GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ελληνική ταινία «L» στο Sundance Film Festival 2012...

Για το Διεθνές Διαγωνιστικό Πρόγραμμα (World Drama Competition) του Sundance Film Festival 2012 επιλέχθηκε η ταινία « L » του Μπάμπη Μακρίδ...

Για το Διεθνές Διαγωνιστικό Πρόγραμμα (World Drama Competition) του Sundance Film Festival 2012 επιλέχθηκε η ταινία «L» του Μπάμπη Μακρίδη.
Πρόκειται για την πρώτη συμμετοχή ελληνικής ταινίας στο Sundance Film Festival που φιλοξενεί κάθε χρόνο μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες ανεξάρτητες παραγωγές από...
όλον τον κόσμο.
Το «L» πραγματεύεται την ιστορία ενός οικογενειάρχη γύρω στα 40 (Αρης Σερβετάλης) που περνά τον περισσότερο χρόνο του μέσα στο αυτοκίνητό του και στις ελεύθερες ώρες του συναντά την οικογένειά του σε πάρκινγκ αυτοκινήτων.
Ο Μπάμπης Μακρίδης γεννήθηκε στην Καστοριά το 1970 και αφού σπούδασε σκηνοθεσία στην σχολή Σταυράκου άρχισε να εργάζεται ως σκηνοθέτης στον χώρο της διαφήμισης.
Το 2005 ο Μακρίδης βραβεύθηκε στο φεστιβάλ μικρού μήκους της Δράμας για την ταινία του «Ο τελευταίος φακίρης». Με το «L» ο Μακρίδης μπαίνει για πρώτη φορά στα χωράφια του μεγάλου μήκους κινηματογράφου μυθοπλασίας, με συνεργάτη στο σενάριο τον Ευθύμη Φιλίππου («Αλπεις», «Κυνόδοντας»). Η ιδέα είναι του Γιώργου Γυιόκα.
Στις αίθουσες θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο από την Feelgood Entertainment.

3 σχόλια

  1. ΝΕΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΙΟ ΤΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΛΑΝΔΙΑ. ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ 60% ΤΩΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΜΕΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ;
    ---------------------
    Πράγματα που νομίζαμε ότι βλέπαμε μόνο σε ταινίες, γίνονται τελικά και στην πραγματικότητα. Στην Ολλανδία οι επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι δημιούργησαν ένα πολύ πιο επικίνδυνο στέλεχος της γρίπης των πτηνών Η5Ν1.
    Μάλιστα, ο νέος ιός εξαπλώνεται εύκολα από άνθρωπο σε άνθρωπο και σκοτώνει το 60% των θυμάτων του!



    Αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία σε όλη την Ευρώπη με όλα τα υπουργεία Υγείας να είναι σε επιφυλακή. Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί μόνο 350 θάνατοι, καθώς ο ιός που υπάρχει στη φύση δεν μεταδίδεται άμεσα από άνθρωπο σε άνθρωπο.


    Όμως, η ανακοίνωση των Ολλανδών ερευνητών δημιούργησε το φόβο ότι ο νέος, μεταλλαγμένος ιός θα μπορούσε να δραπετεύσει από το εργαστήριο και να προκαλέσει επιδημίες με χιλιάδες νεκρούς.


    Κάποιοι φοβούνται επίσης ότι η δράση όλων αυτών θα δώσει ιδέες στους τρομοκράτες οι οποίοι μπορεί να χρησιμοποιήσουν τους ιούς για να σπείρουν τον θάνατο. Οι Ολλανδοί τώρα, λένε ότι ο νέος ιός είναι σε ασφαλές μέρος και έχουν τηρηθεί όλοι οι κανόνες δεοντολογίας.


    Όμως, επειδή και τις παραβιάσεις και των πιο ασφαλών συστημάτων τις έχουμε δει στις ταινίες, ο φόβος δεν φεύγει... Και επιπλέον απάντηση στην απορία όλων μας σε τι χρησιμεύει η δημιουργία ενός τέτοιου ιού δεν έχει δοθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. FIMOTRO

    ROMBA

    ζΗΤΑΕΙ ΣΗΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕς ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΕ ΔΙΛΛΑΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΛΠ...ΨΗΦΟΥς

    ΟΥΤΕ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΗς μΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ

    ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ...
    Κατά τη διάρκεια της περιόδου 2009-2010, δημοσιεύθηκαν και αναρτήθηκαν εκ μέρους μας αρκετές ειδήσεις, οι οποίες αφορούσαν τα τεκταινόμενα στην εταιρεία δημοσίου συμφέροντος «ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε». Μεταξύ αυτών, ενεπλάκη και το όνομα του...
    Διευθυντή Διοικητικού αυτής κ. Χαράλαμπου Κοσσυβάκη (ΚΟΥΦΑΛΙΤΣΑ ΝΟΜΙΖΕΙς ΞΕΜΠΛΕΞΕς??

    πΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΡΟΜΠΑ ΕΓΙΝΕς ΠΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξυλοκόπησαν και λήστεψαν τον βουλευτή του ΠαΣοΚ Σ. Κουβέλη σύμφωνα με ομάδα αναρχικών.

    Φωτογραφίες και ένα κείμενο «ανάληψης ευθύνης» αποκαλύπτει επίθεση εναντίον του Βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Σπύρου Κουβέλη, από ομάδα αντιεξουσιαστών.

    Το κείμενο που αναρτήθηκε στο indymedia έχει ως εξής:

    Το βράδυ της 23ης Νοεμβρίου εντοπίσαμε τον βουλευτή του Μπατσόκ Σ. Κουβέλη να μπαίνει σε ένα υπερπολυτελές Lexus, πιθανόν το αυτοκίνητο του.
    Χωρίς δεύτερη σκέψη αποφασίσαμε να του επιτεθούμε.

    Τον γροθοκοπήσαμε και τον ληστέψαμε, όπως άλλωστε γινεται και και από την μεριά των πολιτικών.

    Στην τσάντα που του κατασχέσαμε υπήρχαν : ένα laptop, έγγραφα του Μπατσόκ, πανάκριβα στυλό, πιστωτικές με υπόλοιπο 90.000 ευρώ (!!!) και η βουλευτική του ταυτότητα.
    Επίσης εντύπωση μας προκάλεσε το γεγονός οτι η τσάντα ήταν γεμάτη προφυλακτικά, τι μπορεί να τα χρειαζόταν ο σκατόγερος;;;

    Η πράξη αυτή ήταν μια αντίδραση στην καθημερινή βία που δεχόμαστε.
    Λευτεριά στους συντρόφους μας.

    Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στα φυλακισμένα μέλη της Σ.Π.Φ.
    Βία στη βία της εξουσίας.

    Άγνωστοι αναρχικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση