GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"O Δήμαρχος του Μνημονίου"...

Δια την e-μεταφορά: Ένας μακρινός ξάδελφος του Κ. Αγοραστού

Δια την e-μεταφορά: Ένας μακρινός ξάδελφος του Κ. Αγοραστού

7 σχόλια

  1. «Η δική μας διετής διακυβέρνηση οδήγησε σε αδιέξοδα, κοινωνικά, οι­κονομικά, εθνικά. Οδήγησε σε φτώ­χεια και κοινωνική αποσύνθεση, πρω­τοφανή οικονομική ύφεση που φτάνει το τουλάχιστον 8% και πλέον, σε εθνική ταπείνω­ση, εθνική αναξιοπρέπεια και κρατική αποδιοργάνωση»
    ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, και συνέβαλαν από της 3ης Δεκεμβρίου 1944, γενικότερα και ειδικώότερα στην εθνι­κή ταπείνωση και την εθνική αναξιο­πρέπεια. Η ανατροπή του κα­θεστώτος της υποτέλειας, της πτώχευ­σης και της εξαθλίωσης ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
    (ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΙΝΗ !)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε!! τα λένε επιτελούς ότι θα πάρουν τα @@@@@@@@@@@ όλων μας οι τοκογλύφοι;

    {Έχω καταλάβει ήδη της ζωής μου το παιγνίδι, ποτέ Βούδας ποτέ Κούδας, πότε Ιησούς κι’ Ιούδας }μας το τραγούδαγε ο συχωρεμένος ο Μανώλης ο Ρασούλης... Όλοι αυτοί που στηρίζουν την ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ.. Η φοβούνται που τους επικίνδυνους να ηγούνται Η τα περνούνε κάτω από το τραπέζι!!

    Ας μας πούνε τι να περιμένει ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ένας άνθρωπος ΑΜΕΑ ,ένας άνεργος που είναι 63-65 ετών; Ένα νέο άνεργο παιδί με πτυχία!!!! από τα ακόμματα του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΛΑ.ΓΟΣ, , της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ;
    Και τώρα κάτι δεινόσαυροι σαν τον κ. Πάγκαλο, κ. Απόστολο Κακλαμάνη!! Θέλουν να μας πείσουν ότι Δεν έπαιρναν χαμπάρι, για τον σύντροφο Μαντέλη , Πάχτα, Μανίκας - Νεονάκης : που με βάσει των στοιχείων της Επιτροπής Κεφαλαιοαγοράς ο Μανίκας πραγματοποίησε συναλλαγές 1,5 εκ € και ο Νεονάκης 64 εκ. €, το 1999!!! Για τον Μισέλ Ζοσεράν πρόεδρος της γαλλικής αμυντικής βιομηχανίας THALES που κατήγγειλε για δωροδοκία μέλος της ελληνικής κυβέρνησης για να αναλάβει η εταιρεία του, την αναβάθμιση έξι φρεγατών του πολεμικού ναυτικού!!!! Τίποτα..
    Για το διάστημα 1985-1988 στο οποίο ο κ. Σήφης Βαλυράκης που διετέλεσε υφυπουργός Αθλητισμού, χωρίς να φέρεται επισήμως ως εταίρος του {οικογενειακού ομίλου} Brodyn!!!. Και χιλιάδες αλλά μέχρι τις τέτοια της από οφ σορ του Βουλγαράκης ..Δεν είπανε ποτέ που πήγανε αυτά τα λεφτά, από τα εκκολαπτήρια της διαπλοκής και της διαφθοράς που ήταν τα συνδικαλιστικά και συνεταιριστικά εκκολαπτήρια της διαπλοκής και της διαφθοράς του ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ…Ποίοι είναι αυτοί που δέχτηκαν μυστικές χρηματοδοτήσεις από τη ΖΗΜΕΝΣ; υπουργοί των κυβερνήσεών τους!! που προώθησαν σε αυτή με φανατισμό τις απευθείας αναθέσεις και οι κυβερνητικοί τοποτηρητές που τις εκτέλεσαν.
    Οι μίζες τους λένε ότι είναι, περίπου 110 εκατομμύρια ευρώ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΖΗΜΕΝΣ , των άλλων εταιρειών που πήραν δουλειές στη χώρα μας; και τώρα ζητάμε οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ τον τελικό λογαριασμό να τον πληρώνουν οι πολίτες ,και οι φορολογούμενοι οι καταναλωτές.. Το Δημόσιο υπέστη ανυπολόγιστη βλάβη. Η πολιτική ζωή ευτελίστηκε. Οι αφανείς χρηματοδότες έγιναν οι managers των πολιτικών μας ,ΦΤΟΥ ΤΟΥΣ.. Και τώρα μερικά από αυτά Γομάρια που είναι στην Βουλή , οι ίδιοι είναι μέσα στην βουλή κατά 80% ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ αποφασίζουν ψηφίζουν και για την ζωή μου- μας!!!ΚΚΕ-ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΔΑΓΚΩΤΟ ..ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ .ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ….
    ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!
    ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ…
    Ο ΘΕΟΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ…..
    Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ Η ΕΥΛΟΗΜΕΝΗ!
    ΕΛΛΗΝΕΣ…
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ…
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ…
    ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ…
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ…ΕΦΤΑΣΕ… ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ…

    ΖΗΤΩ Ο ΘΕΟΣ!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!
    ΖΗΤΩ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

    ΥΓ.ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ…ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΦΤΩΧΙΑ ΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ..ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ…

    ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟ..ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ…ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΜΩΣ…
    ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΟΥ...ΣΤΟΚΕ ΑΝΟΗΤΟ-ΗΛΙΘΙΕ ?
    ΟΙ
    104 κομματαρχες του ΠΑΣΟΚ
    Προϊσταμένων στις ΔΟΥ της χώρας.
    ________________________________________________
    «Την ώρα που τα έσοδα καταρρέουν, οι στόχοι του 2011 εκτροχιάζονται, τα δυσβάσταχτα φορολογικά μέτρα αποδεικνύονται αναποτελεσματικά, ο Υπ. Οικονομικών μετατρέπει το φοροεισπρακτικό μηχανισμό σε “κομματικό παραμάγαζο”.

    Μόνο έτσι μπορεί να ερμηνεύσει κανείς τη νέα απόφασή του, με την οποία για πολλοστή φορά, τοποθετούνται φίλοι και κομματικοί ημέτεροι – ως διευθυντές και υποδιευθυντές - στις πιο νευραλγικές ΔΟΥ της Ελλάδας.

    Από τη μία ο κ. Υπουργός καλούσε από το βήμα της Βουλής κόμματα και κοινωνία να αφήσουν πίσω τους το παρελθόν και να κάνουν μια νέα αρχή και από την άλλη αθετεί τα λεγόμενά του και κομματικοποιεί πλήρως τον φοροεισπρακτικό μηχανισμό.

    Ο Υπουργός, με την ενέργειά του αυτή, μας θύμισε ότι το ΠΑΣΟΚ παραμένει αμετανόητο και προσκολλημένο σε κομματικές ιδεοληψίες και πρακτικές που φαλκιδεύουν τη δημόσια διοίκηση.

    Πρακτικές, που ευθύνονται, σε μεγάλο βαθμό, για την τραγική δημοσιονομική κατάσταση και δίνουν τροφή σε διεθνείς οργανισμούς – όπως ο ΟΟΣΑ – να διασύρουν τη χώρα μας στο εξωτερικό».

    Α Λ Η Τ Η στα σχόλια
    Α Π Ο Λ Ο Γ Η Σ Ο Υ

    ΚΑΙ ΑΝΤΕ
    Γ
    Α
    Μ
    Η
    Σ
    Ο
    Υ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!

    Θα περπατήσει κιόλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τούτη η ποντικομαμή αποδείχθθηκε πιο νούλα και από την ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ που καθότανε μέχρι πρόσφατα στην δημρχιακή καρέκλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ORISMENA ATOMA NOMIZOUN OTI O KOSMOS GIRIZEI GEIRO TOYS KAI EXOYN BALTHEI NA MILOYN GIA TA PANTA.
    KYRIA PANTAZH EXETE KATANTHSEI POLY GRAFIKH TELIKA GIATI OPOS FENETAI GIA SAS TOSA XRONIA POY KYBERNOYSAN THN ATHINA OI ANTHROPOI TWN FARMAKOPIOIWN, TA KITS TWN PSILOTERWN DENTRWN, H OIKOGENIOKRATIA ME TH FABLOKRATIA TWN PROSLIPSEWN TOSA XRONIA GIA SAS ITAN OLA TELIA. TOTE BLEPETE DEN ISASTAN TOSO ARISTERH... TROMARA SOU. Tora pou brethike enas logikos anthropos pou leei kai pratei ta aftonoita, anti na ton stiriksoume oloi me gonimes protaseis bgazoume oli ti mikrotita kai ti saxlamara mas.
    PROSOPIKA TO TELEFTEO DIASTHMA EXW DIABASEI TOSES SAXLAMERES KAI EIDIKA APO SENA POY DEN EIXA KANENA ENDIAFERON NA ASXOLITHW ME TIN PARTY SOY ALLA YMARTON AFTOU TOU EIDOUS TA GRAFOMENA PROSBALOUN KAI TH LOGIKH KAI THN HTHIKI. LIGH AFTOGNOSIA KAI AFTOSYGKRATISH DE BLAPTEI EKTOS KAI AN SKOPEVEIS NA POLITEFTEIS OPOTE ORMOMENI APO LOGIKES PSAROKOSTAINAS MPAINEIS STO PAIXNIDI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση