GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γνωρίζουν οι μέτοχοι της PROBANK πως κα- λούνται (μέσα στις γιορτές) να αυτοκτονήσουν;

Από τον Θανάση Λεπίδη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Με αφορμή την Γ.Σ. των μετόχων της Probank Τον Ιούνιο 2011 η Γενική Συνέλευση της Probank αποφάσισε την ...

Από τον Θανάση Λεπίδη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Με αφορμή την Γ.Σ. των μετόχων της Probank
Τον Ιούνιο 2011 η Γενική Συνέλευση της Probank αποφάσισε την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου (ΜΚ) αυτής κατά 80.000.000 ευρώ.
Μέσα στις γιορτές (28-12-2011) καλούνται οι μέτοχοι να αποφασίσουν τη σύναψη ομολογιακού δανείου (ο.δ.) 150.000.000 Ευρώ, που θα είναι μετατρέψιμο σε μετοχές (χωρίς να αναφέρεται η αξία μετατροπής) με επιτόκιο δανεισμού πάνω από 10%, με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των νέων (από την αύξηση) μετόχων, ταυτόχρονη παραίτηση των παλαιών μετόχων,με αποτέλεσμα την πλήρη απαξίωση των παλαιών μετόχων, τους οποίους πάντα ευχαριστεί η Διοίκηση για να κοιμούνται ήσυχοι.
Καλούνται οι μέτοχοι να αποφασίσουν μόνιμες μελλοντικές (από τους τόκους του ομολ.δανείου) ζημιές για την τράπεζα, γιατί δεν φαίνεται σήμερα (και δεν φαίνεται στο μέλλον) τράπεζα που δανείζεται με τέτοιο επιτόκιο ποσό ίσο με τα ίδια κεφάλαια (όπως θα προκύψουν μετά το PSI+ και την BRS) να είναι βιώσιμη.
Καλούνται οι μέτοχοι να αποφασίσουν πριν από την ολοκλήρωση του PSI,την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της BRS (Black Rock) και την γνώση των όρων υπαγωγής των τραπεζών στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
Τι υποκρύπτει η βιασύνη να γίνουν όλα αυτά μέσα στις γιορτές και πριν το τέλος του χρόνου;
Πως να αποφασίσουν αφού δεν γνωρίζουν, εκτός και αν είναι αρκετό ότι
... ξέρει η Διοίκηση για αυτούς, όπως και ...ήξερε και τον τρόπο να της δημιουργήσει τις ζημιές που τώρα τρέχει να καλύψει.

Καλεί ο υπερήλιξ και υπεραισιόδοξος Πρόεδρος και το επι 11 χρόνια στοιχειωμένο Δ.Σ. το προσωπικό να βρει νέους μετόχους και να...
 τους εγκλωβίσει όπως και τους παλιούς, σε μια αδιέξοδη (και αντίθετη με τις υποδείξεις της Τράπεζας της Ελλάδος περί συγχωνεύσεων, στρατηγικών συνεργασιών κλπ) μοναχική πορεία που οδήγησε τους παλαιούς μετόχους σε σχεδόν ολική απώλεια της αξίας των μετοχών τους.
Θα γνωρίζουν οι νέοι επίδοξοι μέτοχοι ότι θα έχουν ουσιαστική αδυναμία ρευστοποίησης των μετοχών τους από την υποχρεωτική μετατροπή του ομολ.δανείου σε μετοχές μετά από πέντε χρόνια αφού η τράπεζα δεν είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο και δεν αναλαμβάνει μέχρι σήμερα καμμία σχετική υποχρέωση;
Οι παλαιοί μέτοχοι είχαν την υπόσχεση ότι θα μπεί η τράπεζα στο χρηματιστήριο εντός πενταετίας και περιμένουν ακόμη, 11 χρόνια μετά την ίδρυσή της, επειδή η ίδια Διοίκηση με διάφορα προσχήματα δεν το επεδίωξε ώστε να ελέγχει ανενόχλητη την Τράπεζα. Πολλοί εξ αυτών βρίσκονται σε δεινή θέση διότι δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις αφού ποτέ δεν είχαν την δυνατότητα να ρευστοποιήσουν τις μετοχές τους.
Η Διοίκηση, μέσω των υπαλλήλων της στα κατά τόπους καταστήματα,ελέγχει την Τράπεζα συγκεντρώνοντας συστηματικά πριν από κάθε ΓΣ εξουσιοδοτήσεις των μετόχων,οι οποίοι,ανυποψίαστοι από τα υποδηλούμενα πίσω από τις γραμμές των ενημερώσεων του Προέδρου, εξουσιοδοτούν όλα αυτά τα χρόνια τα ίδια πρόσωπα.
Πρέπει να σημειωθεί ότι σε αντίστοιχη τραγική κατάσταση βρίσκονται και πολλοί υπάλληλοι της Τράπεζας οι οποίοι δανειοδοτήθηκαν με μεγάλα ποσά για να συμμετάσχουν στις προηγούμενες αυξήσεις του κεφαλαίου της Τράπεζας και σήμερα βρίσκονται να χρωστούν μεγάλα ποσά που ποτέ δεν είδαν στα χέρια τους και ούτε πρόκειται να δούν, οδηγούνται δε ως όμηροι να εκτελούν πλήρως υποταγμένοι τις οποιεσδήποτε εντολές της Διοίκησης.
Μήπως η κρίση αποτελεί ευκαιρία για τους διοικούντες με την ίδια μεθοδολογία (μέτοχοι που ουσιαστικά θα αδυνατούν να ρευστοποιήσουν - σύστημα συλλογής εξουσιοδοτήσεων - καραμέλα της αυτόνομης πορείας της Τράπεζας και συνεχείς αυξήσεις κεφαλαίων) να ισχυροποιήσουν την θέση τους;.
Ακούγεται ότι ήδη μέτοχοι θα ζητήσουν ευθύνες από τους Δ/ντές και υπαλλήλους των καταστημάτων για υφαρπαγή εξουσιοδοτήσεων και πλημμελή-παραπλανητική ενημέρωση.
Η ζημιά που παθαίνουν οι Έλληνες μέτοχοι δεν είναι ζημιά της κοινωνίας μας;;;
Έχει ενημερώσει η Διοίκηση με τις ανακοινώσεις -ενημερώσεις που αποστέλλει στους παλαιούς και νέους μετόχους ότι ουσιαστικά η Τράπεζα μετά το PSI+ και την BRS θα έχει χάσει όλα τα ίδια κεφάλαιά της;;;
Η Τράπεζα έφτασε στο κατάντημα αυτό επειδή οι ευφυέστατοι διευθύνοντες αυτήν αγόρασαν ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου αξίας πλέον των 480.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2009 όταν οι άλλοι άρχιζαν να ξεπουλάνε και ενώ μέχρι τότε η ίδια Τράπεζα δεν έκανε ανάλογες κινήσεις (μια ματιά στις αναρτημένες στο διαδίκτυο τριμηνιαίες οικονομικές καταστάσεις αρκεί).

Ο πίνακας που ακολουθεί μιλάει από μόνος του.
ΠΗΓΗ: ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΤΗΣ PROBANK

Το ερώτημα παραμένει: Γιατί και από πού αγοράσθηκαν-πουλήθηκαν και ξαναγοράσθηκαν τα ομόλογα;
Δεν πρέπει οι μέτοχοι να έχουν κατανοητή και πραγματική ενημέρωση για την κατάσταση της αξίας στην οποία επένδυσαν ή σε αυτήν που θα επενδύσουν,ή για τις ικανότητες της Διοίκησής τους;;;
Γνωρίζουν άραγε οι παλαιοί μέτοχοι ότι υπογράφοντας την εξουσιοδότηση που τους πασάρετε τις επόμενες μέρες και μη μετέχοντας αυτοπροσώπως στη Γενική Συνέλευση ουσιαστικά υπογράφουν τη διάλυση και απώλεια της περιουσίας τους στην περίπτωση που είτε δεν έχουν χρήματα είτε δεν θέλουν να συμμετάσχουν στην κατεπείγουσα νέα αύξηση του κεφαλαίου της Τράπεζας;;;

14 σχόλια

  1. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Κατεπείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων και Εβραιογερμανών.
    Όλες οι άλλες λύσεις που δίνουν όπως τώρα Λουκάς Παπαδήμος με συγκυβέρνηση εθνικής σωτηρίας δεν μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση διότι αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του Δ.Ν.Τ. της παγκόσμιας τράπεζας των Εβραιογερμανών και των Εβραιοαμερικάνων που ο στόχος τους δεν είναι να βοηθήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες , αλλά να την παραδώσουν στα χέρια όλων αυτών που σας αναφέραμε , την Ελλάδα μαζί με τον ορυκτό πλούτο και τους Έλληνες .
    Όπως καταλαβαίνετε έχουμε μπλέξει με προδότες και πρέπει όταν συλληφθουν και δικαστούν να τιμωρηθούν για εσχάτη προδοσία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , θα έλυνε δια παντός το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος για τους Έλληνες .
    Με τους Ρώσικους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου που θα διέσχιζαν την Ελλάδα και με την ενοικίαση των λιμανιών μας στην Κίνα οι Έλληνες θα είχαν μόνιμο και αυξανόμενο εισόδημα .
    Σκέφτηκε ο Κώστας Καραμανλής σαν πραγματικός Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του :
    Ο Έλληνας δεν παράγει τίποτα , δεν έχει βιομηχανίες , έχει υποτυπώδεις γεωργία και κτηνοτροφία όλα τα εισάγει και με μαθηματική ακρίβεια θα τον πτωχεύσουν οι Εβραιοαμερικάνοι αρχήτοκογλύφοι δανειστές μας με κάποιον Εφιάλτη που θα βρουν , για να τον πάνε στο Δ .Ν Τ. και να δημεύσουν την Ελλάδα μαζί και τους Έλληνες με μισθούς και συντάξεις πείνας όπως στην Λατινική Αμερική , στα Σκόπια και στην Βουλγαρία και έκανε συμφωνίες με την Ρωσία και την Κίνα για πετρέλαια , αγωγούς πετρελαίων , αγωγούς φυσικού αερίου , λιμάνια , που ο Έλληνας θα ζει πλουσιοπάροχα για πάντα και χωρίς άλλα δάνεια .
    Αυτό ήταν το όραμα του Κώστα Καραμανλή ,άλλα δυστυχώς βρέθηκε αντίθετος στις ξένες εχθρικές δυνάμεις κατά τα άλλα φίλους μας ο Δούρειος ίππος , o Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα εξήντα μου θα είμαι πάλι αρχηγός…» φέρεται να είπε προημερών σε μια αποτις πολλές συναντήσεις που έχει με στελέχη και βουλευτές της ΝΔ ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καρφι», που δημοσιεύεται σήμερα.

    Στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι οι άνθρωποι που μιλούν μαζί του, υποστηρίζουν ότι ο Καραμανλής πιστεύει πως «όσοι ασχολούνται με τη διαχείρηση της κρίσης αυτή την περίοδο θα καούν» και πως από τις εξελίξεις θα κριθεί εν πολλοίς και η προσωπική του τύχη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΑΝ ΟΧΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;
    Η ΝΔ έπεσε, γιατί ο Καραμανλής φρόντιζε τα συμφέροντα της χώρας μας, έξω από την δυτική εξάρτηση. Πασιφανές. Η κυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ) και η νέα κυβέρνηση πάλι ΠΑΣΟΚ, με ολίγη από ΝΔ-ΛΑΟΣ, 2 χρόνια τώρα δείχνουν να βρίσκονται σε άριστη συνεργασία με εξωθεσμικά δίκτυα (ίσως και μυστικές υπηρεσίες, έτσι μας ενημερώνει το wikileaks) αλλά και με την εσωτερική διαπλοκή, προώθησαν το σχέδιο της οικονομικής διάλυσης και υποδομών της χώρας, της ύφεσης και της παρακμής που είχε κι εξακολουθεί να έχει ως δομικά στοιχεία τους τραπεζίτες και το διαπλεκόμενο εσωτερικό κεφάλαιο, σε απόλυτη συνεργασία με την Ε.Ε. το Δ.Ν.Τ. και τις Η.Π.Α. στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, παρέα με την ιδιοκτησία των ΜΜΕ, εξυπηρετούν προφανή συμφέροντα στο χώρο των τραπεζών, των καυσίμων, του φαρμάκου, των καρτέλ της αγοράς και λοιπών οικονομικών συμφερόντων!

    Στο μεταξύ κατάφεραν και υπονόμευσαν τις όποιες προσπάθειες ανάκαμψης με τις κωλυσιεργίες και τη γραφειοκρατία σε προγράμματα ΕΣΠΑ. Χρέωσαν με 210 δις ευρώ περισσότερα τη χώρα, τσάκισαν τη μεσαία τάξη, έδιωξαν τις υγιείς Ελληνικές επιχειρήσεις με το νέο φορολογικό, κράτησαν εντός τις πολυεθνικές με σκανδαλώδεις όρους, διέλυσαν την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή, το εμπόριο, τον τουρισμό, την υγεία, την παιδεία, την άμυνα και ισχυροποίησαν τις θέσεις των εχθρών Τούρκων αλλά και των άλλων, Αλβανών και Σκοπιανών, μη ανακηρύσσοντας ΑΟΖ! Ταυτόχρονα μας κοροιδεύουν μέσα στα μούτρα μας, ότι τάχα δήθεν παλεύουν για τα συμφέροντα της χώρας, εξευτελίζοντας εντελώς τους Έλληνες, όπου κι όπως μπορούν.

    Πως λέγεται όλο αυτό, αν όχι έσχατη προδοσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τρεις βασικές ρήτρες της δανειακής σύμβασης του Μαΐου που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε

    Αυτές είναι:
    1) Η Ελλάδα παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από κάθε ασυλία που της παρέχει η εθνική της κυριαρχία

    2) Η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να ζητήσει δανειακή βοήθεια από άλλη χώρα εκτός των δανειστών της ( πχ Κίνα, Ρωσία)
    3) Η Ελλάδα δεν μπορεί να προβάλλει αξιώσεις από τους δανειστές της ώστε να συμψηφιστούν τα χρέη της με χρέη των δανειστών της προς την ίδια, όπως για παράδειγμα κατοχικό δάνειο που έλαβε η Γερμανία από την Ελλάδα κατά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο.
    Η παραπάνω σύμβαση έχει υπογραφεί από τον Κ. Παπακωνσταντίνου και από τον Κ.Προβόπουλο. Το μειονέκτημα για αυτούς και το πλεονέκτημα για μας είναι ότι δεν έχει περάσει από κύρωση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο οπότε μπορούμε στο μέλλον να την καταγγείλουμε. Τώρα βέβαια αυτό προσπαθούν να περάσουν με τη νέα δανειακή σύμβαση που θα περάσει από την Βουλή και επικυρώνει όλα τα παραπάνω. Ελπίζω τώρα να γίνεται από όλους αντιληπτό ποιος είναι ο ρόλος της νέας φασιστικής κυβέρνησης που ήρθε στην εξουσία ερήμην μας και τελείως αντισυνταγματικά, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των Γερμανών και των διεθνών τοκογλύφων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο δεκαοχτάστιχος του Γιωργάκη
    Γιωργάκη ψήφισες εσύ να έρθει για να σε σώσει ,
    μα εκείνος τ ‘ αποφάσισε στον κώλο να στον χώσει .
    To Δ.Ν.Τ. το έφερε φόρο για να σου βάλει
    και το βρακί σου έβγαλε στον κώλο στον φερμάρει .
    Αχ πονεμένε μου ραγιά τι σούμελε να πάθεις
    και για τον έρωτα πολλά τώρα εσύ να μάθεις .
    Αντίσταση δεν έφερες τον κώλο έχεις στήσει
    κι ο Κάρολος ο γέροντας στο στόμα σου θα χύσει .
    Πονάς φωνάζεις τραγουδάς μα τη μιλιά δε βγάζεις ,
    ευθυγραμμίζεις το κορμί με λεβεντιά τ’ αρπάζεις .
    Την ευκαιρία βρήκανε στο σπίτι σου να μπούνε
    και συ μοναχά λες ας πα να γαμηθούνε .
    Δεν το κατάλαβες καλά , στον κώλο σου τον έχεις
    τον Πασοκόπουτσο καλά και λες πως τον αντέχεις .
    Γιωργάκη μου καλέ γαμιά το έθνος μας ξεκάνεις ,
    να ξέρεις όμως μια στιγμή θα έρθει που θα πεθάνεις .
    Γιωργάκη επιβήτορα και του λαού ρουφιάνε ,
    στό στόχαστρο θα σ΄έχουνε και θα σε τουφεκάνε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΡΧΙΣΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ Η ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ .
    Οι Γερμανικές ερπύστριες επέστρεψαν.
    Νέα κατοχή άρχισε .
    Όταν βλέπετε Γερμανό και Γερμανίδα να πράξετε το καθήκον σας γιατί είμαστε Έλληνες , γιατί οι Γερμανοί από τις 11-11-11 είναι κατακτητές μας ,επίσης το ίδιο ισχύει και για τους συνεργάτες τους , δοσίλογους , γερμανοτσολιάδες , κάνετε αποτελεσματική αντίσταση για να υπάρξει σύντομη απελευθέρωση από τα Γερμανικά δεσμά που μας έβαλε το ΠΑΣΟΚ .,
    για να μας κάνουν οι Γερμανοί την Κίνα της Γερμανίας την Ελλάδα μας και να εκμεταλλεύονται τα εδάφη μας με τον ορυκτό μας πλούτο και να μας πληρώνουν με μισθούς Κίνας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΝΟΜΑ , ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;
    Τους Βούλγαρους , τους Ρουμάνους , τους Αλβανούς που έχει διορίσει παράνομα το ΠΑΣΟΚ , ως μονίμους :
    Στο δημόσιο , στα νοσοκομεία , στο Ι.Κ.Α και στους δήμους θα τους πιάσει η εφεδρεία η θα την πληρώσουν μόνο τα κορόιδα οι Έλληνες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και ποιά είναι-ήταν η PROBANK?
    Πήγαν οι γύλοι και χάνοι πιάστηκαν
    σε παράνομα δίχτυα ανοίγματος 4mm.
    Επίδοξοι πλούσιοι.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε κόπανε, ρε άρρωστε που καλείς τον Καραμανλή κάθε τόσο και γελάει μαζί σου μια Ελλάδα χαζέ, ρε βλάκα πήρε το 2004 το υπουργείο του Πολιτισμού και δεν πάτησε ποτέ του στο υπουργείο. Εβαλα τον παρατρεχάμενό του τον Ζαχόπουλο να μοιράζει τα δις όπου αυτός διέταζε και έβγαλαν φτερά 2,4 δις ευρώπουλα σε 3,5 χρόνια και έρχεσαι χαζέ να τον εμφανίσεις ηγέτη βλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. probank trapeza apateonon gennhmenh gia na klevei!!!!edo kai sxedon 3 xronia perimenoume na paroume piso ta lefta pou mas eklepsan..emeis aploi pelates me aples katatheseis...ti perimenei to kratos opoios ki an einai epano gia na elenksei afth thn trapeza-mpakaliko?tha thn afhnei akomh anoixth gia na synexisei na klevei kosmo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάρα πολλές πληροφορίες για την τράπεζα Probank και τις παράνομες κινήσεις της διοίκησης της, θα βρείτε και στο blog:

    probankinsider.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ, ΕΚΤΙΜΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ. ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΜΕ ΛΥΠΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:
    1. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΝΟΥΝ
    2. ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΝ ΤΗ ΣΚΛΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΥΒΔΗ
    3. ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΠΟΛΙΚΑ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ
    4. ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΔΩΣΙΕΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΑΛΗ Η ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΡΟΚΟΜΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ.

    ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΟΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΝΔ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΠΕΜΕΝΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΕΤΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΕΙΔΗ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ "ΜΠΑΡΟΥΤΙ" ΕΦΥΓΑ ΜΟΝΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΒΙΩΤΙΚΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΑ ΨΗΦΟ ΣΕ Ν.Δ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕ ΤΟΥΡ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ 2 ΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΝ. ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ, ΕΚΧΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΡΠΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ , Η ΧΩΡΑ ΑΛΛΩΘΗΚΕ ΟΠΩΣ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΞ ΤΟ 1453 ΑΠΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΙΛΑ Η ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, Ο ΚΑΘΕ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΙΣΑΞΙΟΙ ΤΙΜΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΣΤΟΥΚΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ Η ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΕΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ. ΟΠΟΤΕ ΟΡΙΣΤΕ ΤΗ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ ΕΚΑΝΑΝ...ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΕΞΟΠΟΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ, ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΚΟΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΥΣ Η ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση