σκύλος;
    Speed-Bull.
    Πώς λέγεται αυτή που το πρωί δουλεύει στα χωράφια και το βράδυ σε
    μπαρ;
    Τσάπα - Τσούλα.

    Πώς λέγονται οι κάτοικοι της Κούβας;
    Κουβάδες.
    Πώς λέγεται το πούρο σε τιμή ευκαιρίας; Κελεπούρο.

    Πώς λέγεται η πολύτεκνη μάνα φόνισσα; ΜουλτιΜήδεια.

    Πώς λέγεται μια ξανθιά μέσα σε ένα πανεπιστήμιο;
    Επισκέπτρια.

    Πώς λέγεται στα αρχαία η φράση 'ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ';
    ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΣΤΕΩΣ.

    Πώς λέγεται το βλήτο που είναι αγχωμένο; Πανικόβλητο!
    Πώς λέγεται το όπλο του Μήτσου;
    Μίτσιγκαν.

    Πώς λέγονται 2 ξανθές που παίζουν κρυφτό;
    Αγνοούμενες!

    Πως λέγονται όλες οι μπρίζες μαζί;
    Μπριζόλες!
    Πώς λέγεται ο Κινέζος δικηγόρος;
    Λι Κουρέζο.
    Πώς λέγεται ο Κινέζος πυροσβέστης;
    Κατακάικα.
    Πώς λέγεται ο Ρουμάνος χειρούργος;
    Κάκοσι Μηνίσκου!

    Πώς λέγεται η Ινδιάνα που ανεβαίνει το βουνό;
    Αγκομαχόντας.

    Πώς λέγεται στα ρώσικα ο αριστοκράτης ομοφυλόφιλος;
    Σερ-γκέι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κρεμασμα στο κυπριο ρασπουτιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άντε ρε πρασινορουφιάνοι,
    ζυγώνει η ώρα σας. Με σκουριασμένο κονσερβοκούτι θα σας γδάρουμε ΟΛΟΥΣ.
    Ο καλόγερος είναι ένοχος και οι πολιτικοί όχι;
    Τώρα ξυπνήσατε που πήγε Μόσχα και σας τράβηξαν το αυτί τα αφεντικά;
    Τα κεφάλια σας σε παλούκια, μαζί με τους χαφιέδες που γράφουν και σας λιβανίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένα καλσόν για τον Βαξεβάνη ρε παιδιά !
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Τα έσκισε όλα: Αυτός έβαλε τον Εφραίμ φυλακή... λέει για να γλύψει τον Κοντομηνά..

    Τα ρέστα του στο γλύψιμο του Κοντομηνά, δίνει τις τελευταίες μέρες, ο γνωστός σεναριογράφος Κ. Βαξεβάνης, που υπερασπίζεται τα συμφέροντα του λαού με το Audi TT.
    Εδώ και δύο μέρες έχει τρελαθεί να γράφει παπαριές και σενάρια του στυλ "παιδόφιλος ο γέροντας Ιωσήφ της Μ. Βατοπαιδίου", "μια καθηγήτρια είπε ότι τη χάιδευε", "ένα παιδί είπε έτσι", "ένας γονιός είπε αλλιώς"... φανταστείτε δηλ. τι θα έγραφε αν είχε ακουστεί για την ορθόδοξη εκκλησία και κάτι ανάλογο με όσα ακούγονται για την καθολική...

    Εννοείται ότι τα σενάρια δεν περιορίζονται μόνο στη συκοφάντηση των παπάδων, που είναι το απωθημένο του όπως και κάθε αριστερού κομπλεξικού καραγκιόζη που κατέχει τη μοναδική αλήθεια και θέλει σώνει και καλά να μας σώσει από "την πλύση εγκεφάλου που μας κάνει η εκκλησία". Τα σενάρια και οι φαντασιώσεις του κυριαρχούν και όταν αφηγείται στους κοινούς θνητούς μέσα από ποιες δυσκολίες πέρασε για να κάνει την "έρευνα" για τι Βατοπαίδι "κάποιος δημοσιογράφος του είπε να σταματήσει να ασχολείται", "κάποιος δικηγόρος του είπε να μην ψάχνει", "κάποιοι πολιτικοί είπαν στον Κοντομηνά να τον σταματήσει... αλλά προς τιμήν του το αφεντικό του τον ενθάρρυνε στην έρευνα"... φυσικά όνομα κανένα πέρα από το "κάποιος"!
    Και ώς γνωστόν δε γίνεται δουλειά με σενάρια του στυλ "γυναίκα γνωστή δημοσιογράφος έπιασε τον άνδρα της, με τον οποίο είχαν και παιδιά, επίσης γνωστό δημοσιογράφο να τον καβαλικεύει μποντυμπιλνταράς και τον πέταξε με τις κλωτσιές από το σπίτι"____________________________

    Δείτε τι γράφει, απευθυνόμενος σε ηλίθιους, ο άνθρωπος που με τα λεφτά που έφαγε ο Κοντομηνάς από τους ασφαλισμένους (ποιος θυμάται άραγε ακόμα την υπόθεση αυτή) και με τα λεφτά του λαού στην ΕΡΤ αγόρασε το Audi TT που επιβάλλει η σοσιαλΗστική ιδεολογία του (για να μη μας δουλεύει ότι τα δικά του λεφτά είναι τίμια και του Εφραίμ κλεμμένα"):

    Φυσικά μέχρι και τα μικρά παιδιά ξέρουν ότι ο Εφραίμ δεν πήρε καμία περιουσία κανενός "κόσμου", όπως κάνουν οι εργοδότες του Βαξεβάνη και φυσικά όλοι ξέρουν ότι ο Εφραίμ δεν πήρε τίποτα αλλά προάσπισε τα συμφέροντα της Μονής που είναι ΝΠΔΔ...

    Όσο για το άλλο ότι "η Πανδώρα στέλνει τον Εφραίμ στη φυλακή"... τι να πούμε ;
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Δικαιολογείται να λέει μαλακί@@ μέσα στο άγχος του να τον ξαναπροσλάβει ο Κοντομηνάς τώρα που απ' ότι φαίνεται μένει πάλι χωρίς δουλειά... ο οποίος Κοντομηνάς δεν δείχνει να συγκινείται και προτιμάει ακόμα και τον Παπαγιάννη από τον Βαξεβάνη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στα Τάρταρα ο Κ(ο)αλόγερος.
    Τώρα μας αρρώστησε. Στη Ρωσία ήτανε μιά χαρά και από ζάχαρο και από μέση. Ουστ κοπρίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Από το βλέμα φαίνετε τι μαφία είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και ΕΣΥ φαίνεσαι πόσο νυχτωμένος ΒΛΑΚΑΣ είσαι που τρώς ακόμα
    ΠΑΣΟΚ κουτόχορτο ληγμένο προ ετών..
    μόσχαρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟΝ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ ΟΜΩς ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΞΑΜΟΛΥΘΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΟΥΝ

    ΓΙΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξεσάλωσαν οι δημοσιογράφοι που είναι στο payroll της Πρεσβείας.

    Οι ¨βαρύτερες¨ πένες και "ποντικια" του ελληνικού διαδικτύου, παράτησαν τα ρεβεγιόν
    για να ξεσπαθώσουν κατά του Γέροντος Εφραίμ, γιορτάζοντας (όσο μπορούν να γιορτάσουν τόσο λεηλατημένες προσωπικότητες) την προφυλάκισή του.
    Είναι οι ίδιοι που υπερασπίζονται επιλεκτικά ανθρώπινα δικαιώματα και διωκόμενους, αρκεί να τους ταιριάζουν και να μην είναι Χριστιανοί, πατριώτες και φυσικά Ιερωμένοι.
    Επιλεκτικές ευαισθησίες, στρατευμένη σκέψη, κόμπλεξ και μεροληψία, ανακατεμένη..με εξαρτήσεις και τσεκ από τη πρεσβεία ή και τους εργολάβους .........

    Η ιστορία της μεταπολιτευτικής δημοσιογραφίας και διανόησης: η συνέχεια στο http://toaftonoito.blogspot.com/2011/12/blog-post_6143.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ που είμαι ΛΑΟΣ κάνει να χαίρομαι που μπαγλάρωσαν τη γριά πουτάνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να δούμε τώρα που έγινε η αρχή θα ξηλώσουν όλη τη μαφία; Αυτή η αλεπού πρέπει να κρατάει πολλούς πολιτικούς. Ο πρώτος φαντάζομαι θα είναι ο συγκαμμένος ο μπουχέσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επιλεκτικές ευαισθησίες, στρατευμένη σκέψη, κόμπλεξ και μεροληψία, ανακατεμένη..
    με εξαρτήσεις και τσεκ από τη πρεσβεία ή και τους εργολάβους ....

    Η ιστορία της μεταπολιτευτικής δημοσιογραφίας και διανόησης: η συνέχεια στο http://toaftonoito.blogspot.com

    1. Το ανυπόγραφο (κότααααα) άρθρο του ΑΙΧΜΗ, άρα χρεώνεται στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο τον διευθυντή ειδήσεων του MEGA....Κάθε σχόλιο σταματά για το πρωτοπαλίκαρο των Εθνικών εργολάβων. Απλά ας προβληματιστούν (όσοι μπορούν ακόμα) από τους κατηγόρους του Εφραίμ.......
    http://www.aixmi.gr/index.php/efraim-epixeirhmatias/

    2. Το άρθρο του ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΥ, ο οποίος σταματά την κατά τα άλλα "ιερή" σάτιρα μόνο για θέματα που θέλει αυτός και για θέματα που τον ενδιαφέρουν, επιτίθεται στην δικαιοσύνη, την αστυνομία,την διαπλοκή, την ελεγχόμενη δημοσιογραφία και τον ΔΟΛ, και τον Μπόμπολα, συνεχώς εκτός από όταν προφυλακίζεται ο Εφραίμ, οπότε και συντάσεται απόλυτα μαζί τους....
    Επιλεκτικές ευαισθησίες από ηθικά ζόμπι που ευθύνονται σχεδόν αποκλειστικά για το ότι στην Ελλάδα δεν θα γίνει ποτέ εξέγερση και όποια αρχίσει θα καπελωθεί....

    (Επίσης, το πλάσμα αυτό που διαβάζουμε χρόνια, είναι κατά των σεξουαλικών διακρίσεων και του profiling, εκτός από καλογήρους......
    Βρε ουστ!!!!!!!!!!
    http://pitsirikos.net/2011/12

    3. Και φυσικά δεν μπορεί να λείπει το κοπέλι από το Κολονάκι!!!!
    ο Θεοδωράατσης ντε!

    Το σχόλιο μας ( οι άλλο 2 δεν τα επιτρέπουν!!!!) :
    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=11329

    Και το σχόλιό μας:
    1. Από που έχεις τις "inside" Αγιορείτικες πληροφορίες; Από την Ι.Μ.Εσφιγμένου (την ζηλωτική) ή από τους καλοθελητές μοναχούς που τρέξαν το "σκάνδαλο" Βατοπεδίου περισσότερο και από τον Κοντομηνά;

    2. Ας υποθέσουμε πως ο Εφραίμ είναι ένοχος, παραβλέποντας όλες τις άλλες παραμέτρους και τον αντίλογο που ως "δημοσιογράφος" θα έπρεπε να ξέρεις αλλά και να προβάλεις, αλλά δεν το κάνεις....

    Εδώ δεν μιλάμε για την καταδίκη και την τελική ποινή του, αλλά για προφυλάκιση η οποία γίνεται χωρίς να υπάρχουν οι λόγοι που προβλέπει ο νόμος (σε προκαλώ να βρεις νομικό που να ενδιαφέρεται για την φήμη του, να γράψει ενυπόγραφα το αντίθετο).
    Το ότι (ή έστω το αν) η Δικαιοσύνη, η Αστυνομία και το Όρος χρησιμοποιούνται για να στηθεί ένα σόου ξεκαρφώματος του ΠΑΣΟΚ,ή του πολιτικού συστήματος γενικότερα είναι κάτι θετικό για την δικαιοσύνη;

    Το ίδιο λες και στις αθρόες προφυλακίσεις διαδηλωτών, ακιτβιστών κτλ ή σε άλλες άδικες αποφάσεις; Δεν υπάρχουν προβλήματα στην δικαιοσύνη, παραδικαστικό, επιρροή δικαστων;
    Παρεμβάσεις μόνο η πλευρά Εφραίμ μπορεί και κάνει όχι Υπουργοί; Δηλαδή η Ελληνική δικαιοσύνη λειτουργεί καλά;
    Επιλεκτικές ευαισθησίες......

    3. Ο Πεταλωτής, ο Ξυνίδης, ο Μπόλαρης, μεγαλοχασοδίκες της Α. Μακεδονίας και Θράκης, θα είχαν υπουργικό θώκο αν δεν έτρεχαν το "σκάνδαλο"; Ο ρόλος του Πεταλωτή ως ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ !!!!!!!!!δικαιοσύνης (έχει ξαναυπάρξει τέτοιος;)στην υπόθεση και στους αστυνομικούς που περικύκλωσαν το όρος και ψάχνουν πορτ μπαγκαζ!!!!!!! για να μην διαφύγει ο Εφραιμ!!!!
    Δεν είναι αρκετός για την δημοσιογραφική μύτη σου;

    4. Βάζεις σε εισαγωγικά το φιλανθρωπικό έργο του Εφραίμ.
    Δεν υπάρχει σύμφωνα με το ρεπορτάζ σου εκτός αυτών;

    5. Η Κρήτη βγάζει ή λεβέντες
    (η μεγάλη πλειοψηφία) ή......όχι λεβέντες για να το γράψω ευγενικά.

    Αν ο Εφραιμ δικαιωθεί από Ελληνικό ή το πιθανότερο από Ευρωπαικό Δικαστήριο, θα δείξεις την ίδια πίστη στο ορθό της απόφασης και την ίδια δημοσιότητα; εδώ θα είμαστε για να δούμε τι είδους Κρητικός είσαι....

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ (Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ PAYROLL) AΛΛΑ ΠΡΈΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΕ.....

    Αναρτήθηκε από toaftonoito team

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΖΟΥΝ
    ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

    Τους συναντάς παντού. Στο δρόμο, στο μετρό, τους βλέπεις καλεσμένους στην τηλεόραση, στις ειδήσεις, στα talk show κ.ά., να εκφέρουν γνώμη επί παντός επιστητού κ.λπ. κ.λπ.. Ο λόγος, για τους ιερείς. Χθες μάλιστα, είδαμε στην τηλεόραση έναν εκεί, που δεν μπορούσαμε καν να φανταστούμε: Μπροστά από την ορχήστρα στο Μέγαρο Μουσικής, να διαβάζει περικοπές από το ευαγγέλιο. Παρατηρείστε στη φωτογραφία δεξιά την ευσέβεια τού διευθυντή ορχήστρας, που με σκυμμένο το κεφάλι έχει σταυρωμένα τα χέρια κι ακούει το «κατά Λουκάν».

    Το μόνο προϊόν τελικά, που παράγει η Τουρκορωμιοσύνη κι ευδοκιμεί σε ολόκληρη τη χώρα, είναι... παπάδες!

    http://freeinquiry.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση