GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο βουλευτής που αγόρασε το Hollywood...

Του Κώστα Γιαννακίδη Οι λογαριασμοί του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης, του κ. Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, είναι χορτάτοι με ένα εκατομμύριο ε...

Του Κώστα Γιαννακίδη

Οι λογαριασμοί του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης, του κ. Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, είναι χορτάτοι με ένα εκατομμύριο ευρώ που δεν δικαιολογείται από τα εισοδήματα του ιδίου και της συζύγου του. «Είναι οι κόποι μίας ζωής» λέει. Αυτό επαναλαμβάνουν και άλλοι στενοί συνεργάτες του με χαρούμενους λογαριασμούς. Όλοι τους καλούνται να εξηγήσουν πώς άνοιξε μία τρύπα στα οικονομικά του Δήμου με διάμετρο αρκετών εκατομμυρίων. Διότι για να ανοίξει τέτοια τρύπα χρειάζεται κόπος. Ίσως όχι μίας ζωής, αλλά μίας θητείας, μπορεί και δεύτερης. Όμως αυτά θα τα διερευνήσει η Δικαιοσύνη. Άλλωστε η...
αναντιστοιχία μεταξύ εισοδημάτων και καταθέσεων προέκυψε έπειτα από έρευνα.
Σήμερα δίδονται στη δημοσιότητα οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» των πολιτικών μας. Θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο από τις υπηρεσίες της Βουλής. Κανένας τους δεν πρόκειται να μοιραστεί το ίδιο πρόβλημα με τον Β. Παπαγεωργόπουλο. Οι βουλευτές θα επιδείξουν τα περιουσιακά τους στοιχεία, αλλά ουσιαστικά δεν απαιτείται η αντιστοίχιση τους με εισοδήματα παρελθόντων ετών. Υπάρχουν πολιτικοί που μπορούν να παίξουν Μονόπολη με πραγματικά ακίνητα. Με κατάλογο ιδιοκτησίας που παραπέμπει σε site κτηματομεσίτη. Χωράφια σπαρμένα με χρήμα και τσιμέντα ολάνθιστα από γενναίες αποδόσεις. Κάποιοι βουλευτές είναι πλούσιοι άνθρωποι. Οι περιουσίες τους θα ξεφουσκώσουν πέντε γενιές μετά. Οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» σου επιτρέπουν να τους ζηλέψεις, όχι όμως και να τους ελέγξεις. Αυτό δεν είναι δίκαιο, πρωτίστως για τους ίδιους.
Για ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας οι μεγάλες περιουσίες που θα επιδειχθούν σήμερα αποτελούν προϊόντα εγκλήματος. Βλακωδώς βέβαια, αλλά άντε βγες να το πεις στα σκαλιά της Βουλής. Ουσιαστικά ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η δημοσιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων, επιτρέπει στους πονηρούς να κρυφτούν πίσω από τους έντιμους. Η πολιτική είναι ένα ακριβό παίγνιο, διόλου φιλικό προς τον μέσο πολίτη. Κατά συνέπεια θα ενσωματώσει την εγχώρια «αριστοκρατία», ανθρώπους εύπορους. Είναι λογικό να έχεις ευκατάστατους βουλευτές. Δεν είναι κακό να έχεις και πλούσιους. Το πρόβλημα αρχίζει όταν δεν μπορείς να προσδιορίσεις πώς και πότε ήρθε ο πλούτος να τους απαλλάξει από το άγχος της επιβίωσης. Για να το πω απλά, σήμερα ένας βουλευτής μπορεί να δηλώσει ότι κατέχει το Empire State Building. Αν δεν υπάρξει διαυγής έλεγχος για την κτήση των εισοδημάτων που του επέτρεψαν να το αγοράσει, του χρόνου μπορεί να εμφανίσει ως ιδιόκτητο βοσκοτόπι την πλαγιά πάνω στην οποία είναι τα γράμματα του «Hollywood».
Από την άλλη, θα είχε πραγματικά ενδιαφέρον αν βλέπαμε ένα διάγραμμα με την εξέλιξη των περιουσιακών στοιχείων κατά τη διάρκεια μίας πολιτικής διαδρομής. Φανταστείτε ένα site όπου θα επιλέγετε το όνομα του αγαπημένου σας πολιτικού, έχοντας από δίπλα τη γραφική απεικόνιση της σχέσης που διατηρεί η ιδιωτική περιουσία με τη δημόσια παρουσία. Θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον, όχι απαραίτητα και περισσότερη αλήθεια. Όμως θα άξιζε να τους δούμε με κριτήρια ινστιτούτου αδυνατίσματος: πριν και μετά την είσοδο στην πολιτική. Ασφαλώς ο οργανωμένος, ο ποινικός με πολιτική ιδιότητα, δεν πιάνεται ούτε έτσι. Τα λεφτά αναπαύονται στην Ελβετία και ο δικαιούχος του λογαριασμού είναι ένα διαβατήριο Λιβερίας με κάτοχο που ζει μόνο στα χαρτιά. Σταδιακά οι θρασείς θα εκλείψουν. Οι επίορκοι δεν θα γίνουν έντιμοι. Θα γίνουν πιο προσεκτικοί.

12 σχόλια

  1. Παπαγεωργόπουλος-Προδιαγεγραμένη η κατάληξή του κι ας μη φταίει:

    "Όποιον ρωτάς στην Τσιμισκή θα σου λεει ότι έκλεψε".

    Χθες το βράδυ στις ειδήσεις του MEGA διέπραξαν την εξής αθλιότητα: Ενώ ο Παπαγεωργόπουλος είχε βγάλει ανακοίνωση στην οποία έλεγε ότι τα προηγούμενα 10 χρόνια, μαζί με τη γυναίκα του, είχαν δηλωμένα εισοδήματα 2,2 εκ ευρώ, οπότε είναι λογικό να έχει 1 εκ στην Τράπεζα, το MEGA και η Τρέμη έλεγαν ότι στην ανακοίνωσή του δεν λέει τίποτα για την ταμπακιέρα και το πως βρέθηκαν 1 εκ ευρώ στο λογαριασμό του!!

    Καλά του κάνουν όμως του Παπαγεωργόπουλου, γιατί μπορεί να είναι έντιμος και να μην έχει καταχραστεί ένα ευρώ, αλλά θα πληρώσει με δημόσια διαπόμπευση σαν αυτή που υπέστησαν χωρίς αποδείξεις οι Ρουσόπουλος-Βουλγαράκης και στο τέλος μπορεί μεν να γλυτώσει τη φυλακή αλλά όποιον θα ρωτάς στην Τσιμισκή θα σου λέει ο Παπαγεωργόπουλος είναι κλέφτης επειδή το είπαν τα κανάλια... και η εικόνα αυτή θα περάσει γιατί τώρα που του την πέφτουν όλοι, δεν έχει έναν άνθρωπο να τον υπερασπιστεί.

    Κανένας κερατάς από όσους τάϊσε φανερά στο TV100 ή κρυφά δεν θα βγει να πει μια κουβέντα υπερ του...

    Από αυτή την άποψη λοιπόν καλά θα πάθει για να του γίνει μάθημα
    (που δεν θα του γίνει γιατί η βλακεία σε θέματα επικοινωνίας είναι αγκιστρωμένη στο DNA της δεξιάς) όποτε κάτσει ξανά σε καρέκλα...

    Διαβάστε και τι είπε το πρωι στον ΣΚΑΪ:

    Για απηνή διωγμό εναντίον του από την τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο στην εκπομπή του ΣΚΑΪ Πρώτη Γραμμή ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος αναφερόμενος στην ποινική δίωξη που άσκησε εναντίον του ο αρμόδιος εισαγγελέας.

    «Πριν 4 χρόνια συνέλαβα σημαίνον στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για υπεξαίρεση στο Δήμο από το 1993, έστειλα την υπόθεση στον εισαγγελέα, και από τότε ξεκίνησε απηνής διωγμός στο πρόσωπο του δημάρχου και στο πρόσωπό μου από την τοπική του ΠΑΣΟΚ» υποστήριξε.

    Ερωτηθείς γιατί ο εισαγγελέας τού άσκησε ποινική δίωξη, δήλωσε ότι «κάνει την δουλειά του τού διαβίβασαν πληροφορίες που είναι χαλκευμένες. Ο εισαγγελεύς έχει ψευδή στοιχεία στα χέρια του». «Δεν έχω λάβει ακόμη το κατηγορητήριο στα χέρια μου» πρόσθεσε.

    Όπως εξήγησε ο τέως δήμαρχος, το εισόδημα που δήλωσε με την οδοντίατρο σύζυγό του ανέρχεται σε 2,2 εκατ. ευρώ. «Τα τελευταία 12 χρόνια αγόρασα ένα διαμέρισμα 50 τμ. Όλες οι εισπράξεις μας είναι δηλωμένες. Όλα τα δηλωθέντα ποσά είναι δηλωμένα στο πόθεν έσχες. Ήμουν 17 χρόνια βουλευτής, 12 χρόνια δήμαρχος και προηγουμένως 10 χρόνια οδοντίατρος.
    Τα τελευταία 29 χρόνια καταθέτω όλα μού τα εισοδήματα στο πόθεν έσχες και στις φορολογικές δηλώσεις» .


    * ΤΣΟΥΠ
    μετά το Ράδιο Αρβύλα του ΠΑΣΟΚανάκη
    και και το
    γνωστό Πρασινολαμόγιο...

    ** Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DNA του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!!!!
    Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΕΙ ΕΧΕΙ 6 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΚΛΕΦΤΕΣ".
    ΚΑΙ ΠΟΥ'ΣΤΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥ ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί τρεις σντάξεις ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. re nteneke 20 Δεκ 2011 8:02:00 μ.μ.
    onomata k ase tis papares mhpws eise o gios tou taxidromou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άκης: Επιστρέφω τα περί «ανειλικρίνειας»...
    Τολμάτε και κατηγορείτε τον Άκη ;
    Τον Άκη ρε .....αχάριστοι !!
    ------------------------------------------------
    Ο Άκης Τσοχατζόπουλος χαρακτηρίζει «σήριαλ» το θέμα με την δήλωση πόθεν έσχες και υποστηρίζει ότι έχει προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που του ζητήθηκαν από τη Βουλή.

    Πιο συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός εξηγεί ότι:

    «Επί των συγκεκριμένων θεμάτων που επικαλέστηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής:
    • Καμία παράβαση στο πόθεν έσχες μου του οικονομικού έτους 2010 (χρήσης 2009), που κατατέθηκε τον Ιούνιο του 2010, δεν υπήρξε λόγω της μη δήλωσης του ακινήτου της Δ. Αρεοπαγίτου, που αγοράστηκε το Πάσχα του 2010 και το οποίο δηλώθηκε κανονικά, -όπως κατά πάγια πρακτική συμβαίνει- στη φορολογική δήλωση του επομένου έτους, δηλαδή του 2011. Παρ όλα αυτά, κατέθεσα στην Επιτροπή πόθεν έσχες ήδη από το φθινόπωρο του 2010 όλα τα οικονομικά και φορολογικά στοιχεία σε σχέση με το συγκεκριμένο ακίνητο. Έτσι ώστε, παρόλο που δεν είχα σχετική υποχρέωση, η Επιτροπή να μπορέσει να ελέγξει την αγορά του ακινήτου μέσα στην ίδια οικονομική χρήση 2010, ενώ η αγορά πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο 2010.
    • Όσον αφορά περιουσιακά στοιχεία που δήθεν δεν δικαιολογούνται, όπως έχω δηλώσει στην Επιτροπή, το συνολικό μη αναλωθέν κεφάλαιο προς κάλυψη τεκμηρίων για τα οικονομικά έτη 2003 έως 2010 ανέρχεται στο ποσό των 719.000 ευρώ, το οποίο καλύπτει οποιαδήποτε αγορά περιουσιακών στοιχείων και τα τεκμήρια διαβίωσής μου για το εν λόγω διάστημα μέχρι και σήμερα.

    Επομένως, τα περί «ανειλικρίνειας» επιστρέφονται σε όσους τα εκτόξευσαν»...χοχοχο...χιχιχιχ..
    χαχαχαχαααααααααααααααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το «πόθεν έσχες» της Ντόρας Μπακογιάννη
    (ΠΑΡΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ !).

    Η επικεφαλής της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», Ντόρα Μπακογιάννη, δηλώνει έσοδα 99.723,13 ευρώ και λοιπά εισοδήματα 29.662,38 ευρώ, έναντι 33.113,49 και 29.240,85 ευρώ το 2008. Ο σύζυγός της Ισίδωρος Κούβελος, δηλώνει εισοδήματα 273.587,49 ευρώ, έναντι 1.051.297,55 ευρώ.

    Η κα Μπακογιάννη το 2009 απέκτησε από γονική παροχή, δικαιώματα 20% σε δύο οικίες και έναν χώρο στη Γλυφάδα, έκτασης 324,74 τ.μ., 196,18 τ.μ. και 101,25 τ.μ. αντίστοιχα, ενώ ο σύζυγός της κατέβαλε και 71.923,75 ευρώ για ανέγερση γραφείου στην Ιερά Οδό στο Αιγάλεω. Κατά τα άλλα, όπως και το έτος 2008, η κα Μπακογιάννη κατέχει δύο διαμερίσματα στην οδό Αραβαντινού στην Αθήνα, έκτασης 88 τ.μ. και 248 τ.μ., ένα γραφείο 200 τ.μ. στην οδό Διονυσίου Αεροπαγίτου 3, μία οικία 385 τ.μ. στο Καρπενήσι σε οικόπεδο 4,5 στρεμμάτων, τέσσερα αγροτεμάχια στην Ευρυτανία και τα Χανιά συνολικής έκτασης 15.775 τ.μ. και ποσοστό 12% επί δύο αγροτεμαχίων στη Γαλλία.
    Το «πόθεν έσχες» της Ντόρας Μπακογιάννη

    Ο σύζυγος της κας Μπακογιάννη, Ισίδωρος Κούβελος, κατέχει δικαιώματα 12,5% σε οικία της οδού Φαίδρας 4 στην Αθήνα καθώς και το 25% σε τρία διαμερίσματα (70, 137 και 49 τ.μ.) στην ίδια διεύθυνση, την επικαρπία διαμερίσματος 129,7 τ.μ. στο Παλαιό Φάληρο, δικαιώματα 25% σε κατάστημα 46,23 τ.μ. στην Αθήνα και δικαιώματα 12,5% στο οικόπεδο 89,32 τ.μ. που το περιβάλλει, δικαιώματα 75% σε αποθήκη 15,5 τ.μ. και σε κατάστημα 75 τ.μ. στην Ιερά Οδό στο Αιγάλεω, το 75% επικαρπίας σε οικία 153,16 τ.μ. στην Κηφισιά, δικαιώματα 12,5% σε αγροτεμάχιο 706% στην Κηφισιά, καθώς και την κυριότητα αγροτεμαχίου 7,25 στρεμμάτων στην Παλαιά Φώκαια.

    Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κατέχει από το προηγούμενο έτος 787,63 μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων της ALPHA BANK αξίας κτήσης 3.439,49 αύριο και ένα ομόλογο της ίδιας τράπεζας, αξίας κτήσης 120.000 ευρώ. Ο σύζυγος της κας Μπακογιάννη, απέκτησε το 2009 10.000 μετοχές σε ξένο νόμισμα στην Εθνική Τράπεζα, 2000 στην Automatic Data, 9000 στην Paycex Inc., 2500 στην Altria Group Inc, 4070 στην AT&TINC, 5000 στην Duke Energy Corp., 2000 στην Eli Lilly &Co, 29500 στην Ford Motor Co, 2500 στην Johnson &Johnson, 5000 στην Kraft Foods Inc, 2500 στην Mc Donald's Corp, 38800 στην Navios Maritime, 5000 στην Pfizer Inc, και 4370 στην Verizon Communication, συνολικής αξίας κτήσης 2.007.088,12 δολαρίων. Το 2009, ο κος Κούβελος εκποίησε και 32.000 μετοχές της Εθνικής Τράπεζας αντί 559.544,2 δολαρίων.

    Από το προηγούμενο έτος, ο κος Κούβελος κατείχε μετοχές της Εθνικής Τράπεζας, αξίας κτήσης 216.746 δολαρίων, ένα μερίδιο αμοιβαίων κεφαλαίων της Eurobank αξίας κτήσης 27.000,11 ευρώ, καθώς και μετοχές 21 ανωνύμων εταιρειών, συνολικής αξίας κτήσης 155.728,78 ευρώ. Επίσης, ο κος Κούβελος είναι μέτοχος σε δύο ανώνυμες εταιρείες και εταίρος σε ΕΠΕ με συνολικά κεφάλαια εισφοράς 147.000 ευρώ, καθώς και συνέταιρος σε τρία πλοία με ποσοστά 27%, 50% και 50% αντίστοιχα και μηδενικό κεφάλαιο εισφοράς.

    Οι καταθέσεις της κας Μπακογιάννη, επιμερίζονται σε έξι τραπεζικούς λογαριασμούς στην Εθνική Τράπεζα, την ALPHA BANK, την DEUTSCHE BANK και την HYQOVEREINS BANK, συνολικού ύψους 1.203.924,52 ευρώ. Τα ποσά αυτά προέρχονται από εισοδήματα προηγουμένων ετών και του έτους 2009, πώληση περιουσιακού στοιχείου (ο λογαριασμός στην DEUTSCHE BANK) και «άλλες περιπτώσεις» (HYQOVEREINS BANK). Ο κος Κούβελος έχει καταθέσεις συνολικού ύψους 771.631,92 δολαρίων, 564.828,62 ευρώ και 9,1 λιρών Αγγλίας.

    Κατά το έτος 2009, η Ντόρα Μπακογιάννη επέστρεψε το 5.290 κ.εκ. επιβατικό αυτοκίνητο που μίσθωνε μακροχόνια από εταιρεία μίσθωσης, ενώ ο κος Κούβελος εξακολουθεί να κατέχει επιβατικό αυτοκίνητο 1749 κυβικών από το έτος 2004.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 20 Δεκ 2011 8:02:00 μ.μ.

    Μαστορα θα σου πω ενα πραγμα, νατο θυμασαι μια για παντα, ολοι οι απατεωνες εχουν δεξιες νοοτροπιες, ετσι δεν ειναι κατι το περιεργο αν ο φιλος σου κατηγορειται για αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚ
    ...Το blog αυτό είναι η φωνή της αγανάκτησης των απλήρωτων εργαζόμενων στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. που είναι ένα ..φτωχό.. κόμμα .. με πολύ πλούσια στελέχη...
    Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

    Είμαστε και εμείς εργαζόμενοι.. και όχι πολιτικά συνυπεύθυνοι!!

    Το blog αυτό δεν αποτελεί επίσημο μέσο έκφρασης των εργαζομένων στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. μιας και δεν υπάρχει σωματείο κλπ.. (και πως να υπάρξει άραγε) είναι μια πρωτοβουλία συντρόφων εργαζομένων που βλέπουν καθημερινά την κοροϊδία εκ μέρους των υπεύθυνων, την εξαθλίωση μας ως εργαζόμενοι που δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ από τον Σεπτέμβριο, καθώς και την καθημερινή διαπόμπευση μας απο τον περίγυρο μας για τα πεπραγμένα του κόμματος. Του κόμματος το οποίο υπηρετούμε πολλοί απο εμάς πάνω από 20 χρόνια... και ξέραμε ότι αυτό θα υπηρέτη τον λαό και μόνο όπως μας δίδαξε ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ .
    Για τον πολύ κόσμο ίσως να είμαστε αυτοί ... που μαζι τα φάγανε..
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.. οι περισσότεροι μετά απο 15 και 20 χρόνια δουλειάς δεν παίρνουμε πάνω απο 1.200 ευρώ..
    ΈΧΟΥΜΕ υποστεί ΟΛΕΣ τις μειώσεις και τα χαράτσια, που έχει υποστεί όλος ο κόσμος στον ιδιωτικό τομέα.
    Σαν εργαζόμενοι έχουμε συμμετάσχει στις απεργίες μέσα από τα εργατικά μας κέντρα, (κυρίως στην περιφέρεια που γνωρίζουμε), αλλά για ευνόητους λόγους δεν θα μπορούσαμε να δηλώσουμε μαζικά τη συμμετοχή μας αφού στα κόμματα δεν υπάρχουν σωματεία υπαλλήλων.
    Είναι απαράδεκτο ΝΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ... ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ...

    Δεν μπορεί τα στελέχη του κόμματος να κονταροχτυπιούνται για θέσεις καρέκλες και κομματική εξουσία και να μην νοιάζεται κανείς για το ότι οι εργαζόμενοι κινδυνεύουν να κάνουν απλήρωτοι Χριστούγεννα.
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...
    Για ότι έχετε πράξει στη χώρα και στην ζωή του απλού πολίτη θα σας κρίνει ο μόνος αρμόδιος που είναι ο κυρίαρχος λαός (που μέρος του είμαστε και εμείς).
    Για ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ... και σας λέμε το εξής:
    -Η μη καταβολή του Δώρου μέχρι τις 21-12 είναι ποινικό αδίκημα.
    - Καμιά κουβέντα και εσωκομματική διαδικασία δεν θα ανοίξει ΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ .
    Ιδέες για εκπλήξεις προς εσάς καταφθάνουν πολλές....

    Καλά Χριστούγεννα.........


    Αναρτήθηκε από ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚ στις 9:35 π.μ. 0 σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΦΤΕΡΩΤΟΣ
    ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΕΡΟΣ.
    ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΠΙ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση